2011. január 23. vasárnap

jan. 23
15:18
Videó: látványos helyzetek és Udinese-siker az Inter ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Inter először veszített pontokat Leonardo vezetésével: a címvédő gyenge teljesítményt nyújtva 3–1-re kikapott az Udinesétől idegenben az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában vasárnap kora délután. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
jan. 23
15:36
Teremlabdarúgó-bajnokság: kétgólos győri siker a Siófok ellen (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornáján győzelemmel mutatkozott be a Győr, amely magabiztos játékkal 4–2-re legyőzte a Siófokot.
jan. 23
15:54
Budaörs: Sándor István a fehérorosz élvonalban folytathatja (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a fehérorosz élvonalbeli Naftan Novopolock labdarúgócsapatánál folytathatja pályafutását Sándor István, a másodosztályú Budaörs játékosa, aki már ki is utazott az előző idényben a Premjer-liga 7. helyén végzett együtteshez.
jan. 23
15:56
Teremlabdarúgó-bajnokság: Halmosi bombagólja döntetlent ért a Haladásnak (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornáján az utolsó pillanatokban Halmosi Péter révén egyenlített a Haladás a Pécs ellen. A vége 3–3.
jan. 23
16:12
Sílövészet: a németek nyerték a férfiak váltóversenyét Antholzban (She)
Az olaszországi Antholzban a férfi 4x7.5 km-es váltóversennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a Stephan, Böhm, Peiffer, Greis összeállítású németek szerezték meg a házigazda olasz és a norvég csapat előtt.
jan. 23
16:30
Rövid pályás gyorskorcsolya: Heidum és Knoch győzött összetettben (She)
A nőknél a mindhárom távon és a 3000 méteres szuperdöntőben is győztes Heidum Bernadett, míg a férfiaknál az 1000 és 1500 méteren diadalmaskodó Knoch Viktor nyerte a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságát vasárnap.
jan. 23
16:32
Görögország: Kiss bemutatkozott, de nem tudott segíteni a szerreszieken (She)
Hazai pályán, Szerreszben 1–0-s vereséget szenvedett a Panszerraikosz az Atromitosztól a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Panszerraikoszban bemutatkozott a 10-es számot megkapó, a héten a DVSC-TEVA-tól szerződtetett Kiss Zoltán: a magyar középpályás a 80. percben állt be. A Kavala magabiztosan megverte az Irakliszt a másik kora délutáni mérkőzésen.
jan. 23
16:34
Teremlabdarúgó-bajnokság: a címvédő REAC kétgólos vereséget szenvedett (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornáját vereséggel kezdte a címvédő REAC. A rákospalotaiak 4–2-re kikaptak a Siófoktól.
jan. 23
16:36
Eredivisie: Dzsudzsák nem villogott, de a PSV így is könnyedén nyert (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a PSV 3–0-s győzelmet aratott a Venlo otthonában. A mérkőzésen Dzsudzsák Balázs és Tóth Balázs is végig a pályán volt, de egyikőjük sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt.
jan. 23
16:48
Síugrás: Stoch győzelme gyógyír lehet Malysz balesetére (She)
Kamil Stoch révén hazai versenyző nyerte meg vasárnap a lengyelországi Zakopanéban megrendezett síugró világkupaversenyt. Stoch élete első diadalát aratta, de öröme nem lehet felhőtlen, mert a honfitárs Adam Malysz súlyosnak látszó balesetet szenvedett.
jan. 23
16:50
Championship: hazai pályán győzött a Buzsákyt nélkülöző QPR (She)
A Queens Park Rangers hazai pályán 2–1-re győzött a Coventry City ellen az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A hazai csapat magyar légiósa, Buzsáky Ákos sérülése miatt ezen a mérkőzésen sem léphetett pályára.
jan. 23
16:52
Arsenal: a Lille fiatal középpályását figyeli Arsene Wenger (She)
A Telefoot című francia televízióműsorban Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal menedzsere elmondta, hogy már régóta figyelik a Lille 21 éves középpályását, Eden Hazardot.
jan. 23
17:06
Monte-Carlo-rali: ezek a pilóták WRC-kben is megállnák a helyüket – Solberg (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a tavalyi francia ralibajnok, Bryan Bouffier nyerte meg az IRC-sorozatba tartozó Monte-Carlo-ralit. A 2003-as rali-világbajnok norvég Petter Solbergnek hatalmas pechje volt a versenyen, de elmondta remek küzdelem volt, és a sorozatban versenyző pilóták a vb-n is megállnák a helyük.
jan. 23
17:24
Kikapott a Lazio, botlott a Juventus (Infostart)
A Rudolf Gergellyel felálló, sereghajtó Bari hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett vasárnap a Napolitól az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
jan. 23
17:24
Serie A: győzött a Napoli a Bari otthonában, iksz a Samp-Juvén (She)
A Napoli labdarúgócsapata 2–0-ra győzött Bariban a Serie A 21. fordulójában, ezzel egy pontra megközelítette az este pályára lépő, listavezető AC Milant. A Bologna megverte a Laziót, a Juventus gól nélküli döntetlent játszott a Sampdoriával. Rudolf Gergely (Bari) 78 percet kapott csapatában, Koman Vladimir végig a kispadon ült a Juve ellen, Laczkó Zsoltot nem nevezte a Sampdoria szakmai stábja.
jan. 23
17:26
Teremlabdarúgó-bajnokság: az Újpest 4-0-ra győzte le a PMFC-t (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság szombathelyi selejtezőjében az A-csoport második mérkőzésén az Újpest a másodosztályú PMFC-vel találkozott.
jan. 23
17:42
Tottenham: Bale-t és Modricot hírbe hozták a Real Madriddal (She)
Brit sajtóértesülések szerint a spanyol élvonalban szereplő Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho 115 millió eurót sem sajnálna a Tottenham Hotspur két játékosára, Gareth Bale-re és Luka Modricra. A „Special One" csapata középpályájának megerősítésére szemelte ki a két futballistát.
jan. 23
17:42
Kikapott a Lazio, botlott a Juventus (Metropol)
A Rudolf Gergellyel felálló, sereghajtó Bari hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett vasárnap a Napolitól az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A magyar válogatott csatárt a 78. percben lecserélték.
jan. 23
17:44
Bundesliga: tovább tart 'Gladbach Leverkusen elleni rossz sorozata (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 19. fordulójában a Bayer Leverkusen 3–1-re nyert a Mönchengladbach otthonában, ezzel a tabella második helyére jött fel.
jan. 23
17:44
Nyertek Dzsudzsákék, kikapott az Ajax (Metropol)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven háromgólos győzelmet aratott vasárnap a VVV Venlo vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában.
jan. 23
18:00
Teremlabdarúgó-bajnokság: a REAC elleni győzelmével döntős a Győri ETO (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornájának első döntőbe jutott csapata a Győri ETO lett, miután a címvédő REAC-ot Rati Alekszidze 2. percben szerzett góljával legyőzte.
jan. 23
18:02
Fedett pályás hosszútávúszó ob: Risztov nélkül is jó eredmények (She)
Néhány jobb eredményt is rögzíthettek az időmérők a hosszútávúszók vasárnapi fedett pályás uszodai országos bajnokságán, Székesfehérváron, ahonnan ugyanakkor több neves versenyző is hiányzott sérülés, betegség vagy éppen tanulmányi kötelezettség miatt.
jan. 23
18:04
Videó: Alberto Aquilanit a játékvezető ütötte ki az olasz bajnokin (She)
A gól nélküli döntetlennel véget érő Sampdoria–Juventus mérkőzés 47. percében mulatságos jelenet részese volt a játékvezető és Alberto Aquilani. A Juve játékosa és Paolo Valeri nem várt formában találkozott egymással…
jan. 23
18:18
Teremlabdarúgó-bajnokság: újabb győzelmével a Győr bejutott a mai döntőbe (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornájának első döntőbe jutott csapata a Győri ETO lett, miután a címvédő REAC-ot Rati Alekszidze 2. percben szerzett góljával legyőzte.
jan. 23
18:18
Le kell győzni a németeket! (Blikk)
Jönköping – Ahhoz, hogy megvalósítsa tervét és az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon a legjobb hét közé jusson férfi kézilabda-válogatottunk, a hétfő esti középdöntőben (Sport1, 18.15) mindenképpen le kell győznie a német nemzeti csapatot.
jan. 23
18:20
Videó: nagy helyzetet puskázott el a jövő argentin csillaga (She)
Ordító helyzetet hagyott ki Bruno Zuculini az Argentina–Venezuela mérkőzésen az U20-asok dél-amerikai tornáján. A nagy tehetségnek tartott Zuculinit biztosan nem a videón látható megmozdulása miatt igazolják le a nagy európai klubok.
jan. 23
18:36
Gyorskorcsolya: dél-koreai és kanadai aranyérem a sprint-világbajnokságon (She)
A férfi gyorskorcsolyázóknál a dél-koreai Li Kju Hjuk, míg a nőknél a kanadai Christine Nesbitt nyerte a hollandiai Heerenveenben vasárnap befejeződött sprint-világbajnokságot.
jan. 23
18:38
Németország: Hajnal szerződtetéséhez pénzre van szüksége a Stuttgartnak (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, az első osztályú német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) éllovas Borussia Dortmund szombaton tárgyalt magyar légiósa, Hajnal Tamás átigazolásáról a Stuttgart vezetőivel – a Stuttgarter Nachrichten beszámolója szerint egyelőre nem született megállapodás.
jan. 23
18:40
Teremlabdarúgó-bajnokság: Haladás-Győr a mai döntőben, de már mindketten bejutottak a debreceni fináléba is (She)
A házigazda Haladás jutott be a teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornájának döntőjébe, miután az A-csoport rangadóján 3–0-ra az Újpestet. Ellenfele a Győr lesz.
jan. 23
18:54
Teremlabdarúgó-bajnokság: a Haladás az Újpest legyőzésével jutott a döntőbe (She)
A házigazda Haladás jutott be a teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornájának döntőjébe, miután az A-csoport rangadóján 3–0-ra legyőzte az Újpestet. Ellenfele a Győr lesz.
jan. 23
19:12
NFL: a védelmekről szólnak a főcsoportdöntők (She)
Mind a négy konferenciadöntőbe jutott csapatnak a védekezés az erőssége. Kivételként legfeljebb a Green Bay Packerst említhetnénk, de mindamellett, hogy Aaron Rodgers is megkapja a kellő segítséget a támadófaltól, a passzok és futások igazán az alapszakasz végétől jönnek össze a "sajtfejűeknek".
jan. 23
19:14
Primera División: Vadóczék kikaptak, Pintér nélkül nyert a Zaragoza (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén az Osasuna Vadócz Krisztiánnal a soraiban 3–2-es vereséget szenvedett az Almería vendégeként. A magyar középpályás a 81. percben csereként lépett pályára. A Zaragoza Deportivo La Coruna elleni 1–0-s sikerét a kispadról nézte végig a hazaiak magyar játékosa, Pintér Ádám.
jan. 23
19:16
Teremlabdarúgó-bajnokság: a Haladás nyerte a szombathelyi selejtezőt (She)
A házigazda Haladás győzelmével zárult a teremlabdarúgó-bajnokság Szombathelyen zajló harmadik selejtezőtornája, miután a döntőben 4–2-re legyőzte a Győrt. Aczél Zoltán csapata ezzel bejutott a debreceni nagydöntőbe. Bár a Győr kikapott, a Gyirmóthoz hasonlóan legjobb másodikként szintén résztvevője lesz a jövő heti finálénak.
jan. 23
19:18
Ferencváros: Nem kötelező itt tartani az argentinokat - Prukner (She)
Hétfőtől a terveknek megfelelően három argentin játékos kapcsolódik be az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ferencváros felkészülésbe. Várhatóan egy, esetleg két hétig marad az Üllői úton „tesztelésen" a trió: Roberto Matias Birge 22 éves védekező középpályás, a 20 éves Leonardo Jara támadó középpályás, és a 19 esztendős Matias Nello Sosa is a támadásban jeleskedik.
jan. 23
19:20
Görögország: Németh és Megyeri nélkül nyert az Olympiakosz (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Megyeri Balázst és Németh Krisztiánt a mérkőzésre nem nevező Olympiakosz 1–0-ra nyert az Aszterasz Tripolisz otthonában.
jan. 23
19:30
Halmosi döntőbe vezette a Haladást (Blikk)
Szombathely – „Szervusz, Cucu!" – ezzel a rigmussal üdvözölte a Haladás szurkolótábora a város szülöttét, a focicsapathoz Angliából hazatérő Halmosi Pétert (31).
jan. 23
19:30
Premier League: kikapott a West Brom a Blackburn vendégeként (She)
A West Bromwich Albion 2–0-ra kikapott a Blackburn otthonában az első osztályú angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 24. fordulójában.
jan. 23
19:32
Bundesliga: fordulatos meccsen hullajtott pontokat a Hoffenheim (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Hoffenheim hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a St. Paulival, ezzel megelőzte a Frankfurtot a tabellán.
jan. 23
19:48
Videó: Kenesei Krisztián óriási góllal nyitott a teremfoci-döntőn (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Szombathelyen rendezték a teremlabdarúgó-bajnokság harmadik, egyben utolsó csoportselejtezőjét. A remek hangulatú tornát a hazai Haladás nyerte meg, miután a döntőben 4–2-re legyőzte a Győri ETO FC-t. Nézze meg a finálé összefoglalóját!
jan. 23
19:50
Jégkorong MK: a Vasas fiatal csapattal is legyőzte az Újpestet (She)
A jégkorongozók Tippmix Magyar Kupájának selejtezőjében a négyes döntőbe jutásért lejátszott vasárnapi első mérkőzésen a Vasas hazai pályán 9–2-re győzött az Újpest ellen.
jan. 23
19:52
Röplabda: a férfiaknál hazaiak, a nőknél a Gödöllő és az UTE is győzött (She)
A Gödöllő biztosan nyert a Nyíregyháza ellen vasárnap a női röplabda Extraliga középszakaszában. Az 5-8. helyért zajló csatában nyert a Békéscsaba és az Újpest is. A férfi Extraligában hazai pályán aratott győzelmet a Csepel és a Veszprém is.
jan. 23
20:06
Röplabda: a férfiaknál a hazaiak, a nőknél a Gödöllő és az UTE is győzött (She)
A Gödöllő biztosan nyert a Nyíregyháza ellen vasárnap a női röplabda Extraliga középszakaszában. Az 5–8. helyért zajló csatában nyert a Békéscsaba és az Újpest is. A férfi Extraligában hazai pályán aratott győzelmet a Csepel és a Veszprém is.
jan. 23
20:08
Lazio: A Bologna játékosa provokálta a csapatomat - Edoardo Reja (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójában a Lazio a Bologna vendégeként 3–1-es vereséget szenvedett. A mérkőzés végén kisebb dulakodás alakult ki, a Lazio vezetőedzője, Edoardo Reja szerint azért, mert a Bologna játékosa, André Dias provokálta futballistáit. A szakember a meccs utáni nyilatkozatában cáfolta a Mauro Zárate távozásáról szóló…
jan. 23
20:10
Férfi kézilabda-vb: a horvátok legyőzésével elődöntősek a svédek (She)
A férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében a hazai környezetben játszó Svédország legyőzte Horvátországot, ezzel biztosította helyét az elődöntőben, déli szomszédaink viszont lemaradnak az érmes küzdelmekről.
jan. 23
20:24
Wigan: a Bordeaux korábbi szélsője érkezik próbajátékra (She)
Az angol élvonalban szereplő Wiganhez próbajátékra érkezik hétfőn Pascal Feindouno, a francia első osztályban játszó Bordeaux korábbi szélsője.
jan. 23
20:26
Belgium: Juhász Roland végig a pályán volt a 2-0-ra nyerő Anderlechtben (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 23. fordulójában a Juhász Rolandot végig a soraiban tudó Anderlecht hazai pályán 2–0-ra nyert a Standard Liege ellen.
jan. 23
20:28
Jégkorong, EBEL: a Volán 6-4-re győzött a listavezető ellen (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 41. fordulójában a Sapa Fehérvár AV 19 szenzációs, 4–0-s második harmad után 6–4-re győzött a listavezető Klagenfurt ellen.
jan. 23
20:42
Sportlövészet: Sidi Péter nyert a 13 éves tehetség előtt (She)
Sidi Péter nyerte a légpuskások versenyét vasárnap a Győrben rendezett sportlövő Hungarian Open elnevezésű nemzetközi viadalon.
jan. 23
21:00
Primera División: Benzema góljával 1-0-ra nyert a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Real Madrid sokáig hiába játszott mezőnyfölényben a Mallorca ellen, helyzeteket sem nagyon tudott kidolgozni. A mérkőzést végül Karim Benzema villanása döntötte el – 1–0-ra nyert a „királyi gárda”.
jan. 23
21:18
Női kosárlabda NB I: fontos meccset nyert meg a Fradi a Szeged ellen (She)
A női kosárlabda NB I 20. fordulójában a Nanette-FTC fontos meccset nyert meg a Szeged ellen, míg a Győr magabiztosan győzte le a Ceglédet.

Keresés