Aldi

A Lidl, az Aldi és a Penny trükkjei: így vesznek rá a pénzszórásra észrevétlenül
2022 november 26.   Portfolio
Hamarosan itt a karácsonyi ünnep, és a hozzá tartozó nagybevásárlások is, amik az ajándékok és a családi ünnepi fogásokhoz szükséges alapanyagok beszerzésével járnak. Ennek apropóján összeszedtük, milyen apró trükkökkel igyekszik a Lidl, az Aldi és a Penny rávenni minket arra, hogy minél többet költsünk az üzleteikben.
Az Aldi rápörgött a Lidl poénjára
2022 november 26.   Napi
Szokatlan termékekkel jön az Aldi: a boltlánc tovább bővíti a saját logójával ellátott ruhakollekcióját. Az Aldi Originals névre hallgató termékek között van zokni és sportpulóver is. A boltlánc azután lépett, hogy a konkurens Lidl kék-sárga színekben pompázó, eredetileg viccnek induló tornacipője kultikus darab lett.
Itt az Aldi csattanós válasza a Lidlnek: a szokásosnál korábban érkezik és jóval olcsóbb lesz a karácsonyi slágertermék
2022 november 25.   Portfolio
Az Aldi egy héttel később, most vasárnap hozza el a vásárlói számára saját karácsonyi gyerekjáték ajánlatát, a Toylino babaházat. Így aki lemaradt a Lidl babaházáról, annak lesz lehetősége most beszerezni, ráadásul pár ezer forinttal kedvezőbb áron juthat hozzá a termékhez, mindössze 22 990 forintos egységáron.
Blikk Telekosár: karácsonyra vásárolnak olvasóink a nyereményükből
2022 november 22.   Blikk
Újabb két nyertesünk is javában készül az ünnepekre, a Blikk Telekosárral szerzett értékes utalványukon karácsonyi ajándékokat vesznek. Mindkét hölgy külön-külön egy 50 ezer forintos Aldi-utalvánnyal gazdagodott.
Telekosár: családi bevásárlás lesz a Blikk-nyereményből
2022 november 22.   Blikk
Családi bevásárlás lesz a Blikk Telekosár nyereményéből. Újabb két szerencsés nyertesünk, Kuszi Teréz, valamint Hakkerschmidt Pál fejenként egy 50 ezer forintos Aldi-utalvánnyal gazdagodtak.
Reagált az Aldi a katari sörbotrányra
2022 november 18.   vg.hu
Katarban megtiltották, hogy a meccsek alatt a stadionokban sörözzenek.
Karácsonyi adománygyűjtést szervez országszerte az ALDI
2022 november 16.   Márkamonitor
Az Aldi immár ötödik éve vesz részt a Magyar Élelmiszerbank Egyesület Karácsonyi Adománygyűjtésében. Idén november 18-20. között adhatják le a vásárlók az Aldi- üzletekben a rászorulóknak szánt élelmiszereket.   Idén is a téli időszak okozta nehézségek enyhítését célozza az Élelmiszerbank Karácsonyi Adománygyűjtése. Az áruház bejáratánál az önkénte
A Tesco, Aldi, Auchan, Metro is beáll egy akcióba
2022 november 15.   24.hu
Jó ügyet szolgál a négy multinál ez a különleges akció.
Politico: Orbán Viktor elüldözi a külföldi szupermarketeket Magyarországról!
2022 november 14.   Mandiner
Az angol nyelvű lap szerint a Spar, a Lidl, az Aldi, az Auchan, a Penny és a Tesco van a magyar miniszterelnök célkeresztjében.
Célkeresztben érzi magát Magyarországon a Lidl, az Aldi és más láncok – Lépniük kell
2022 november 14.   Nosalty
A Magyarországon működő kiskereskedelmi üzletláncok illetékesei úgy érzik, hogy lehetetlen körülmények között kell operálniuk a boltoknak, ezért az Európai Bizottsághoz fordultak segítségért.
A Tesco és a Lidl után az Aldi is tojáskorlátozást vezet be
2022 november 12.   NLC
A hatósági áras termékek mindegyikére vonatkozik valamilyen mennyiségi korlát.
Újabb nagyáruház korlátoz – mutatjuk, melyik
2022 november 11.   ATV
Az Aldi is lép.
Árstop: lépett az Aldi is
2022 november 11.   Portfolio
Vásárlási korlátozásokat vezet be az Aldi a legújabb árstopra reagálva – írja a hvg.hu. A versenytársak hasonlóképp cselekedtek, egyre több üzletláncban jelenik meg a mennyiségi korlátozás a tojásra és a burgonyára.
A Lidl, az Aldi és a Tesco is meghúzta a határt: ennyi tojást és krumplit vásárolhatunk
2022 november 11.   Blikk
A CBA után három újabb áruházlánc maximalizálta a vásárolható termékek mennyiségét, miután a kormány ársapka alá helyezte a burgonyát és a tojást is.
„Kevin!!” - répák játsszák el a Reszkessetek betörőket az Aldi karácsonyi reklámjában
2022 november 10.   Noizz
A Kevin a Répa névre hallgató animációs figura évek óta főszereplője az Aldi karácsonyi reklámjainak, és mintha évek óta arra vártak volna, hogy idén elsüthessék a legnyilvánvalóbb poént: megidézzék vele Kevin kalandjait a Reszkessetek betörőkből.
Elképesztő: A Németországban élő magyar énekesnő megmutatta, mennyiért vásárol a német Aldiban
2022 november 9.   Nyugati Fény
Hát, így.
Elképesztő bért fizet az Aldi, ezen mi is meglepődtünk
2022 október 28.   ATV
Az Aldi UK az első szupermarket, amely országosan legalább 11 fontot fizet a kezdő bolti asszisztenseknek óránként, ezzel megőrizve pozícióját az Egyesült Királyság legjobban fizető élelmiszerboltjaként - írja a Napi.hu.
A német Aldi és egy lengyel boltlánc is a nyitvatartása csökkentésével spórol a rezsin
2022 október 27.   G7
A német Aldi Nord után a dán Netto is rövidebb ideig lesz nyitva az elszálló rezsiköltségek miatt. A lengyel boltláncok többsége viszont nem tervez hasonló intézkedést.
Így lesznek nyitva a boltok a négynapos hosszú hétvégén
2022 október 27.   168 Óra Online
A Tesco, az Auchan, a Lidl és az Aldi, illetve több élelmiszer-kereskedelmi üzlet is nyitva lesz a hosszú hétvégén.
Díjeső az ALDI-nál
2022 október 25.   NLC
Újabb sikert könyvelhetnek el az Aldi Magyarország sajátmárkás termékei: az idei Mentes-M versenyen hét kategóriában is a legjobbnak bizonyultak a PPH Media Store Insider magazin által meghirdetett versenyen. Akárcsak a díj megalapítása óta eltelt valamennyi mustrán, a szakmai zsűri döntése alapján egyetlen pályázó sem kapott több első helyezést, m