Gázártámogatás

A nagycsaládosok rezsijét vágná meg a KDNP
2012 november 15.   HVG
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) javasolja a nagycsaládosokra vonatkozó gázártámogatás kiterjesztését a villamosenergia-fogyasztásra is.
Gázár támogatást szeretne? Igyekezzen, mert lejár a határidő!
2012 szeptember 22.   ProfitLine
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár a ProfitLine.hu-t.
Szeptember 30-ig igényelhető a gázártámogatás
2012 szeptember 20.   Népszava
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár.
Szeptember végéig igényelhető a gázártámogatás
2012 szeptember 20.   Infostart
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek.
Így igényelhet gázártámogatást
2012 szeptember 20.   Napi
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatott a Magyar Államkincstár. A kérelmeket a Magyar Államkincstár bejelentett lakhely ... ...
Gázár támogatást igényelne? Igyekezzen, mert lejár a határidő!
2012 szeptember 20.   ProfitLine
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek - tájékoztatta a Magyar Államkincstár csütörtökön az MTI-t.
Még jövő héten is igényelhető gázártámogatás
2012 szeptember 20.   HVG
Szeptember 30-ig igényelhetnek gázártámogatást azok a nagycsaládosok, akik három vagy több gyermeket nevelnek – közölte a Magyar Államkincstár csütörtökön.
Benyújtotta a 2011. évi zárszámadást a kormány - a nap hírei
2012 augusztus 31.   Infostart
Benyújtotta a Parlamentnek a 2011. évi zárszámadást a kormány. Kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen az Európai Bizottság. Szeptembertől egyszerűbb eljárásban juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok.
Egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok
2012 augusztus 31.   ProfitLine
Szeptembertől egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz a nagycsaládosok - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel.
Nagycsaládosok, figyelem! Könnyebb lesz gázártámogatáshoz jutni
2012 augusztus 31.   Pénzcentrum
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem évenkénti benyújtását sem. Az eljárást egyszerűsítő rendelkezések döntő részben 2012. szeptember 1-jén lépnek hatályba - olvasható az NFM közleményében....
A nagycsaládosok egyszerűbben juthatnak gázártámogatáshoz
2012 augusztus 31.   HVG
Csökkentik a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Szeptember elejétől már a családi pótlékban részesülő személlyel egy háztartásban élők, akik maguk kötötték az egyetemes szerződést, is részesülhetnek a kedvezményből. A kedvezmény ezek után határozatlan időre jár.
Egyszerűsödik a gázártámogatás
2012 augusztus 31.   Napi
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csökkenti a nagycsaládos gázárkedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó adminisztratív terheket. Az új rendelkezések egyéb változások mellett már nem írják elő a kérelem ... ...
Ősztől gázártámogatás
2012 augusztus 27.   Népszava
Szeptembertől igényelhetik a gázártámogatást a nagycsaládosok. A kérvényt szeptember 30-ig kell benyújtani, de egy jogszabály-módosítás már lehetővé teszi a 2013. január 1-jével való jelentkezést is.
Gázártámogatást péntekig lehet igényelni
2011 szeptember 26.   HVG
Péntekig igényelhetik 2012-re a gázárkedvezményt a nagycsaládosok - hívta fel a figyelmet a határidőre a Magyar Államkincstár (MÁK).
Nagycsaládosok figyelem! Eddig lehet igényelni a gázártámogatást
2011 szeptember 5.   Pénzcentrum
A nagycsaládosok szeptember 30-ig kérelmezhetnek kedvezményes árú földgázt a jövő évre - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága....
A hónap végéig kérhető a gázártámogatás
2011 szeptember 5.   Infostart
A hónap végéig kérhetik a jövő évi gázártámogatást a nagycsaládosok - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága.
Gázártámogatás: a hó végéig jelentkezhetnek a nagycsaládosok
2011 szeptember 5.   HVG
A nagycsaládosok szeptember 30-ig kérelmezhetnek kedvezményes árú földgázt a jövő évre – közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága.
Szeptember végéig jelentkezhetnek a nagycsaládosok a gázártámogatásért
2011 szeptember 5.   ProfitLine
A nagycsaládosok szeptember 30-ig kérelmezhetnek kedvezményes árú földgázt a jövő évre - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága hétfőn az MTI-vel.
A gázártámogatás helyét a lakásfenntartási támogatás veszi át
2011 augusztus 26.   Pénzcentrum
Augusztus 31-ével megszűnik a szociális alapú gázár- és távhőár-támogatás, és beépül a lakásfenntartási támogatásba. Az új támogatást a helyi önkormányzatnál kell igényelni - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi)....
Megszűnik a gázártámogatás, de közben mégsem
2011 augusztus 26.   Privátbankár
Augusztus 31-ével megszűnik gázár- és távhőártámogatás, és beépül a lakásfenntartási támogatásba, az új támogatást az önkormányzatoknál lehet igényelni