2011. január 23. vasárnap

jan. 23
0:19
Primera División: a 90. percben szerzett góllal nyert a Valencia (She)
Gólgazdag mérkőzésen 4–3-as győzelmet aratott hazai pályán a Valencia a Málaga felett a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 20. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Adúriz szerezte a 90. percben.
jan. 23
3:00
Australian Open: Caroline Wozniacki az első negyeddöntős (She)
A világelső Caroline Wozniacki bejutott az Australian Open negyeddöntőjébe, miután nyolcvan perc alatt 6:3, 6:4-re legyőzte a lett Anastasija Sevastovát (46. a világranglistán).
jan. 23
4:30
Australian Open: a kilencedik kiemelt Li Na egy lépésre került az ismétléstől (She)
A kilencedik kiemelt Li Na a vártnál könnyebben, 6:3, 6:3-ra győzte le a nála eggyel magasabban rangsorolt fehérorosz Viktorija Azarenkát. A kínai játékos így a negyeddöntő második résztvevője, és már csak egy győzelemre van attól, hogy 2010 után újra négy közé jusson.
jan. 23
6:54
Real Madrid: Kaká bírálja, de sokra tartja Benzemát (She)
Kaká szerint madridi csapattársa, Karim Benzema nagyon jó futballista, de többre is képes lenne annál, amit a mérkőzéseken általában nyújt.
jan. 23
7:12
Bayern München: a bajor klub kínai szponzorral kötött megállapodást (She)
Története során először kínai céggel kötött szerződést a labdarúgó Bundesligában szereplő Bayern München.
jan. 23
7:14
Australian Open: Federer szenvedve, Berdych könnyed játékkal ment tovább (She)
Roger Federer továbbra sem nyújt meggyőző teljesítményt, csak nehezen, négy játszmában tudta legyőzni a spanyol Tommy Robredót (52. a világranglistán). Tomás Berdych viszont szettet sem veszítve lépett túl a kilencedik kiemelt Fernando Verdascón.
jan. 23
7:30
NBA: Durant az utolsó pillanatban döntött a Thunder javára a Knicks ellen (She)
Az Oklahoma City Thunder a 30 ponttal záró Kevin Durant utolsó pillanatban szerzett hárompontosával 101–98-ra győzött a New York Knicks ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 88. játéknapján.
jan. 23
7:48
NHL: a sztárjai nélkül játszó Penguins győzött a Carolina ellen (She)
A Pittsburgh Penguins első mérkőzését nyerte meg ebben az idényben két sérült ásza, Sidney Crosby és Jevgenyij Malkin nélkül: a Carolina Hurricanes ellen győzött 3–2-re hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 102. játéknapján.
jan. 23
8:06
Marseille: a térdsérülést szenvedő Valbuena több hétre kidőlt (She)
Térdszalagsérülést szenvedett csapata szombati edzésén Mathieu Valbuena, a francia labdarúgóbajnoki címvédő Marseille szélsője.
jan. 23
8:42
Atlétika: Bekele most sem indul a mezeifutó-világbajnokságon (She)
Nem indul a mezeifutó-világbajnokságon Kenenisa Bekele.
jan. 23
8:44
Felkészülés: az Egyesült Államok döntetlent játszott Chilével (She)
Az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja 1–1-es döntetlent játszott a Chile elleni felkészülési mérkőzésen Los Angelesben.
jan. 23
9:18
Férfi kézilabda-vb: indul a matek (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 37-24-re kikapott szombaton a címvédő, olimpiai és Európa-bajnok francia csapattól a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntős nyitányán. Hétfőn az olimpiai ezüstérmes izlandiakat legyőző németek következnek, megkezdődtek a számolgatások az olimpiai kvalifikációt illetően..
jan. 23
9:20
Kaká burkoltan kritizálja csapattársát (Metropol)
Kaká szerint madridi csapattársa, Karim Benzema nagyon jó futballista, de többre is képes lenne annál, amit a mérkőzéseken általában nyújt.
jan. 23
9:39
Nem cimborálnak az ördöggel (Behaviour)
Minden középdöntős meccset komolyan vesz, és még a legsansztalanabb összecsapáson is úgy küzd majd a magyar válogatott, mintha az életéért játszana, nyomatékosította elvárásait Mocsai Lajos szövetségi kapitány a svédországi világbajnokság félidejében. Iváncsikék három korábbi világbajnokkal, köztük az olimpiai bajnokkal játszanak a középdöntőben.
jan. 23
9:54
Férfi kézilabda-vb: svéd-horvát, lengyel-szerb - a mai program (She)
A magyar kézilabda-válogatott és a középdöntő I. csoportjának tagjai szabadnaposak vasárnap a svédországi világbajnokságon, de a II. csoportban ma rendezik a második fordulót. Svédország Horvátországgal találkozik, míg a lengyelek a szerbekkel csapnak össze, Argentína pedig Dániával küzd meg.
jan. 23
10:48
Australian Open: a német Petkovic simán megverte Marija Sarapovát (She)
A 30. helyen kiemelt Andrea Petkovic nagyon simán, két játszmában megverte a 14. helyen rangsorolt orosz Marija Sarapovát az Australian Open női egyesének nyolcaddöntőjében.
jan. 23
10:50
U21-es válogatott: Róth Antal 22 játékossal készül a Pápa ellen (She)
A Róth Antal szövetségi edző vezette U21-es válogatott jövő hét elején folytatja felkészülését az idén ősszel kezdődő Európa-bajnoki selejtezőkre. A keret tagjai hétfőn két edzésen vesznek részt Telkiben, majd kedden egy felkészülési mérkőzés zárja a programot.
jan. 23
11:06
Videó: Tőzsér Dániel győztes gólja a Kortrijk ellen (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 23. fordulójában Tőzsér Dániel együttese, a Genk 3–2-re győzött hazai pályán a Kortrijk ellen. A magyar középpályás szerezte csapata győztes találatát a 75. percben.
jan. 23
11:06
NBA: nagy verést kapott a ligaelső (Metropol)
A ligaelső San Antonio Spurs nagy pofonba szaladt bele az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján, melyen 96-72-es vereséget szenvedett a New Orleans Hornets csarnokában.
jan. 23
11:08
NHL: kikapott a keleti és a nyugati éllovas (Metropol)
A Keleti főcsoportot vezető Philadelphia Flyers és a nyugaton első Vancouver Canucks is hazai pályán kapott ki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján.
jan. 23
11:24
Versenytánc: sorozatban ötödször bajnok a László, Mikes páros (She)
Zsinórban az ötödik magyar bajnoki címét gyűjtötte be a László Csaba, Mikes Anna páros tíztáncban. A szentesi Szilver TSE világ- és Európa-bajnoki bronzérmes duója 2007 óta minden évben magyar bajnoki címmel zárja ezt a kategóriát.
jan. 23
11:26
Ligue 1: Bölöni „sokkja" működött, az edzőt dicsérik játékosai (She)
A Caen elleni, szombati győzelmével a Lens labdarúgócsapata – Bölöni László együttese – kikerült a kiesőzónából a francia élvonalban, és a játékosok egyöntetűen az erdélyi trénert dicsérik.
jan. 23
11:28
Videó: Sándor mentette döntetlenre a Videoton idei első meccsét (She)
Idei első felkészülési mérkőzésén 1–1-es döntetlent játszott vajdasági ellenfelével a Videoton. A vezetést a Zlatibor szerezte meg az első félidőben, a fehérváriak a hajrában egyenlítettek.
jan. 23
11:42
Kerékpár: Lance Armstrong 65. lett karrierje utolsó külföldi versenyén (She)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong a 65. helyen végzett az Ausztráliában rendezett Tour Down Under elnevezésű országúti körversenyen, amely a 39 éves sportoló utolsó hazáján kívüli viadala volt.
jan. 23
11:44
Profi ökölvívás: Holyfield meccse döntés nélkül ért véget sérülése miatt (She)
Szombaton este az Egyesült Államokban található White Sulphur Springsben tette kockára első ízben tavaly áprilisban, Francois Botha kiütésével megszerzett WBF nehézsúlyú bajnoki címét az élő legenda, Evander Holyfield, aki megsérült, így idő előtt ért véget a találkozó.
jan. 23
11:46
Férfi kézilabda-vb: „Nagy tornán még sosem védtem ilyen jól" - Karaboué (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott ellen a svédországi vb középdöntőjében kiváló teljesítményt nyújtó francia kapus, Daouda Karaboué igencsak elégedett volt szombati teljesítményével.
jan. 23
12:00
Sífutás: norvég és szlovén siker az otepää-i sprintversenyen (She)
Az észtországi Otepääban a férfiak és a nők sprintversenyével folytatódott a sífutók világkupa-sorozata. Előbbieknél a norvég Eirik Brandsdal, utóbbiaknál pedig a szlovén Petra Majdic szerezte meg a győzelmet.
jan. 23
12:02
Férfi kézilabda-vb: a németek már az elődöntőt is megcélozták (She)
Az Izland elleni győzelemmel a német férfi kézilabda-válogatott megszerezte első pontjait középdöntő-csoportjában, és Heiner Brand csapatának elérhető közelségbe került a minimális cél, a kijutás az olimpiai kvalifikációs tornára. Holger Glandorf szerint a hétfőn Magyarország ellen játszó németeknek még az elődöntő is elérhető.
jan. 23
12:18
Grugger orvosai bizakodnak (Infostart)
Orvosai biztatónak találják az állapotát Hans Grugger osztrák alpesi sízőnek, aki a férfiak Világkupa-sorozatának csütörtöki, kitzbüheli lesiklóedzésén bukott hatalmasat.
jan. 23
12:18
Bp. Honvéd: Supka Attila szinte az összes próbajátékost elküldte (She)
Supka Attila, a Budapest Honvéd vezetőedzője számos próbajátékost tesztelt a napokban, de a szakember korántsem volt elégedett a próbázókkal, akik közül szinte senki nem kap szerződést a klubtól.
jan. 23
12:18
Lance Armstrong 65. lett utolsó külföldi versenyén (Metropol)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong a 65. helyen végzett az Ausztráliában rendezett Tour Down Under elnevezésű országúti körversenyen, mely a 39 éves sportoló utolsó hazáján kívüli viadala volt.
jan. 23
12:20
Aachen: Stieber elégedett, hogy jó teljesítménnyel vezette sikerre csapatát (She)
Stieber Zoltán edzője, Peter Hyballa szerint is a mezőny legjobbja a magyar játékos volt az Aachen–Karlsruhe német másodosztályú bajnokin, amelyen Stieber gólt szerzett és két gólpasszt adott. A magyar támadó elégedett játékával, főleg, hogy az utóbbi meccseken nem volt a legjobb formában.
jan. 23
12:36
NFL: rettentő hideg lesz a Steelers és a Jets összecsapásán (She)
A kíméletlen hideggel is meg kell küzdeniük a játékosoknak az NFL AFC-főcsoportdöntőjében: a Pittsburgh Steelers és a New York Jets összecsapására a meteorológusok finoman fogalmazva is barátságtalan időjárást jósolnak.
jan. 23
12:38
Alpesi sí: Gruggernek nyugodt éjszakája volt, orvosai szerint állapota biztató (She)
Orvosai biztatónak találják az állapotát Hans Grugger osztrák alpesi sízőnek, aki a férfiak világkupa-sorozatának csütörtöki, kitzbüheli lesiklóedzésén bukott hatalmasat.
jan. 23
12:40
Teremlabdarúgó-bajnokság: teltház Szombathelyen, jegyek már nem kaphatók (She)
Ma délután Szombathelyen rendezik meg a teremlabdarúgó-bajnokság harmadik, utolsó selejtezőjét, amelyet a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósításában követhetnek nyomon.
jan. 23
12:54
Már folyik a számolgatás a kézilabda-vb-n (Infostart)
Azzal, hogy a magyar válogatott szombaton 37-24-re kikapott a címvédő, olimpiai bajnok franciáktól, valamint a németek legyőzték az izlandiakat, mindenki különös figyelemmel várja a hétfői magyar-német meccset a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
jan. 23
12:54
Videó: Ancelotti nem tudja, hol a helye, egy hölgy arrébb küldte (She)
Nem találta helyét a Chelsea menedzsere. Carlo Ancelotti a kékek Arsenal elleni ifimeccsén keveredett kellemetlen szituációba, miután elfoglalta egy hölgy helyét.
jan. 23
12:56
Videó: Torres beintett a Wolverhampton szurkolóinak (She)
Bemelegítés közben az ujjgyakorlatokat sem hagyta ki Fernando Torres. A Liverpool spanyol játékosa kocogás közben „üzent” a Wolverhampton rajongóinak.
jan. 23
13:30
Australian Open: Roddick még szettet sem tudott nyerni Wawrinka ellen (She)
A 19. helyen kiemelt Stanislas Wawrinka magabiztosan nyert a nyolcadik helyen rangsorolt Andy Roddick ellen: az amerikai játékos még csak szettet sem tudott nyerni a svájci ellen az Australian Open nyolcaddöntőjében.
jan. 23
13:48
Arsenal: „Egyre erősebbek és erősebbek vagyunk" - Wenger (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második helyén álló, az éllovas Manchester Unitedet üldöző Arsenal könnyedén nyerte meg szombati meccsét a Wigan ellen – Arsene Wenger menedzser elégedetten értékelt.
jan. 23
13:50
Alpesi sí: Vonn győzött, de csak 5 századdal Riesch előtt (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban szuper-G futammal folytatódott a nők alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet az amerikai Lindsey Vonn szerezte meg, mindössze öt századdal az összetett világkupa élén álló német Maria Riesch és a svájci Lara Gut előtt.
jan. 23
13:52
Női vízilabda LEN-kupa: a legjobb nyolc közé jutott a Szentes (She)
Bejutott a női vízilabdázók második számú európai sorozata, a LEN-kupa legjobb nyolc együttese közé a Szentes, amely megnyerte négycsapatos selejtezőcsoportjának körmeccses küzdelmeit Hódmezővásárhelyen.
jan. 23
14:06
Brazília: Rivaldo aláírt a Sao Paulóhoz a szezon végéig (She)
Aláírta szezon végéig szóló szerződését Rivaldo a Sao Paulo FC labdarúgócsapatához: a veterán brazil támadó a Mogi Mirimtől kölcsönbe kerül a nagycsapathoz.
jan. 23
14:08
Sílövészet: Tora Berger sorozatban negyedik egyéni versenyét nyerte (She)
Az olaszországi Antholzban a női 12.5 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a norvég Tora Berger szerezte meg a francia Marie Laure Brunet és a fehérorosz Darja Domracseva előtt.
jan. 23
14:10
NB II: Odrobéna Péter próbajátékon szerepel a PMFC-nél (She)
Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC labdarúgócsapata teszteli Odrobéna Pétert.
jan. 23
14:12
Oroszország: Groznijba, Gullithoz igazol a skót gólrekorder (She)
Megegyezett az orosz élvonalbeli Tyerek Groznij labdarúgócsapatával a skót Kris Boyd, így a gólerős támadó minden bizonnyal a Ruud Gullit edzette klubhoz igazol.
jan. 23
14:42
Labdarúgás: teremlabdarúgó-bajnokság élőben az NSO-n (She)
Szombathelyen rendezik a teremlabdarúgó-bajnokság harmadik, egyben utolsó csoportselejtezőjét. A tornán természetesen a Haladás is részt vesz, ám korántsem biztos, hogy a házigazda bekerül a január 30-i debreceni döntőbe. A szombathelyiek mellett ugyanis a Győri ETO és az Újpest is esélyesként lép pályára, a BFC Siófok, az NB II Nyugati csoportjában remeklő Pécsi MFC, illetve a legutóbbi országos…
jan. 23
15:00
Manchester Utd.: a klub vezetősége cáfolja a katari vételi ajánlatot (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United vezetői tagadják, miszerint a klub eladásáról tárgyaltak volna katari üzletemberekkel.
jan. 23
15:02
Alpesi sí: Grange nyert, Kostelic a kombinációval vigasztalódott (She)
Az ausztriai Kitzbühelben műlesikló futammal folytatódott a férfiak alpesisí-világkupa sorozata. A győzelmet a francia Jean-Baptiste Grange szerezte meg a horvát Ivica Kostelic és az olasz Giuliano Razzoli előtt. A futam egyben kombinációs verseny is volt, amelyet Kostelic nyert meg, a svájci Silvan Zurbriggen és az osztrák Romed Baumann előtt.
jan. 23
15:18
Az Udinese legyőzte az Intert (Infostart)
Az Udinese hazai pályán hátrányból fordítva magabiztosan, két góllal nyert a címvédő Internazionale ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

Keresés