2011. január 29. szombat

jan. 29
16:49
Felkészülés: a Paks legyőzte a macedón élvonal listavezetőjét (She)
A Paksi FC Törökországban edzőtáborozó labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a macedón első osztályú bajnokság éllovasa, az FK Skendija ellen.
jan. 29
17:03
Női vízilabda: a válogatott Eb-selejtezőn 28 góllal verte meg Szlovákiát (She)
A magyar női vízilabda-válogatott kiütéses idegenbeli győzelemmel kezdte meg a 2012-es hollandiai Európa-bajnokság selejtező-sorozatát: Merész András szövetségi kapitány együttese szombaton Zsolnán 33–5-re verte meg Szlovákia legjobbjait.
jan. 29
17:05
Felkészülés: a Bodnárral felálló Salzburg hármat vágott 3 perc alatt (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Red Bull Salzburg három perc alatt három gólt szerzett, így 3–1-re győzött a cseh labdarúgó-élvonalban szereplő SK Ceské Budejovice elleni nemzetközi felkészülési mérkőzésen. Bodnár László végig a pályán volt.
jan. 29
17:07
Sílövészet: nem jutott magyar az üldözésesbe az utánpótlás-vb-n (She)
A csehországi Nove Mestóban megkezdődött az ifjúsági és junior sílövő-világbajnokság, amelyre népes magyar küldöttség utazott, de a mieink sajnos csak a mezőny utolsó negyedében végeztek.
jan. 29
17:09
Téli úszósorozat: Schirilla az Orczy Parkban tempózott (She)
Ifj. Schirilla György szombaton a fővárosi Orczy Parkban folytatta idei téli úszósorozatát.
jan. 29
17:11
Serie B: Feczesin egy pontot érő góllal mutatkozott be az Ascoliban (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 24. fordulójában góllal mutatkozott be új csapatában, az Ascoliban Feczesin Róbert. Az élvonalbeli Brescia kölcsönbe adott magyar válogatott támadója már a nyolcadik percben betalált az Albinoleffe kapujába, vezetéshez juttatva övéit. A 84. percben lecserélt Feczesin gólja egy pontot ért vendégségben pályára lépő csapatának.
jan. 29
17:39
DVSC: a klubigazgató szerint megtévesztő a napilap cikke a bundabotrányról (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Debrecen hivatalos honlapján Róka Géza klubigazgató nyilatkozik a Népszava legutóbbi cikkével kapcsolatban, miszerint nemcsak a 2009-ben rendezett Debrecen–Fiorentina Bajnokok Ligája-selejtezőt manipulálták, hanem 2008-ban a hajdúságiak Young Boys elleni UEFA-kupa-meccsén is előre meghatározott eredmény született: utóbbin 50 ezer eurón osztoztak a…
jan. 29
17:41
Jégkorong MK: a Vasas lelépte a Ferencvárost az elődöntőben (She)
A Vasas jégkorongcsapata nyolcgólos győzelmet aratott a Ferencváros ellen a Tippmix Magyar Kupa első elődöntőjében Miskolcon.
jan. 29
17:43
Bundesliga: nyert a Dortmund és a Bayern, otthon bukott a Schalke (She)
Az éllovas Dortmund fölényes győzelmet aratott Wolfsburgban a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 20. fordulójának szombati játéknapján, amivel megerősítette pozícióját a tabellán. Nyert a Bayern München is, méghozzá hátrányból.
jan. 29
17:45
Férfi kosárlabda NB I: az Albacomp nyerte az Atomerőmű elleni rangadót (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 18. fordulójában az Albacomp remek játékkal, 18 ponttal nyert rangadót hazai környezetben az Atomerőmű ellen.
jan. 29
17:57
Videó: Stieber Zoltán tökéletes beadásából egyenlített az Aachen (She)
Az Alemannia Aachen labdarúgócsapata 2–2-es döntetlent játszott otthon a Greuther Fürth gárdájával a másodosztályú német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. A hazaiak két alkalommal is hátrányban voltak, második egyenlítő góljuk előtt a magyar középpályás, Stieber Zoltán mértani pontossággal ívelt Manuel Junglas fejére.
jan. 29
18:15
Felkészülés: az Újpest egy góllal kikapott a nagyváradiaktól (She)
A labdarúgó élvonalban szereplő Újpest felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott az FC Bihortól.
jan. 29
18:15
Győzött a Dortmund és a Bayern is (Metropol)
A listavezető, Hajnal Tamást ezúttal is nélkülöző Borussia Dortmund magabiztos játékkal 3-0-ra győzött a VfL Wolfsburg vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 20.fordulójának szombati játéknapján.
jan. 29
18:17
Championship: Buzsákyék pontokat hagytak a Hull City otthonában (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Championship) 20. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Queens Park Rangers 0–0-s döntetlent játszott a Hull City otthonában.
jan. 29
18:19
Síugrás: Malyszon ment el a lengyel csapatezüst Willingenben (She)
A németországi Willingenben csapatversennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet Schlierenzauer, Koch, Kofler, Morgenstern összeállítású osztrák csapat szerezte meg a házigazda német és a meglepetésre dobogós lengyelek előtt, akik azonban az utolsó ugrás előtt még másodikok voltak.
jan. 29
18:33
FA-kupa: Kovács János végig a pályán volt; a Hereford búcsúzott (She)
Kovács János csapata, a Hereford idegenben 4–1-es vereséget szenvedett a Sheffield Wednesday-től az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában. A magyar légiós kezdőként kapott szerepet, s végig is játszotta a találkozót.
jan. 29
18:51
Skócia: az Aberdeen legyőzésével Ligakupa-döntőbe jutott a Celtic (She)
A skót Ligakupa elődöntőjében a Celtic 4–1-re legyőzte az Aberdeent idegenben, így bejutott a sorozat döntőjébe.
jan. 29
19:09
Teremlabdarúgó-bajnokság: vasárnap csak a helyszínen lehet jegyet venni (She)
A teremlabdarúgó-bajnokság vasárnapi, debreceni hatos döntőjének napján már csak a helyszínen, a Főnix-csarnokban lesz lehetőség a jegyvásárlásra. A pénztárak délelőtt tíz órától nyitnak.
jan. 29
19:09
Magyar-horvát pályázat a 2014-es női kézilabda EB-re (Metropol)
A magyar és a horvát szövetség képviselői az Európai Kézilabda Szövetség bécsi főhadiszállásán hivatalosan benyújtották a 2014-es női Európa-bajnokság megrendezésére vonatkozó közös pályázati anyagot.
jan. 29
19:11
Tottenham: Gareth Bale senkinek sem eladó! - Harry Redknapp (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp kijelentette, hogy Gareth Bale nem eladó, akármilyen ajánlat is érkezik érte.
jan. 29
19:11
Japán történelmi győzelme az Ázsia Kupán (Metropol)
Japán labdarúgó-válogatottja hosszabbításban egygólos győzelmet aratott Ausztrália csapata felett a katari Ázsia Kupa szombati döntőjében.
jan. 29
19:13
NB II: a ligaválogatott egygólos vereséget szenvedett román ellenfelétől (She)
Szombaton délután harmadik mérkőzését is lejátszotta a törökországi Belekben edzőtáborozó NB II-es ligaválogatott, az ellenfél ezúttal a román élvonalbeli Pandurii volt. A Horváth Ferenc és Pető Tamás által irányított fiatal magyar együttes két gólt is szerzett a meccsen, de végül 3-2-es vereséget szenvedett, adta hírül az mlsz.hu.
jan. 29
19:27
Téli universiade: Huszár és három társa a negyeddöntőig jutott 500-on (She)
A negyeddöntő jelentette a végállomást mind a négy magyar női versenyző számára a rövid pályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számában szombaton, a törökországi Erzurumban zajló 25. téli universiadén.
jan. 29
19:27
Belgiumba igazolt Tisza (Blikk)
jan. 29
19:45
Légióssors: Szalai Ádám súlyosnak tűnő sérülést szenvedett (She)
Szalai Ádám súlyosnak tűnő sérülést szenvedett csapata, a Mainz soros német bajnokiján a Kaiserslautern ellen.
jan. 29
19:47
Ligue 2: Abass bemutatkozott, Abraham már második a góllövőlistán (She)
Bemutatkozott az Olympique Nimes labdarúgócsapatában Dieng Cheikh Abass, a Budapest Honvédtól kölcsönvett szenegáli támadó.
jan. 29
20:03
Serie A: Kozák duplájával nyert a Lazio a Fiorentina ellen (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának nyitó mérkőzésén a Lazio, bár nem játszott jól, 2–0-ra legyőzte a Fiorentinát; mindkét gólt a cseh Libor Kozák szerezte.
jan. 29
20:05
Videó: a Bayern München kíméletlenül kihasználta a brémai védők hibáit (She)
A német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Bayern München 3–1-es sikert aratott a Werder Bremen vendégeként. A hazaiak szerezték meg a vezetést Per Mertesacker révén a második félidő elején, a hátvéd szépen lőtte ki a bal alsó sarkot. A 67. percben egyenlítettek a müncheniek. Egy bal oldali beadásra Arjen Robben érkezett, és közelről a kapuba lőtt, majd nem sokkal később Mario Gomez beadása…
jan. 29
20:21
FA-kupa: nehezen, de továbbjutott a Manchester United (She)
Bár 1–0-s hátrányba került a Southampton otthonában, mégis 2–1-re nyert és továbbjutott a Manchester United az angol FA-kupa 4. fordulójából.
jan. 29
20:23
Cselgáncs: a férfiak és a nők is helyezetlenül zártak a világkupában (She)
Helyezetlenül zártak a magyarok a férfiak Tbilisziben, illetve a nők Szófiában zajló cselgáncs világkupa-fordulójának szombati versenynapján.
jan. 29
20:39
Primera División: Pintér nélkül győzött idegenben a Zaragoza (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában négy mérkőzést rendeztek ma este 18 órától. Hazai pályán győzött a Levante és a Real Sociedad, idegenben tudott nyerni a Real Zaragoza és a Sporting Gijón.
jan. 29
20:41
Bundesliga: Szalai megsérült, de megvan a Mainz idei első győzelme (She)
A Mainz 1–0-ra győzött a Kaiserslautern otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) szombat esti mérkőzésén.
jan. 29
20:43
Birkózás: Lőrincz Tamás győzött a 66 kg-osok között Isztambulban (She)
Lőrincz Tamás nyerte meg a 66 kg-osok szombati küzdelmét a kötöttfogású birkózók Vehbi Emre-emlékversenyén, Isztambulban.
jan. 29
20:57
Női kosár NB I: a Sopron 108 pontot dobott, nyert a Győr és a Szeged (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 21. fordulójában a Sopron 108 pontot dobva simán nyert a Cegléd ellen.
jan. 29
20:59
Serie A: a Cesena kölcsönveszi a Zenittől Alessandro Rosinát (She)
Az orosz első osztályú labdarúgó-bajnokság címvédője, a szentpétervári Zenit kölcsönadta olasz középpályását, Alessandro Rosinát az olasz élvonalbeli Cesenának.
jan. 29
21:15
Törökország: a címvédő Bursaspor megverte a Galatasarayt (She)
A török első osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a címvédő Bursaspor 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Galatasarayt. A bajnokcsapat így két pontra csökkentette hátrányát a táblázaton az éllovas Trabzonsporral szemben.
jan. 29
21:17
Videó: hiába a nagy gól, elmaradt a bravúr a Manchester United ellen (She)
Bár a Manchester United hátrányban volt a Southampton ellen az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában, Michael Owen és Javier Hernández góljával fordított, és 2–1-re nyert. A szünet előtt még Richard Chaplow egy szóló után nagy erővel lőtt a kapuba, majd Owen egyenlített fejjel. A vezetést – egyben a győztes gólt – a 75. percben szerezték meg a „vörös ördögök”, amikor Hernández fektében a hazai…
jan. 29
21:19
Felkészülés: Rudnevs gólpasszt adott és büntetőt rontott a Lechben (She)
Összegyűjtöttük a mai (nemzetközi) felkészülési labdarúgó-mérkőzések eredményeit.
jan. 29
22:09
Videó: a Barcelona remek gólokkal vágott vissza a Hérculesnek (She)
A Barcelona 3–0-ra legyőzte idegenben a Hérculest a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A katalánok Pedro góljával szereztek vezetést, majd a lefújás előtt nem sokkal Lionel Messi duplázott, beállítva a végeredményt. A gránátvörös-kékek ezzel bosszút álltak a szeptember 11-i meccsért, amelyen az újonc 2–0-ra nyert a Camp Nouban.
jan. 29
22:27
Görögország: két év után betalált Gilberto Silva, nyert is a Pana (She)
Folytatta az éllovas Olympiakosz üldözését a Panathinaikosz a görög labdarúgó-bajnokságban: a zöldek 2–0-ra legyőzték az Ergoteliszt szombaton.
jan. 29
22:45
Belgium: Kovács Péter csapata legyőzte László Csaba tanítványait (She)
A belga első osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában Kovács Péter csapata, a Lierse 1–0-ra legyőzte a László Csaba által irányított Charleroi-t.
jan. 29
22:47
Légióssors: a mainzi kórházban vizsgálják meg a sérült Szalait (She)
A Kaiserslautern elleni német bajnokin térdsérülést szenvedő Szalai Ádámot a mainzi kórházban vizsgálják meg. A magyar támadó társaival együtt tér majd vissza állomáshelyére, de az ő útja először nem haza vezet, mint társainak, hanem a kórházba.
jan. 29
23:03
Felkészülés: szombaton pályán voltak az NB I-es csapatok - eredmények, jegyzőkönyvek (She)
Számos felkészülési mérkőzést játszottak a magyar élvonalbeli labdarúgó-együttesek a mai nap folyamán: a Ferencváros harmadik nemzetközi találkozóját is megnyerte, a Budapest Honvéd meccse egygólos vezetésénél félbeszakadt a Dukla ellen, a Videotoné viszont el sem kezdődött, a szerb ellenfél ugyanis nem vállalta műfüvön az összecsapást.
jan. 29
23:39
Videó: nézze meg, hogyan nyert a Milan a Catania ellen Szicílián! (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a listavezető AC Milan Robinho és Zlatan Ibrahimovic góljával 2–0-ra nyert a Catania vendégeként. A brazil támadó előbb az 58. percben egy kapusról kipattanó labdát lőtt közelről a kapuba, majd a 85. percben remek passzt adott svéd csapattársának, aki szintén közelről talált be. Íme, a gólok!
jan. 29
23:41
Videó: íme, Dzsudzsák Balázs szép gólpassza a Willem II ellen! (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában drámai mérkőzésen a PSV 2–1-re nyert hazai pályán a Willem II ellen. Az eindhoveniek hátrányból fordítottak, egyenlítő góljuk előtt a magyar válogatott középpályása, Dzsudzsák Balázs remek bal oldali beadása után Ola Toivonen talált be.
jan. 29
23:57
Ciprus: Leandro és Sowunmi is végigjátszotta csapata mérkőzését (She)
Az Olympiakosz Nicosia otthonában aratott 2–0-s győzelmet az Omonia Nicosia a ciprusi labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A vendégeknél Leandro végigjátszotta a mérkőzést.

Keresés