Gázártámogatás

MSZP: a rászorulók ma többet fizetnek a gázért, mint a kormányváltás előtt
2013 március 12.   hirado.hu
Az Orbán-kormány eltörölte a gázártámogatást emellett pedig 17 százalékkal növekedett a gáz ára - közolte az ellenzéki párt.
Olcsóbb a gáz, ha nagy a család
2013 február 4.   BorsOnline
Már január 1-jétől benyújthatók a 2013. évi gázártámogatásra vonatkozó igénylések.Az alábbiakban azt foglaltuk össze, kik jogosultak erre,s milyen nyomtatványokat kell beadniuk, hogy kedvezményt kapjanak.
Gázár támogatást szeretne? Igyekezzen, mert lejár a határidő!
2012 szeptember 22.   ProfitLine
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár a ProfitLine.hu-t.
Szeptember 30-ig igényelhető a gázártámogatás
2012 szeptember 20.   Alternatív Energia
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár.
Szeptember végéig igényelhető a gázártámogatás
2012 szeptember 20.   Infostart
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek.
A hónap végéig kérhetik a gázártámogatást a nagycsaládosok
2012 szeptember 20.   hirado.hu
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok, akik három vagy több gyermeket nevelnek. A kérelmeket a Magyar Államkincstár bejelentett lakhely, illetve tartózkodási hely szerint illetékes igazgatóságához kell eljuttatni.
Így igényelhet gázártámogatást
2012 szeptember 20.   Napi
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatott a Magyar Államkincstár. A kérelmeket a Magyar Államkincstár bejelentett lakhely ... ...
Gázár támogatást igényelne? Igyekezzen, mert lejár a határidő!
2012 szeptember 20.   ProfitLine
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár csütörtökön az MTI-t.
Benyújtotta a 2011. évi zárszámadást a kormány - a nap hírei
2012 augusztus 31.   Infostart
Benyújtotta a Parlamentnek a 2011. évi zárszámadást a kormány. Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság. Szeptembertől egyszerűbb eljárásban juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok.
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   hirado.hu
A szeptember elsejétől hatályos új rendelkezések már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását.
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   ProfitLine
Szeptembertől egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.
Nagycsaládosok, figyelem! Könnyebb lesz gázártámogatáshoz jutni
2012 augusztus 31.   Pénzcentrum
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását sem. Az eljárást egyszerűsítő rendelkezések döntő részben 2012. szeptember 1-jén lépnek hatályba - olvasható az NFM közleményében....
Egyszerűsödik a gázártámogatás
2012 augusztus 31.   Napi
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem ... ...
Szeptembertől igényelhető a gázártámogatás
2012 augusztus 26.   hirado.hu
A kérvényt szeptember 30-ig kell benyújtani, de egy jogszabály-módosítás már lehetővé teszi a 2013. január 1-jével való jelentkezést is.
Nagycsaládosok figyelem! Eddig lehet igényelni a gázártámogatást
2011 szeptember 5.   Pénzcentrum
A nagycsaládosok szeptember 30-ig kérelmezhetnek kedvezményes árú földgázt a jövő évre - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága....
A hónap végéig kérhető a gázártámogatás
2011 szeptember 5.   Infostart
A hónap végéig kérhetik a jövő évi gázártámogatást a nagycsaládosok - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága.
Szeptember végéig kérhetnek gázártámogatást a nagycsaládosok
2011 szeptember 5.   hirado.hu
A kedvezményes gázár iránti igényléseket a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaihoz kell eljuttatni.
Szeptember végéig jelentkezhetnek a nagycsaládosok a gázártámogatásért
2011 szeptember 5.   ProfitLine
A nagycsaládosok szeptember 30-ig kérelmezhetnek kedvezményes árú földgázt a jövő évre - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.
A gázártámogatás helyét a lakásfenntartási támogatás veszi át
2011 augusztus 26.   Pénzcentrum
Augusztus 31-ével megszűnik a szociális alapú gázár- és távhőár-támogatás, és beépül a lakásfenntartási támogatásba. Az új támogatást a helyi önkormányzatnál kell igényelni - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi)....
Megszűnik a gázártámogatás, de közben mégsem
2011 augusztus 26.   Privátbankár
Augusztus 31-ével megszűnik gázár- és távhőártámogatás, és beépül a lakásfenntartási támogatásba, az új támogatást az önkormányzatoknál lehet igényelni