2020. június 1. hétfő

jún. 1
14:05
Elrajtolhat az Osztrák Nagydíj (Demokrata)
Zöld utat kapott a Forma-1-es Osztrák Nagydíj, így várhatóan júliusban Ausztriában megkezdődik a koronavírus-járvány miatt eltolódó szezon.
jún. 1
14:06
Fft: a világ 100 legjobb edzője – 3. rész (She)
Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a 100 legkiválóbb edző előtt. Íme, az FFT listájának harmadik része.
jún. 1
14:15
A döntőre készül Hanga Ádám (Demokrata)
Hanga Ádám, az éllovas Barcelonát erősítő magyar kosaras azt mondta, hogy kötelességük a döntőig menetelni a spanyol bajnokságban.
jún. 1
14:18
Dac: az Atalanta és az Everton is vinné a dunaszerdahelyi védőt (She)
A sportolunk.sk arról számolt be, hogy a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC védőjét, Dominik Kruzliakot az Atalanta és az Everton is szerződtetné.
jún. 1
14:36
Real: ezért játszanak a hatezres stadionban – kép, videó (She)
Mint arról mi is beszámoltunk, a következő időszakban a hatezer férőhelyes Alfredo Di Stéfano Stadionban játssza zárt kapus mérkőzéseit a Real Madrid labdarúgócsapata. Az ideiglenes költözés oka a madridi aréna felújítása, amely gőzerővel zajlik – ilyen körülmények között valóban nem lenne egyszerű játszania Sergio Ramoséknak.
jún. 1
14:42
Heti program: szerdán MK-döntő, hétvégén NB I és Bundesliga (She)
Magyar Kupa-döntőt rendeznek az előttünk álló héten: szerdán, 20 órától a Puskás Arénában küzd meg a trófeáért a Mezőkövesd és a Budapest Honvéd. Pénteken a sereghajtó Kaposvár Debrecenbe látogat az NB I 27. fordulójának nyitó meccsén. Szombaton Mezőkövesd–Paks, Fehérvár–Kisvárda, Újpest–Bp. Honvéd, míg vasárnap ZTE–Puskás Akadémia és FTC–DVTK NB I
jún. 1
14:48
Khl: félmilliárd forintnyit keres a liga legjobbja (She)
Az orosz bázisú nemzetközi jégkorongligában (KHL) hetvenegy olyan játékos van, akinek évi fizetése eléri, illetve meg is haladja az 50 millió rubelt (225 millió forintot) – derül ki a moszkvai Szport-Ekszpressz publikálta elemzésből.
jún. 1
15:12
Újpest: már nem Nebojsa Vignjevics az edző, az utód is megvan (She)
Már nem Nebojsa Vignjevics a labdarúgó NB I 10. helyére visszacsúszó Újpest vezetőedzője – erősítette meg a hírt a szerb szakember a Nemzeti Sportnak. A klub délután a hivatalos honlapján jelentette be Vignjevics távozását, egyúttal bejelentette a csapat új vezetőedzőjét, a szintén szerb Predrag Rogant.
jún. 1
15:18
Edzőváltás Újpesten (Infostart)
Távozik Nebojsa Vignjevics az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról – erősítette meg a hírt a szerb szakember a Nemzeti Sportnak.
jún. 1
15:39
Lelátói fotó, Böde Dánielnek a helyszínen szurkolt a szerelme (Ripost)
A Paks 0-0-s döntetlent játszott a Mol Fehérvárral a labdarúgó NB I-ben.
jún. 1
15:48
Kovacsics Anikó: igazán megérett a kézilabdaéhség a karanténban (Infostart)
A Ferencváros női kézilabda-csapata heti három alkalommal újrakezdte az edzéseket, amelyeken egyelőre a játékosok kerülik a intenzívebb fizikai érintkezéseket, a hangsúly az egyéni fejlesztésen van – nyilatkozta az InfoRádiónak Kovacsics Anikó csapatkapitány.
jún. 1
16:03
Egyik NB I-es meccsen sem tartották be a szurkolók a kötelező távolságot (Behaviour)
Több mint két hónap szünet után rendeztek ismét teljes fordulót. A kormány döntése értelmében minden mérkőzésen lehettek nézők, azzal a feltétellel, hogy a klubok a koronavírus-járvány miatt egészségbiztonsági okokból csak minden negyedik ülőhelyen helyezik el a jelenlévőket.
jún. 1
16:12
Mls: egyre közelebb kerül a Disneylandhez a liga (She)
A tengerentúli sajtóban szinte biztosra veszik, hogy az orlandói élményparkban folytatódik az észak-amerikai profi labdarúgóliga.
jún. 1
16:36
Férfi kézi: horvát legenda követi Vujovicsot a zágrábi kispadon (She)
Igor Vori lesz a horvát PPD Zagreb férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője, segítőként pedig a hozzá hasonlóan világ- és olimpiai bajnok Denis Spoljaric segíti majd a munkáját – írja a Jutarnji List horvát napilap.
jún. 1
16:42
Uruguay: gyilkosság áldozata lett egy játékvezető (She)
Montevideóban gyilkosság áldozatául esett egy élvonalbeli labdarúgó-játékvezető.
jún. 1
16:42
Áll a bál Újpesten, hat és fél év után távozik az NB I-es focicsapat edzője (Ripost)
Sokak szemében szálka volt már Nebojsa Vignjevics. Ő volt a legrégebben hivatalban lévő élvonalbeli szakvezető.
jún. 1
16:44
Gyereknapi meglepetés: tündéri fotó került elő a tini Hosszú Katinkáról és Jakabos Zsúról (Ripost)
Így festettek 14 évesen. Mai úszósztárjaink akkoriban még csak készültek a csodás pályafutásukra.
jún. 1
16:54
Újpest: Szerbiából kaptak új edzőt a lila-fehérek (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport korábbi információja, Nebojsa Vignjevics hét év után távozott az Újpest kispadjáról. A lila-fehér együttes az utódot is bejelentette: a szintén szerb Predrag Rogan veszi át a helyét – írta meg az ujpestfc.hu.
jún. 1
17:06
Már ki is nevezte az új edzőt az Újpest (Infostart)
Predrag Rogan váltja Nebojsa Vignjevicset a lila-fehérek kispadján.
jún. 1
17:12
Ahogy mi megéltük: 30 éve Beregszászban járt a Fradi! (She)
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 44. részben Jakab Lajos, a Nemzeti Sport korábbi kárpátaljai tudósítója idézi fel azt a 30 évvel ezelőtti napot, amikor a Ferencváros Beregszászon járt.
jún. 1
17:36
Dac: „Itt tüzes magyar emberek laknak” – Storck rögtön történelmet írna (She)
Bernd Storck lett a szlovák Fortuna Ligában szereplő DAC vezetőedzője. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya június elsején előbb edzést vezényelt, majd rendhagyó, online sajtótájékoztató keretében mutatkozott be a sajtó képviselőinek.
jún. 1
17:42
„Itt tüzes magyar emberek laknak” – Storck rögtön történelmet írna (She)
.
jún. 1
17:42
Távozott posztjáról az Újpest edzője (Behaviour)
Az együttes a legutóbbi 11 fordulóban egy győzelem és három döntetlen mellett hétszer kikapott.
jún. 1
17:44
Vignjevics: Az új edzővel kell bizonyítani, jobbak, mint ahol állunk! (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontottak a lila-fehérek Nebojsa Vingjevics vezetőedzővel, akinek helyét a szintén szerb Predrag Rogan veszi át a kispadon. A búcsúzó tréner exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak.
jún. 1
18:06
Légiósok: rajonganak a görögök Megyeriért, ingyen bárki leigazolhatja (She)
Megyeri Balázs nagyon örül, hogy Görögországban is kezd visszatérni az élet a régi kerékvágásba, a DIGI Sport híradójának nyilatkozó magyar futballkapus nem is titkolja, hogy odavan Athénért, ahol szerinte a karanténidőszak végeztével ismét élvezni lehet az életet. Öt évig az Olympiakosz tagja volt, 2018 óta pedig a szintén fővárosi Atromitosz
jún. 1
18:12
Nem a Bernabéuban fejezi be az idényt a Real (Infostart)
Tartalékcsapata pályáján, hatezer férőhelyes stadionban játssza zárt kapus hazai mérkőzéseit az újrainduló spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid.
jún. 1
18:18
Serie A: júliustól már nézők előtt játszanának (She)
Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) elnöke szeretné, ha júliustól már nézők előtt rendezhetnék a Serie A mérkőzéseit.
jún. 1
18:24
Cselgáncs: Horváth László 20 százalékos formahanyatlást tapasztal (She)
Húsz-huszonöt százalékos formahanyatlást tapasztal az UTE cselgáncsozóinál az edző, Horváth László, aki a kényszerpihenő nehézségeiről egyaránt nyilatkozott honlapunknak.
jún. 1
18:48
F1: két ütközés, egy büntetés, mégis Button nyerte a kanadai négyórást (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is k
jún. 1
19:00
Tenisz: Kvitová szerint nagyon furcsa nézők nélkül játszani (She)
A kétszeres wimbledoni bajnok Petra Kvitová nagyon furcsának nevezte, hogy nézők nélkül kellett teniszeznie egy meghívásos prágai tornán.
jún. 1
19:06
Már a nézők beengedését tervezik az olasz meccsekre (Infostart)
Gabriele Gravina, az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) elnöke szeretné, ha júliustól már nézők előtt rendezhetnék a Serie A mérkőzéseit.
jún. 1
19:24
Még a vb-formánál is jobb állapotban volt Kapás Boglárka (Infostart)
Virth Balázs az InfoRádióban úgy vélekedett, a márciusi országos bajnokságra egyéni csúcsra alkalmas állapotban volt versenyzője.
jún. 1
19:24
Vignjevicnek megköszönték, Predrag Rogan az Újpest új edzője (888.hu)
Nebojsa Vignjevic, az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetőedzője hétfőn közös megegyezéssel távozott posztjáról, utódja korábbi segítője, a szintén szerb Predrag Rogan lett.
jún. 1
19:36
Bundesliga: sosem találná ki, melyik csatár küzd a legtöbbet a pályán! (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb kutatásában a Bundesliga-játékosok teljesítményét elemezte különböző produktivitási mutatók mentén. Az OptaPro adatai alapján elvégzett elemzésből kiderült, a legtöbb védést Yann Sommer mutatta be eddig a kapusok közül, a legtöbb sikeres szerelés kölni, lefülelt átadás pader
jún. 1
19:48
NB II: öt játékos távozik a feljutó Budafoktól (She)
A labdarúgó-élvonalba feljutó Budafoki MTE hivatalos honlapján közölte, öt játékostól elköszön június 30-val: Gohér Gergő, Horváth Roland, Khiesz Kornél, Króner Martin és Opavszky Balázs távozik.
jún. 1
20:00
Csupasport: Clint Eastwood nem félt a Halálfaltól sem (She)
Vasárnap töltötte be 90. életévét a legendás amerikai színész és rendező, Clint Eastwood, aki annyira komolyan vette a munkáját, hogy 1974-ben a világ legveszélyesebb sziklafalától sem riadt vissza.
jún. 1
20:12
F1: nézők előtt szeretnék a Brazil Nagydíjat megrendezni (She)
Rohonyi Tamás, a Formula–1-es Brazil Nagydíj főszervezője azt szeretné, ha nézők előtt rendezhetnék meg a novemberi versenyt Sao Paulóban.
jún. 1
20:21
Tokmac is kiállt a megölt férfi mellett (BorsOnline)
A hétvégén Lewis Hamilton, Jadon Sancho és a Fradi focistája, Tokmac Nguen is megemlékezett a rendőri brutalitásban elhunyt afroamerikai George Floydról.
jún. 1
20:36
Gulácsi gólpasszt adott, a Leipzig 4–2-re nyert, s megint dobogós (She)
Ismét a dobogón áll a német labdarúgó Bundesligában az RB Leipzig, mivel a 29. forduló gólzáporos záró mérkőzésén 4–2-re győzött Kölnben. Gulácsi Péter, a lipcseiek magyar válogatott kapusa gólpasszt adott, Willi Orbán nem lépett pályára.
jún. 1
20:54
Kiderült, ők mehetnek be elsőként a Fradi mérkőzéseire (Ripost)
A Ferencváros vasárnap a Diósgyőrt fogadja a labdarúgó NB I-ben. Fontos információ a szurkolóknak!
jún. 1
21:00
Mlsz: Bereczet három, Calcant két meccsről tiltották el (She)
A mezőkövesdi Berecz Zsombort három, az újpesti Andreias-Cristian Calcant két mérkőzésre tiltotta el a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága.
jún. 1
21:12
Hajsza a győzelemért, Tűzszekerek, tripla Rocky – íme, a 100 legjobb sportfilm (4.) (She)
Sok hete már, hogy a koronavírus-járvány miatt legfeljebb takaréklángon éghet a sportélet. A járvány egy időre otthonainkba kényszerített minket, sok bajnokságot befejezettnek nyilvánítottak, még többet elhalasztottak. A The Athleticnél gondoltak egyet, majd kikérték több mint 120 munkatárs véleményét a legjobbnak vélt sport tematikájú filmekről. S
jún. 1
21:36
PL: az Arsenal szeretné megtartani Aubameyangot (She)
Az Arsenal szeretné megtartani gaboni válogatott labdarúgóját, a számos élcsapat által megszerezni kívánt Pierre-Emerick Aubameyangot, akinek új szerződést ajánlott.
jún. 1
22:00
Bundesliga: Gulácsi gólpassza után talált be Werner (She)
A német bajnokság 29. fordulójában a Gulácsi Péterrel a kapuban felálló RB Leipzig az 1. FC Köln otthonába látogatott, és a szünetben 2–1-re vezetett, sőt, alig néhány perccel a második félidő kezdése után tovább növelte előnyét – köszönhetően a lipcseiek magyar kapusának. Gulácsi Péter ugyanis egy rossz hazai szabadrúgást lehúzva gyorsan, kézből e
jún. 1
22:06
Ökölvívás: „Mi van, ha Tyson visszatér, és a ringben hal meg?” (She)
Dillian Whyte profi nehézsúlyú bokszoló szerint az életét kockáztatja Mike Tyson azzal, ha 53 évesen ismét szorítóba lép.
jún. 1
22:24
Sárcipő és vacsora – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Olyan ez a modern világunk, hogy meglehetősen sok olyan információ jut el hozzám, amely nem feltétlenül rám tartozik. Magánügy. Mostanában tudtam meg...
jún. 1
22:26
Taposómalom – Voleszák Gábor jegyzete (She)
Szándékosan fürkésztem Nebojsa Vignjevics arcát. Figyeltem, meg-megrándul-e a szeme sarka a szombati, Kisvárda elleni idegenbeli bajnoki közben. Az új...
jún. 1
22:42
Bundesliga: Gulácsi-gólpassz, a Leipzig gólzáporos meccsen nyert (She)
Ismét a dobogón áll a német labdarúgó Bundesligában az RB Leipzig, mivel a 29. forduló gólzáporos záró mérkőzésén 4–2-re győzött Kölnben. Gulácsi Péter, a lipcseiek magyar válogatott kapusa gólpasszt adott, Willi Orbán nem lépett pályára.
jún. 1
22:44
Újpest: búcsú 2413 nap után; Storck klubtörténelmet írna a DAC-cal (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
jún. 1
22:54
Koronavírus: befejezettnek nyilvánították az idényt Bosznia-Hercegovinában (She)
A koronavírus-járvány miatt hétfőn befejezettnek nyilvánították a labdarúgószezont Bosznia-Hercegovinában.

Keresés