2016. január 25. hétfő

jan. 25
12:15
A legvadabb macska - kiszivárgott a Jaguar F-Type SVR (Auto Pult)
A Jaguar sportautója, az F-Type már eddig sem szenvedett hiányt teljesítmény terén, azonban már régóta tudtuk, hogy érkezik egy még potensebb változat, mely az SVR utónevet viseli majd. Noha a hivatalos bemutatóra még várnunk kell, úgy tűnik a gyáriak nem voltak elég óvatosak, és nemrég kiszivárgott néhány fotó az újdonságról, mely nyárra már a kereskedésekbe is megérkezik.
jan. 25
13:27
Lendületben maradt a Ferrari - itt a California T HS (Auto Pult)
A Ferrari tartja magát legújabb filozófiájához, és minden évben több újdonsággal is előáll. Ezúttal ugyan csak egy különleges opcióval jelentkeztek az olaszok, azonban a California T-hez kínált új, Handling Speciale csomag így sem elhanyagolható – és új vásárlókat vonzhat a gyáriak belépőjéhez.
jan. 25
13:29
A visszatérő – Toyota RAV4 Hybrid menetpróba (Auto Pult)
A Toyota RAV4 1994-ben jóformán kategóriát teremtve lépett a színre. Azóta már a negyedik generációnál tartunk, ám a crossover szegmens villámgyors berobbanása kissé háttérbe szorította a modellt. Egy megszokott ráncfelvarrás segített volna előtérbe tolni a típust, a Toyotát azonban ennél is keményebb fából faragták, és egy vadonatúj, hibrid változattal egészen parádés visszatérőt produkált.
jan. 25
17:21
Meglepő Fordulat: a Ford kilép a japán és az indonéz piacról (Auto Pult)
Számunkra irreleváns, azonban mégis egészen meghökkentő hírt tett közzé a mai nap folyamán a Ford: az amerikai központ bejelentette, hogy kilép a japán és az indonéz piacról. A meglepő lépés oka meglehetősen egyszerű és természetesen gazdasági tényezőkre vezethető vissza: a ’kékoválos’ márka egyszerűen nem szerepelt jól a két országban, és a szakértők a jövőre nézve is gyenge számokat…
jan. 25
18:51
Frissül a Volkswagen Golf és jön az R420 (Auto Pult)
A Volkswagen Golf VII már a harmadik évét tapossa, ennek megfelelően már érik a ráncfelvarrás is. A frissítőkúra egyik izgalmas hozadéka az abszolút sportmodell, az R420, amely személyében minden eddiginél erősebb kompakt Volkswagen születik majd meg – márciusban érkeznek a wolfsburgi óriás újdonságai.
jan. 25
19:09
Márciusban, Genfben debütál a Škoda vadonatúj nagy terepjárója (Auto Pult)
Már régóta hallhatunk különféle pletykákat a Škoda új crossoveréről, az egyelőre Kodiak néven emlegetett modellről, és most végre a gyártó is célzásokat tett a várva-várt típus érkezéséről.

Keresés