Tőzsdei árfolyamok

Fordulópont, egy teljesen új korszak kezdődhet Kínában
2022 június 28.   Portfolio
Fred Hu, Kína egyik legnagyobb magántőke befektetőcégének, a Primavera Capital alapítójának véleménye szerint közel lehet a fordulópont a kínai technológiai cégeket körülvevő szigorú szabályozás és ezzel együtt a tőzsdei árfolyamok terén.
Kitart a jó hangulat, emelkedik a magyar tőzsde
2022 június 28.   Portfolio
Továbbra is kitart a jó hangulat a tőzsdéken, nem kivétel ez alól a magyar BUX sem. A blue chipek közül emelkedik az OTP, a Mol, és a Richter is, egyedül a Magyar Telekom árfolyama esik.
Eséssel fejezte be a hetet a magyar tőzsde
2022 június 24.   Portfolio
Eséssel zárta a hetet magyar tőzsde, a hazai blue chipek közül egyedül az OTP árfolyama emelkedett, a Mol, a Richter, és a Magyar Telekom részvényei egyaránt estek.
Komoly esésből fordult a magyar tőzsde
2022 június 23.   Portfolio
A piacnyitást követően elromlott a hangulat a nemzetközi tőzsdéken, ennek megfelelően a magyar tőzsde is eséssel kezdte a napot, a hangulat azonban fokozatosan javult és délutánra minimális pluszba fordult a BUX. A blue chipek közül a Mol és a Magyar Telekom árfolyama emelkedik, az OTP és a Richter viszont esik.
Keresi az irányt a magyar tőzsde
2022 június 23.   Portfolio
Iránykereséssel kezdi a napot a magyar tőzsde, a hazai blue chipek vegyes képet mutatnak, az Mol és a Magyar Telekom minimális pluszban kezdte a napot, az OTP és a Richter árfolyama viszont közel 0,5 százalék mínuszban áll.
Mínuszban zártak az európai tőzsdék
2022 június 22.   ProfitLine
Indexcsökkenéssel fejeződött be a szerdai tőzsdenap a vezető európai értékpapírpiacokon az elmúlt három napja tartó árfolyamemelkedés után.
Eséssel zárt a magyar tőzsde
2022 június 22.   Portfolio
A nemzetközi piaci hangulatnak megfelelően több mint 2 százalékos esésben fejezte be a napot a magyar tőzsde. Mind a 4 hazai blue chip árfolyama lejjebb került, az esést a Mol vezette 3,8 százalékos mínusszal, ami főként az olajárak esésével hozható összefüggésbe.
Eséssel nyitott a magyar tőzsde
2022 június 22.   Portfolio
Az elmúlt napok emelkedése után jelentősen elromlott a hangulat a nemzetközi tőkepiacokon, nem kivétel ez alól a magyar tőzsde sem, a BUX 1 százalékot meghaladó mínusszal nyitott, és az összes hazai blue chip árfolyama esik ma reggel.
Kiemelkedően teljesít ma a magyar tőzsde
2022 június 21.   Portfolio
Továbbra is jól teljesít a magyar tőzsde, a BUX a 2,1 százalékos emelkedésével kiemelkedik az európai részvényindexek közül. Mind a 4 hazai blue chip árfolyama emelkedik, az élen a Mol áll, a Magyar Telekom árfolyama nagyjából stagnál.
Tőzsde – Emelkedéssel indulhat a kereskedés az elemző szerint
2022 június 21.   GazdaságPortál
A kedvező nemzetközi befektetői hangulat hatására emelkedéssel indulhat a kereskedés kedden a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint. Varga Zoltán az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, a vezető részvények közül az OTP árfolyamában 8650 forintnál húzódik a következő ellenállási szint, míg 8350 forintnál
Pluszban zárt a magyar tőzsde
2022 június 20.   Portfolio
Az Európa-szerte uralkodó mérsékelt pozitív hangulatnak megfelelően teljesített ma a magyar tőzsde, a BUX 1 százalékos pluszban zárt, és mind a négy hazai blue chip árfolyama emelkedett. Az emelkedést a Richter és az OTP részvényei vezették egyaránt 1,5 százalékos plusszal, de 1,2 százalékot emelkedett a Magyar Telekom és 0,3 százalékot a Mol jegyz
20 000 dollár alatt a bitcoin árfolyama
2022 június 18.   Kripto Akadémia
Néhány perccel kilenc óra előtt a 2017-es rekordnak számító 20 000 dolláros szint alá zuhant a bitcoin árfolyama. Az esést egy Coinbase által (magyar idő szerint 8:41-kor) kiküldött levél okozhatta, ami szerint a legnagyobb amerikai tőzsde egy bírósági idézést kapott az oldalán is kereskedhető Rari Capital ügyében. A Coinbase még októberben vette f
Utoljára 2020-ban látott szintekre süllyedtek a vezető tőzsdeindexek
2022 június 17.   TőzsdeFórum
Csütörtökön az egyre csak növekvő recessziós félelmek hatására negatív tartományba fordultak a vezető amerikai tőzsdeindexek, utoljára 2020-ban látott szintekre süllyedt a Dow Jones Ipari Átlag, az S&P 500 és a Nasdaq Composite Index árfolyama is.
Repkedtek a mínuszok a tőzsdéken
2022 június 17.   Napi
Negatívan hatott az OTP és a Mol árfolyamára a kormányfő bejelentése az árstopok meghosszabbításáról. Alacsony forgalommal zárt csütörtökön a budapesti tőzsde. A nyugat-európai tőzsdék korrigáltak a tegnapi emelkedés után. Az olajár csökkent, a gázárak emelkedtek.
Pluszban a magyar tőzsde, tovább menetel a Mol
2022 június 16.   Portfolio
Alapvetően rossz hangulatban indult a kereskedés a nemzetközi börzéken, ezzel szemben a magyar tőzsde pluszban indítja a napot. A hazai blue chipek közül tovább menetel Mol, valamint szintén emelkedik a Richter és a Magyar Telekom árfolyama, miközben csak az OTP árfolyama esik a nyitást követően.
Antiinflációs politikára kényszerít a háború ára
2022 június 15.   Portfolio
Az ukrán-orosz háború elsősorban az érintett felek által exportált mezőgazdasági termékek tőzsdei árfolyamán keresztül veszélyezteti a világgazdasági stabilitást. Érdekes módon az energiapiacon orosz olajat importálni előnyös, míg a Brent olaj vásárlók drágán megfizetik a háború következményeit. Ezek az inflációs hatások is erősítik az antiinfláció
Tőzsde – Emelkedéssel indulhatnak az európai tőzsdék
2022 június 14.   GazdaságPortál
Emelkedéssel indulhatnak kedden az európai tőzsdék az előző napi jelentős veszteségek után. A határidős piacokon kialakult árfolyamok alapján 0,09 és 0,9 százalék közötti emelkedéssel indulhat a kereskedés a főbb európai részvénypiacokon. Hétfőn jelentősen estek a globális részvények árfolyamai az inflációs és a növekedési félelmek erősödése miatt.
Tőzsde – Emelkedéssel nyithat a tőzsde az elemző szerint
2022 június 14.   GazdaságPortál
Emelkedéssel indulhat a kereskedés kedden a Budapesti Értéktőzsdén az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint. Józsa Bence az MTI-nek azt írta, hogy a hétfői eladási hullámot követően kedden “némi levegőhöz juthatnak a hazai részvények”. A vezető részvények közül az OTP a 8500 forintos szintre emelkedhet. A Mol árfolyama a 200 napos mozgóátlagát
Tőzsdenyitás előtt – Jelentős mínusszal indulhat a hét a hazai tőzsdén
2022 június 13.   GazdaságPortál
Folytatódhat a lejtmenet hétfőn a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) – írta Józsa Bence, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője az MTI-nek küldött kommentárjában. A vezető részvények közül kiemelte az OTP-t, amelynek árfolyamát a 8500 forintos támasz foghatja meg a hét elején. Az elemző szerint a Mol kurzusa a 200 napos mozgóátlag által jelzett 2640 forint
Megváltoztatja tőzsdei azonosítóját a Meta – a ticker váltás historikus hatásai
2022 június 8.   TőzsdeFórum
A korábban Facebook néven futó Meta Platforms kereskedése holnaptól az „FB” ticker helyett, a „META” ticker alatt fog folytatódni. Historikus adatok alapján negatív hatással van a ticker váltás a részvények árfolyamára.