2020. június 5. péntek

jún. 5
17:30
MK: a Honvéd és a Mezőkövesd is egymilliós bírságot kapott (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Magyar Kupa-döntő mindkét résztvevőjét, a Budapest Honvédot és a Mezőkövesdet is egymillió forintos pénzbírsággal sújtotta – áll az MLSZ fegyelmi határozatában.
jún. 5
17:36
Szlovákia: elégedetlen a Slovan – átlépne a magyar NB I-be?! (She)
A pozsonyi Slovan fontolgatja, hogy kilép a szlovák labdarúgó-bajnokságból, ha nem engednek be több nézőt a stadionokba, és „Magyarországon vagy Csehországban keres lehetséges megoldást” – írja a Paraméter nevű szlovákiai magyar hírportál.
jún. 5
17:54
50 kilométert tekert sorstársaiért a kisagyi sorvadással küzdő magyar tini (BorsOnline)
Megígérte és megcsinálta: Katona Miklós Patrik nagy fába vágta a fejszéjét, amiko
jún. 5
18:00
Férfi kézi: 26 év után távozik a Zagreb klublegendája (She)
Az északmacedón RK Metalurgban folytatja pályafutását a PPD Zagreb 35 éves jobbszélsője, Zlatko Horvat, aki 1994 óta játszott a horvát rekordbajnoknál.
jún. 5
18:02
Szerb Szuperliga: Proleter–Topolya élőben az NSO-n! (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 28. fordulójának nyitó mérkőzésén a Topolyai SC a Proleter otthonába látogat. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
jún. 5
18:18
Férfi kézi: hosszabbít francia beállójával a Barcelona (She)
Egy évvel meghosszabbítja Cédric Sorhaindo szerződését az FC Barcelona kézilabdacsapatának vezetősége – adta hírül a katalán klub hivatalos honlapja.
jún. 5
18:30
NB II: Boér Gábor az új edző, nagy terveket szőnek Barcikán (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika pénteken a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Boér Gábor veszi át a csapat vezetőedzői posztját.
jún. 5
18:36
Igencsak önkritikus vallomás a válogatott magyar focistától (Infostart)
Az önkritikus magyar válogatott labdarúgó újra Bernd Storck játékosa - ezúttal Dunaszerdahelyen.
jún. 5
18:54
Vívás: újra közösen edz a magyar női tőrválogatott (She)
A női tőrválogatott, amely kevéssel az előtt harcolta ki az olimpiai kvótát, hogy a koronavírus-járvány miatt leállt a hazai és nemzetközi sportélet, a héten kezdte újra a közös edzéseket és a hónap közepétől Tatán készül tovább.
jún. 5
19:00
Lewis Hamilton: Superman is lehetek a sisak alatt, ha épp akarok (She)
A hatszoros világbajnok Lewis Hamilton tudatosan tűnt el a világ szeme elől az utóbbi időben. Arra használta az elmúlt hónapokat, amikor nem versenyezhetett, hogy testben és lélekben felkészüljön a következő évekre. Mert hiába 35 éves, még mindig 20-nak érzi magát, és nem gondolkodik a visszavonuláson. Miért is tenné? Idén beállíthatja Michael Schu
jún. 5
19:06
Falmászás: novemberre halasztották a moszkvai Eb-t (She)
Az olimpiai bemutatkozás előtt álló falmászás moszkvai Európa-bajnokságát novemberben rendezik meg – tudatta pénteken a sportág nemzetközi szövetsége (IFSC).
jún. 5
19:21
Nagy magyar sportsiker, Európa legjobbjai között a kézilabdázók (Ripost)
A címvédő Győri Audi ETO KC három, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig egy játékossal képviselteti magát a női kézilabda Bajnokok Ligája mostani szezonjának álomcsapatában.
jún. 5
19:23
Erre érdemes volt várni és rápihenni: fociparádé kezdődik a tévében (Ripost)
A Spíler TV-n tér vissza a Premier League. Minden eddiginél több meccs kerül képernyőre a szezon végéig.
jún. 5
19:24
Real Madrid: távozóban Zidane fia, egy szálat már cáfolnak (She)
A Marca információi szerint a Real Madrid nem hosszabbít szerződést a labdarúgócsapat vezetőedzője, Zinédine Zidane fiával, a kapus Luca Zidane-nal.
jún. 5
19:30
Női kézilabda BL - Három győri és egy ferencvárosi az álomcsapatban (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC három, az FTC-Rail Cargo Hungaria pedig egy játékossal képviselteti magát a női kézilabda Bajnokok Ligája mostani szezonjának álomcsapatában.
jún. 5
19:42
Bvb: „A Dfl egy vicc” – megbüntette Sanchóékat a liga (She)
Megbünteti a Német Labdarúgóliga (DFL) az élvonalbeli Borussia Dortmund két játékosát, Manuel Akanjit és Jadon Sanchót, akik megszegték a szigorú előírást, és fodrászt fogadtak saját házukban.
jún. 5
19:48
Barca: „Arthur nem elég jó. Pjanic? Egy baj van csak vele” (She)
Josep Maria Minguella, az FC Barcelona korábbi átigazolási tanácsadója a Tuttosportnak nyilatkozott a katalán futballklub és a Juventus között zajló tárgyalásokról Arthur és Miralem Pjanic elcserélésének ügyében.
jún. 5
20:00
Otthon sem tudott nyerni a Debrecen a sereghajtó ellen (She)
Hiába tűnt úgy a gyors gól után, hogy a Debrecen biztosan legyőzi a Kaposvárt, a második félidőben túlságosan megnyugodott a hazai csapat, így a Kaposvárnak sikerült az egyenlítés a labdarúgó NB I 27. fordulójában. Ezzel egyelőre matematikailag nem számít kiesőnek a somogyi csapat, viszont a Debrecen nagyon nehéz helyzetbe került a kiesés elkerülés
jún. 5
20:02
Szerb Szuperliga: ismét nyert a Topolya, szinte biztos az El-indulás (She)
A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 28. fordulójának nyitó mérkőzésén a Topolyai SC 3–1-re nyert a Proleter vendégeként Újvidéken. A három pontnak köszönhetően a TSC szinte biztosan nem zár a negyedik helynél hátrébb, így a következő idényben indulhat az Európa-liga-selejtezőben.
jún. 5
20:18
A jövő hét döntő lesz abban, ki marad a Manchester Citynél (Infostart)
Roberto Martinez, a belga válogatott szövetségi kapitánya szerint Kevin De Bruyne, mielőtt dönt arról, hogy marad-e a Manchester Citynél, megvárja, hogy eltiltják-e a klubot a nemzetközi kupaszerepléstől.
jún. 5
20:24
Focimeccsek nézők előtt: közbeléphet a rendőrség, megbüntethetik az MLSZ-t is (Ripost)
Közlemény a visszásságokról. A többség betartja a szabályokat, csak a szervezett szurkolói csoportok zsúfolódnak össze.
jún. 5
20:26
Dzsudzsák edzője kerek perec megmondta, kell-e neki a magyar focista (Ripost)
Ennyit a rövid kalandról az Al-Ainnál? Rossz hírt kapott labdarúgó-válogatottunk csapatkapitánya: már az utódával tárgyalnak.
jún. 5
20:36
Sallai közel egy órát játszott, cseréje döntötte el a bajnokit (She)
A német Bundesliga 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mönchengladbach egy góllal kikapott Sallai Roland csapatának, a Freiburgnak az otthonában.
jún. 5
20:38
Ajánló: Arat Hosszeini a világ legerősebb hatévese (She)
Nehéz eldönteni, hogy csodagyerek, istenadta tehetség vagy csak egy ügyes marketingfogás a social media új sztárja.
jún. 5
20:40
MotoGP: csavar, Pol Espargaró lehet Marc Márquez csapattársa (She)
Ha valami őrült szezon már eddig is, az bizony a 2020-as MotoGP-évad, ami még el sem kezdődött. Most itt az újabb bombahír, ami ugyan még nem hivatalos, de egyre több forrás tudni véli, hogy Pol Espargaró az év végén elhagyja a gyári KTM-csapatot és a HRC-nél folytatja, Marc Márquez csapattársaként. És ha mindez tényleg igaz, annak nagyon súlyos kö
jún. 5
20:42
Légiósok: Vidáék vesztésre álltak, aztán újra nyertek (She)
Második bajnoki mérkőzését is megnyerte Vida Kristopher csapata, a Piast Gliwice a koronavírus-szünetet követően, és a péntek esti, 2–1-es kielcei sikerrel megerősítette második helyét a lengyel labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) tabelláján.
jún. 5
20:48
Nagy László: kosarasból a világ egyik legjobb kézilabdázója (She)
Az utóbbi idők egyik legjobb magyar férfi kézilabdázója, a világklasszis jobbátlövő, Nagy László 2019-es visszavonulása óta a Telekom Veszprém sportigazgatójaként és a Magyar Kézilabda-szövetség alelnökeként dolgozik. A 39 éves, 209-szeres egykori válogatott játékossal pályafutása „legjeit” idéztük fel.
jún. 5
20:50
Férfi kézilabda: veszélyben az egri klub jövője (She)
Arculcsapásként élte meg az NB I-es SBS-Eger férfi kézilabdacsapata a város döntését, miután a helyi önkormányzat támogatása jócskán elmaradt a működéshez szükségestől. A Heves megyei egyesület ügyvezetője értetlenül áll a képviselő-testület határozata előtt, Pereverzia Mihály reméli, egy tollvonással nem lehet elintézni több száz sportolni vágyó g
jún. 5
21:42
Gyász: elhunyt az 1956-os olimpia nehézsúlyú bokszbajnoka (She)
Hosszan tartó betegség után 91 éves korában elhunyt Pete Rademacher, az 1956-os melbourne-i olimpia nehézsúlyú ökölvívóbajnoka.
jún. 5
21:48
Sasu spórolása ellenére is bajnok az Ftc, légiós nélkül ezüstös az Újpest (She)
Újonnan induló sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldieket is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat emlékükre az illó évek. Ezúttal a
jún. 5
22:00
A szlovák Slovan Bratislava átlépne a magyar NB I-be (ATV)
Az elmúlt napokban szinte napi témát képez a szurkolók korlátozott számban történő beengedése a futballstadionokba. A Slovan Bratislava labdarúgóklub vezetősége fontolóra veszi, hogy ha nem javul a helyzet, átlépnek egy külföldi bajnokságba, amely a magyar vagy a cseh élvonal lehetne.
jún. 5
22:06
NB I: egy pontot elhozott Debrecenből a Kaposvár (She)
Hiába tűnt úgy a gyors gól után, hogy a Debrecen biztosan legyőzi a Kaposvárt, a második félidőben túlságosan megnyugodott a hazai csapat, így a Kaposvárnak sikerült az egyenlítés a labdarúgó NB I 27. fordulójában. Ezzel egyelőre matematikailag nem számít kiesőnek a somogyi csapat, viszont a Debrecen nagyon nehéz helyzetbe került a kiesés elkerülés
jún. 5
22:36
NB I: Rebrov a Dinamo Kijevnél? Menedzsere így látja (She)
Szerhij Rebrovot egykori klubja, a Dinamo Kijev edzőjelöltjei között emlegetik az ukrán sportsajtóban, de a Ferencváros trénerének képviselője, Varga Sándor az egyik helyi portálnak nyilatkozva lehűtötte a kedélyeket.
jún. 5
22:38
Bundesliga: Sallai kezdett, a Freiburg legyőzte esélyesebb ellenfelét (She)
A német Bundesliga 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Mönchengladbach egy góllal kikapott Sallai Roland csapatának, a Freiburgnak az otthonában.
jún. 5
22:42
Portugália: négyből semmi – minden sztárcsapat betlizett (She)
A Porto, a Benfica és a Sporting CP után a tabella első négy helyezettje közül utolsóként pályára lépő Braga sem tudott nyerni a héten újrainduló portugál labdarúgó-bajnokság csaknem három hónapos kényszerszünetet követő első, összességében a 25. fordulójában.
jún. 5
23:06
Súlyemelés: három orosz megbukott a doppingteszten (She)
Három orosz súlyemelő, köztük a már visszavonult, háromszoros világbajnok Nagyezsda Jevsztyuhina doppingmintájának ismételt vizsgálata pozitív eredményt hozott – közölte pénteken a nemzetközi sportági szövetség (IWF).
jún. 5
23:06
Súlyos vádak Aján Tamás ellen (HírTV)
Régóta téma már súlyemelő berkekben hogy valami nem stimmelt az Aján Tamás által vezetett Nemzetközi szövetségnél.
jún. 5
23:08
Jégkorong: Dunaújvárosból erősített a Ferencváros (She)
Újabb erősítést jelentett be az FTC-Telekom: az Erste Liga címvédője ezúttal az előző idényben a Dunaújvárosi Acélbikák legeredményesebb magyarjaként teljesítő játékosát, Somogyi Balázst igazolta át.
jún. 5
23:12
Megnyitotta kapuit a Nemzeti Lovarda (HírTV)
Már közönség előtt rendezhetik a hétvégi Országos Díjugrató Versenyt a Nemzeti Lovardában.
jún. 5
23:48
Darts: Anderson legyőzése volt a kulcs, Aspinall a Home Tour bajnoka! (She)
Nathan Aspinall nyerte meg a dartssport első számú szervezetének online versenyét, a hét héten át tartó PDC Home Tourt. A kétszeres világbajnoki elődöntős, világranglista-7. angol játékos az utolsó játéknapon, a négyfős döntőben a holland Jelle Klaasent, a skót Gary Andersont és a walesi Jonny Claytont is legyőzte.

Keresés