2011. január 14. péntek

jan. 14
15:18
Férfi gyeplabda: U21-es válogatottunk a feljutásért játszik az Eb-n (She)
Péntektől vasárnapig Olaszországban rendezik meg a férfi gyeplabdázók U21-es Európa-bajnokságát. A Challenge II-es osztályba sorolt korosztályos magyar válogatott célja a feljutás.
jan. 14
15:20
Profi ökölvívás: Chisora egy menetet ígér Vladimir Klicskónak (She)
Április 30-án pótolják az eredetileg 2010. december 11-re tervezett, de formálisan az ukrán ökölvívó sérülése miatt elmaradt Vladimir Klicsko–Derek Chisora találkozót. Az angol kihívó, ahogy előzőleg, most sem rest a száját jártatni, és különböző, nem éppen hízelgő dolgokat kínálni az IBF és WBO szervezet nehézsúlyú bokszvilágbajnokának.
jan. 14
15:30
Luca Toni egy hónapra kidőlt (Metropol)
Térdsérülést szenvedett, és egy hónapig nem játszhat Luca Toni, akit mindössze egy hete igazolt le a Juventus labdarúgócsapata.
jan. 14
15:48
Szerződést bontott edzőjével a Falco (Metropol)
Közös megegyezéssel felbontotta Nikola Lazic vezetőedző szerződését a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco KC Szombathely csapata.
jan. 14
15:54
Málaga: olimpiai bajnok argentin középpályás érkezik júniusban (She)
Júlio Baptista és Martín Demichelis után újabb dél-amerikai játékosokkal igyekszik megerősíteni a keretét a Málaga labdarúgócsapata.
jan. 14
16:06
Éjjel döntenek a Bamako-futam sorsáról (Metropol)
Éjjel döntenek a Budapest-Bamako szervezői arról, hogy elhalasztják-e a futamot a Külügyminisztérium kérésére.
jan. 14
16:12
Videó: hatalmas bukás lett a biciklisek szerencsétlen rajtjából (She)
Rosszul indult a futama annak a nyolc BMX-versenyzőnek, akiket megtréfált egy rámpa. Ugyanis a start pillanatában az alig mozdult meg, így a hirtelen rajtoló biciklisek hatalmasat estek benne. Szerencsére senki sem sérült meg, sőt gyorsan felállva folytatták a viadalt.
jan. 14
16:14
Győr: Simonnal szóban megegyeztek, Horváth Cs. Attila a klubmenedzser (She)
A Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetősége ma sajtótájékoztatót tartott, melyen bejelentették, hogy a korábban a győri futsalcsapat elnökeként dolgozó Horváth Cs. Attilát kinevezték klubmenedzsernek.
jan. 14
16:15
Elhalasztották a szombatra tervezett Balaton-Áthúzást (Behaviour)
Elmarad a szombatra tervezett balatoni kötélhúzó verseny. A szervezők a várható jégzajlás és szél miatt pénteken úgy döntöttek, hogy később rendezik meg a Balaton-Áthúzást. A programot szombaton délelőtt az összefogás jelképeként rendezték volna meg hagyományteremtő szándékkal az északi és a déli part között.
jan. 14
16:16
Ázsia-kupa: 1-1-es döntetlen a C-csoport rangadóján (She)
A Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupa C-csoportjának második fordulójában Dél-Korea 1–1-es döntetlent játszott Ausztráliával.
jan. 14
16:18
Sílövészet: Lars Berger negyedik norvégként nyert az idényben (She)
A németországi Ruhpoldingban a férfi 10 km-es sprintversennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet Lars Berger szerezte meg, így Emil Hegle Svendsen, Ole Einar Björndalen és Tarjei Bö után ő a negyedik norvég, aki a dobogó tetejére állhatott az idényben. A második a francia Martin Fourcade, a harmadik az orosz Ivan Cserezov lett.
jan. 14
16:30
DVSC: a Sampdoria továbbra is figyeli Laczkó Zsoltot - sajtóhír (She)
A Gazzetta dello Sport mai száma szerint a Sampdoriánál napirenden van Laczkó Zsolt ügye: a Koman Vladimirt is foglalkoztató genovai gárda figyeli a DVSC magyar válogatott futballistáját.
jan. 14
16:32
Férfi kézilabda-vb: Izland ellen kezd a Mocsai-csapat, pályán 22 gárda - pénteki program (She)
A megnyitónak szánt csütörtöki mérkőzést (Svédország–Chile 28–18) követően a Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon pályára lép a mezőny további huszonkét csapata, köztük a magyar válogatott is.
jan. 14
16:34
Haladás: Halmosi három és fél éves szerződést írt alá (She)
Aláírta a szerződését a Haladás labdarúgócsapatával Halmosi Péter, aki az év elején bontott szerződést az angol másodosztályú Hull Cityvel.
jan. 14
16:48
Kézilabda: Ilyés Ferenc a nyártól visszatér Veszprémbe - hivatalos (She)
Kétéves lemgói kitérő után a nyáron visszatér az MKB Veszprém KC férfi kézilabdacsapatához a válogatott átlövő, Ilyés Ferenc. Erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
jan. 14
17:24
Bari: Rudolf a 71-es mezt kapta, kikérte Koman véleményét is (She)
Rudolf Gergely a 71-es mezszámot kapja új klubjánál, a Barinál. Mint arról beszámoltunk, a Genoa magyar válogatott csatára a tavasszal kölcsönben a Serie A sereghajtójánál szerepel majd.
jan. 14
17:36
Szalai Ádám a Real Madrid jelöltjei között (Metropol)
Az ötödik helyen, vagyis a középmezőnyben szerepel Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára abban a rangsorban, melyet a szurkolók állítottak fel szavazataikkal péntek délutánig a Marca honlapján azt követően, hogy a sportnapilap közölte a Real Madrid jórészt befutott sztárlabdarúgókból álló kívánságlistáját.
jan. 14
18:00
Debrecen: két szerb, egy francia és osztrák kapus érkezett próbajátékra (She)
Négy új kapus is részt vett ma a DVSC-TEVA labdarúgó csapatának edzésén. Közölük csak a szerb Nenad Novakovics készült az első csapattal, míg a többiek az NB II-es együttessel gyakoroltak – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
jan. 14
18:02
Real Madrid: Szalai az ötödik a szurkolók erősítési rangsorában (She)
Az ötödik helyen, vagyis a középmezőnyben található Szalai Ádám, a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Mainz magyar válogatott csatára abban a rangsorban, amelyet a szurkolók állítottak fel szavazataikkal péntek délutánig a Marca honlapján azt követően, hogy a sportnapilap közölte a Real Madrid jórészt befutott sztárlabdarúgókból álló kívánságlistáját.
jan. 14
18:04
Sakk: Polgár Judit győzelme rangos elismerést kapott (She)
Polgár Judit egyik győztes játszmáját választották meg a 2010 januárjától áprilisáig tartó időszak legjobb partijának a Chess Informantnál. A 108. alkalommal megjelent rangos szakkönyvben a világ legjobb női játékosa az izraeli Borisz Gelfand ellen, a világkupán alkotta meg díjnyertes támadójátszmáját.
jan. 14
18:18
Cozma-ügy: egy tanú azt látta, hogy Marian Cozmát kilökdösték az ajtón (She)
Tanúként azt vallotta egy fiatal lány a Cozma-ügy pénteki tárgyalásán a Veszprém Megyei Bíróságon, hogy látta, amint a veszprémi Patrióta lokál ajtaján valakik kilökdösték Marian Cozmát.
jan. 14
18:51
Vereséggel kezdte a vb-t a Mocsai-csapat (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 32-26-ra kapott ki Izlandtól a svédországi világbajnokságon, a csoportkör első fordulójában.
jan. 14
18:54
NB II: Koplárovics Béla továbbra is Kozármislenyben játszik (She)
Eldőlt, hogy a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Kozármisleny együttesében folytatja pályafutását Koplárovics Béla.
jan. 14
18:56
Chelsea: Lampard szerint scolaris a hangulat, Ancelotti nyugodt (She)
Carlo Ancelotti, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában önmagához képest rosszul szereplő Chelsea menedzsere elismerte, hogy megcsappant a játékosok önbizalma, de szerinte még mindig van visszaút.
jan. 14
18:58
NB II: Rubint távozik Bőcsről, Hamarnak élvonalbeli ajánlatai vannak (She)
Alakul a keret az NB II Keleti csoportjában szereplő Bőcsi KSC labdarúgócsapatánál.
jan. 14
19:06
Hatgólos vereség a kézilabda vb-n (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 32-26-ra kikapott az esélyesebb izlandi csapattól a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság pénteki nyitófordulójában.
jan. 14
19:12
Bundesliga: az Eintracht Frankfurt kölcsönvenné Hajnalt - sajtóhír (She)
Az egyik, átigazolási ügyekben jól értesült nemzetközi portál szerint a Bundesligában hetedik helyen álló Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata szívesen látná a soraiban a listavezető Borussia Dortmundnál ősszel mellőzött magyar válogatott középpályást, Hajnal Tamást.
jan. 14
19:14
Vízilabda: a Honvédot irányító Vad Lajos 2013 nyaráig hosszabbított (She)
Vad Lajos vezetőedző június 30-án lejáró szerződését két évvel, azaz 2013 nyaráig meghosszabbítják a Groupama-Honvéd vízilabdacsapatánál.
jan. 14
19:16
Felkészülés: a felépülő Babos Gábor újra az NEC kezdőcsapatában (She)
Babos Gábor védte a holland labdarúgó-bajnokságban szereplő NEC Nijmegen kapuját az FC Bruges ellen 2–0-ra megnyert pénteki felkészülési mérkőzésen.
jan. 14
19:30
Férfi kosárlabda NB I: a Sopron 19 ponttal győzött Debrecenben (She)
A Sopron 100–81-re győzött a Debrecen otthonában a férfi kosárlabda NB I pénteki mérkőzésén.
jan. 14
19:32
Ázsia-kupa: Bahrein lemosta Indiát, megvan az első mesternégyes (She)
Bahrein 5–2-re legyőzte Indiát a Katarban zajló labdarúgó Ázsia-kupa pénteki játéknapján, és megőrizte esélyét a továbbjutásra a C-csoportban.
jan. 14
19:48
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: Huszár Erika bronzérmes 1500 méteren (She)
Huszár Erika bronzérmet nyert 1500 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók Európa-bajnokságán, a hollandiai Heerenveenben.
jan. 14
19:50
Női kézilabda NB I: a Győr tíz góllal nyert Dunaújvárosban (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 13. fordulójában a bajnoki címvédő Győri Audi ETO KC tízgólos győzelmet aratott Dunaújvárosban. A vendég győriek így továbbra is pontveszteség nélkül állnak a tabella első helyén.
jan. 14
20:06
Férfi kézilabda-vb: horvát fordítás Románia ellen, sima francia siker (She)
Franciaország győzelme nem forgott veszélyben Tunézia ellen a svédországi férfi kézilabda-vb-n, a horvátok azonban sokáig csak szenvedtek Románia ellen. A románok a második félidő elején még 14–11-re vezettek, azonban az esélyesebb horvátok a nyolc gólig jutó Strlek vezérletével fordítottak, és végül hat góllal nyertek.
jan. 14
20:24
Tottenham: elfogadták a Birmingham ajánlatát Robbie Keane-ért (She)
A Tottenham Hotspur elfogadta azt az ajánlatot, amelyiket az ugyancsak az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Birmingham City tett Robbie Keane megvásárlására – jelentette a BBC a Press Associationre hivatkozva.
jan. 14
20:42
Labdarúgó NB I: légiós kapust és légiós védőt igazolt a Kecskemét (She)
Péntek délután aláírta szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Erecónak a szerb védő, Szinisa Radanovics és a montenegrói kapus, Zoran Akovics – értesült a delmagyar.hu.
jan. 14
20:44
Női kézilabda NB I: a DVSC küzdelmes meccsen verte a Békéscsabát (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 13. fordulójában a DVSC-Korvex hazai környezetben öt góllal nyert a Budapest Bank-Békéscsaba ellen.
jan. 14
20:46
Videó: Még fáradtak voltunk - Mocsai Lajos az Izland elleni meccsről (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott első mérkőzésén 32–26 arányú vereséget szenvedett Izland ellen a svédországi világbajnokságon. Mocsai Lajos szerint az izlandiak megérdemelten nyertek ellenünk agresszív és rendkívül precíz játékukkal. A csapat formájának szempontjából azonban mindenképpen kedvező a szövetségi kapitányunk megítélésében, hogy ilyen erős ellenféllel kezdtünk, hiszen a még…
jan. 14
20:48
Jégkorong, Mol Liga: a Csíkszereda jutott előnyhöz a Dab elleni döntőben (She)
A jégkorong Mol Liga döntőjének első felvonásán a hazai pályán játszó HSC Csíkszereda két góllal nyert a Dab.Docler ellen, így előnyhöz jutott az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcában. A finálé második mérkőzésére szombaton kerül sor, szintén Csíkszeredán.
jan. 14
21:00
Férfi kézilabda-vb: Norvégia hat góllal győzött a japánok ellen (She)
A magyar válogatottal azonos csoportban szereplő Norvégia 35–29-re nyert Japán ellen a svédországi férfi kézilabda-vb második játéknapján. Az északi válogatott a szünetben 18–13-ra vezetett, ám a japánok a második félidőben abszolút egyenrangú ellenfeleik voltak, így teljesen „vállalható” vereséget szenvedtek.
jan. 14
21:02
Jégkorong MK: hatgólos miskolci siker született Újpesten (She)
A jégkorongozók Tippmix Magyar Kupájának selejtezőjében a négyes döntőbe jutásért lejátszott pénteki mérkőzésen az esélyeknek megfelelően a Miskolci Jegesmedvék hatgólos győzelmet aratott Újpesten a házigazda lila-fehér gárda ellen.
jan. 14
21:04
Női röplabda NB I: győzött a Vasas, a BSE, az Újpest és a MÁV Előre (She)
Az élvonalbeli női röplabda-bajnokság, az Extraliga középszakaszában pénteken négy mérkőzést is rendeztek, amelyből három csak öt játszmában dőlt el.
jan. 14
21:18
Bundesliga 2: Stieberék vereséggel kezdték a tavaszi idényt (She)
Vereséget szenvedett Stieber Zoltán csapata a német labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének első fordulójában: a második vonal péntek esti programjában az Union Berlin győzte le 2–1-re az Alemannia Aachent.
jan. 14
21:36
Haladás: Nagyon sokat engedtem az anyagiakból - Halmosi Péter (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnak pénteken aláíró Halmosi Péter úgy látja, rendeződött a klub helyzete, ezért is engedett anyagi igényeiből, és fogadta el a neki kínált szerződést – derül ki a játékos nyilatkozatából, amelyet a szombathelyi klub honlapja közöl.
jan. 14
22:12
Férfi kézilabda-vb: a spanyolok, a dánok és a lengyelek is győztek (She)
Nem sok hiányzott hozzá, hogy a svédországi férfi kézilabda-vb-n a D-csoport másik pénteki mérkőzésén is döntetlen szülessen (korábban Argentína és Dél-Korea ikszelt egymással), hiszen kevesebb mint másfél perccel a vége előtt még csak egy góllal vezettek a lengyelek a szlovákok ellen, ám végül 35–33-ra nyertek.
jan. 14
22:30
Férfi kézilabda-vb: a spanyol kapitány nem számol Nagy Lászlóval (She)
Nem számol Nagy Lászlóval Valero Rivera, a Svédországban zajló férfi kézilabda-világbajnokságon a Bahrein elleni 11 gólos győzelemmel – 33–22 – bemutatkozó spanyol válogatott szövetségi kapitánya.
jan. 14
22:32
Férfi kézilabda-vb: Vujinék egy góllal nyertek Algéria ellen (She)
Szerbia igencsak megizzadt Algéria ellen a svédországi férfi kézilabda-vb-n, ám Marko Vujinék végül egy góllal jobbnak bizonyultak afrikai ellenfelüknél, így győzelemmel kezdték a tornát.
jan. 14
22:34
Bundesliga: a Dortmund hat perc alatt elintézte a Leverkusent (She)
A Borussia Dortmund gól nélküli első félidő után magabiztos, 3–1-es győzelmet aratott a Bayer Leverkusen otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének nyitányán, és megerősítette helyét a tabella tetején.
jan. 14
22:48
Videó: a Dortmund alaposan kihasználta a leverkuseni védelem hibáit (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Borussia Dortmund gól nélküli első félidő után magabiztos, 3–1-es győzelmet aratott a Bayer Leverkusen otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tavaszi idényének nyitányán, és megerősítette helyét a tabella tetején. Nézze meg a találkozó góljait!
jan. 14
23:06
Dakar-rali: Sainz, Coma és Csagin ért célba elsőként pénteken (She)
Az éllovasokon egyre nagyobb a nyomás, ahogy fogynak a napok a Dakaron, de egyelőre a motoros Marc Coma, az autós Nasszer al-Attijah és a kamionosok Vlagyimir Csagin is jól bírja a gyűrődést – mindhárman haladnak céljuk, és a verseny célja felé.  A verseny 12. szakaszán egyiküknél sem akadt gyorsabb a riválisok között.

Keresés