2022. február 22. kedd

febr. 22
0:12
Gyász: meghalt a műkorcsolyázó magyar olimpikon (Blikk)
Szombaton elhunyt Vida Gábor műkorcsolyázó olimpikon, az 1952-es oslói téli játékok 10. helyezettje. A Jégrevü sztárja 92 éves volt.
febr. 22
0:12
Szavak nélkül: nem bírt könnyeivel a Fehérvár új gólrekordere (Infostart)
Hiába kérdezték Nikolics Nemanját az Újpest elleni bajnoki után.
febr. 22
0:12
Juraj Slafkovsky, a 17 éves szlovák csodagyerek lett az olimpiai hokitorna MVP-je, nem akármilyen góloknak köszönhetően (444.hu)
Eddig összesen 1 gólja volt a felnőttek között, most hozzátett még 7-et.
febr. 22
0:16
„A cél persze, nem lehet más, mint ismét elhódítani a serleget” – Dupláznának a Bl-ben Lőw Zsolték (Blikk)
London – A frissen szerzett klubvilágbajnoki trófea után a szakmai stábjában Lőw Zsoltot is foglalkoztató angol Chelsea megkezdi a szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában: a BL-címvédő a francia Lille-t fogadja kedden a nyolcaddöntős párharc első mérkőzésén (M4, 21).
febr. 22
0:16
Aubameyang különleges rekordot állított be (Infostart)
Pierre-Emerick Aubameyang vált a XXI. század első olyan futballistájává, aki négy különböző élbajnokságban is mesterhármast szerzett - írta hétfői értékelésében a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS.
febr. 22
0:18
Alpesi sí: országos bajnokságon versenyeznek olimpikonjaink (Síelők)
Kedden és szerdán rendezi meg az Országos Alpesi Síbajnokságát a Magyar Sí Szövetség az ausztriai Grebenzenben. A futamokon elindul a pekingi téli olimpián szereplő két síző, Tóth Zita és Kékesi Márton is. Az Országos Bajnokság az MVM Magyar Kupa versenysorozat része.
febr. 22
0:20
Megszólalt a Fraditól menesztett Stöger: a megfelelő ajánlatra vár, de most biztos nem szeretne újra edzősködni (Blikk)
Bécs – Várja a megfelelő ajánlatokat, s nyártól szeretne újra edzősködni a Ferencváros labdarúgócsapatától tavaly decemberben menesztett osztrák Peter Stöger. A korábban a német Dortmundot és Kölnt is irányító tréner a tavasszal nem tervezi, hogy munkába áll.
febr. 22
0:20
Sztárral erősített a Fradi (Infostart)
A Ferencváros női kézilabdacsapata kölcsönvette a olimpiai, világ- és Európa-bajnok Beatrice Edwige-t.
febr. 22
0:24
Ezért a beszólásért állították ki Mourinhót a Róma hétvégi bajnokiján (Blikk)
Róma – Hárommeccses eltiltást is kaphat az olasz AS Roma labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, José Mourinho, aki a Verona elleni, 2-2-es döntetlenre végződött hazai bajnoki hajrájában piros lapot kapott a játékvezető sértegetéséért.
febr. 22
0:24
Negyven országból 1500 vendég érkezik a budapesti birkózó Európa-bajnokságra (Infostart)
Az Európa-bajnokság a BOK Csarnokban március 26-án kezdődik.
febr. 22
0:28
Megmutatta új autóját az Alpine (Infostart)
Négy-öt éven belül a világbajnoki trófea a cél a francia csapatnál.
febr. 22
4:24
A Daytonai 24 órás egyik főszereplője DTM-es lehetőséget kaphat (Racing)
A Porsche egyik gyári pilótáját, Laurens Vanthoort a DTM-ben induló SSR Performance-szel hozta szóba a motorsport-total.com. A belga pilóta elsősorban GT3-as körökben ismert, Spában és a Nürburgringen 24 órás verseny nyert már. Le Mans-ban és az IMSA-ban pedig kategóriagyőztes lett. Legutóbb a Daytonai 24 órást próbálta hozzáadni a gyűjteményéhez,
febr. 22
5:48
Mostantól az IndyCar futam közben deaktiválhatja egyes autókban a push-to-passt (USAracing)
A 2022-es szezonnyitót megelőzően az IndyCar frissítette jelenlegi szabálykönyvét. A módosítások a következők: Épített és...
febr. 22
5:48
Mostantól az IndyCar futam közben deaktiválhatja egyes autókban a push-to-passt (Racing)
A 2022-es szezonnyitót megelőzően az IndyCar frissítette jelenlegi szabálykönyvét. A módosítások a következők: Épített és...
febr. 22
6:06
Az új F1-es versenyigazgatónak is volt már problémás szezonzárója (Racing)
Múlt héten kiderült, hogy az F1 korábbi versenyigazgatóját, Michael Masit áthelyezik FIA-n belül, és nem lesz tovább versenyigazgató. Ennek oka a tavalyi szezonzárón hozott vitatott döntése, mely hatással volt a bajnokság végkimenetelére is. Masi helyére Niels Wittich és Eduardo Freitas került, akik felváltva látják majd el a versenyigazgatói felad
febr. 22
6:24
Ma érkezik a Bubba Wallace-ról szóló dokumentum sorozat a Netflixre (Racing)
A NASCAR eddig soha nem látott felvételek és interjúk segítségével próbálja bemutatni a sportágat Bubba Wallace szemszögéből. Az F1: Drive To Survive után a NASCAR most ismét megkísérli a saját előretörését a Netflix platformján, ezúttal egy hasonló műsorral. Ahelyett azonban, hogy több versenyzőre fókuszálna, ez az új sorozat egyetlen versenyzőt é
febr. 22
6:42
Novak Djokovic visszatért a pályára, egyre nyíltabb a Premier League (Eurosport)
Lezárult a téli olimpia, de hétfőn sem maradtunk sportesemények nélkül. Valter Ati értékelte idei második többnaposát, megnéztük ki jelenleg a legpechesebb focista a Földön, de snooker hírekből is bőven lehet válogatni.
febr. 22
7:30
Egy rekordot máris tart a budapesti vizes-vb (Infostart)
Kiderült, mennyit érnek az érmek és a világcsúcsok.
febr. 22
7:42
Novak Djokovic győzelemmel tért vissza (Infostart)
Először játszott azután, hogy az Australian Openen végül nem indulhatott, sőt, kiutasították az országból.
febr. 22
7:54
Újra pozitív lett Thomas Müller koronavírustesztje (m4sport.hu)
Nem a február lesz a kedvenc hónapja.
febr. 22
8:12
Alonso lelkes az idei szezon kapcsán (Racing)
Fernando Alonso nagyon kíváncsi a Forma-1 új szabályainak hatásaira. Hangsúlyozta azt is, hogy a sportág átalakítása volt az oka annak, hogy tavaly visszatért az F1-be. Az Alpine hétfőn mutatta be új, A522-es autóját, amelytől azt remélik, hogy a francia alakulat és pilótái előrébb léphetnek majd a mezőnyben. Alonso második szezonját kezdi meg az A
febr. 22
8:24
A teljes Daytona 500 Ryan Blaney szemszögéből (Racing)
A NASCAR nem mindennapi felvételt tett közzé YouTube csatornáján. 4 órányi tömény izgalom következik, Ryan Blaney autójából. Nem akármilyen versenyen van túl Ryan Blaney. A Penske Racing versenyzője az egyik esélyesként a hetedik helyről kezdhette a vasárnapi Daytona 500-at. Blaney a csapatérdeket szem előtt tartva az utolsó körökben végig csapattá
febr. 22
8:30
Folytatódnak a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntői - sport a tévében (Infostart)
Pályán a Chelsea és a Lille, valamint a Villareal és a Juventus. Vízilabda-, kézilabda- és jégkorong-mérkőzéseken drukkolhatunk magyaroknak. Az élő közvetítések sorában lesz még tenisz, kerékpár, sznúker és lósport is.
febr. 22
8:30
"Kis ország, de tehetséges nemzet" - azokat ünnepeljük, akik történelmet írtak (BorsOnline)
Szabó László szerint a paralimpikonok megszolgálták a bizalmat. Az Mpb elnökével beszélgettünk.
febr. 22
8:30
Igazi téli körülmények lesznek a Svéd Rallyn (Racing)
A Svéd Rally az idei évre 700 km-rel költözik északabbra a korábbi helyszíntől, Varmland régiótól, aminek következtében hamisítatlan téli körülmények között tudják megrendezni.  Az idei évtől Umea városa és környéke ad helyet a Svéd Rallynak, mely a korábbi házigazda Varmland régiótól 700 km-rel van északabbra a skandináv országban, ami miatt garan
febr. 22
8:42
Képgaléria: első bevetésén a Haas új F1-es autója (m4sport.hu)
Mick Schumacher egyelőre csak néző volt, a Haas VF-22-es modell Nyikita Mazepinnel teljesítette az első napját a pályán.
febr. 22
8:48
Udvardy búcsúzott párosban a guadalajarai tenisztornán (m4sport.hu)
Udvardy Panna búcsúzott párosban a Guadalajarában zajló, 239 ezer dollár (75 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán.
febr. 22
8:54
Red Bull: Külső nyomásra rúgták ki a versenyigazgatót, ez nem helyes (m4sport.hu)
Külső nyomásra adta be a derekát a Michael Masit menesztő FIA a Red Bull csapatfőnöke szerint, és ezt nem tartja helyesnek.
febr. 22
9:06
Alonso: Abu-Dzabi nem nagy ügy, remélem, nem ezért rúgták ki Masit (m4sport.hu)
Fernando Alonso nem volt nagy rajongója a nemrég menesztett versenyigazgatónak, ám Abu-Dzabi kapcsán most mégis a védelmébe vette őt.
febr. 22
9:12
Alonso márkája a Formula E-vel társult (Racing)
A Formula E és a Kimoa összefogott, hogy egy új Formula E-brandelt napszemüvegkollekciót hozzanak létre a Kimoa két legnépszerűbb és legikonikusabb formájával, melyben a stílus és a fenntarthatóság ötvöződik. Forma-1 kétszeres bajnoka és a Kimoa megalkotója, Frnando Alonso a Formula E-vel való új együttműködésről, és a napszemüvegek új sorozatának
febr. 22
9:18
„Nem kell Lukakun nevetni vagy viccet csinálni belőle” – Tuchel a támadó negatív PL-rekordjáról (m4sport.hu)
Chris Sutton: Lukakunak nincs önbizalma. Úgy tűnik, mintha egy boldogtalan játékos lenne.
febr. 22
9:24
Jött, látott és szinte mindent vitt az atomcsapat, amely ledominálta a világot Pekingben (Eurosport)
Sok nagy sztorija volt a pekingi olimpiának, az egyik feltétlenül a svájci alpesi sí csapat elképesztően sikeres szereplése. Öt győzelmet és további négy érmet szereztek, és az aranyak tekintetében minden korábbi rekordot megdöntöttek. Az egykori super-G-világbajnok Didier Cuche, aki egyébként ötször nyerte meg a kitzbüheli lesiklást, elmesélte, sz
febr. 22
9:42
Rejtélyes üzenet az NFL MVP-jétől – Rodgers 17 év után elhagyja a Packerst, netán visszavonul? (m4sport.hu)
A poszt után mindenki csak tippelget.
febr. 22
9:44
Fedélzeti kamerán a McLaren próbaútja – a versenyzők lelkesen értékeltek (m4sport.hu)
Lando Norris és Daniel Ricciardo is megkezdte az ismerkedést a McLaren 2022-es versenyautójával a barcelonai hétfői filmes napjukon. Látványos fedélzeti kamerás felvételt is közzétettek.
febr. 22
10:06
Udvardy párosban, Gálfi egyesben esett ki Mexikóban (Eurosport)
Udvardy Panna búcsúzott párosban a Guadalajarában zajló, 239 ezer dollár (75 millió forint) összdíjazású keménypályás női tenisztornán. A világranglistán második legjobb magyarként 83. játékos a kolumbiai Camilo Osorióval az oldalán döntő rövidítésban maradt alul egy lengyel-japán duóval szemben.
febr. 22
10:12
Formálódik Djokovic versenynaptára: nem biztos, hogy az oltatlansága akadály lesz (Eurosport)
Ausztráliában sok szempontból más volt a helyzet, például épp egy hullám közepén érkeztek meg a teniszezők az országba. Mostanra viszont szinte mindenütt csendesedik a járvány, ami a jelenleg szigorú beutazási szabályokat is megváltoztathatja – az Egyesült Királyságban már a héten lazítanak. A két amerikai versenyt viszont valószínűleg kénytelen le
febr. 22
10:12
Hamilton: Nem Max hibája az, ahogy alakult a szezonzáró drámája (Racing)
Lewis Hamilton azt állítja, nem neheztel rá, miután a 2021-es intenzív bajnoki harcuk számára keserűséggel ért véget. A hétszeres világbajnok a pletykák szerint a visszavonulással kacérkodott a hallgatással jellemezhető téli időszakban, de most így válaszolt a sokakat foglalkoztató kérdésre: “Nem, ennek nincs köze Maxhoz.” George Russell, Hamilton
febr. 22
10:18
A Ferencváros tehetsége a DAC-nál folytatja (m4sport.hu)
A Transfermarkt már Dunaszerdahelyi játékosként tünteti fel a magyar utánpótlás-válogatott támadót.
febr. 22
10:24
Harri Rovanperä visszatér (Racing)
Az ezredforduló korábbi WRC sztárja áprilisban visszatér a nyugdíjból és részt vesz a Rally of Nations Guanajuato versenyen Mexikóban. Az egyszeres rally vb-futamgyőztes és a jelenlegi Toyota WRC gyári pilótája, Kalle Rovanperä édesapja bejelentette, hogy egy évtizednyi távollét után visszatér a mexikói versenyen. Harri Rovanperä 1993 és 2006 közöt
febr. 22
10:26
Az Alpine nyitott az Andrettivel való F1-es partnerségre (Racing)
Laurent Rossi vezérigazgató szerint az Alpine hajlandó lenne erőforrásokat és támogatást nyújtani az Andrettinek, ha az megérkezne a Forma-1-be.
febr. 22
10:36
Magyarnak érzi magát Hunyadi Emese, az osztrák színekben olimpiai bajnok női gyorskorcsolyázó (m4sport.hu)
Hunyady Emese nagyon örül a rövidpályás gyorskorcsolyázók pekingi olimpiai sikereinek, de azt szeretné, ha a nagypályás változatban is hasonló eredményeket érnének el a magyarok.
febr. 22
10:36
Isner 3 órás csatában meccslabdáról fordított Acapulcóban (Eurosport)
Az amerikai John Isner mérkőzéslabdáról fordított az 1,7 millió dollár (535 millió forint) összdíjazású acapulcói férfi keménypályás tenisztorna első fordulójában.
febr. 22
10:38
Február 25-én indul a jegyértékesítés a Magyarország–Szerbia felkészülési meccsre (m4sport.hu)
Első körben a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak tikettet, majd három nappal később mindenki számára megnyílik a vásárlási lehetőség.
febr. 22
10:48
"Történelmet írtunk" - nagy nap jött el a magyar sportban (Ripost)
Az életben maradást jelenti az állami támogatás. A Magyar Paralimpia Bizottság elnökével beszélgettünk.
febr. 22
10:48
Djokovic még nem mondott le Indian Wellsről és Miamiról (m4sport.hu)
A világelső Novak Djokovic oltatlansága ellenére még bízik abban, hogy teniszezhet márciusban az amerikai szupertornákon.
febr. 22
10:54
Videó: újra munkában a Ferrari F1-75! (m4sport.hu)
Barcelonában megkezdte filmes napját a Ferrari F1-es csapata. Elsőként Carlos Sainz az új autó volánjánál!
febr. 22
10:56
Alonso kijelölte a 2022-es célokat, és a 2023-as folytatásról beszélt (m4sport.hu)
Az idei esélyek kapcsán nem ringatja magát hiú ábrándokba Fernando Alonso, de érez magában elég erőt, hogy 2023-ban is az Alpine-nal versenyezzen az F1-ben.
febr. 22
11:12
Alonso: Nem hiszem, hogy bármi rossz történt volna Abu-Dhabiban (Eurosport)
Fernando Alonso szerint is voltak problémák a versenyirányítással, de épp a leginkább vitatott verseny kapcsán védte meg Michael Masi versenyigazgatót. A kétszeres világbajnok úgy gondolja, szükség volt a változásra és jó irányba indult el az F1, ugyanakkor Abu-Dhabiban semmi kivetnivalót nem látott.
febr. 22
11:12
Az Alpine meghatározta a 2022-es céljait az F1-es szezonra vonatkozóan (Racing)
Az Alpine azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a Forma-1 új korszakának a kezdetén is az első öt csapat között maradjon. Az Alpine az első F1-es szezonjában az ötödik helyen maradt a tabellán. Ugyanabban a pozícióban, mint a Renault az előző évben, a csapat átnevezése előtt, köszönhetően Esteban Ocon áttörő győzelmének és Fernando
febr. 22
11:18
Agüero stábtagként segítené az argentin válogatottat a katari világbajnokságon (m4sport.hu)
A háttérstáb tagjaként segítené a katari világbajnokságon az argentin labdarúgó-válogatottat Sergio Agüero.

Keresés