2021. március 6. szombat

márc. 6
0:00
Határozatlan időre felfüggesztik a autós vizsgákat (Vezess)
A kormányzati járványügyi intézkedésekkel összhangban határozatlan ideig felfüggesztik a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit.
márc. 6
0:06
2024 végéig a Pirelli marad az F1 gumiszállítója (F1világ)
2024 végéig biztosan a Pirelli látja el abroncsokkal a Forma-1 mezőnyét – az olasz gumigyártó nemrég megállapodott a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA), valamint a száguldó cirkusz vezetőségével, hogy az eredeti szerződést 1 évvel meghosszabbítják.
márc. 6
4:24
Nem jöttek össze az autógyártók önvezetési tervei (autopro)
2017 és 2020 között a hármas vagy annál magasabb szintű önvezetésre vonatkozó terveknek csak töredéke valósult meg a kitűzött időben.
márc. 6
6:00
Félni kell egy olasz autótól? (Vezess)
Egyre elérhetőbb az Alfa 159, a legolcsóbbak akár egymillió forintért elvihetők. Ne vakítson el a 939-es Alfák szépsége, de ezt az autót receptre kéne felírni.
márc. 6
6:12
Amikor a józan ész nyer – Kia Rio GT Line teszt (Autónavigátor)
Sokat gondolkodtam a Kia Rióval közlekedve az emberi természetről, és arról, hogy mennyire demagóg sokszor az autóipar törekvése a környezet
márc. 6
6:24
Összefogtak az autógyártók: közös, biztonságos hálózatot hoznak létre (autopro)
Catena-X néven olyan projekt indult, ami a járműipari vállalatok számára nagy előrelépést jelenthet a kiberbiztonság területén.
márc. 6
6:36
F1: Érik a botrány Schumacherék autója körül (Vezess)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) kifogásolja, hogy az orosz zászlót idéző festést kapott a Forma-1-es amerikai Haas csapat idei autója.
márc. 6
7:48
Így néz ki egy 0 csillagos törésteszt napjainkban (Vezess)
Nem büszkélkedhet eredményével a Mitsubishi Express, mely a minősítő szervezet első “csillagmentes” eredményét produkálta.
márc. 6
8:18
A koronavírus most a jogosítványszerzést is hátráltatja (Autónavigátor)
A kormány által hozott új, védelmi intézkedésekkel összhangban a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. 2021. március 8-tól határozatlan
márc. 6
8:24
A nehéz körülmények ellenére piacvezető maradt a Daimler Buses (autopro)
Az előző üzleti év természetesen negatívan sikerült a teljes buszos piac számára, így a Daimler Buses is kevesebb buszt adott el, de így sem zárt rossz évet.
márc. 6
9:54
Válik feleségétől, emiatt megválik luxusautóitól (Vezess)
Nem önszántából, hanem kényszerűségből szabadul meg számos ritka Bentley-től a férfi.
márc. 6
10:06
Az autószervizek a működésükkel segíthetik a védekezést (Autónavigátor)
Miként arról beszámoltunk (), a március 8-án kezdődő, a koronavírus terjedésének megakadályozását/lassítását célzó országzárás az autózás világát kevéssé érinti. Eddig
márc. 6
12:30
Nem csillapodik a plug-in hibridek körüli vita (autopro)
Egy brit fogyasztóvédelmi szervezet szerint a plug-in hibridek valós fogyasztása jócskán meghaladja a hivatalos értéket. A kutatás eredményeire több autógyártó is reagált.
márc. 6
12:36
200 ezer lóerővel döntenének sebességrekordot (Vezess)
Jövőre végre révbe érhet a tíz éves ausztrál álom.
márc. 6
12:42
Bemutatták a Porsche legújabb kombiját (Autónavigátor)
Tisztán villanyhajtású sportlimuzin mellett most már elektromos sportkombija is van a Porschénak. Ahogy a Panamera is megkapta Sport Tourismo néven
márc. 6
14:24
Ezernél is több autót tört a Halálos iramban-filmekben (Vezess)
A szám így is hatalmas, de ez csak tovább nő a sorozat kilencedik részének köszönhetően.
márc. 6
14:30
Egyliteres turbó a kétliteres szívó ellen - Ford Focus 1.0 mHEV és Mazda3 X186 teszt (Auto Pult)
A klasszikus kompaktok ma már leginkább a divatcsúcsot jelentő crossoverek árnyékában bújnak meg, holott a legnépszerűbb és leguniverzálisabb szegmens képviselői igenis tudnak új és szerethető, vonzó értékeket felmutatni. Épp ezért fogtunk két, igazán jó kis alsó-középkategóriást és összehasonlító tesztre fogtuk őket – mind a Mazda3, mind a Ford Fo
márc. 6
14:42
Képgaléria: A Mercedes 2021-es versenyautója (F1világ)
Nemrég mutatta be 2021-es Forma-1-es versenyautóját a Mercedes csapata, mellyel természetesen idén is a világbajnoki cím megszerzését tűzte ki célul a német istálló. Íme az eddig megjelent fotók a W12-esről.
márc. 6
16:00
Veseátültetés – itt egy megoldás a BMW M4 hűtőrácsára (Autónavigátor)
A tavalyi év egyik legnagyobb döbbenetet kiváltó új modellje a volt, melyen egészen új dizájnt alkalmazott a gyártó. A közönségnek
márc. 6
16:48
Duplacsuklós Ikarusa lesz a fővárosnak (Vezess)
Iránban mai napig féltve őrzik a világ egyetlen, az Ikarus által épített duplacsuklós autóbuszt. Következzen az Ikarus 293-as története, amelynek replikája Budapesten is megtekinthető lesz.
márc. 6
17:06
Duplacsuklós Ikarusa lesz a fővárosnak (Vezess)
Iránban mai napig féltve őrzik a világ egyetlen, az Ikarus által épített duplacsuklós autóbuszt. Következzen az Ikarus 293-as története, amelynek replikája Budapesten is megtekinthető lesz.
márc. 6
18:48
Megint elhalasztották az új Halálos Iramban film premierjét (Autónavigátor)
A leggyorsabb család története a kilencedik fejezetéhez közelít, egészen pontosan már majdnem egy éve készen áll a Halálos Iramban 9,

Keresés