2022. február 17. csütörtök

febr. 17
0:12
Kár, hogy nem most kezdett a férfi váltó az olimpián (Infostart)
Egyedüli a dél-koreaiak szereztek két aranyérmet is a téli olimpia szerdai versenynapján. Befejeződtek a rövid pályás gyorskorcsolya versenyei, a magyar váltó, a győztes kanadaiaknál sokkal jobb idővel, hatodik lett.
febr. 17
0:16
Köves Gábor: tiszteletben kell tartani Novak Djokovic véleményét (Infostart)
A magyar Davis Kupa-válogatott korábbi szövetségi kapitánya az InfoRádióban úgy vélekedett, együtt kell tudni élni azzal a véleménnyel, hogy valaki nem oltatja be magát mint a testéért felelős ember, ugyanakkor reméli, hogy a járványhelyzet lecsendesül, és már nem lesz miről beszélni.
febr. 17
0:18
A számok szerint a Pool gyakorlatilag a 8 közé jutott; a fiatalság mérkőzésén a Bayern életben tartotta sorozatait (m4sport.hu)
A Liverpool otthonosan mozog Milánóban, a szezonban mindkét helyi csapatot megverte a San Siróban, a salzburgi fiatalok sokáig jól tartották magukat, de elképzelhető, hogy a döntetlen nem lesz elég a továbbjutáshoz.
febr. 17
0:20
Másfélszeresére nőtt a Ferencváros keretének értéke egy év alatt (Infostart)
Közel 13 millió euróval, 133,43 millióról 146,35 millió euróra nőtt egy év alatt a labdarúgó NB I-ben szereplő 12 csapat keretének összértéke. Az akkori 336-hoz képest csak öttel több, 341 játékost foglalkoztatnak az élvonalbeli klubok.
febr. 17
0:24
Egy győzelemre a negyeddöntőtől a Ferencváros női kézisei (Infostart)
A Ferencváros 33-29-re nyert a horvát Podravka Koprivnica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában.
febr. 17
0:28
Kamila Valijeva esete csepp az orosz doppingproblémák tengerében (Infostart)
Az oroszok 15 éves műkorcsolyázója, Kamila Valijeva annak ellenére folytathatja a versenyzést, hogy megbukott a doppingteszten - a doppingszerek használatának elterjedt problémájára is felhívja a figyelmet az eset, amely sokakban kérdéseket ébreszt azzal kapcsolatosan: vajon miért lehet kivétel az orosz versenyző.
febr. 17
0:32
A Salzburg kihagyta a nagy esélyt, a Liverpool magabiztosan nyert (Infostart)
A Salzburg végig jobban játszott, mint a Bayern a labdarúgó Bajnokok ligája nyolcaddöntőjének egyik szerdai mérkőzésén, de a 90. percben kapott gól miatt nem tudott nyerni (1-1). A Liverpool a második félidőben mutatott jó játékával 2-0-ra nyert az Internazionale otthonában.
febr. 17
0:36
Klubot váltott Burián Katalin (Infostart)
A kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes úszó a Ferencvárosban folytatja pályafutását.
febr. 17
0:40
A Veszprém döntetlent játszott a Portóval (Infostart)
A Telekom Veszprém házigazdaként csupán 28-28-as döntetlent játszott a portugál FC Porto csapatával a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában, szerdán.
febr. 17
0:44
Bombameglepetés Madridban - tabella (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid meglepetésre 1-0-ra kikapott otthon a sereghajtó Levantétól a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen.
febr. 17
0:48
Valijeva győzhet, de nem ünneplik (Infostart)
Nem lesz csütörtökön magyar szereplője a pekingi téli olimpiának. Ettől még lesz mit nézni: például a női műkorcsolyázók kűrjeit.
febr. 17
4:18
A NASCAR és az iRacing egyetemi E-Sport sorozatot indít Amerikában (Racing)
A NASCAR szeretne minél fiatalabb korosztályt megnyerni. A legfőbb eszközök? Szimulátor, iRacing, és E-Sport! A NASCAR kedden tárta a világ elé egy országos főiskolai E-Sport liga tervét, amely több mint 500 főiskolát és egyetemet foglal magában, és potenciálisan több ezer diákot érhet el. Az eNASCAR College iRacing Series elnevezésű sorozat része
febr. 17
5:24
Djokovic hős vagy antihős? Kettős mérce a doppingesetek megítélésében? (Eurosport)
Novak Djokovic megosztó emberi elemzését kaptuk meg az Eurosport tenisz kommentátoraitól, Sha’Carri Richardson kettős mércét emleget Kamila Valieva és a saját doppingügyéfel kapcsolatban. Aktuális hírlevelünk gerincét persze a pekingi téli olimpia aktuális eseményei teszik ki.
febr. 17
5:30
Nascar: Jacques Villeneuve kvalifikálta magát a Daytona 500-ra! (USAracing)
Jacques Villeneuve megcsinálta azt, amitől 2008-ban egy baleset megfosztotta: bejutott a Daytona 500 mezőnyébe. Az...
febr. 17
5:30
Nascar: Jacques Villeneuve kvalifikálta magát a Daytona 500-ra! (Racing)
Jacques Villeneuve megcsinálta azt, amitől 2008-ban egy baleset megfosztotta: bejutott a Daytona 500 mezőnyébe. Az...
febr. 17
5:32
Daytona 500: Kyle Larson a pole-ban, Alex Bowman pedig újra rekordot döntött (USAracing)
A lehető legjobb módon vágott neki címvédő szezonjának Kyle Larson. A Nascar Cup Series 2021-es...
febr. 17
5:32
Daytona 500: Kyle Larson a pole-ban, Alex Bowman pedig újra rekordot döntött (Racing)
A lehető legjobb módon vágott neki címvédő szezonjának Kyle Larson. A Nascar Cup Series 2021-es...
febr. 17
5:54
Shiffrin a legnagyobb esélyes a kombináció lesiklása után (Eurosport)
Mikaela Shiffrin a lesiklás az ötödik helyen áll kombinációban, a pekingi olimpia utolsó egyéni alpesi sí versenyszámában. Az amerikainak eddig nagyon rosszul ment az olimpián, mindkét fő számában kiesett, de kombinációban a legegyértelműbb favorit. Az első szám utáni ötödik hely nagyon biztató, hiszen csak lesiklók vannak előtte.
febr. 17
6:00
Klopp szerint győzelmük ellenére is veszélyes lesz az Inter a visszavágón (m4sport.hu)
„Nem maradt sok reményünk, de úgy kell elmennünk az Anfieldre, hogy megpróbáljuk a legjobb játékunkat játszani, aztán meglátjuk, mindez mire lesz elegendő.”
febr. 17
6:12
Egy nappal korábban rendezik a női tömegrajtos versenyt biatlonban (Eurosport)
Extrém hideg várható szombaton, így az utolsó két napra már nem is marad verseny biatlonban.
febr. 17
6:12
Kubica: Ha túlmész a határon, akkor elszáll az autó (Racing)
Robert Kubica a Forma-1-es autók evolúciójáról beszélt, elmondta, mik a legfőbb változások ilyen téren. A lengyel versenyző 2006-ban debütált a BMW pilótájaként, majd 2010-ig versenyzett a száguldó cirkuszban, hiszen 2011-ben súlyos balesetet szenvedett. Ezek után már az is csodaszámba ment, hogy vissza tudott térni 2019-ben a Forma-1-be. Jelenleg
febr. 17
6:24
Könnyedén jutott a riói negyeddöntőbe Schwartzman (Eurosport)
Voltak azonban nagy nevű búcsúzók is, mint Pablo Carreno Busta vagy Fernando Verdasco.
febr. 17
6:24
Új kategória az ERC2-es autóknak (Racing)
Új kategóriát hozott létre a rally Európa-bajnokságon a WRC Promótere. A Rally2-es kittel, N-csoportos és RGT autókkal versenyzőket az ERC Open kategóriában fogják értékelni.  A rally Európa-bajnokságon idén megszűnik az ERC2-es kategória, azonban a WRC Promóter helyette létrehozza az ERC Open kategóriát, melyben indulhatnak azok az autók, amiket k
febr. 17
6:26
A Ligier megbízást kapott egy GTP/LMDh alváz elkészítésére (Racing)
A következő generációs prototípusok terén egy érdekes új szereplővel, a Liger-vel bővül az IMSA Weathertech GTP/LMDh osztálya. A RACER információ szerint a Ligier – az LMP2, LMP3 karosszériák francia székhelyű építője – felkérést kapott egy autógyártótól egy új GTP/LMDh modell építésére, amely akár már 2024-ben debütálhat. Szerdán a Ligier egyik ma
febr. 17
6:36
Az idegenbeli győzelem ellenére Klopp szerint veszélyes lehet az eredmény a visszavágó előtt (Eurosport)
A szerdai, idegenbeli 2-0-s diadal ellenére arra hívta fel a figyelmet Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője, hogy az Internazionale az angliai visszavágón is komoly veszélyt jelenthet csapatára a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
febr. 17
6:42
Megszólalt a FC Baselbe igazoló Szalai Ádám (Infostart)
A magyar támadó 2023 nyaráig írt alá Bázelben.
febr. 17
7:18
Belső feszültség árnyékolja be az orosz női váltó fényes olimpiai szereplését (Eurosport)
Az orosz női váltó ezüstérmével a teljes biatlon csapat legjobb eredményét érte el, a verseny után azonban mégsem a sikertől hangos a sportág közbeszéde.
febr. 17
7:30
Megindította a hajrát a téli olimpia - sport a tévében (Infostart)
A Barcelona pedig a Napoli vendéglátójaként zárja a napot, mégpedig az Európa-ligában.
febr. 17
7:36
Liuék csapatmenedzsere szerint most az a cél, hogy minél tovább tartson az aranykorszak (m4sport.hu)
Bánhidi Ákos edző-menedzser szerint döntő többségében összejött az, amit a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott eltervezett a pekingi olimpián.
febr. 17
7:36
Bánhidi Ákos szerint többségében összejött amit elterveztek (Eurosport)
Bánhidi Ákos edző-menedzser szerint döntő többségében összejött az, amit a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott eltervezett a pekingi olimpián. Az edző-menedzser úgy fogalmazott: "Jó sok olimpiai pontot is tudtunk szerezni az érmek mellett. Büszke vagyok minden résztvevőre, pekingire és az otthon lévőkre is!"
febr. 17
7:54
Egy kicsit ijesztő üzenetet kaptak a női sílövők Pekingben (Infostart)
Lehetetlenség szombaton megrendezni a női tömegrajtos versenyt.
febr. 17
7:54
28 pontos hátránybol nyert a Nets a Knicks ellen (Eurosport)
Ez történt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján: A Brooklyn Nets 28 pontos hátrányból fordítva legyőzte a városi rivális New York Knicks csapatát. A Lakers megszakította vereségsorozatát annak ellenére, hogy Anthony Davis kiesett sérülés miatt. 9 győztes meccs után kikapott a Celtics.
febr. 17
8:06
Megalakult a Puskás-díjasok klubja (Demokrata)
Megalapították a FIFA Puskás-díjasok Klubját, melynek fő célja Puskás Ferenc emlékének ápolása és az Alzheimer-kór elleni küzdelem.
febr. 17
8:06
Cameron Norrie bejutott a legjobb 8 közé (Eurosport)
Az első helyen kiemelt Cameron Norrie negyeddöntőbe jutott a 664 ezer dollár (209 millió forint) összdíjazású Delray Beach-i kemény pályás férfi tenisztornán.
febr. 17
8:12
Kanada hibátlan mérleggel nyerte az olimpiai női hokitornát (m4sport.hu)
A világbajnok Kanada nyerte a női jégkorongtornát a pekingi olimpián, miután a csütörtöki döntőben 3-2-re legyőzte a címvédő, ősi rivális amerikai csapatot.
febr. 17
8:12
Diego Schwartzman negyeddöntős Rióban (Eurosport)
A harmadik helyen kiemelt argentin Diego Schwartzman negyeddöntőbe jutott az 1,8 millió dollár (573 millió forint) összdíjazású Rio de Janeiró-i salakpályás férfi tenisztornán.
febr. 17
8:12
Sikeres volt az Alfa Romeo shakedownja (Racing)
Az Alfa Romeo megerősítette, hogy új 2022-es autójuk, a C42 “sikeres shakedownon” van túl. Ellentétben F1-es riválisaikkal, akik szintén túl vannak már ilyen “gyakorláson”, az Alfa Romeo előzetesen semmit sem mutatott az autóból vagy annak színösszeállításából. A hivatalos weboldalukon közzétett rövid közleményt kísérő képek nélkül tették közzé. Az
febr. 17
8:18
Michelle Gisin címet védett, kettős svájci siker kombinációban (Eurosport)
A svájci Michelle Gisin címét megvédve megnyerte csütörtökön az alpesi sízők női kombinációs versenyét a pekingi olimpián.
febr. 17
8:18
A Toyota elégedett a tesztek után (Racing)
A Toyota technikai igazgatója, Tom Fowler elégedett a Toyota GR Yaris Rally1-es autóval a Svéd Rally előtti teszteket követően. A csapathoz visszatért Esapekka Lappi is.  A Toyota idén megszerezheti öt versenyből negyedik győzelmét, valamint mesterhármast is érhet el, ha sikerrel jár a Svéd Rallyn.   A japán gyártó első svéd győzelmét még Jari-Matt
febr. 17
8:30
A Next Gen autó 18 inches kerekei kihívást jelentenek a Goodyear-nek (Racing)
Az aerodinamikai szabálycsomagok kidolgozásától függetlenül a Goodyear keményen dolgozott télen az új, 18 colos abroncsok elkészítésén. A nagyobb kerekek konstrukciós változtatásokat és új keverékeket igényeltek a gumiabroncs alacsonyabb profilú oldalfala, valamint az autó kialakításának és súlyának változása miatt. Összességében a Goodyear több mi
febr. 17
8:48
Lánya elleni meccsén fejezte be vízilabdázó-pályafutását Kisteleki Dóra (Infostart)
Anya-lánya összecsapás nem volt még a magyar vízilabdázás történetében.
febr. 17
8:48
Sporttörténeti pillanat: a lánya ellen játszotta utolsó meccsét Kisteleki Dóra világbajnok vízilabdázó (Blikk)
Sporttörténeti pillanatok közepette fejezte be a pályafutását Kisteleki Dóra, a III. kerületi TVE világbajnok vízilabdázója.
febr. 17
8:48
Kisteleki Dóra példátlan anya-lánya meccsel búcsúzott a vízilabdától (m4sport.hu)
Lányával, az UVSE-t erősítő Lendvay Zoéval is szembe kellett néznie a világbajnok pólósnak utolsó mérkőzésén.
febr. 17
8:48
Kiszámoltuk, ennyit keresett Liu Shaoang a téli olimpián (BorsOnline)
A rövidpályás koris öt számban is helyezett lett Pekingben.
febr. 17
9:00
Kiszivárgott egy fotó az új F1-es Ferrariról a bemutató előtt (m4sport.hu)
Kisebb malőrrel indult az új F1-es Ferrari pályafutása. Egy nappal a bemutatója előtt kiszivárgott egy fotó az F1-75-ös autóról.
febr. 17
9:12
Így telt a McLaren autóbemutatója a kulisszák mögött – videóval (Racing)
A McLaren tegnap megmutatta, mi történt a színfalak mögött az autóbemutatójuk napján. A wokingi istálló már prezentálta új konstrukcióját Daniel Ricciardo és Lando Norris kíséretében. Azonban az események mentén előkapták saját kamerájukat is, így az Unboxed sorozat idei fiókját megnyitva mutatták meg, hogy is zajlott a bemutató az ő szemszögükből
febr. 17
9:18
Kanada nyerte a női hokitornát (Eurosport)
A világbajnok Kanada nyerte a női jégkorongtornát a pekingi olimpián, miután a csütörtöki döntőben 3-2-re legyőzte a címvédő, ősi rivális amerikai csapatot. A bajnok csapat nagyszerű és kiegyensúlyozott teljesítménnyel lett olimpiai bajnok, hiszen minde a hét mérkőzését megnyerte a tornán.
febr. 17
9:24
Sandra Naeslund nyert női síkrosszban (Eurosport)
A nagy esélyesnek tartott Sandra Naeslund nyerte a síakrobaták női krossz számát a pekingi téli olimpia csütörtöki versenynapján.
febr. 17
9:30
Del Piero: Messi a PSG-nél csak egy játékos egy All Star-csapatban (m4sport.hu)
A hatszoros aranylabdásnak lesz oka felszívni magát a Real elleni visszavágóra.
febr. 17
9:48
Eddig még nem látott produkciók várhatóak az MVM Dome-ban (Metropol)
Az MVM Dome üzemeltetését mostantól a SPORTFIVE Hungary Kft. végzi szoros együttműködésben a vagyonkezelő Ferencvárosi Torna Clubbal.

Keresés