2023. március 7. kedd

márc. 7
21:03
Kerkez idegenben szerzett győztes gólt a Lazio elleni Konferencialiga nyolcaddöntőjében (m4sport.hu)
A magyar játékos a második félidő közepén egy szép támadás végén talált be a Laziónak.
márc. 7
21:03
Kerkez Milos góljával verte meg a Laziót az Alkmaar (Sportal)
Óriási meglepetésre az Az Alkmaar megfordította a mérkőzést a Lazio otthonában. A holland csapat egyik legjobbja a győztes gólt szerző Kerkez Milos volt.
márc. 7
21:09
"Nem búsulunk, megyünk tovább" - Olaszországban lett hatodik a magyar bringás (BorsOnline)
Virág mostantól Svájcban készül a németországi versenyre.
márc. 7
21:09
Ki az Atp szervakirálya? A sztáredző megmutatta a top 5-ös listáját, de nem mindenkinek tetszett (Eurosport)
Patrick Mouratoglou szerint Nick Kyrgios adogatása a valaha volt legjobb az ATP Touron. A sztáredző szerint John Isner vagy épp Andy Roddick sincs olyan jó, mint az ausztrál fenegyerek, de összerakta, szerint hogy néz ki a top 5.
márc. 7
21:09
Csodára van szüksége a Bruges-nek a Benfica otthonában (Sportal)
A Benfica kétgólos előnyből várhatja az FC Bruges elleni visszavágót a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Cikkünkben élőben követhető a mérkőzés alakulása.
márc. 7
21:11
Hazai pályán harcolná ki a továbbjutást a Chelsea a Dortmund ellen (Sportal)
Az első találkozón a Dortmund egygólos győzelmet aratott a Chelsea ellen.
márc. 7
21:13
A FIFA és az IFAB is nemet mondott az ideiglenes cserékre (Sportal)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a futball szabályalkotó testülete (IFAB) is elutasította az ideiglenes csere lehetőségét fejsérülés esetén, amit egy fejsérülteket segítő jótékonysági szervezet vezetője kritizált – írta az MTI.
márc. 7
21:15
Kerkez Milos előnyhöz juttatta csapatát a nyolcaddöntőben (Eurosport)
UEFA Európai Konferencia-liga - A magyar válogatott Kerkez Milos góljával az AZ Alkmaar 2-1-re nyert a Lazio vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, kedden.
márc. 7
21:33
Eldőlt: leszavazták a fejsérülés miatti ideiglenes cseréket (Eurosport)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a futball szabályalkotó testülete (IFAB) is elutasította az ideiglenes csere lehetőségét fejsérülés esetén, amit egy fejsérülteket segítő jótékonysági szervezet vezetője kritizált.
márc. 7
21:39
A Messiéket legyőző edző lehet a francia női válogatott kapitánya (Sportal)
Sajtóhírek szerint Hervé Renard lehet a francia női válogatott szövetségi kapitánya, a válogatottat jelenleg irányító Corinne Diacre helyett.
márc. 7
21:45
Kétszettes hátrányból, aranyjátszmával jutott döntőbe Békéscsaba (Sportal)
A kétszeres győztes Békéscsaba bejutott a női röplabda Közép-európai Liga fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóján hazai pályán előbb 0-2-ről fordítva 3-2-re győzött a Mladost Zagreb ellen, majd az aranyjátszmát is megnyerte.
márc. 7
21:51
Szenzációs fordítással, aranyszett után jutott döntőbe a Békéscsaba (m4sport.hu)
Az ötödik szett végén mérkőzéslabdát hárítottak.
márc. 7
22:21
Szoros meccsen kapott ki a Fehérvár az osztrák jégkorongliga negyeddöntőjének első felvonásán (m4sport.hu)
A Hydro Fehérvár AV19 3-2-re kikapott a címvédő Red Bull Salzburg vendégeként az osztrák jégkorongliga (ICEHL) negyeddöntőjének első mérkőzésén, kedden.
márc. 7
22:21
Kétszettes hátrányból, aranyjátszmával jutott döntőbe a Békéscsaba (Sportal)
A kétszeres győztes Békéscsaba bejutott a női röplabda Közép-európai Liga fináléjába, miután az elődöntő keddi visszavágóján hazai pályán előbb 0-2-ről fordítva 3-2-re győzött a Mladost Zagreb ellen, majd az aranyjátszmát is megnyerte.
márc. 7
22:23
Kikapott a Fehérvár a negyeddöntő első felvonásán (Sportal)
A Hydro Fehérvár AV19 3-2-re kikapott a címvédő Red Bull Salzburg vendégeként az osztrák jégkorongliga (ICEHL) negyeddöntőjének első mérkőzésén, kedden.
márc. 7
22:33
Kerkez Theo Hernández gólörömét utánozta (Sportal)
A magyar válogatott védője a Lazio ellen szerzett győztes gólt az Európa-konferencialigában, majd ezt követően Hernández mozdulatával ünnepelt.
márc. 7
22:39
Videó: Sterling óriási lufttal ágyazott meg a Dortmund elleni góljának (m4sport.hu)
A Chelsea támadója, Raheem Sterling nagy helyzetben, a tizenhatoson belül nem talált el egy felé guruló labdát, amivel alaposan meglepte a Dortmund játékosait. Azzal nem kevésbé, hogy így is előtte maradt a játékszer, amit összeszedett, áthámozta magát vele az előtte álló emberen és a hálóba bombázott, megszerezve a vezetést a londoniaknak a kedd e
márc. 7
22:57
Gálfi Dalmának nem sikerült a főtáblára jutás Indian Wellsben (Eurosport)
BNP Paribas Open - Gálfi Dalma nem jutott főtáblára az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 8,8 millió dollár (3,1 milliárd forint) összdíjazású női versenyében, miután kedden a selejtező második fordulójában kikapott a brit Katie Swantól.
márc. 7
23:03
Gálfi Dalma kiesett az Indian Wells-i tenisztornán (m4sport.hu)
A magyar játékos így nem jutott főtáblára a tornán.
márc. 7
23:03
Brazília bejelentette, hogy foci-vb-t rendezne (Sportal)
Brazília pályázik a 2027-es női világbajnokság megrendezésére – közölte kedden az ország sportminisztériuma.
márc. 7
23:05
Videó: Havertz elsőre kihagyta a szerencsétlen eset után megítélt Chelsea-büntetőt, az újrarúgásnál viszont nem hibázott (m4sport.hu)
A dortmundi balhátvéd, Marius Wolf a kezét érte Ben Chilwell beadása, ami a szabályok értelműben büntetőt jelent. Be is fújta a játékvezető, Kai Havertz viszont kapufára rúgta, ám mivel a dortmundiak idő előtt futottak be a tizenhatoson belülre, a német támadó újra nekifuthatott, s akkor már nem hibázott.
márc. 7
23:05
Gálfi búcsúzott az Indian Wells-i tenisztornától (Sportal)
Gálfi Dalma nem jutott főtáblára az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna 8,8 millió dollár (3,1 milliárd forint) összdíjazású női versenyében, miután kedden a selejtező második fordulójában kikapott a brit Katie Swantól.
márc. 7
23:09
Kiütéses győzelmével a Benfica jutott elsőként a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe (m4sport.hu)
A Benfica hazai pályán 5-1-re verte a Club Brugge csapatát, és magabiztos, 7-1-es összesítéssel jutott a BL idei kiírásának legjobb nyolc csapata közé.
márc. 7
23:09
Joao Mario BL-rekordot döntött, a Benfica parádézva negyeddöntős (Sportal)
A Benfica nem adott esélyt az FC Bruges-nek, az idegenbeli siker után hazai pályán is 5–1-re nyert a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 7
23:27
Másodjára már nem hibázott: a Chelsea fordított a Dortmund elleni BL-nyolcaddöntőn (m4sport.hu)
A Chelsea hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot, így megfordította az idegenben összeszedett egygólos hátrányát és továbbjutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből.
márc. 7
23:27
A megismételt tizenegyes is kellett a Chelsea továbbjutásához a Dortmund ellen (Sportal)
A Chelsea ledolgozta a Dortmundban összeszedett hátrányát, és Sterling, valamint Havertz góljainak köszönhetően bejutott a negyeddöntőbe – a mindent eldöntő tizenegyesről viszont Németországban sokáig beszélnek még.
márc. 7
23:45
Újrarúgott büntetővel fordult a párharc, a Chelsea jutott nyolc közé a Bl-ben (Eurosport)
Bajnokok Ligája - A Chelsea hazai pályán ledolgozta hátrányát és bejutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a nyolcaddöntő keddi visszavágóján 2-0-ra győzte le a Dortmundot. A Benfica könnyedén, kettős győzelemmel lépett túl a Club Brugge együttesén.

Keresés