2022. február 23. szerda

febr. 23
0:00
Thomas Tuchel megérdemelt győzelemről, de szenvedésről is beszélt a Lille legyőzése után (m4sport.hu)
Nem adta könnyen magát a Lille, de megérdemelt győzelmet aratott a Chelsea - összegezhetőek a londoniak értékelései a keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után.
febr. 23
0:12
Káosz a kézis sztárcsapatnál: a játékosok maguk mossák a felszerelést (Blikk)
Megdöbbentő hírek láttak napvilágot a román CSM Bucuresti női kézilabdacsapatánál uralkodó pénzügyi, szakmai és vezetői válságról.
febr. 23
0:12
Novak Djokovic még nem mondott le az amerikai szupertornákról (Infostart)
A világelső oltatlansága ellenére még bízik abban, hogy teniszezhet márciusban a tengerentúlon.
febr. 23
0:16
Michael Schumacher miatt váltott Russell (Blikk)
George Russell különleges ok miatt az idei évtől egy teljesen megújult sisakfestéssel vág neki a Forma–1-es idénynek: a fiatal brit autóversenyző a Michael Schumacher iránti tiszteletből vált pirosról feketére.
febr. 23
0:16
Áthelyezheti a BL-döntőt az ukrán–orosz válság miatt az UEFA (Infostart)
Angol források szerint szinte biztos, hogy az UEFA megváltoztatja az idei Bajnokok Ligája-döntő helyszínét. A tervek (és a szerződések) szerint május 28-án Szentpéterváron rendeznék a finálét, de az orosz–ukrán konfliktus miatt az európai szövetség változtatni akar. Akár a Puskás Arénában is lehet az év legnagyobb klubmérkőzése.
febr. 23
0:20
Kínos pillanatok az interjú során: hebegett, habogott a Honvéd vezetőedzőjének tolmácsa (Blikk)
Kemény akadályokba ütközött egy kérdésnél Nebojša Vignjević tolmácsa.
febr. 23
0:20
Kemény kijelentést tett a Red Bull csapatfőnöke (Infostart)
Külső nyomásra távolította el posztjáról Michael Masi versenyigazgatót a Nemzetközi Automobil Szövetség, ami nincs rendjén – vélekedik Christian Horner.
febr. 23
0:24
Ma ünnepeljük a parasportolókat – Megszólal Ekler Luca és Dr. Baji Balázs (Blikk)
Február 22-én ünnepeljük a Magyar Parasport Napját. A 98.6 Manna FM-en erről a különleges alkalomról beszélgetett vendégeivel Hepi Endre és Hudák Anita.
febr. 23
0:24
Vb-pótselejtező: a lengyelek nem akarnak Oroszországban pályára lépni (Infostart)
A Lengyel Labdarúgó Szövetség az európai szövetség (UEFA) hozzájárulását kéri ahhoz, hogy válogatottja az oroszok elleni világbajnoki pótselejtezős mérkőzését semleges pályán játszhassa.
febr. 23
0:28
BL-élőben: Tuchel sztárokat pihentet (Infostart)
Két mérkőzést rendeznek ma este a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A Juve Dybala és Chiesa, két sérült nélkül lép pályára a Villarreal otthonában. A címvédő Chelsea Jorginho, Mount, Lukaku és Werner nélkül fogadja a Lille-t, egyébként mind a négyen a kispadon ülnek.
febr. 23
0:32
Fontos Világliga-sikerrel indult a női vízilabda-válogatott vb-felkészülése (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott győzelemmel kezdte meg idei szereplését, miután 11-9-re nyert Hollandia ellen a világliga európai selejtezőjében, a budapesti Tüskeuszodában.
febr. 23
0:36
Újabb követeléssel állt elő Lewis Hamilton (Infostart)
A Mercedes hétszeres világbajnoka azt reméli, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) nyilvánosságra hozza majd a Forma–1-es Abu-Dzabi Nagydíjjal kapcsolatos részletes jelentését.
febr. 23
2:06
Csoda: 423 nap után visszatért a majdnem megvakult focista (Blikk)
Megható pillanatokat élt át a Galatasaray 49-szeres norvég válogatott védője, Omar Elabdellaoui, aki 2020 szilveszter éjszakáján olyan súlyos sérüléseket szenvedett egy tűzijáték miatt, hogy úgy tűnt, végleg elveszíti a látását.
febr. 23
4:24
Megújul az LMP2-es kategória is, a gyártók várják a részleteket (Racing)
Bár jelenleg mindenki az érkező LMDh-autókkal foglalkozik, ehhez képest várhatóan nem sokkal később ugyanúgy megújul az LMP2 is.  Jelenleg a sajtó az LMDh, a Hypercar és a GTP híreivel van tele. Ezek mellett viszont van egy másik, hamarosan megújuló kategória is. Az LMDh gyártói, a Dallara, a Ligier, a Multimatic és az Oreca ugyanis az
febr. 23
6:12
Albon csodálja Verstappen gondtalan hozzáállását (Racing)
Max Verstappen a tavalyi bajnoki címért folyó harc során végig kitartott amellett, hogy nincs rajta nyomás, és akkor sem fog szétesni, ha kikapna Lewis Hamiltontól. Alex Albon szerint ez igaz is, és őt lenyűgözte a holland nyugalma. Végül aztán, bár nem egyszerű körülmények között, de Verstappennek sikerült megnyernie a bajnokságot. “Ami a legjobba
febr. 23
6:30
Suninen a reggeli miatt rágott be az M-Sportra (Racing)
Teemu Suninen a tavalyi Ypres Rally után váratlanul elhagyta az M-Sport csapatát, akkor nem nagyon indokolta döntését, de most meglepő dolgokkal állt elő.   Teemu Suninen a 2017-es Lengyel Rallyn debütált a WRC legerősebb kategóriájában az M-Sport Ford Fiesta WRC-jével, majd a Finn Rallyn a második helyért is harcolni tudott, de végül negyedik lett
febr. 23
6:32
Mit olvashatunk ki a sebringi IndyCar-teszt eredményeiből? (Racing)
Hamarosan kezdődik az IndyCar 2022-es szezonja St. Petersburgben, előtte viszont még volt egy teszt Sebring rövidebbik vonalvezetésén. Mit lehet ebből levonni? Le lehet-e bármit? Egy utcai teszthez a maga bukkanóival és rázóköveivel a Sebring International Raceway 1,7 mérföldes, 13 kanyaros rövid pályája áll a legközelebb. Ezek megdolgoztatják rend
febr. 23
8:12
Korábbi Ferrari pilóták szerint a csapatuk 2022-ben sem lesz vb-esélyes (Racing)
A Ferrari korábbi versenyzői, Ivan Capelli és René Arnoux is úgy gondolják, hogy az olasz istálló még a rendkívül merész technikai elemeket is tartalmazó autójuk ellenére sem lesznek majd ott a bajnoki esélyesek között az idei szezonban. Az olasz istálló csapatfőnöki székében Mattian Binotto ül már 2019 óta. A svájci-olasz szakember azt a Maurizio
febr. 23
8:18
Harvick: hétvégi Fontanai verseny lesz az új abroncsok igazi tesztje (Racing)
Kevin Harvick szerint a hétvégi, Fontanai Auto Club Speedway-en megrendezésre kerülő verseny lesz az új, 18 inches kerék igazi tesztje. Harvick, aki a múlt vasárnapi Daytona 500-on egy baleset következtében csak a 30. helyen végzett, úgy véli, hogy a kétmérföldes pálya “agresszív” teszt lesz az új méretű abroncsok számára, amelyeknek sokkal alacson
febr. 23
8:24
M-Sport: Nagy falat lesz a Svéd Rally (Racing)
Az M-Sport csapatvezetője, Richard Millener szerint hatalmas kihívást fog jelenteni a versenyzőik számára a Svéd Rally, mely leginkább a skandináv versenyzők számára fekszik.  Az M-Sport a Monte-Carlo Rallyn kiválóan kezdte a WRC szezont, hiszen Sébastien Loeb nyerni tudott, Craig Breen a harmadik, Gus Greensmith pedig az ötödik helyen ért célba el
febr. 23
8:30
Nagy kihívás előtt áll a Ferencváros – sport a tévében (Infostart)
Barcelonából érkezik, és a Bajnokok Ligájában csapnak össze. A futball testvérsorozatban az Atlético Madrid fogadja a Manchester Unitedot.
febr. 23
8:36
Kezdődik az új F1-es korszak első tesztje! (m4sport.hu)
Külön-külön már mind pályára hajtottak, szerdától már közösen róják a Forma–1 új szabálykorszakának első kilométereit a 2022-es új autók!
febr. 23
8:38
Megműtötték a Fradi olimpiai bajnok pólósát (m4sport.hu)
Varga Dénes már edzhet, de meccset még nem játszhat.
febr. 23
8:48
Udvardy egyesben is búcsúzott a guadalajarai tenirsztornán (m4sport.hu)
A világranglistán 83. játékos az első fordulóban a 94. helyen álló kínai Vang Hszin-jüvel találkozott.
febr. 23
9:12
Súlyos sérülést szenvedett a BL-nyolcaddöntőben, hosszú kihagyás vár a Juve játékosára (m4sport.hu)
A középpályás lábfejében több csont is eltört.
febr. 23
9:12
Megkezdődött az F1-es tesztidőszak: Mutatjuk ki ül ma autóba (Racing)
Ma már Barcelonában hivatalosan elkezdődik az F1-es tesztidőszak, ugyanis a csapatok megkezdhetik a gyakorlást az új szezonra. Ugyan a hivatalos szezon előtti teszt csak Bahreinben lesz, ám az istállók az új szabályok miatt kaptak még három napot arra, hogy feltérképezzék új konstrukciójukat. A megváltozott szabályok és koncepciók mentén mindenki k
febr. 23
9:30
Meglepően sokszínűek az új F1-es autók – Brawn büszke (m4sport.hu)
Elégedetten konstatálta az F1 sportigazgatója, hogy a korábbi félelmek ellenére lényeges különbségek vannak a 2022-es autók megjelenésében. Ross Brawn előrelépést emleget a furcsán orra bukó 2021-es modellek után.
febr. 23
9:48
Előbújt rejtekéből a Red Bull radikális autója (fotók) (m4sport.hu)
Egy csapat sem titkolózott annyit az előszezonban, mint a megtévesztő bemutatót tartó Red Bull. Szerdán Barcelonában kiderült, mit rejtegettek annyira!
febr. 23
9:54
Neil Robertson négy százassal parádézott (Eurosport)
Csodálatos teljesítménnyel jutott tovább a European Masters második fordulójából a szezon legjobb játékosa, Neil Robertson. Nagyon közel került két elképesztő rekordhoz is, de végül nem sikerült feltennie az i-re a pontot. Ronnie O'Sullivan nehezen győzött, Judd Trump úgyszintén, Mark Selby pedig búcsúzott a tornától.
febr. 23
10:06
Novak Djokovicsot az Egyesült Államokból is kitiltották: „A mai naptól nem léphetek be az országba” (Blikk)
A világelső Novak Djokovics egy interjúban elmondta, hogy jelen állás szerint kihagyja a rangos Indian Wells-i tenisztornát. A szerb teniszező az Egyesült Arab Emírségekben tért vissza a versenyzéshez, de az Egyesült Államok szigorúbb nevezési feltételei miatt egyelőre nem teheti be a lábát az országba, nem indulhat ott.
febr. 23
10:06
Élő: barcelonai teszt - az 1. nap eseményei (m4sport.hu)
Élő tudósítás az F1-esek első tesztjéről.
febr. 23
10:12
A Drive to Survive sok fiatal lánnyal szerettette meg az F1-et! (Racing)
A TalkSPORT-nak adott interjúban Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azt mondta, hogy az F1-es Netflix-sorozat sok fiatal lánnyal kedveltette meg a sportot. A Drive to Survive új szezonjáról beszélve megemlítette, hogy sok fiatal lány a “jóképű pilóták” miatt kezdett érdeklődni a Forma-1 iránt. A Drive to Survive 4. évadával, amelyet a Netfli
febr. 23
10:18
Udvardy három szervajátékát is elbukta, egyesben is búcsúzott Mexikóban (Eurosport)
Udvardy Panna egyesben is búcsúzott a Guadalajarában zajló, 239 ezer dollár (75 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán. A világranglistán második legjobb magyarként 83. játékos az első forduló keddi játéknapján a 94. helyen álló kínai Vang Hszin-jüvel találkozott, akitől három szettben kapott ki.
febr. 23
10:18
A népszerű PUBG Mobile lett Josh Berry új szponzora (Racing)
A PUBG Mobile 2022-ben négy NASCAR Xfinity Series versenyen szponzorálja amjd Josh Berry-t, jelentette be a JR Motorsports. Berry 8-as rajtszámú autóján a már a hétvégi, Auto Club Speedwayen megrendezett fordulón a PUBG díszelegni. A szponzor további három versenyen lesz ott a JR Motorsports gépén, a márciusi Phoenix Racewayen, és Circuit of the Am
febr. 23
10:24
Breen nagyon izgatott a Svéd Rally előtt (Racing)
Craig Breen már nagyon várja a hétvégi Svéd Rallyt, melyen sok újdonsággal kell szembenéznie, ennek ellenére bízik egy jó eredményben.  “Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy egy teljesen új versenyt fedezhetek fel – mondta Craig Breen. – Torsbyban már sokszor indultam, de ez a verseny teljesen új lesz. Ez lesz az első verseny laza felületen a
febr. 23
10:42
Videó: Zverev majdnem megütötte a bírót, kizárták az acapulcói tenisztornáról (m4sport.hu)
A világranglistán harmadik német teljesen kikelt magából a párosmeccs után.
febr. 23
10:42
Alexander Zverev teljesen elvesztette a fejét, tört-zúzott a mérkőzés után (Eurosport)
Zverev kedden teljesen elvesztette az önkontrollját, miután a brazil Marcelo Melóval párosban 6-2, 4-6, 10-6-ra kikapott a brit-finn páros ellen Mexikóban. A meccslabda után a német többször és nagyon hevesen rácsapott ütőjével a bírói székre és közel volt ahhoz hogy a bírót is megüsse. A 24 éves olimpiai bajnokot a történtek után azonnal diszkvali
febr. 23
10:44
Brutálisan térden talpalta ellenfelét, mégis megúszta a kiállítást a Juve középpályása (m4sport.hu)
Ilyenkor valóban felmerül a kérdés, vajon mit csinálnak a VAR-szobában?
febr. 23
11:06
Berrettini sérülés miatt feladta, Zverev pedig ütőjével esett a bírónak (Eurosport)
Az ötödik helyen kiemelt olasz Matteo Berrettini feladni kényszerült első fordulós mérkőzését az 1,7 millió dollár (535 millió forint) összdíjazású acapulcói férfi keménypályás tenisztornán, a világranglistán harmadik Alexander Zverevet pedig sportszerűtlen viselkedés miatt kizárták a további küzdelmekből.
febr. 23
11:12
Misanóban vitte először pályára új autóját az AlphaTauri – VIDEÓVAL (Racing)
Az AlphaTauri most először mutatta meg a nagyvilág számára az idei autóját, az AT03-at. A faenzai kicsapat – aki számítógépes képekkel prezentálták az idei konstrukcióját – a misanói aszfaltcsíkon vitte először pályára a vadonatúj autóját február 15-én és az eseményről számos videófelvétel is készült. Habár úgy tűnt, hogy a számítógépes bemutató so
febr. 23
11:18
Turi György: Ha kell, az ördöggel is megvívok (BorsOnline)
Turi György mesteredző már csak a klubjában, a mellette végsőkig kiálló Kőbánya Sc-ben dolgozik tovább. Az egyik legsikeresebb úszótréner csak távolról figyel, nem jár le a medence partjára.
febr. 23
11:24
Fucsovics zseniális volt a hálónál, ezzel labdamenettel nyerte meg a játékot (Eurosport)
Fucsovics egy remek meccs talán legemlékezetesebb labdamenetét játszotta Shapovalov ellen a dubaji ATP 500-as tenisztornán. A világranglistán 14. kanadai az Ausztrál Openen a negyeddöntőig jutott, és ott csak öt játszmában kapott ki a későbbi győztes Rafael Nadaltól. Fucsovics és Shapovalov korábban egyetlen egyszer találkoztak, a 2020-as Ausztrál
febr. 23
11:26
Zverev őrült meccset nyert, megvan Djokovic következő ellenfele, összejön a Fury-Whyte bokszmeccs (Eurosport)
Az Eurosport keddi híreiben: Zverev hajnalig tartó meccsen nyert Acapulcóban, a második játszma hossza rekordot döntött. Khachanov lesz Djokovic következő ellenfele Dubajban, véget ért az amerikai női futballisták hat éve húzódó jogvitája a szövetséggel, összejön Fury és Whyte nehézsúlyú világbajnoki bokszmeccse.
febr. 23
11:28
Alexander Zverev teljesen elvesztette a fejét, tört-zúzott a mérkőzés után (Eurosport)
Zverev kedden teljesen elvesztette az önkontrollját, miután a brazil Marcelo Melóval párosban 6-2, 4-6, 10-6-ra kikapott a brit-finn páros ellen Mexikóban. A meccslabda után a német többször és nagyon hevesen rácsapott ütőjével a bírói székre és közel volt ahhoz hogy a bírót is megüsse. A 24 éves olimpiai bajnokot a történtek után azonnal diszkvali
febr. 23
11:30
Rüdiger után a kapitány távozására is jó esély van a Chelsea-nél – irány a Barcelona? (m4sport.hu)
A BL-címvédő londoni csapat szinte a teljes védelmét elveszítheti a szezon végén.
febr. 23
11:30
Zverev majdnem megütötte a bírót, kizárták Acapulcóban (Eurosport)
Alexander Zverev párosban kapott ki az acapulcói tenisztornán, de a mérkőzés végén mutatott erőszakos és kirívóan sportszerűtlen magatartásáról még sokáig fognak beszélni. A döntő pont előtt hosszasan szidta a bírót, majd a meccslabdát követően a bírói székre háromszor is rávágott az ütőjével, kis híján a játékvezető lábát is eltalálta. A szervezők
febr. 23
11:32
A fiatalabb Stieber is elhagyja az Újpestet (m4sport.hu)
Stieber András a Haladásban folytatja.
febr. 23
11:36
Norris több vezetési stílust is gyakorolt (m4sport.hu)
Felkészült arra az esetre, ha váltania kell.
febr. 23
11:38
Videó a Red Bull első útjáról (m4sport.hu)
Csapatfőnökük szerint még egy autójukba sem öltek annyi munkát, mint a 2022-es RB18-asba, mely extrém megoldásaival máris a figyelem középpontjában áll.
febr. 23
11:48
Korosodó klasszisok nosztalgiája döntheti el a BL-nyolcaddöntők legkiegyenlítettebb párharcát (m4sport.hu)
A labdarúgó Bajnokok Ligája idei kiírásának talán legszorosabb nyolcaddöntőjét vizionálhatjuk az Atlético Madrid és a Manchester United párharcára.

Keresés