2022. február 22. kedd

febr. 22
11:24
Wladár Sándor: Politikamentes és költséghatékony lesz a vizes-vb (m4sport.hu)
„Szakmai alapokra kell helyezni a vb-t és a 2017-es külcsíny-dolgokat lehántolni, hiszen erre most sem idő, sem pénz nincs” – mondta a MÚSZ elnöke.
febr. 22
11:24
Hunyady Emese szeretné, ha a nagypályás gyorskorcsolyázást is komolyan vennék (Eurosport)
Hunyady Emese nagyon örül a rövidpályás gyorskorcsolyázók pekingi olimpiai sikereinek, de azt szeretné, ha a nagypályás változatban is hasonló eredményeket érnének el a magyarok. "Ez két külön sportág, és a szívem csücske a nagypályás, klasszikus gyorskorcsolyasport. Azt szeretném, ha ebben is elérnének a magyar sportolók sikereket, és a többi téli
febr. 22
11:42
Jövőre muaythai-világbajnokságot rendez Magyarország (m4sport.hu)
Dudok Károly: Előbb szóban, majd pár nappal később írásban is megkaptuk a rendezési jogot, aminek nagyon örülünk.
febr. 22
11:48
Ganxsta Zolee boldogsága határtalan, tetoválással ünnepel (BorsOnline)
Szokás szerint Ganxsta Zolee végig izgulta kedvencei, a finn hokisok meccseit a pekingi téli olimpián. A zenészt nagy öröm érte, hiszen az északi válogatott, története során először, megnyerte a viadalt.
febr. 22
11:54
Az FTC megerősítette, Szánthó Regő a DAC-nál folytatja – hivatalos (m4sport.hu)
Igaznak bizonyultak a sajtóhírek.
febr. 22
11:54
Jövőre muaythai-világbajnokságot rendez Magyarország (HírTV)
A világverseny megrendezésével méltó ünnepet adhatnak a Thaiföld és Magyarország között fennálló 50 éves kapcsolatnak.
febr. 22
11:54
Mark Selby: Csak ültem a kocsiban, bámultam magam elé, és akkor úgy éreztem, hogy nem bírom tovább (Eurosport)
A European Masters nyitónapja meglepetés nélkül telt el. A négy legerősebb játékos, azaz Mark Selby, Ronnie O'Sullivan, Judd Trump és Neil Robertson egyaránt megnyerte a selejtezőből a helyszínre vitt mérkőzését. Asztalhoz állt Yan Bingtao, Luca Brecel, Kyren Wilson és Barry Hawkins is, akik ugyancsak megnyerték a maguk mérkőzését. Selby a győzelme
febr. 22
12:06
Merész irányt választott a Ferrari, de van menekülési útvonala is (m4sport.hu)
Büszke az innovatív megoldásaira a Ferrari, ám felkészült arra is, hogy a jövőben talán egy rivális koncepciójára kell átállnia.
febr. 22
12:18
A Brooklynt erősíti a szezon végéig a 2017-es Eb legjobbja (Eurosport)
A szezon végéig az észak-amerikai ligában (NBA) szereplő Brooklyn Nets kosárlabdacsapatához szerződött a szlovén Goran Dragic, a 2017-es Európa-bajnokság legjobbja. A 35 éves játékos az idényt a Toronto Raptorsnál kezdte, majd novemberben a San Antonio Spurshöz került.
febr. 22
12:18
Horner szerint “durva” döntés volt Masi eltávolítása (Racing)
A Red Bull főnöke, Christian Horner azt állítja, hogy az FIA döntése, miszerint Michael Masit eltávolították a versenyigazgatói posztjáról, “kemény” és “nem volt helyes”. Az FIA a múlt héten megerősítette, hogy Masi lemond, miután hónapokon kapta a kritikákat az Abu Dhabi Nagydíjon hozott ellentmondásos döntése miatt. “Ez egy nehéz verseny. Ez az F
febr. 22
12:24
Greensmith ötödik lett Norvégiában (Racing)
Gus Greensmith a hétvégén rajthoz állt a Norvég Rally Bajnokság idei második versenyén. A Ford Fiesta Rally2-vel induló M-Sport versenyző az ötödik helyen fejezte be a havas Numedalsrallyt.  Gus Greensmith annak érdekében, hogy havas versenyen induljon a Svéd Rally előtt, egy Ford Fiesta Rally2-vel rajthoz állt a norvég Numedalsrallyn.  A versenyt
febr. 22
12:26
A Daytona 500 győzelem enyhítette Cindric fájdalmát (Racing)
Austin Cindricet három hónapja kísérti az, hogy a tavalyi NASCAR Xfinity Series bajnoki cím az utolsó pillanatban kicsúszott a kezei közül.
febr. 22
12:42
Hamilton: Russell tökéletesen passzol a Mercedeshez (m4sport.hu)
George Russell érkezési nem kísérti Lewis Hamiltont az attól való félelem, hogy a Mercedesnél beköszönt a Nico Rosberg idején jellemző ellenséges hangulat.
febr. 22
12:54
A tenisztörténelem két csúcsa is megdőlt Zverev acapulcói meccsén (m4sport.hu)
Soha nem játszottak még ilyen hosszú rövidítéses szettet és soha nem fejeztek be ilyen későn meccset.
febr. 22
13:00
Először közvetíti a téli paralimpiát a közmédia (Demokrata)
A XIII. Téli Paralimpiai Játékokat március 4. és 13. között rendezik meg Pekingben.
febr. 22
13:00
Lefevere: „Cav vagy Jakobsen? Az mehet a Tourra, aki tavasszal erősebb lesz” (Eurosport)
Úgy tűnik még tényleg nem dőlt el a Quick Stepnél, hogy egyértelműen Fabio Jakobsen lesz a csapat sprintere a Touron. A holland versenyző két győzelemmel zárta az Algarvét, tegnap pedig Cavendish is szakaszt nyert az UAE Touron. Lefevere újra elmondta, hogy semmi nem biztos, és a tavasz során mindkét sprintere számára adott a bizonyítási lehetőség.
febr. 22
13:12
Hajnali 5-ig izzadt a pályán Zverev, majdnem két órás (!) szettben egyenlített (Eurosport)
A címvédő Alexander Zverev emlékezetes mérkőzésen jutott tovább az 1,7 millió dollár (535 millió forint) összdíjazású acapulcói férfi keménypályás tenisztorna első fordulójából. A hétfői program hosszú meccsei miatt a németek olimpiai és ATP-világbajnoka helyi idő szerint csak éjjel fél 2 után kezdte meg találkozóját az amerikai Jenson Brooksby ell
febr. 22
13:12
Norris úgy érzi “tartozik a McLarennek” (Racing)
Lando Norris úgy érzi, tartozik a McLarennek, ezért is hosszabbított velük 2025-ig. Tavaly a brit versenyző és csapata már aláírt egy kontraktust 2023-ig, ám idén további két évvel meghosszabbították az együttműködést. A 22 éves versenyző fizetése is jócskán megnövekedett, bár kilépési záradék nem szerepel a szerződésében. Norris már 2017 óta a McL
febr. 22
13:24
Kiderült mikor csap össze a ringben Tyson Fury és Dillian Whyte (Eurosport)
A Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki övéért április 23-án, várhatóan a Wembley Stadionban mérkőzik meg a címvédő brit Tyson Fury és honfitársa, Dillian Whyte.
febr. 22
13:42
Az UEFA elveheti Szentpétervártól a BL-döntőt (m4sport.hu)
Az ukrán válság miatt valószínűleg nem Oroszországban lesz a finálé – írja a BBC.
febr. 22
13:54
Bánhidi Ákos: Mindenképpen sikeres téli olimpián vagyunk túl, még a kérdőjelekkel együtt is (m4sport.hu)
„A stressz, hogy bármikor kihullhat egy versenyző, hogy teljes biztonságban egy másodpercig sem érezhettük magunkat, ez rendkívül erős teher volt.”
febr. 22
14:00
Beteljesülő álmok és kevés meglepetés - ilyenek voltak az alpesi sí versenyek az olimpián (Eurosport)
A pekingi olimpia alpesi sí versenyei sok mindenről emlékezetesek maradnak. Összességében a nagy hideg, a sok különböző győztes, és a kevés meglepetés jellemezte az elmúlt két hetet. Sokáig velünk maradnak Shiffrin kieséseinek és svájci dominanciának az emlékei. Voltak nagy révbe érések, és megkoronázatlanul maradt karrierek. Összefoglaljuk az olim
febr. 22
14:12
Alonso utalt a további F1-es folytatására (Racing)
Fernando Alonso a tavalyi visszatérésekor kétéves megállapodást írt alá az Alpine csapattal, ami tehát az idei év végén lejár. A 40 esztendős spanyol most először utalt arra, hogy nem kizárt, hogy további éveket fog még eltölteni a száguldó cirkuszban. Tegnap mutatta be az Alpine ide pink-kék autóját, és a bemutatón mondta el a kétszeres spanyol
febr. 22
14:18
NASCAR: A Next Gen autók remek versenyt futottak Daytonában (Racing)
A NASCAR elégedett volt a Next Gen autók debütálásával a Cup Series legnagyobb színpadán.
febr. 22
14:24
Aubameyang lemondott mesés fizetéséről, mert „az ember életében csak egyszer adódik lehetőség, hogy Barcelonában játsszon” (m4sport.hu)
Aubameyang mesterhármast jegyzett a Valencia ellen, de valószínűleg sosem került volna a katalánokhoz, ha nem enged csillagászati fizetéséből.
febr. 22
14:24
Klausz Kristóf: Jöhet az első ORB-győzelem (Racing)
Nagyot lépett előre tavaly Klausz Kristóf és Csányi Botond. Az év végén pedig a Waldviertel Rallyn és Mikulás Rallyn aratott győzelmükkel hívták fel magukra a figyelmet. Klausz szerint ez az előrelépés annyira jól sikerült, hogy idén már az abszolút első helyért szeretne harcolni.  Már tavaly is figyelemreméltóan szerepelt a Klausz–Csányi kettős. A
febr. 22
14:30
Aubameyang lemondott mesés fizetéséről, mert „az ember életében csak egyszer adódik lehetőség, hogy Barcelonában játsszon” (m4sport.hu)
Aubameyang mesterhármast jegyzett a Valencia ellen, de valószínűleg sosem került volna a katalánokhoz, ha nem enged csillagászati fizetéséből.
febr. 22
15:00
A Milan a Bayern egykori szupertehetségével erősítené meg a keretét (m4sport.hu)
A középpályás remekel a jelenlegi csapatában.
febr. 22
15:00
Tizenhat éves indai nagymester győzte le a világbajnok Magnus Carlsent (HírTV)
A norvég sztár 2013 óta tartó világbajnoki regnálása alatt most kapott ki a legfiatalabb riválisától.
febr. 22
15:06
Necces a szentpétervári Bajnokok Ligája-döntő az orosz-ukrán válság miatt, Budapest lehet a beugró? (Eurosport)
Az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA szinte biztosra veszi, hogy az idei Bajnokok Ligája-döntőt nem rendezheti meg Szentpéterváron az orosz-ukrán válság miatt. Oroszország csapatokat küldött Kelet-Ukrajna két, lázadók kezén lévő régiójába, és félő, hogy egy esetleges invázióra is sor kerül.
febr. 22
15:12
Wolff: Nálunk sosem volt első és második számú versenyző (Racing)
Toto Wolff kijelentette, hogy a Mercedesnél eddig sem volt első és második számú versenyző, ők mindkét pilótájuknak egyenlő feltételeket biztosítottak. Az elmúlt évek során Valtteri Bottas rendre alul marad csapattársával szemben. Lewis Hamilton domináns erőként vitte a csillagosokat, míg a finn a szezonok során nem tudta tartani vele a lépést. Ugy
febr. 22
15:24
Kubica is tesztelhet szerdán (m4sport.hu)
A rutinos lengyel is lehetőséget kap az Alfa Romeótól.
febr. 22
15:42
Pelé állapota válságos: az orvosok a kórházban küzdenek a 81 éves brazil futball-legendáért (Metropol)
A XX. század legjobb játékosának megválasztott brazil futballista már egy ideje kemoterápiás kezelést kap, miután kiderült, hogy áttétes rákban szenved. Most azonban egy súlyos fertőzés miatt nem engedték haza az orvosok.
febr. 22
15:54
Hősként ünnepelték otthon a 16 éves indai nagymestert, aki legyőzte a világbajnok Magnus Carlsent (Eurosport)
Az indiai sporttársadalom hősként ünnepli azt a 16 éves sakkozót, aki hétfőn legyőzte a világbajnok Magnus Carlsent. Rameshbabu Praggnanandhaa - aki 12 éves volt, amikor megszerezte a nagymesteri címet - helyi beszámolók szerint hétfőn, a késő esti órákban egy online rapid viadalon diadalmaskodott a 31 esztendős norvég klasszis felett.
febr. 22
16:06
Nem mindennapi körülmények között jutott nyolcaddöntőbe Nadal edzőpartnere (Eurosport)
Nem mindennapi körülmények között jutott be a nyolcaddöntőbe Stefan Kozlov az 1,7 millió dollár (535 millió forint) összdíjazású acapulcói férfi keménypályás tenisztornán. Az orosz származású, Macedóniában született játékos a hétvégén kiesett a mexikói viadal selejtezőjében, és hétfőn edzőpartnerként segítette az immár 21-szeres Grand Slam-bajnok R
febr. 22
16:12
Elhunyt Nádasdi János (Racing)
A Hungaroring közleményét változtatás nélkül közöljük: “Az első fax 1983-ban landolt a Külügynél, majd előbb az OTSH-hoz, majd pedig a Magyar Autó-motorsport Szövetséghez került, az Ő asztalára. Főtitkárként Nádasdi János kezdte meg a tárgyalásokat arról, hogy a sokak által akkor még a „kapitalisták hobbijának” tartott Formula 1-es sorozat egyik fu
febr. 22
16:30
Hivatalos: Bese Barnabás Fehérváron folytatja a pályafutását (m4sport.hu)
A 23-szoros válogatott hátvédnek január óta nem volt csapata.
febr. 22
16:30
Havon és jégen pallérozódik Hangodi (Racing)
Petter Solberg, Richard Burns, Alister McRae, Guy Wilks, Mark Higgins… Nagyszerű autóversenyzők, akikben az a közös, hogy mindannyian megfordultak John Haugland téli raliiskolájában.  S amiért ez nekünk, magyaroknak éppen most érdekes, az nem más, mint hogy a Hangodi Bendegúz, Bunkoczi László kettős is éppen ebbe az iskolába készül, mi több, már el
febr. 22
16:32
Penske elmondta miért módosítottak a kerekeken (Racing)
Roger Penske először szólalt meg az ügy kapcsán, amióta a NASCAR a hétvége elején elkobozta a csapat kerekeit.
febr. 22
16:36
Pozitív doppingtesztet adott a spanyol műkorcsoláyzónő Pekingben (m4sport.hu)
Laura Barquero kérheti a B minta elemzését.
febr. 22
16:36
Pozitív doppingmintát adott egy a pekingi olimpián szereplő műkorcsolyázó (Eurosport)
Pozitív tesztet szolgáltatott pekingi doppingvizsgálatakor a spanyol Laura Barquero, aki Marco Zandron oldalán 11. lett páros műkorcsolyázásban a vasárnap zárult téli olimpián.
febr. 22
16:38
Bottas tudja, új feladata nagy felelősséggel jár (m4sport.hu)
Már várta, hogy végre ő legyen a vezérpilóta.
febr. 22
16:42
Sinner három meccslabdáról fordította meg az első meccsét Dubajban (Eurosport)
Jannik Sinner nagyon megizzadt első fordulós meccsén Dubajban, Hurrkacz nagyon könnyedén ment tovább, a kiemeltek közül a tavalyi Ausztrál Openen elődöntős Aslan Karatsev búcsúzott.
febr. 22
16:54
Vári Attila: Az elmúlt tíz év fontos lehetőséget adott a sportnak (BorsOnline)
Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke jelentős szerepet vállalt abban, hogy Magyarország elvállalta az idei vizes világbajnokság megrendezését. A kétszeres olimpiai bajnok pólós a Borsnak elmondta, a viadal a turizmust és a gazdaságot élénkíteni fogja.
febr. 22
16:54
Agüero még nézni sem bír focit, de a katari vb-n már ott lenne az argentin válogatott stábjában (Eurosport)
A Manchester City, a Barcelona és az Atlético Madrid korábbi középcsatára, a szívritmuszavara miatt decemberben visszavonuló Sergio Agüero bevallotta, hogy szeretne futballt nézni és játszani is, de túlságosan fél a szívritmuszavarának diagnosztizálása után. Az év végén rendezett katari világbajnokságon viszont elmondása szerint ott lesz az argenti
febr. 22
17:12
A lengyelek nem kérnek az oroszországi vb-selejtezőből (m4sport.hu)
A lengyel szövetség kérelmezte az UEFA-tól, hogy a mérkőzését semleges pályán játszhassa.
febr. 22
17:12
A lengyelek semleges helyszínen akarják játszani az oroszok elleni pótselejtezőjüket (Eurosport)
A Lengyel Labdarúgó Szövetség az európai szövetség (UEFA) hozzájárulását kéri ahhoz, hogy válogatottja az oroszok elleni világbajnoki pótselejtezős mérkőzését semleges pályán játszhassa.
febr. 22
17:12
Ma Qing Hua visszatér a túraautó világkupába a Lynk & Co-val (Racing)
Ma Qing Hua a 2022-es szezonban visszatér a WTCR-be, miután szerződést kötött a bajnokcsapat Lynk & Co Cyan Racinggel. A korábbi Forma-1-es tesztpilóta legutóbb 2019-ben indult a túraautó világkupán a Team Mulsanne csapatával. Akkor Szlovákiában győzelmet aratott egy Alfa Romeo Giulietta TCR volánja mögött, és a bajnoki tabellán a 16. helyen végzet
febr. 22
17:14
A visszatérést tervezi Richard Lyons (Racing)
A korábbi Super GT és Formula Nippon bajnok Richard Lyons szívesen kipróbálná magát az IMSA endurance versenyein. A 42 éves brit 2019 óta először először vehetne részt versenyen. Az elmúlt évtizedek megkerülhetetlen autóversenyzője, Michael Lyons hosszú idő után ismét hallatott magáról. A japánban hősként tisztelt brit 2020 óta a Conquest Racingnél
febr. 22
17:18
Lőw Zsolt miatt itthon is érdemes a Chelsea-nek szurkolni (888.hu)
Sovány vigasz számunkra, de a nagyok küzdelmében lesz magyar érdekeltségű mérkőzés is a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A címvédő Chelsea mesterének, Thomas Tuchelnek a munkáját másodedzőként segíti Lőw Zsolt, talán ez szimpátiát válthat ki az angolok hazai szurkolóiból. A másik ma esti találkozón: Villarreal–Juventus.

Keresés