2016. január 30. szombat

jan. 30
0:51
Orvosok a magas vérnyomásról (WebBeteg)
A felnőtt lakosság negyven százalékának magas a vérnyomása, mely sokszor cukorbetegséggel, valamint szív- és érrendszeri megbetegedéssel is együtt jár.
jan. 30
8:27
Nem mindenki ételallergiás, aki annak gondolja magát (Infostart)
A felnőttek két, míg a gyerekek öt-nyolc százaléka ételallergiás. Leginkább a laktóz és a glutén okoz problémát - mondta el az InfoRádióban a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának adjunktusa, Pálfi Erzsébet.
jan. 30
9:15
Akcióban a kívánságteljesítők (WebBeteg)
Az Angyali.hu Alapítvány élményt és segítséget ad megváltozott élethelyzetben lévő, betegségben szenvedő gyermekeknek és felnőtteknek, nélkülöző családoknak.
jan. 30
11:27
Már támadnak a pollenek! (Infostart)
Elérheti a tüneteket okozó szintet a levegőben a mogyoró pollenjének koncentrációja - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat.
jan. 30
13:15
Újból járható a Zugligeti út Budapesten (Infostart)
Újból zavartalan a Zugligeti út forgalma Budapesten a XII. kerületben, a tűzoltók eloltották az egyik társasház garázsában keletkezett tüzet - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.
jan. 30
17:27
Vasárnap erősen felhős vagy borult idő várható (Infostart)
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
jan. 30
23:57
Pollenhelyzet - A mogyoró már tüneteket okozhat az allergiásoknak (WebBeteg)
Elérheti a tüneteket okozó szintet a levegőben a mogyoró pollenjének koncentrációja - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton az MTI-vel.

Keresés