2020. június 27. szombat

jún. 27
21:06
Ma este még óriási balhé lesz Debrecenben: farkasszemet néznek a Loki szurkolói és a rohamrendőrök (BorsOnline)
Farkasszemet néznek a Debreceni szurkolók és rendőrök a labdarúgó OTP Bank Liga 33.
jún. 27
21:09
NB I: Nem tudtam volna elképzelni, hogy ez a csapat kiesik (She)
A Debrecen hihetetlenül izgalmas végjátékban 1–1-es döntetlent játszott a vendég Pakssal a labdarúgó NB I 33. fordulójában, így a Loki búcsúzik az első osztálytól, a tolnai együttes megőrizte élvonalbeli tagságát. Az utolsó pillanatokban egy debreceni lövés a gólvonalra pattant le, nem sok hiányzott ahhoz, hogy hazai győzelem szülessen, bár a
jún. 27
21:11
Liga 1: kétgólos hátrányból felállva ikszelt Sepsi a Viitorullal (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) alsóházi rájátszásának 6. fordulójában a Sepsi OSK hazai pályán 3–3-as döntetlent játszott a Viitorul Constantával.
jún. 27
21:27
A 118. percben jutott góllal jutott tovább a Manchester United (Infostart)
A Manchester United jutott be elsőként az angol labdarúgó FA-kupa 2019–2020-as kiírásának elődöntőjébe, miután idegenben 2-1-re verte a Premier League utolsó helyén álló Norwich Cityt.
jún. 27
21:27
a debreceni lövés, ami után a gólvonalra pattant a labda (She)
A DVSC labdarúgócsapata a Paks elleni 1–1-es döntetlennel búcsúzott az NB I-től, pedig ha a hosszabbítás perceiben Ferenczi János lövésénél a lécről nem a gólvonalra, hanem mögé pattan a labda (vagy azt megelőzően Szatmári Csaba kapufájánál befelé), akkor a tolnaiak esnek ki – centiken múlt...
jún. 27
21:33
FA-kupa: Maguire négy közé lőtte az MU-t – a 118. percben (She)
A Manchester United hosszabbítás után 2–1-re legyőzte idegenben a Norwich Cityt az angol labdarúgó FA-kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott a júliusi elődöntőbe.
jún. 27
21:54
68 milliárdba került, de végül csúcsra ért Orbán futballhóbortja (444.hu)
Végre Európa is megismerheti a magyar futball legújabb csodáját: dobogós lett és indulhat a nemzetközi kupában az 1800 fős Felcsút csapata. Nem került kevésbe.
jún. 27
21:57
Serie A: vesztésre állt, de nyert a Lazio a Fiorentina ellen (She)
A Lazio hazai pályán 2–1-re legyőzte a Fiorentinát az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójának szombati késő esti mérkőzésén. A további két szombati meccs a Cagliarinak három, a Bresciának és a Genoának egy-egy pontot hozott.
jún. 27
22:03
A Puskás Akadémia indulhat az El-ben – így dőlt el a bronzérem sorsa (She)
A labdarúgó NB I 33. fordulójának utolsó két mérkőzésén a Puskás Akadémia a Budapest Honvéd, míg a Ferencváros a Mezőkövesd ellen győzött. Mindez azt jelenti, hogy a PAFC szerezte meg a bronzérmet, és indulhat az Európa-ligában.
jún. 27
22:05
NB I: a Ferencváros legyőzte odahaza a Mezőkövesdet (is) (She)
A Ferencváros a Mezőkövesd legyőzésével hangolt az utolsó bajnokit követő éremátadásra, a vendégek a vereséggel minden reményüket elveszítették a bronzéremre, amely végül a Puskás Akadémiáé lett.
jún. 27
22:07
NB I: fordított és nyert a Puskás Akadémia a Honvéd ellen (She)
Hamar megszerezte a vezetést a Pancho Arénában a Honvéd az NB I 33. fordulójában, de Nagy Zsolt kiegyenlített még az első félidőben, a folytatásban pedig Slagveer góljával fordítottak a házigazdák.
jún. 27
22:09
Horvát bajnokság: döntetlent játszott Zágrábban az NK Osijek (She)
Dinamo Zagreb–NK Osijek mérkőzést rendeztek Zágrábban a horvát bajnokság 31. fordulójában. A hazai csapat utcahosszal vezet, már bajnok, ezért nem is nagyon erőltette meg magát. Más kérdés, hogy az eszékiek így sem tudtak nyerni, mert a lehetőségeiket sorra elpuskázták. Így a forduló után a 4. helyen állnak, de nagyon sűrű a mezőny.
jún. 27
22:12
Ferencváros-Mezőkövesd 1-0 (HírTV)
A címvédését már korábban bebiztosító Ferencváros 1-0-ra legyőzte szombaton a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában.
jún. 27
22:33
A pénz győzött a magyar futballban (She)
2020-ra teljesen helyreállt a világ rendje a magyar futballban, legalábbis a most véget ért NB I-es bajnokság az „elvárt” helyezéseket hozta: a Puskás Akadémia harmadik helyével illeszkedett be a kirakós utolsó darabja.
jún. 27
22:51
Ftc: Leandro nem vonul vissza, az NB III-as csapat tagja lesz (She)
A Ferencváros sportmenedzsere, Hajnal Tamás az M4 Sportnak elmondta, a csapat rangidős játékosa, Leandro a korábbi hírekkel ellentétben nem vonul vissza, az FTC újra megalakuló, NB III-as csapatában folytatja.
jún. 27
23:15
Puskás: Európa – Debrecen: NB II; Szávay: Legyen béke! (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jún. 27
23:33
Vasárnapi sportműsor: Barcelonában a Real; Milan–Roma (She)
Vasárnap három FA-kupa-mérkőzést láthatunk: Sheffield United–Arsenal, Leicester City–Chelsea és Newcsatle United–Manchester City. Az angol másodosztályban pályán Nagy Ádám csapata, a Bristol City. Az olasz Serie A-ban a Milan és a Roma vív rangadót, de játszik a Napoli és az Inter is. A La Ligában Barcelonába utazik a Real Madrid, ahol az Espanyoll

Keresés