2007. április 22. vasárnap

ápr. 22
5:34
Harry Potter nem meztelenkedik tovább (Infostart)
Bár a kritikusok lelkesen fogadták az Equust, amelynek egyik főszereplője a Harry Pottert alakító Daniel Radcliffe, a darabot most mégis leveszik a műsorról, csupán néhány hónappal a premier után.
ápr. 22
13:29
400 ezer dollárért kelt el Jimi Hendrix gitárja (HVG)
Jimi Hendrix 1966-os gitárja 400 ezer dollárért, Bill Clinton volt amerikai elnök egyik szaxofonja 54 ezer dollárért, The Edge-nek, a U2 gitárosának Gibson Les Paul márkájú gitárja 240 ezer dollárért kelt el azon a New York-i aukción, amelyet a Katrina hurrikán által nincstelenné tett zenészek megsegítésére rendeztek.
ápr. 22
16:11
Balázs Péter lehet a szolnoki színház igazgatója (HVG)
A szolnoki önkormányzat a magyar színházak közössége nevében közzétett kérés ellenére nem függeszti fel a Szigligeti Színház igazgatói posztjára április 12-én kiírt pályázatát - közölte a város polgármestere. A Merlin színházban csütörtökön már tiltakozó levelet fogalmazott a színházi szakma több kápviselője.
ápr. 22
23:17
Határontúl - A pincér dalai (szinhaz.hu)
Szabó Tibor A pincér dalai című egyéni előadását mutatták be április 20-án, pénteken a Sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház Kamaratermében. A következő előadásra május 11-én, pénteken 23 órától kerül sor Gyergyószentmiklóson a Kisebbségi Színházak Kollokviuma keretében.

Keresés