Gázártámogatás

Nem akarok ügyfél lenni a kormányhivatalban!
2015 április 3.   Tékozló Homár
"A kormányhivatalok hatáskörébe kerülnek április 1-jével a családtámogatási és lakáscélú állami támogatásokkal összefüggő feladatok a Magyar Államkincstár megyei igazgatóságaitól" - ezt Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár közölte az MTI-vel, atán még hozzátette azt is, hogy "az államigazgatás átalakításának elsődleges célja a hatékonyabb ügyintézés, és az ügyfélbarát…
MSZP: a rászorulók ma többet fizetnek a gázért, mint a kormányváltás előtt
2013 március 12.   Híradó
Az Orbán-kormány eltörölte a gázártámogatást emellett pedig 17 százalékkal növekedett a gáz ára - közolte az ellenzéki párt.
A nagycsaládosok rezsijét vágná meg a KDNP
2012 november 15.   HVG
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javasolja a nagycsaládosokra vonatkozó gázártámogatás kiterjesztését a villamosenergia-fogyasztásra is.
Gázár támogatást szeretne? Igyekezzen, mert lejár a határidő!
2012 szeptember 22.   ProfitLine
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár a ProfitLine.hu-t.
Szeptember 30-ig igényelhető a gázártámogatás
2012 szeptember 20.   Népszava
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár.
Szeptember végéig igényelhető a gázártámogatás
2012 szeptember 20.   Infostart
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek.
A hónap végéig kérhetik a gázártámogatást a nagycsaládosok
2012 szeptember 20.   Híradó
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok, akik három vagy több gyermeket nevelnek. A kérelmeket a Magyar Államkincstár bejelentett lakhely, illetve tartózkodási hely szerint illetékes igazgatóságához kell eljuttatni.
Így igényelhet gázártámogatást
2012 szeptember 20.   Napi
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatott a Magyar Államkincstár. A kérelmeket a Magyar Államkincstár bejelentett lakhely ... ...
Gázár támogatást igényelne? Igyekezzen, mert lejár a határidő!
2012 szeptember 20.   ProfitLine
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár csütörtökön az MTI-t.
Még jövő héten is igényelhető gázártámogatás
2012 szeptember 20.   HVG
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek – közölte a Magyar Államkincstár csütörtökön.
Szeptember végéig igényelhető gázártámogatás
2012 szeptember 20.   MaHu
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek.
Benyújtotta a 2011. évi zárszámadást a kormány - a nap hírei
2012 augusztus 31.   Infostart
Benyújtotta a Parlamentnek a 2011. évi zárszámadást a kormány. Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság. Szeptembertől egyszerűbb eljárásban juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok.
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   Híradó
A szeptember elsejétől hatályos új rendelkezések már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását.
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   orientpress
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását sem. Az eljárást egyszerűsítő rendelkezések döntő részben 2012. szeptember 1-jén lépnek hatályba.
Egyszerűbb lesz gázártámogatást kérni
2012 augusztus 31.   FigyelőNet
Szeptember 1-jétől nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását, és az a nagycsaládos is kaphat gázártámogatást, aki egy háztartásban él egy családi pótlékot kapó személlyel. Vagyis nem kell majd átíratgatni a gázórákat.
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   ProfitLine
Szeptembertől egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.
Nagycsaládosok, figyelem! Könnyebb lesz gázártámogatáshoz jutni
2012 augusztus 31.   Pénzcentrum
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását sem. Az eljárást egyszerűsítő rendelkezések döntő részben 2012. szeptember 1-jén lépnek hatályba - olvasható az NFM közleményében....
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   objektivhir.hu
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását sem. Az eljárást egyszerűsítő rendelkezések döntő részben 2012. szeptember 1-jén lépnek hatályba. A szaktárca a Magyary Zoltán Közigazgatás-fejlesztési Program Egyszerűsítési…
A nagycsaládosok egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz
2012 augusztus 31.   HVG
Csökkentik a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Szeptember elejétől már a családi pótlékban részesülő személlyel egy háztartásban élők, akik maguk kötötték az egyetemes szerződést, is részesülhetnek a kedvezményből. A kedvezmény ezek után határozatlan időre jár.
Egyszerűsödik a gázártámogatás
2012 augusztus 31.   Napi
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem ... ...