Adóbevallás

Kiderültek Rúzsa Magdi és Rubint Réka adóbevallásának a részletei, ennyit kaszáltak 2023-ban
2024 május 25.   Metropol
A pénz nem jön könnyen számukra sem.
Adóbevallás: Még néhány óra van észbe kapni
2024 május 21.   Infostart
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Még nincs késő átnézni a papírokat: ezzel sok pénzt spórolhatnak a magyarok, csak pár kattintás
2024 május 21.   Pénzcentrum
Az öngondoskodási célú megtakarításokra járó 20%-os adóvisszatérítést az adóbevallásban lehet igényelni. Ma jár le a határidő, ezért kritikus fontosságú ellenőrizni, hogy helyesen szerepelnek-e a szükséges adatok az adóbevallási tervezetben - hívja fel a figyelmet a Bankmonitor.
Éjfélkor lejár a határidő, csipkedje magát, ha még nem fogadta el vagy egészítette ki az adóbevallási tervezetét
2024 május 21.   Blikk
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni – olvasható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleményében.
Adóbevallás: kedd éjfél a határidő
2024 május 18.   vg.hu
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Tállai András: Keddig lehet beadni az adóbevallást
2024 május 18.   Demokrata
"Kiemelkedően magas összeget" ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából – árulta el az államtitkár.
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról
2024 május 18.   Magyar Hírlap
Keddig lehet beadni az adóbevallást.
Tállai András: egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról – keddig lehet beadni az adóbevallást
2024 május 18.   hirado.hu
A kormány adópolitikájának egyik pillére, hogy tovább kell csökkenteni az adminisztrációt és folytatni az adócsökkentést.
Kedd éjfélig lehet beadni az adóbevallást
2024 május 18.   Tudás.hu
Hétmilliárd forinttal többet ajánlottak fel az adózók a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalékából a mostani bevallásukban, mint tavaly, az eSZJA portálra belépők száma pedig meghaladta a 4 milliót – közölte a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-vel. Tállai András felhívta a figyelmet arra is: kedden éjfélkor jár le a személyijövedele
Nézd át a hétvégén az adóbevallásodat, sok pénzt kaphatsz vissza!
2024 május 18.   Bank360 blog
Május 21-ig kell beadnia mindenkinek a személyi jövedelemadóról szóló bevallását. Évente milliárdok ragadnak bent az államnál, mivel az öngondoskodó magyarok nem igénylik vissza a nekik járó pénzt.
Közeledik az szja-bevallás határideje, ezekre figyeljen!
2024 május 16.   Menedzsment Fórum
Fő szabályként nem szükséges hozzányúlnunk az adóhatóság által elkészített adóbevallás-tervezethez, ám vannak esetek, amikor ez szükséges vagy saját érdekünkben ajánlott. Most ezeket mutatjuk meg.
Ne hagyja veszni a 150 ezer forintot - mutatjuk, mit kell tenni érte
2024 május 16.   Piac és Profit
2024-ben május 21-e az adóbevallási határidő – eddig az időpontig rendelkezhetnek az adókedvezmény visszatérítéséről az önkéntes pénztári tagok is, amelyet pénztári számlájukra történő befizetések után vehetnek igénybe, a befizetett összeg 20 százalékáig, maximálisan 150 ezer forint erejéig.
Kevesen tudják, de ezt is be kell írni az adóbevallásba: nagyon fontos határidő közeleg
2024 május 15.   Pénzcentrum
Sokan azt hiszik, hogy a tőkepiaci ügyletekből és kriptovalutákból származó jövedelem, különösen, ha külföldről származik, könnyen elrejthető az adóhatóság elől. Érdemes azonban tudni, hogy a külföldi bankoknál és befektetési szolgáltatóknál vezetett értékpapírszámláról és pénzforgalmi számláról több mint 100 országból kap a NAV tájékoztatást infor
Már ketyeg az adóbevallási óra
2024 május 14.   Azenpenzem
Érdemes május 21-e előtt átnézni a személyi jövedelemadó-bevallási tervezetet, szükség esetén kiegészíteni, és jóváhagyni – tette közzé figyelmeztetését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Különben olyan bevallás válhat véglegessé, amivel esetleg nem ért egyet az adózó.
Erre figyelj, ha átnézed az adóbevallásodat
2024 május 14.   Forbes
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által készített szja-bevallási tervezetet május 21-én éjfélig lehet átnézni, elfogadni, módosítani és kiegészíteni, de a teendőket nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni.
Adóbevallás: figyelmeztet a NAV
2024 május 14.   Piac és Profit
Érdemes május 21-e előtt átnézni a személyi jövedelemadó-bevallási tervezetet, szükség esetén kiegészíteni, és jóváhagyni.
140 ezer forinthoz juthatsz májusban, ha ezt nem felejted el megtenni
2024 május 10.   Promotions
A tavalyi évre vonatkozó adóbevallás határidejéig már csak pár nap van hátra.
Megjelent a májusi Válaszadó
2024 május 8.   Adózóna
Májusban dömpingszerűen zajlanak az adóbevallások, beszámolókészítések, ehhez nyújtanak fogódzót szakértőink írásaikkal.
Szja-bevallás 2024: ezt jobb ha tudod, fontos változás élesedett az idei adóbevallásnál
2024 május 8.   Pénzcentrum
A 2023. évi szja-bevallás benyújtására már csak egy szűk hónap áll a magánszemélyek rendelkezésére, ugyanis ennek határideje 2024. május 21. Fontos kiemelni, hogy az összevont adóalap után befizetett jövedelemadó 1+1%-ának felajánlására is csak az említett határidőig van lehetőség, ez viszont történhet elektronikusan vagy papír alapon, függetlenül
Hasznos tudnivalók a 2023. évi szja-bevallásokkal kapcsolatban
2024 május 8.   Helló Sajtó!
Habár az elmúlt évek során az adóbevallással kapcsolatos tájékoztatás széleskörűbb lett, hasznos lehet a bevalláskészítés során a bevallási tervezettel, az igénybevehető adókedvezményekkel vagy épp a nem munkaviszonyból származó jövedelmek adózásával kapcsolatban tájékozódni.