Aldi

Majdnem egymilliót lehet keresni már az Aldinál
2021 január 19.   Noizz
2021-ben is az inflációt meghaladó mértékben emelte az ALDI mind a bolti, mind a logisztikai munkatársai bérét. Az áruházlánc javadalmazási programja továbbra is a munkavállaló lojalitását honorálja, például a vállalatnál eltöltött 5 év után már legalább 400 000 forintos bruttó munkabért fizet a cég 8 órás munkaviszonyban értékesítési, vagy logiszt
Az Aldi 4-8 százalékkal emelte a béreket
2021 január 19.   Adó
A 2021-es béremelés után az áruházlánc üzleteiben 8 órában dolgozó munkavállalók kezdő bére legalább bruttó 335 700 forint, míg az elérhető legmagasabb bér bruttó 465 100 forint.
Közel egymilliót is lehet keresni az ALDI-nál
2021 január 18.   Hírstart
Bruttóban. A cég a lojalitást díjazza, vagyis minél hosszabb, az áruháznál eltöltött munkaviszony, annál magasabb bért kap a dolgozó.
Így emelte a béreket az Aldi
2021 január 18.   ProfitLine
Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte - közölte az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. hétfőn az MTI-vel.
Trükkel lassítja az élelmiszerbolt gyors kasszásait
2021 január 18.   NLC
Ha átélted már, ahogy egy Lidl vagy Aldi áruházban villámgyorsan dolgoznak a kasszások, és átérezted annak fájdalmát, hogy hozzájuk képest te milyen lassan pakolsz, talán hasznosnak látod majd az angol férfi lifehackjét.
Ennyivel kapnak többet az aldisok
2021 január 18.   MMonline
Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte. A vállalat bérezési politikája továbbra is a lojalitást díjazza, vagyis minél hosszabb, az Aldinál eltöltött mu
Az Aldi 4-8 százalék között emelte a béreket - A legalacsonyabb bér bruttó 335.700 forint
2021 január 18.   Hírstart
Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte - közölte az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. hétfőn az MTI-vel.
Ennyivel emelete az Aldi a béreket idén
2021 január 18.   Propeller
Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte – közölte az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt.  A tájékoztatás szerint a vállalat bérezési politikája továbbra is
Rekordösszegű fizetéseket kaphatnak idén az Aldi dolgozói
2021 január 18.   Nosalty
Kiderült, mennyi az idei kezdőbér az Aldinál, a bérek idén is az infláció mértékét meghaladóan növekedtek, az üzletlánc mind a bolti, mind a logisztikai munkatársak bérét megemelte.
Csaknem egymilliót is kereshet egy ALDI dolgozó
2021 január 18.   24.hu
Így emelték az áruházlánc dolgozóinak bérét 2021-től.
Ennyit fizet most az Aldi a dolgozóinak 2021-ben
2021 január 18.   ProfitLine
2021-ben is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi mind a bolti, mind a logisztikai munkatársai bérét. Az áruházlánc javadalmazási programja továbbra is a munkavállaló lojalitását honorálja, például a vállalatnál eltöltött 5 év után már legalább 400 000 forintos bruttó munkabért fizet a cég 8 órás munkaviszonyban értékesítési, vagy logiszt
Ennyivel emeli a béreket az Aldi
2021 január 18.   Piac és Profit
Idén is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi az áruházi és a logisztikai munkavállalói bérét, a legtöbb pozícióban legalább 4 százalékkal nőttek a bérek január 1-jétől, de egyes munkakörökben az emelés a 8 százalékot is elérte - közölte az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt.
Brutális bérek az Aldinál
2021 január 18.   Napi
2021-ben is az inflációt meghaladó mértékben emelte az Aldi mind a bolti, mind a logisztikai munkatársai bérét - közölte a cég.
Örül a magyar Tesco és az Aldi a jogszabály visszavonásának
2021 január 13.   Napi
Könnyen lehet, hogy az nyugdíjasok idősávjának eltörlése mentette meg az áruházak decemberi forgalmát, akárcsak a vásárlók egészségét, akik így nem zsúfolódtak össze a mezei vásárlóknak rendelkezésre álló a rövidebb nyitvatartási időbe.
Megrángatta az árakat az Aldiban és a Lidlben a december
2021 január 8.   Startlap
Összességében mindkét diszkontban árcsökkenést mértünk az év utolsó hónapjában, de úgy, hogy ilyen áringadozásokat még sosem láttunk.
Megrángatta az árakat az Aldiban és a Lidlben a december
2021 január 7.   G7
Összességében mindkét diszkontban árcsökkenést mértünk az év utolsó hónapjában, de úgy, hogy ilyen áringadozásokat még sosem láttunk.
Szilveszteri nyitvatartás 2020: így lesznek nyitva a boltok csütörtökön és a hosszú hétvégén
2020 december 30.   Hírstart
Hogy lesznek nyitva az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Tesco, a Spar, és a Penny üzletei december 31-én és január első napjaiban? A Pénzcentrum összeszedte az újévi nyitvatartást az egyes boltláncoknál. Az Aldi üzletek szilveszteri
Adjuk le a használt étolajat! – 1 csepp olaj 1000 liter élővizet szennyezhet be
2020 december 26.   Hírstart
A használt étolaj visszagyűjtésével bővíti a szelektív hulladékgyűjtési lehetőségeket magyarországi áruházainál az Aldi, a tesztüzem a vállalat 11 üzleténél indul. A kihűlt étkezési olajat elég egy műanyag palackba visszatölteni, majd az áruházaknál kihelyezett tárolókba dobni, az elszállításról és az újrahasznosításról az országos begyűjtő hálózat
Meg akarsz szabadulni a használt étolajtól? Itt megteheted
2020 december 26.   Metropol
Az Aldi 11 áruházánál bővíti a szelektív hulladékgyűjtési lehetőségeket a használt étolaj visszagyűjtésével.
Leadható a használt étolaj az Aldi 11 áruházánál
2020 december 25.   ProfitLine
A használt étolaj visszagyűjtésével bővíti a szelektív hulladékgyűjtési lehetőségeket magyarországi áruházainál az Aldi, a tesztüzem a vállalat 11 üzleténél indul.