2022. február 10. csütörtök

febr. 10
0:09
Hatalmas focirajongó az egyházfő: Cristiano Ronaldo anyukája mezzel „térítette” a pápát (Blikk)
Vatikán – Ha igaznak véljük Diego Maradona mondását, amely szerint a foci egy globális vallás, akkor nyugodtan állíthatjuk, hogy Cristiano Ronaldo édesanyja szerdán Ferenc pápát igyekezett "téríteni". Az argentin egyházfő hatalmas focirajongó, hazájában a San Lorenzo a kedvenc klubcsapata, és már korábban is előszeretettel fejtette ki a labdarúgás
febr. 10
0:09
Fodor Csenge elárulta, mi volt a moszkvai győzelem kulcsa (Infostart)
A Győri ETO, mely legutóbb 27–23-ra győzött az orosz CSZKA Moszkva otthonában, rekordot jelentő, immár 69 mérkőzésből álló, több mint négy éve tartó veretlenségi sorozattal rendelkezik a BL-ben.
febr. 10
0:09
Hivatalos: Münchenben is ellátogat az NFL (m4sport.hu)
Roger Goodell, a profi amerikaifutball-liga (NFL) első embere bejelentette: idén először Németországban is rendeznek majd alapszakasz-mérkőzést.
febr. 10
0:12
Mikaela Shiffrin: „Most nagyon felhívnám apukámat!” (Eurosport)
Mikaela Shiffrin szállította a pekingi olimpiai játékok eddigi talán legnagyobb negatív szenzációját. Az óriás-műlesiklás után a szlalom versenyszámban is rekord gyorsasággal esett ki a kétszeres olimpiai bajnok amerikai. Az előző két olimpián is győztes alpesi siző, számos rekord birtokosa még abban sem biztos, hogy a hátralévő egyéni számokban el
febr. 10
0:13
Hosszú időre elkötelezte magát a jelenlegi klubjánál: Kalmár Zsolt 2025-ig hosszabbított (Blikk)
Dunaszerdahely – Meghosszabbította az idény végén lejáró szerződését a 26 esztendős magyar válogatott középpályás, Kalmár Zsolt. A futballista – aki tavalyi térdműtétje miatt a jelenlegi szezonban még nem lépett pályára – 2025-ig kötelezte el magát a szlovák élvonalbeli dunaszerdahelyi DAC együttesénél.
febr. 10
0:13
Labdarúgó-akadémia épül a józsefvárosi pályaudvar helyére (Infostart)
Csaknem hétmilliárd forintért kap új utánpótlásbázist az MTK.
febr. 10
0:13
A Ferencváros a Honvéddal mérkőzik az MK-elődöntőért - íme a MOL Magyar Kupa-negyeddöntő párosításai (m4sport.hu)
Talán a Paks lehet a legelégedettebb a sorsolással.
febr. 10
0:16
Drogozhatott a műkorcsolya 15 éves sztárja? (Eurosport)
Úgy tűnik, Kamila Valieva, az orosz válogatott mindössze 15 éves tagja lehet az a sportoló, aki pozitív mintát produkált, így miatta halasztották el a csapatverseny éremátadását. A fiatal sportoló helyzetét bonyolítja az életkora, a hírek szerint pedig nem is teljesítményfokozó, hanem rekreációs célú szerek lehetnek a háttérben.
febr. 10
0:17
Dagad a botrány az Ajaxnál: intim testrészéről küldött fotók veszélyeztetik Overmars karrierjét (Blikk)
Amszterdam – Tovább dagad a Marc Overmars körüli balhé! Mint arról korábban beszámoltunk, az Ajax korábbi futballigazgatója a hétvégén távozott posztjáról, miután kiderült, hogy a klub több női alkalmazottjának küldött kéretlen, szexuális tartalmú üzeneteket.
febr. 10
0:17
Mindkét Liu fivér pontszerző, a németek vezetik az éremtáblázatot – olimpiai összefoglaló (Infostart)
Szinte minden magyar a várakozásoknak megfelelően, vagy annál jobban szerepelt a téli olimpia szerdai versenynapján. Megvan az olimpia első doppingügye és egy lóg a levegőben is.
febr. 10
0:17
A Milan kiütötte a Laziót, készülhet az Inter elleni kupameccsre (m4sport.hu)
Olivier Giroud duplázott, a Milan könnyedén nyert a negyeddöntőben.
febr. 10
0:20
Miközben legendás zenészek hagyták ott a Spotifyt, a Barcelona gigaüzletet köt a céggel (Eurosport)
Nagy bejelentés előtt áll az FC Barcelona: a Spotify lesz a futballklub új mezszponzora és emellett a stadiont a jövőben Spotify Camp Nounak nevezik majd. Mindezért a streaming-szolgáltató 280 millió eurót fizet három év alatt a katalán egyesületnek. A Barcelona vezérigazgatójának annyira nem tetszik az üzlet, hogy hét hónap után távozott a posztjá
febr. 10
0:21
Az Osc Újbuda fiatal vízilabdázójával beszélgettünk: „A csapat képes rá, hogy bejusson a legjobb nyolc közé ” (Blikk)
Vigvári Vincével, az OSC Újbuda vízilabdázójával beszélgettünk.
febr. 10
0:21
Remek meccsek jönnek a jéghokitornán és egy magyarnak szurkolhatunk (Infostart)
Nyolc számban avatnak bajnokot csütörtökön a pekingi olimpián. Egyetlen magyar indul, a sífutó Pónya Sára, a női klasszikus stílusú versenyben, 10 kilométeren.
febr. 10
0:21
Idegenben szerzett előnyt a Betis a spanyol Király-kupa elődöntőjében (m4sport.hu)
A sevillai együttes jó helyzetből várja a március 3-án sorra kerülő visszavágót.
febr. 10
0:24
A női síugrás ünnepe lehetett volna a vegyes csapatverseny, de egy rossz vicc lett belőle (Eurosport)
A pekingi téli olimpia a női síugrás ünnepe is lehetett volna, hiszen most először két versenyszámban is ugorhattak a lányok. A vegyes csapatversenyben azonban 5 női ugrót is kizártak szabálytalan ruházat miatt, ami komoly kérdéseket vet fel a férfi és női szakág bíróival kapcsolatban, valamint sokak szerint az egész női szakágat nevetséges helyzet
febr. 10
0:25
Hazai pályán győzött a címvédő Manchester City a Premier League-ben (m4sport.hu)
Josep Guardiola együttese, 12 pontos előnnyel áll a tabella élén.
febr. 10
0:28
A Chelsea bejutott a Klubvilágbajnokság döntőjébe (Eurosport)
A Chelsea lesz az ellenfele a brazil Palmeirasnak a Klubvilágbajnokság döntőjében.
febr. 10
0:32
Majdnem megszült az északi összetett ezüstérmesének párja, miközben barátja versenyén izgult (Eurosport)
Az északi összetettben ezüstérmes Jörgen Graabak párját nem sok választotta el attól, hogy megszülje közös gyermeküket, miközben a norvég óriási csatát vívott a győzelemért a pekingi téli olimpián.
febr. 10
0:33
A Vasas ellen jutott tovább a Ferencváros - párosítás a MK negyeddöntőben (Infostart)
Utolsóként a Ferencváros jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Magyar Kupában: a bajnokságban címvédő zöld-fehérek a 2-0-ra nyertek a másodosztályú Vasas otthonában.
febr. 10
0:36
Csütörtökön jönnek az amerikaiak, és hasra fekszenek a szánkósok (Eurosport)
Egy magyar indulóért csütörtökön is szurkolhatunk, de újabb sportág is bemutatkozik, és kiosztanak nyolc olimpiai aranyérmet. El lehet kapni Nathan Chen vagy Alexis Pinturault első aranyérmét, esetleg Irene Schouten ismétlését gyorskorcsolyában. De az is kiderül, teljes söprést rendeznek-e a német szánkósok, hiszen a férfi és női egyes után szerdán
febr. 10
0:39
Megszakadt a Ferencváros veretlenségi sorozata a vízilabda BL-ben (Infostart)
Elszenvedte első vereségét a Ferencváros a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: Varga Zsolt együttese a kilencedik forduló szerdai játéknapján a horvát Jadran Split otthonában kapott ki 9-7-re.
febr. 10
0:40
„Ez gusztustalan” – csalással vádolja legnagyobb ellenfeleit a friss olimpiai bajnok (Eurosport)
Eléggé botrányosra sikerült a szerdai nap a téli olimpián, hiszen az orosz műkorcsolyázók doppingesete után a gyorskorcsolyázók kavarták fel az állóvizet. Főszerepben a magyar felmenőkkel is rendelkező új svéd szupersztár és az amúgy is szupersztárnak számító hollandok.
febr. 10
0:44
Elképesztően menő videóval mutatkozott be az új Red Bull (Eurosport)
Rendkívül látványos online bemutató során leplezték le a Red Bull Racing 2022-es Forma-1-es versenyautóját, amely az RB18 kódjelet kapta. Az osztrák energiaitalos cégnek sosem kellett a szomszédba mennie, ha a PR-ról volt szó, és ez ma is kiderült. Amit egy online autóbemutatóból ki lehet hozni, azt ők kihozták, minden mozzanata alaposan megterveze
febr. 10
0:48
Javított a Ferencváros, a kupában sikerült a nyolc közé jutás a zöld-fehéreknek (Eurosport)
A hétvégén a Paks ellene elszenvedett 3-0-ás vereség után a Ferencváros nyolc közé jutott a Magyar Kupában. A zöld-fehérek a másodosztályú Vasas otthonában nyertek 2-0-ra ezzel utolsóként jutottak a negyeddöntőbe.
febr. 10
4:21
Enerson idén is megpróbálkozik az Indy 500-indulással (Racing)
RC Enerson 2021-ben nem fért oda a 33 versenyző közé, így lemaradt az Indy 500-ról. A célja idén is az indulás a futamon, de nehéz dolga van. USF2000-es második hely és másfél Indy Lights-szezon után RC Enerson még 2016-ban mutatkozhatott be a Dale Coyne Racing színeiben. Watkins Glenben egy kilencedik hely volt a legjobb eredménye
febr. 10
4:57
Bánhidi: Hátra van a két legerősebb számunk, van még keresnivalónk (m4sport.hu)
„A világ legjobb sprintereivel rendelkezünk, komoly potenciál van bennünk” – mondta a rövidpályás gyorskorcsolyázók edző-menedzsere.
febr. 10
5:21
Liu Shaolin Sándor: Nincs kitől félnem, jön a két kedvenc számunk (m4sport.hu)
Az 1000 méteres döntőben első helyről kizárt korcsolyázó reményt keltőnek nevezte, hogy hatodik lett a leggyengébb számában.
febr. 10
5:21
Az iRacing kulcsszerepet játszott a Clash sikerében (Racing)
A Los Angeles Memorial Coliseum mesés falai között ma egy negyedmérföldes versenypálya található, amelyet kizárólag a NASCAR Cup Series bemutató versenyére építettek.
febr. 10
5:45
NHL-legenda lett a Montreal edzője, Rask négy meccsel a visszatérése után visszavonul (m4sport.hu)
A rossz szereplés miatt az észak-amerikai profi jégkorongligában érdekelt Montreal Canadiens menesztette Dominique Ducharme vezetőedzőt, helyére pedig ideiglenesen egy legendás játékost, Martin St. Louist nevezte ki. Tuukka Rask, a Boston Bruins kapusa négy nappal visszatérése után bejelentette visszavonulását.
febr. 10
5:51
Nascar: Topcsapattal tér vissza a Daytona 500 valaha volt legfiatalabb győztese (USAracing)
Öt esztendő után ismét az Xfinity Series mezőnyében méreti meg magát Trevor Bayne. A tennessee-i...
febr. 10
5:51
Nascar: Topcsapattal tér vissza a Daytona 500 valaha volt legfiatalabb győztese (Racing)
Öt esztendő után ismét az Xfinity Series mezőnyében méreti meg magát Trevor Bayne. A tennessee-i...
febr. 10
6:00
Újabb jó nap short trackben, dagad az első doppingbotrány az olimpián (Eurosport)
Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor ezúttal az 1500 méter döntőjében értek el nagyon szép helyezést, az éremről viszont sajnos lecsúsztak a magyar versenyzők. Pekingben közben alaposan felbolydult az állóvíz, botrány tört ki a síugrók csapatversenye körül, miközben körvonalazódik az olimpia első doppingesete is. De éledezik a Forma-1 is, ezúttal a Re
febr. 10
6:09
Új ágazatot indít a Lotus: Fokozzák az exkluzivitást (Racing)
A Lotus bejelentette új üzletágát, amely nagyon különleges autókkal fog foglalkozni. Az ágazat neve Lotus Advanced Performance (LAP), és célja, hogy szuperexkluzív dolgokat alkosson. A szárny egyenesen a Lotus Designtól származik és “egy izgalmas jövőbeli projektre” utal. Mit foglal magában a LAP? “Halo” projektek: Ultra-exkluzív és egyedi járművek
febr. 10
6:15
2023-ban mutatja be legújabb fegyverét a Renault (Racing)
Sokáig csak beszéltek róla, hogy majd egyszer lesz ilyen, máskor tagadták a terv létezését is, de most már biztos: 2023-ban jön a Renault Clio Rally3. Így végre igazi ellenfele lehet az M-Sport által fejlesztett összkerékhajtású Fiesta Rally3-nak.  A Rally3-as kategóriában indulók számára jelenleg csak a Ford Fiesta az egyetlen lehetőség, azonban e
febr. 10
6:21
Megvan az első doppingeset a téli olimpián (444.hu)
Az esélytelen iráni síző produkált pozitív mintát.
febr. 10
6:21
Ritkaságszámba menő Toyota kerül kalapács alá (Racing)
A Toyota 2000 GT-ből mindössze 351 készült 1967 és 1970 között. Ennek az 1967-es darabnak is rendesen megkérik az árát az árverésen. A Gooding & Company március 4-i árverésén egy 1967-es Toyota 2000 GT-t bocsátanak árverésre, amelyet a Shelby versenyeztetett. Az 1960-as évek végére kezdett lazulni Carroll Shelby és a Ford közötti partnerség. Ennek
febr. 10
6:42
Chloe Kim 21 évesen védte meg olimpiai bajnoki címét, spanyol ezüstérmes lett snowboard félcsőben (Eurosport)
Papírforma amerikai aranyérem született a snowboard félcső női versenyében, miután Chloe Kim már az első csúszásával elérte a győztes pontszámot, és így megvédte címét a pekingi téli olimpián. Mögötte a spanyol Queralt Castellet végzett, aki országa második olimpiai érmét szerezte snowboardban.
febr. 10
6:57
A Liverpool a Leicestert fogadja, de pályán az Arsenal is – sport a tévében (Infostart)
Hétközi forduló a Premier League-ben. És téli olimpia minden mennyiségben.
febr. 10
6:57
Elvehetik az orosz műkorcsolyacsapat aranyérmét (m4sport.hu)
Az érintett az a Kamila Valijeva lehet, aki a nők közül először ugrott négyfordulatost olimpián.
febr. 10
7:00
A legendás Hanyu megpróbált történelmet írni a négyfordulatos Axellel (Eurosport)
A japán Yuzuru Hanyu már a rövidprogram során is rontott jéghiba miatt, így nem volt esélye az olimpiai aranyérem megszerzésére, ám ez sem tántorította el attól, hogy a kűrben megpróbáljon sporttörténelmet írni, és a műkorcsolyázók között először bemutatni a négyfordulatos Axelt.
febr. 10
7:09
Lelépte ellenfelét a Milan a rangadón (Infostart)
Olasz Kupa-negyeddöntő: Milan–Lazio 4–0. Milánói derbi jön az elődöntőben.
febr. 10
7:15
Yannick Chabloz rosszul kombinált: nagy bukás a kombinációban (Infostart)
A szlalom előtt Aleksander Aamodt Kilde vezet, de Marco Schwarznak áll a zászló.
febr. 10
7:24
Négy meccsel a visszatérése után visszavonult Tuukka Rask (Eurosport)
Bejelentette visszavonulását szerdán Tuukka Rask, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Boston Bruins 34 éves kapusa.
febr. 10
7:27
Nem volt kérdés, ki nyer nő félcsőben (Infostart)
A 21 éves Chloe Kim megvédte címét, ő nyerte a legutóbbi két világbajnokságot is.
febr. 10
7:36
Nathan Chen varázslatosan hibátlan kűrrel olimpiai bajnok (Eurosport)
A várakozásoknak megfelelően az amerikai Nathan Chen nyerte a pekingi olimpia férfi műkorcsolya versenyét. A már a rövidprogram után is vezető sztár hibátlan kűrt futott, és világcsúcs közeli pontszámmal nyerte meg az aranyérmet.
febr. 10
7:39
Sorozatban kilenc győzelem után kapott nagy verést a Warriors az NBA-ben (m4sport.hu)
Kilenc győzelem után súlyos vereséget szenvedett a Golden State Warriors a Utah Jazz vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság szerdai játéknapján.
febr. 10
7:42
Újabb arcpirító Lakers vereség, simán verte a Jazz a Warriorst (Eurosport)
Lillard nélkül és összesen 9 hadrafogható játékossal is legyőzte a Trailblazers a Los Angeles Lakerst. Kilenc győzelem után súlyos vereséget szenvedett a Golden State Warriors a Utah Jazz vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szerdai játéknapján.
febr. 10
7:54
Már most ez minden idők legjobb magyar téli olimpiája (Demokrata)
Fantasztikus a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott – jelentette ki Gyulay Zsolt, a MOB elnöke.
febr. 10
7:54
A Nob még mindig hallgat, de továbbra is célkeresztben a 15 éves műkorcsolyázó (Eurosport)
Napok óta sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben az Orosz Olimpiai Bizottság műkorcsolya csapataranyérmével, ám a különféle sajtóértesülések után a NOB továbbra is hallgat arról, hogy hol tart a „jogi problémák” - doppingvétség - miatt folytatott vizsgálat.

Keresés