Családi pótlék

Mikor utalják az áprilisi családi pótlékot?
2020 március 28.   ProfitLine
Mikor utalja a Magyar Államkincstár a családi pótlékot 2020 áprilisában? Április hónap elején a március havi családi pótlék fog megérkezni minden jogosult számára. Mutatjuk a pontos határidőt.
Jó dolgokra megéri költeni
2020 március 21.   Magyar Hírlap
A családi támogatásokra február végéig összesen 66,6 milliárd forint jutott, ugyanannyi, mint tavaly ilyenkor, családi pótlékra 2,5 százalékkal többet fordított az állam
Márciusban ekkorra várható a nyugdíj és családipótlék kifizetés
2020 március 1.   Hírstart
A családi pótlék és nyugdíjkifizetések 2020. márciusban. Figyelem! A most induló azonnali fizetési rendszernek nem része a családi pótlékok és a nyugdíjak kifizetése, így az a hagyományos módon történik ezek után is - írja az alon.hu.
Márciusban ekkorra várható a nyugdíj és családipótlék kifizetés
2020 március 1.   ATV
A családi pótlék és nyugdíjkifizetések 2020. márciusban. Figyelem! A most induló azonnali fizetési rendszernek nem része a családi pótlékok és a nyugdíjak kifizetése, így az a hagyományos módon történik ezek után is - írja az alon.hu.
Nagy magyar reform: a nyugdíj és a családi pótlék sorsa így alakul
2020 február 25.   Napi
Hétfőn indul az azonnali fizetés rendszere. 10 millió forintig 5 másodperc alatt átmegy egyik számláról a másikra a pénz. A fizetéseket és a nyugdíjat viszont nem érinti a változás, ahogy a többi államkincstári kifizetést sem.
Mikor utalják március hónapban a családi pótlékot?
2020 február 24.   ProfitLine
Mikor utalja a Magyar Államkincstár a családi pótlékot 2020 márciusában? Márciusban hónap elején a február havi családi pótlék fog megérkezni minden jogosult számára.
Európában a magyar kormány fordít a legtöbbet GDP arányosan családtámogatásokra
2020 február 18.   Magyar Nemzet
A kormány bővítené a gyermekek után járó juttatások körét, a meglévők mértékét pedig növelné, eközben a Dk nehezményezi, hogy a Fidesz nem akar családi pótlékot növelni.
Kiakadt a DK: a Fidesz nem akarja megemelni a családi pótlékot
2020 február 17.   ATV
A párt közleményében azt írja, a Fidesz leszavazta a DK családvédelmi törvényjavaslatát, amelyben a családi pótlék és más gyermekvédelmi támogatások emelését szorgalmazták.
Ugrik a családi pótlék és az adókedvezmény a továbbtanulással
2020 február 14.   Hírstart
Szombaton éjfélig lehet jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. A továbbtanulással megnőnek a család kiadásai, miközben a bevételek csökkennek. A felsőoktatásban továbbtanulók után már nem jár családi pótlék, és a családi adókedvezménytől is el kell búcsúzni. Ugyanakkor az eltartottak számába beleszámítanak.
Emelik a családi pótlékot és 13. havi nyugdíjat vezetnek be a szomszédban
2020 február 12.   Infostart
Az Új Szó számolt be arról, hogy a szlovák kormány a kormány egyhangúan támogatta, hogy 2021-től 50 euróra emelkedjen a gyermekek után járó támogatás, és 460 eurót kapjon minden nyugdíjas 13. havi nyugdíjként. Az ellenzéki pártok szerint olcsó kampánytrükkről van szó.
13. havi nyugdíjat vezetnek be Szlovákiában
2020 február 12.   444
A családi pótlékot is megduplázza a kormány. Az ellenzék feljelentést tett.
Emelik a családi pótlékot, és 13. havi nyugdíjat vezetnek be Szlovákiában
2020 február 12.   Hírstart
Az ellenzék nem rajong az ötletért.
Emelik a családi pótlékot, és 13. havi nyugdíjat vezetnek be Szlovákiában
2020 február 12.   HVG
Az ellenzék nem rajong az ötletért.
Durva szankciók az iskolai bántalmazás ellen?
2020 február 7.   NLC
Megfigyelő kamerák, iskolarendészek, büntethetőségi korhatár leszállítása, családi pótlék elvétele – csak néhány az elgondolások közül.
A családi pótlék felfüggesztése jöhet az iskolai erőszak elleni harcban
2020 február 6.   HVG
Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár szerint meg kell találni, minek van visszatartó ereje, és hogyan lehet szankcionálni akár a szülőket is, ha a gyerekük erőszakos az iskolában.
Hamarosan jön az idei első családi pótlék - Mennyi az annyi 2020-ban?
2020 január 24.   ProfitLine
Hol és hogyan igényelhető a családi pótlék 2020-ban? Ki jogosult családi pótlékra? Mikor utalják, folyósítják a családi pótlékot? Milyen nyomtatványok szükségesek a családi pótlék igényléséhez 2020-ban? Mennyi a családi pótlék összege egy gyermekes család esetén, két- vagy többgyermekes család esetén? A gyermek hány éves koráig jogosult a szülő is
Eljárt a keze a képviselőknek, korrigál a kormány Romániában
2020 január 17.   Napi
Augusztus elsejéig elnapolták Romániában a családi pótlék megduplázását: erről sürgősségi rendeletet fogadott el csütörtökön a román kormány - írta az MTI tudósítója.
Elnapolta a családi pótlék megduplázását a román kormány
2020 január 17.   ProfitLine
Augusztus elsejéig elnapolták Romániában a családi pótlék megduplázását: erről sürgősségi rendeletet fogadott el csütörtökön a román kormány.
A román kormány augusztusig elnapolta a családi pótlék megduplázását
2020 január 16.   Propeller
Augusztus elsejéig elnapolták Romániában a családi pótlék megduplázását: erről sürgősségi rendeletet fogadott el csütörtökön a román kormány. A jogszabály azt a költségvetési fedezet nélkül, ellenzéki javaslatra megszavazott törvényt módosítja, amelyet kedden hirdetett ki Klaus Iohannis államfő. Ludovic Orban miniszterelnök a kormányülés elején ki
Cigányellenes javaslat Marosvásárhely vezetőjétől
2020 január 15.   Magyar Nemzet
A politikus a családi pótlék tervezett megduplázása kapcsán egy Facebook-bejegyzésben azt írta, vannak, akik a havonta folyósított támogatás miatt válnak szülőkké.