2011. január 23. vasárnap

jan. 23
21:20
Női kézi NB I: négy góllal győzött a Székesfehérvár a Szekszárd ellen (She)
Az Alcoa FKC-RightPhone négy góllal nyert a vendég Szekszárd ellen a kézilabda NB I vasárnap esti mérkőzésén.
jan. 23
21:36
Videó: Benzema lövésébe csak beleérni tudott a Mallorca kapusa (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Real Madrid sokáig hiába játszott mezőnyfölényben a Mallorca ellen, helyzeteket sem nagyon tudott kidolgozni. A mérkőzést végül Karim Benzema villanása döntötte el – 1–0-ra nyert a „királyi gárda". Nézze meg a gólt!
jan. 23
21:38
Jégkorong MK: a Fradi hosszabbításban nyert a Miskolc ellen (She)
A jégkorongozók Tippmix Magyar Kupájának selejtezőjében a négyes döntőbe jutásért lejátszott vasárnapi mérkőzéseken a Ferencváros hazai pályán hosszabbításban győzte le a Miskolcot, a Vasas fölényesen, 9–2-re nyert az Újpest ellen, ezzel kialakult a négyes döntő mezőnye.
jan. 23
21:40
MU: Az angolok túl sokat futnak és keveset passzolnak - Anderson (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United brazil középpályása, Anderson az angol válogatott játékát bírálta egy nyilatkozatában, szerinte túl sokat futnak és keveset passzolnak az angol játékosok.
jan. 23
21:54
Ciprus: Sowunmi vesztes mérkőzésen debütált új csapatában (She)
A ciprusi labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi mérkőzésén vesztes találkozón debütált Sowunmi Thomas új csapatában, miután az APOP 2–1-re kikapott az Apollon Liamssol otthonában. A rutinos támadó végigjátszotta a mérkőzést.
jan. 23
21:56
Anglia: a Stoke-nál „megbukó” Demba Ba a West Hamben köthet ki (She)
Bár a Stoke Citynél megbukott az orvosi vizsgálaton a TSG Hoffenheim szenegáli csatára, Demba Ba, mégis elképzelhető, hogy végül a Premier League-ben köt ki. Angol lapértesülések szerint hétfőn a West Ham Unitedhez kerülhet.
jan. 23
22:12
Rögbi Heineken-kupa: francia és angol-ír rangadók a negyeddöntőben (She)
A rögbi Heineken-kupa csoportkörének hatodik fordulóját követően kialakult a negyeddöntő mezőnye. Érdekesség, hogy az előző kiírásban döntőt játszó két francia klub, a címvédő Toulouse és a Biarritz egymással játszik az elődöntőért. Az alapszakasz legjobbja a csoportkört egyedüli csapatként veretlenül letudó angol Northampton Saints lett.
jan. 23
22:30
Férfi kézilabda-vb: győzelmükkel a dánok is biztos elődöntősök (She)
A svédországi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében Dánia 31–24-re győzött Argentína ellen, míg Lengyelország 27–26-ra verte Szerbiát. A dánok a svédekhez hasonlóan biztos résztvevői az elődöntőnek.
jan. 23
22:48
Serie A: a Milan sok helyzetet kihagyott, de 2-0-ra nyert (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén az AC Milan a nehéz kezdés után helyzetek sokaságát dolgozta ki, és hagyta ki a Cesena ellen. A milánóiak az első félidő végén aztán egy öngóllal szereztek vezetést, a 93. percben pedig Zlatan Ibrahimovic állította be a 2–0-s végeredményt.
jan. 23
23:06
Primera Divisón: Rossi duplájával fordított a Villareal a Sociedad ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Villareal hazai pályán győzött 2–1-re a Real Sociedad ellen.
jan. 23
23:24
Primera División: Rossi duplájával fordított a Villarreal a Sociedad ellen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Villarreal hazai pályán győzött 2–1-re a Real Sociedad ellen.
jan. 23
23:42
Egyiptom: Mido visszatér hazájába, a Zamalek játékosa lesz (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, Ahmed Mido felbontotta szerződését az Ajaxszal, de kijelentette, hogy nem szeretne visszatérni Afrikába. A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapjának adott interjúban azonban mégis arról számolt be, hogy visszatér Egyiptomba, az SC Zamalekhez.

Keresés