2011. január 9. vasárnap

jan. 9
17:06
Serie A: a Milan a 93. percben mentett pontot, kikapott a Lazio, nyert az Inter (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában egy rendkívül színvonalas és nyolc gólt hozó találkozón a 93. percben mentett pontot a hazai pályán játszó listavezető, az AC Milan az Udinese ellen. Az Internazionale a Catania vendégeként győzött, a szülinapos Lazio hazai pályán kapott ki a Leccétől.
jan. 9
17:24
Lazio: szurkolói rendbontás, letartóztatás és 20 sérült rendőr a szülinapon (She)
A Lazio alapításának 111. születésnapi buliját szurkolói rendbontások árnyékolták be szombaton este.
jan. 9
17:26
Teremlabdarúgó-bajnokság: hárommal nyert a Gyirmót, kiesett az MTK (She)
Az újonnan megrendezett téli teremlabdarúgó-bajnokság első, nyíregyházi selejtezőjén az A-csoportban a Gyirmót 3–0-ra legyőzte az MTK-t, ezzel a fővárosiak búcsúztak a tornától.
jan. 9
17:42
Szenzációs meccsen mentett pontot a Milan (Infostart)
Szenzációs meccsen mentett pontot a Milan, amely az utolsó pillanatokban egyenlített harmadszor is az Udinese ellen. Az őszi bajnok piros-feketék így is növelték előnyüket a Lazióval szemben, s ugyancsak kikapott az AS Roma is. Az Inter visszatalált a győzelmek útjára. A Napoli Edinson Cavani triplájával verte meg a Juventust.
jan. 9
17:42
Videó: Giggs továbblőtte az MU-t, Gerrard piros lappal búcsúzott (She)
Az FA-kupa 3. fordulójának rangadóján a Manchester United hazai pályán 1–0-ra verte a Liverpoolt. A továbbjutást jelentő gólt Ryan Giggs szerezte büntetőből. A vendégek középpályását, Steven Gerrardot kiállította a játékvezető.
jan. 9
17:44
Férfi kézilabda-vb: térdsérüléssel kidőlt a dánok klasszis beállója (She)
Ulrik Wilbek, a dán férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nem számíthat a svédországi világbajnokság első mérkőzésein Európa-bajnok klasszisára, Michael Knudsenre.
jan. 9
18:00
Videó: fordulatokban gazdag gólparádé - Milan-Udinese 4-4 (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában egy rendkívül színvonalas és nyolc gólt hozó találkozón a 93. percben mentett pontot a hazai pályán játszó listavezető, az AC Milan az Udinese ellen (4–4). Nézze meg a gólparádét videón!
jan. 9
18:18
Műkorcsolya: nincs meglepetés, a favoritok győztek az ob-n (She)
Nem történt meglepetés a budapesti műkorcsolya és jégtánc országos bajnokságon, minden versenyszámban az esélyesek győztek.
jan. 9
18:36
Tragédia: agyhártyagyulladás okozhatta a fiatal síugró halálát (She)
Az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint gyors lefolyású agyhártyagyulladás okozta annak a 17 éves olasz síugrólánynak a halálát, akinek holttestére pénteken találtak egy németországi szállodában.
jan. 9
18:54
Dakar 2011: al-Attijah és Francisco López diadalmaskodott vasárnap (She)
Az autósoknál a katari Nasszer al-Attijah, a motorosoknál a chilei Francisco López diadalával ért véget a Dakar-rali hetedik, Arica–Antofagasta közötti szakasza. A kamionosoknál a cseh Ales Loprais, a quadosoknál az argentin Sebastian Halpern bizonyult a leggyorsabbnak.
jan. 9
18:54
Bemutatták a DVSC új szakmai stábját (Blikk)
Debrecen — Magyarországot eddig is jól ismerte, de Debrecennel korábban nem volt semmilyen kapcsolata Zdenek Scasnynak (53), a bajnoki címvédő DVSC-TEVA focicsapata új vezetőedzőjének, aki tegnap mutatkozott be.
jan. 9
18:56
Videó: Cambiasso volt az Inter nyerőembere a Catania otthonában (She)
Az olasz bajnokságban a címvédő Inter a 71. percben került hátrányba a Catania vendégeként, de nem sokáig volt abban: Esteban Cambiasso öt perc alatt szerzett duplájával megfordította az állást, és megnyerte a találkozót. Nézze meg a találkozó összefoglalóját videón!
jan. 9
19:12
Primera División: Pintérék nagy verést kaptak, Vadóczék döntetleneztek (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában Pintér Ádám együttese, a Zaragoza 4–0-s vereséget szenvedett az Espanyoltól.
jan. 9
19:14
Videó: Gera fejelt egy gólt, majd adott egy gólpasszt az FA-kupában (She)
A csereként beálló Gera Zoltán góllal és gólpasszal vette ki a részét a Fulham győzelméből: a londoniak 6–2-re nyertek a harmadosztályú Peterborough ellen az FA-kupa harmadik fordulójában, ezzel bejutottak a sorozat legjobb 32 csapata közé.
jan. 9
19:16
FA-kupa: a Man. City nem tudta legyőzni másodosztályú ellenfelét (She)
Az angol FA-kupa 3. fordulójában a Manchester City 2–2-es döntetlent játszott a másodosztályú Leicester otthonában, így a mérkőzést újra kell játszani a City pályaválasztása mellett.
jan. 9
19:18
Sílövészet: Helena Ekholm hajráját nem bírta Andrea Henkel (She)
A németországi Oberhofban a női 12.5 km-es tömegrajtos versennyel folytatódott a sílövő-világkupa. A győzelmet a svéd Helena Ekholm szerezte meg, a német Andrea Henkel és az orosz Szvetlana Szlepcova előtt.
jan. 9
19:20
Videó: DVD-ről már ismeri a Debrecent új edzője, Zdenek Scasny (She)
A DVSC labdarúgócsapatánál az NB I-ben az ezüstérem megszerzése a minimum, de a bajnoki cím megvédéséről sem mondtak még le. A klub vasárnapi sajtótájékoztatóján Szima Gábor tulajdonos és Zdenek Scasny vezetőedző is megszólalt.
jan. 9
19:30
Ázsia-kupa: 15 méteres potya fejesgól sem volt elég a szaúdiaknak - videó (She)
Meglepetés a labdarúgó Ázsia-kupa B-csoportjában: Szíria Abdelrazak al-Husszain duplájának köszönhetően 2–1-re legyőzte az esélyesebb Szaúd-Arábiát.
jan. 9
19:32
Férfi kézilabda: férfi juniorcsapatunk ott lesz a világbajnokságon (She)
A magyar férfi kézilabda junior válogatott a korosztályos vb-selejtező belgiumi csoportjában a vasárnapi záró fordulóban legyőzte a házigazdák csapatát, és továbbjutott.
jan. 9
19:48
FA-kupa: Babel kitett egy Webbet MU-mezben ábrázoló képet Twitterre (She)
Bajban lehet Ryan Babel: a Liverpool labdarúgócsapatának szélsője ellen eljárást indít az angol Labdarúgó-szövetség (FA), miután Twitter-üzenetében kitett egy, Howard Webb játékvezetőt Manchester United-mezben „ábrázoló" – manipulált – fotót.
jan. 9
20:06
Francia Kupa: hetet vágott a Rennes a Cannes csapatának (She)
Megsemmisítő, 7–0-s vereséget mért a Cannes együttesére a Rennes a labdarúgó Francia Kupában, így nagyon magabiztoson masírozott be a legjobb 32 közé.
jan. 9
20:24
Jégkorong, EBEL: a Fehérvár Bécsben is alulmaradt (She)
Sajnos folytatódott a Sapa Fehérvár AV19 rossz sorozata: a Palkovics Krisztián nélkül játszó magyar csapat 4–2-re alulmaradt Bécsben a Vienna Capitals ellen a jégkorong EBEL 37. fordulójában. Ez volt a fehérváriak sorozatban hetedik veresége.
jan. 9
20:36
Női kosárlabda NB I: Szegeden nyert a Győr (Metropol)
A Győr magabiztosan nyert Szegeden a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. A hazai csapatot megbízott edzőként Donkó Orsolya irányította, miután Bencze Tamás vezetőedző szombaton felmondott.
jan. 9
20:42
Skócia: Ljungberg győztes mérkőzésen mutatkozott be a Celticben (She)
A Celtic 2–0-ra nyert idegenben a negyedosztályú Berwick Rangers ellen a skót labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában. A zöld-fehér glasgow-i csapatban ezen a mérkőzésen debütált Fredrik Ljungberg.
jan. 9
20:44
Liverpool: Dalglish szerint vicc volt a Webb által befújt tizenegyes (She)
Kenny Dalglish, a Liverpool labdarúgócsapatának újonnan kinevezett szakvezetője szerint „vicc volt" az a Howard Webb által befújt tizenegyes, amelynek következtében csapata kiesett az FA-kupából az Old Traffordon a Manchester United ellen.
jan. 9
21:00
Női kézilabda NB I: a Debrecen hét góllal győzött Veszprémben (She)
A Debrecen félidőben négy góllal vezetett, végül pedig 29–22-re győzött a Veszprém otthonában a női kézilabda NB I 12. fordulójában.
jan. 9
21:02
Görögország: Németh perceket kapott a győztes Olympiakoszban (She)
A listavezető Olympiakosz labdarúgócsapata 2–0-ra győzött Atanasziosz Cigasz öngóljával és Kevin Mirallas találatával a Kerkyra otthonában a görög Szuperliga 17. fordulójában.
jan. 9
21:04
Primera División: C. Ronaldo és Kaká vezetésével nyert a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 2–1-es hátrányból fordítva Cristiano Ronaldo mesterhármasával és Kaká találatával 4–2-re nyert a Villarreal ellen.
jan. 9
21:18
Mint a régi időkben: diósgyőri futballsiker! (Infostart)
A Diósgyőr csapata jutott be elsőként a Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság debreceni nagydöntőjébe, miután megnyerte a sorozat első, nyíregyházi tornáját.
jan. 9
21:18
Roma: Juan elnézést kért a Genovában elkövetett hibáiért (She)
Nem a mai, Sampdoria elleni találkozón nyújtotta pályafutása legjobb teljesítményét Juan, a Roma labdarúgócsapatának hátvédje. Tudja ezt a brazil játékos is, aki elnézést kért hibáiért, amelyek miatt csapata 2–1-re kikapott Genovában.
jan. 9
21:36
Cristiano Ronaldo a hátán cipelte a Real Madridot - videóval (Infostart)
Portugál sztárjának, Cristiano Ronaldónak köszönhetően nyert a Real Madrid a Villarreal ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. A vendégek kétszer is vezettek a Bernabéuban, de a Madrid végül 4-2-re nyert.
jan. 9
21:48
Jól hajrázott és nyert a Real Madrid (Metropol)
Kétszer is hátrányban volt, de mindkétszer egyenlített, majd a hajrában a három pontot érő gólokat is megszerezte a Real Madrid a Villarreal ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 9
21:54
Videó: Fülöp hétszer szedhette ki a labdát a hálóból a Chelsea ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a címvédő Chelsea könnyed győzelemmel jutott be az FA-kupa legjobb 32 együttese közé, miután 7–0-ra legyőzte Fülöp Márton és Priskin Tamás együttesét, a másodosztályú Ipswich Townt. Nézze meg a találkozó góljait!
jan. 9
22:12
Videó: a Villarreal játékosa palackkal dobta meg az ünneplő Mourinhót (She)
A Real Madrid–Villarreal spanyol bajnokin (4–2) nehezen, de hozta a győzelmet a hazai csapat. José Mourinho Kaká hajrában szerzett gólja után ünnepelt (hergelte a közönséget) a vendégek kispadja előtt, amin úgy felhúzta magát az első gólt szerző Cani, hogy a kezében lévő palackot a portugál edzőhöz vágta.
jan. 9
22:14
Real Madrid: C. Ronaldo egy áldás, nem kérhetünk tőle többet - Valdano (She)
Jorge Valdano, a Real Madrid labdarúgócsapatának általános igazgatója nem győzte dicsérni Cristiano Ronaldót a portugál világklasszis Villarreal ellen szerzett három gólját (és a 4–2-es madridi győzelmet) követően.
jan. 9
22:16
NFL: a Baltimore lemosta a pályáról a Kansas Cityt, jöhet a Pittsburgh (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásnak első fordulójában a Baltimore Ravens 30–7-re legyőzte a Kansas City Chiefst, így bejutott az Amerikai főcsoport (AFC) elődöntőjébe, ahol a Pittsburgh Steelersszel találkozik.
jan. 9
22:30
Ázsia-kupa: a morcos szaúdi herceg kirúgta a szövetségi kapitányt (She)
Szultan bin Fahd herceg, a Szaúdi Labdarúgó-szövetség elnöke menesztette az Ázsia-kupán szereplő szaúdi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, José Peseirót: a szakembernek a Szíria elleni 2–1-es vereség miatt kell távoznia.
jan. 9
22:32
Videó: a Diósgyőr a siker ellenére sem kap kedvezményt az alapozásnál (She)
Mint arról beszámoltunk, a Diósgyőr nyerte az első, nyíregyházi teremfoci selejtezőt, miután a Gyirmót elleni fináléban 1–1-es rendes játékidőt követően hatméteresekkel jobbnak bizonyult riválisánál. Az NSO TV-nek a mérkőzés főszereplői nyilatkoztak.
jan. 9
22:48
Francia Kupa: másodosztályú csapat ejtette ki a bajnokot a 64 között (She)
A másodosztályú Evian Thonon Gaillard hatalmas meglepetésre 3–1-re legyőzte a bajnoki címvédő Olympique Marseille-t, így bejutott a Francia Kupa legjobb 32 csapata közé.
jan. 9
22:50
Serie A: eufória Nápolyban, Cavani három fejessel mattolta a Juvét (She)
A káprázatos teljesítményt nyújtó, három gólt fejelő uruguayi Edinson Cavani vezérletével a Napoli csapata 3–0-ra győzött a Juventus ellen a Serie A vasárnapi rangadóján – a Juve napokon belül két súlyos vereséget szenvedett a 2011-es év elején, ez pedig nagy csapás bajnoki ambícióira.
jan. 9
23:06
Videó: Ronaldo triplázott, Kaká újra gólt szerzett a Real Madridban (She)
Mint arról beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Real Madrid hazai pályán 2–1-es hátrányból fordítva Cristiano Ronaldo mesterhármasával és Kaká találatával 4–2-re nyert a Villarreal ellen.
jan. 9
23:08
Primera División: Mata hatalmas lesgóljával nyert a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Valencia 1–0-ra nyert a kiesés elöl menekülő Levante otthonában. A vendégek győztes gólját Juan Manuel Mata szerezte a 82. percben.
jan. 9
23:42
Portugália: a Porto és a Sporting CP után győzött a Benfica is (She)
Az FC Porto és a Sporting CP után győzelemmel zárta a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulóját a harmadik nagy, a Benfica is.

Keresés