2012. január 22. vasárnap

jan. 22
18:14
Íme, az utóbbi 10 év Barca-mezei - fotó (Agroinform)
Jelen galériánkban bemutatjuk a Barcelona játékosai által az utóbbi tíz évben viselt mezeket, kronológiai sorrendben.
jan. 22
18:16
A Mallorca egy góllal nyert a Vallecano vendégeként (Agroinform)
A Real Mallorca 1-0-ra győzött a Rayo Vallecano vendégeként Ramis góljával.
jan. 22
18:18
A pihenőnapon nem frissültünk, hanem lejjebb kerültünk - Mocsai Lajos (Agroinform)
A kapitány szerint a csoportkör érzelmileg egy kicsit kiégette a válogatottat, amelynek túl kell lendülnie a holtponton.
jan. 22
18:18
Felkészülés: a Videoton négy góllal legyőzte a litván bajnokot (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton nemzetközi felkészülési mérkőzésen 4–0-ra legyőzte a litván bajnok FK Ekranaszt a marbellai edzőközpontban. A fehérváriak góljait Nemanja Nikolics, Walter Lee, a próbajátékon lévő Morris Enete és Evandro szerezték.
jan. 22
18:20
Férfi kézilabda: Mocsai Lajos szerint nem volt meg a kellő sebesség (She)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint sebességben és motivációban is elmaradt a magyar férfi kézilabda-válogatott a kellő szinttől az Izland elleni mérkőzésen (21–27) a szerbiai Európa-bajnokságon.
jan. 22
18:21
Hatgólos vereség Izlandtól (Metropol)
Elszenvedte első vereségét a szerbiai Európa-bajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott: az újvidéki középdöntő vasárnapi nyitányán Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese 27-21-re kikapott az izlandi csapattól.
jan. 22
18:22
Oroszország: Liptákot vitte volna a Volga, de a védő nemet mondott (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Volga Nyizsnij-Novgorod hivatalos honlapján tette közzé, hogy a csapat a „magyar válogatott védelmének egyik alapemberét” kívánja szerződtetni.
jan. 22
18:24
Primera División: a Mallorca elhozta a pontokat a Rayo otthonából (She)
A Mallorca 1–0-ra győzött a Rayo Vallecano otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
jan. 22
18:30
Sajnálom, de megyünk tovább - Császár Gábor (Agroinform)
A magyar válogatott irányítója szeretné még győzelemmel megörvendeztetni a szurkolókat.
jan. 22
18:36
Videó: Elértük a teljesítőképességünk határát, így reális a vereség - Mocsai (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–21-es vereséget szenvedett Izlandtól a szerbiai Európa-bajnokságon. A meccs után Mocsai Lajos szövetségi kapitány értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 22
18:48
Kikapott a magyar női csapat a címvédő oroszoktól és csoportmásodik (Agroinform)
A magyar női vízilabda-válogatott az elődöntőért a B csoport harmadikjával vív meg.
jan. 22
18:54
Kikapott a női pólócsapat a címvédő oroszoktól (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott 12-9-es vereséget szenvedett a címvédő orosz csapattól az eindhoveni Európa-bajnokság csoportküzdelmeinek utolsó, vasárnapi fordulójában. Az együttes így az elődöntőbe jutásért játszik majd a spanyolokkal.
jan. 22
18:54
Lovassport: mindkét magyar indulhat a négyesfogathajtók vk-döntőjén (She)
Lázár Zoltán és Dobrovitz József is indulhat a négyesfogathajtók Világkupa-döntőjén, amelyre február első hétvégéjén kerül sor a franciaországi Bordeaux-ban.
jan. 22
18:56
Férfi röplabda NB I: a Kaposvár és a Dunaferr is idegenben győzött (She)
A férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján a Kaposvár 3:0-ra nyert Szolnokon, míg a Dunaferr 3:2-re verte meg idegenben a MAFC-ot.
jan. 22
18:58
Úszás: kilencedik a magyar szinkronúszó kettős Németországban (She)
Egy helyet előrelépve, kilencedikként zárt vasárnap a Czékus Eszter, Kiss Szofi szinkronúszó páros a bonni német nyílt bajnokságon, a German Openen.
jan. 22
19:00
Eredivisie: döntetlent ért el a PSV is, nem tudta megelőzni az AZ-t (She)
Döntetlennel ért véget a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 18. fordulójának legkésőbbi vasárnapi mérkőzése: az Utrecht 1–1-et játszott a PSV-vel. Az eindhoveniek így nem tudták letaszítani az Ajaxszal kora délután ugyancsak ikszelő (1–1) AZ-t a táblázat tetejéről.
jan. 22
19:02
Ifjúsági téli olimpia: Rogge tíz dicsőséges napról beszélt (She)
Az elégedettség hangján szólt a vasárnap befejeződött első ifjúsági téli ötkarikás játékokról Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.
jan. 22
19:04
Női vízilabda Eb: háromgólos vereség az oroszok ellen (She)
A Hollandiában zajló női vízilabda Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország háromgólos vereséget szenvedett a címvédő Oroszország ellen, így a második helyen zárt az A jelű kvartettben. Merész András lányai a B-csoport harmadik helyezettje ellen mérkőznek meg kedden 19 órától a negyeddöntőben.
jan. 22
19:12
Manchesteri siker az Arsenal ellen (Infostart)
A Manchester United 2-1-re győzött az Arsenal otthonában az angol futball-liga 22. fordulójának rangadóján.
jan. 22
19:12
Férfi kézi Eb: Csalódott vagyok, de szomorú nem - Mocsai Lajos (She)
Hatgólos (27–21) vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Szövetségi kapitányunk, Mocsai Lajos csalódott volt a mérkőzés után, szomorú azonban nem.
jan. 22
19:14
Férfi kézi Eb: Kemény, harcos, de nem durva meccs volt - Mocsai Tamás (She)
Hatgólos (27–21) vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Mocsai Tamás, csapatunk kulcsembere szerint ezúttal támadásban adtunk kevesebbet a kelleténél.
jan. 22
19:15
Női pólós vereség az eb címvédőitől (Metropol)
Csoportmásodikként zárt a magyar női vízilabda-válogatott a hollandiai Európa-bajnokság félidejében, miután 12-9-re kikapott az orosz csapattól az A jelű négyes vasárnapi befejezőkörében.
jan. 22
19:16
Videó: a dortmundi lengyel duó tarthatatlan volt, átgázolt a Hamburgon (She)
Gólgálát rendezett a Borussia Dortmund labdarúgócsapata Hamburgban a német bajnokság 18. fordulójában. A címvédő sárga-feketék a duplázó Robert Lewandowski és Jakub Blaszczykowski vezérletével 5–1-re kiütötték a hazaiakat. Nézze meg a mérkőzés góljait!
jan. 22
19:18
Afrika-kupa: Drogba bólintott, Elefántcsontpart legyőzte Szudánt (She)
Győzelemmel nyitotta Afrikai Nemzetek Kupája-szereplését Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja: a B-csoport első mérkőzésén az „elefántok" Didier Drogba góljával 1–0-ra megverték Szudánt.
jan. 22
19:20
Premier League: a Man. United idegenben megverte az Arsenalt (She)
A Premier League 22. fordulójának vasárnap kora délutáni rangadóján a listavezető Manchester City 3–2-re legyőzte a forduló előtt a harmadik helyen álló Tottenham Hotspurt, a délutánin pedig a második helyen álló Manchester United elhozta a három pontot az ötödik Arsenal otthonából.
jan. 22
19:22
Férfi kézi Eb: Nem lehet minden meccset megnyerni - Ilyés (She)
Hatgólos (27–21) vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Csapatkapitányunk, Ilyés Ferenc remekül játszott a mérkőzésen, különösen a hajrában, de hiába, akkor már nem tudtunk izgalmat vinni a végjátékba. Átlövőnk szerint csapatunk játéka ezúttal nem állt össze ugyan, de végig küzdött.
jan. 22
19:24
Nekünk ezt az Eb-t végig kell harcolni - Skaliczki László (Agroinform)
Skaliczki szerint nekünk nincs meg az az egészségügyi háttér, amivel kellően regenerálhatnánk a játékosokat.
jan. 22
19:24
Férfi kézi Eb: A mérkőzés nagy részében csak erőlködtünk - Császár (She)
Hatgólos (27–21) vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. A mérkőzés legjobb magyar játékosa ezúttal is Császár Gábor volt, aki úgy érzi: az első félidő közepéig sikerült magunkat igazán versenyben tartani.
jan. 22
19:26
Balzsay Károly újrakezdte az edzéseket (Agroinform)
A magyar profi bokszvilágbajnok érezte, hogy fizikálisan leépült, de visszaszoktatja magát a munkához.
jan. 22
19:30
Férfi kézi Eb: Ami eddig befelé pattant nekünk, az most kifelé - Fazekas (She)
Hatgólos (27–21) vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Csapatunk kapujában ezúttal Fazekas Nándor sem tudott extra teljesítményt nyújtani, igaz, előtte a védelem sem volt igazán hatékony. Kapusunk szerint rossz napot fogtunk ki.
jan. 22
19:32
Férfi kézi Eb: A csatát elveszítettük, de nagyot harcoltunk - Harsányi (She)
Hatgólos (27–21) vereséget szenvedett a magyar férfi kézilabda-válogatott a Szerbiában zajló Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. Jobbszélsőnk, Harsányi Gergely szerint nem szabad a fáradtságra fogni a vereségünket.
jan. 22
19:34
Férfi kézi Eb: Nálunk nem volt gyenge teljesítmény - Pálmarsson (She)
Első pontjaihoz jutott hozzá a középdöntőben az oda nullával érkező izlandi kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságon, miután az első fordulóban hat góllal (27–21) nyert Magyarország ellen. A német Kiel légiósa, Aron Pálmarsson szerint csapatukban nem volt gyenge teljesítmény.
jan. 22
19:36
Felkészülés: Halmosi gólja csak a döntetlenhez volt elég az Ostrava ellen (She)
A Haladás labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a cseh első osztályú Banik Ostravával. A szombathelyiek találatát Halmosi Péter szerezte.
jan. 22
19:38
Bundesliga: Szalai vesztes meccsen tért vissza a bajnokságban (She)
Szalai Ádám egy hét híján egy év után játszott ismét bajnoki mérkőzést a Mainz színeiben. A magyar válogatott támadó a szünet után kapott szerepet a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) tabellájának hátsó traktusaiban tanyázó rajna-pfalzi csapatban, amely 3–2-es vereséget szenvedett a Leverkusen vendégeként.
jan. 22
19:40
Újpest: Szpisljak elégedett csapatával, sok helyzet, szép gólok (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Újpest FC felkészülési mérkőzésen 8–0-s sikert aratott a Tura csapata ellen. Nem csoda, hogy a lilák vezetőedzője, Zoran Szpisljak elégedetten értékelt az ujpestfc.hu-nak. Az edző kiemelte az Újpest első félidei teljesítményét, hozzátéve: a második játékrészben a helyzetkihasználás nem volt az igazi.
jan. 22
19:42
Szalai visszatért, a Mainz nagyot küzdött, de kikapott Leverkusenben (Agroinform)
A Bayer már 35 perc után két góllal vezetett, de a Mainz három perc alatt egyenlített. Szalai parádésan futballozott.
jan. 22
19:48
Videó: Valencia fejesére Van Persie válaszolt, de érkezett Welbeck... (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának rangadóján a Manchester United 2–1-re legyőzte idegenben az Arsenalt. A „vörös ördögök” szereztek vezetést Antonio Valencia fejes góljával, ám Robin van Persie remek lapos lövéssel egyenlített. A hajrában aztán érkezett Danny Welbeck, és tizenegy méterről a kapuba lőtt. Íme, a gólok!
jan. 22
19:51
Szalai visszatért, de a Mainz kikapott (Metropol)
Súlyos térdsérülését követően, közel egy év után visszatért Szalai Ádám, ugyanakkor csapata, a Mainz 3-2-es vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen otthonában a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 22
20:00
A Videoton könnyen elbánt a litván bajnokkal (Agroinform)
A Videoton a spanyolországi Impact Kupán 1-0-ás félidőt követően 4-0-ra verte a litván bajnok FK Ekranast.
jan. 22
20:06
Primera División: Messi triplázott, a Barca biztosan verte meg a Málagát (She)
A Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójából elhalasztott mérkőzésen 4–1-re legyőzte idegenben a Málagát, ezzel (ideiglenesen) két pontra feljött a listavezető Real Madridra. Lionel Messi triplázott, az első góljánál egy távoli fejessel (!) vette be a hazaiak kapuját, rajta kívül Alexis Sánchez volt eredményes, a Málaga erejéből a hajrában csak a szépítésre futotta.
jan. 22
20:18
A Málaga négyet kapott a Barcelonától, Messi triplázott (Agroinform)
A Real Madrid után a másik nagyágyú is négy gólt vágott a Málagának a La Rosaledában, a katalánok 4-1-re győztek.
jan. 22
20:20
A franciák szoros meccsen legyűrték a szlovénokat (Agroinform)
A magyarokkal azonos középdöntős csoportban szereplő címvédő, olimpiai és világbajnok franciák két góllal nyertek.
jan. 22
20:22
Drogba góljával nyert Elefántcsontpart (Agroinform)
Didier Drogba góljával Elefántcsontpart 1-0-ra nyert vasárnap Szudán ellen.
jan. 22
20:24
Jégkorong, EBEL: kétgólos fehérvári siker a Ljubljana ellen (She)
Túlfűtött hangulatú, összesen 113 percnyi büntetést hozó mérkőzésen a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 4–2-re legyőzte az Olimpia Ljubljanát az EBEL középszakaszában.
jan. 22
20:26
Férfi kézi Eb: Erős magyar csapatot sikerült legyőznünk - Gudmundsson (She)
Első pontjaihoz jutott hozzá a középdöntőben az oda nullával érkező izlandi kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokságon, miután az első fordulóban hat góllal (27–21) nyert Magyarország ellen. Gudmundur Gudmundsson szövetségi kapitány szerint erős magyar csapatot sikerült legyőzniük.
jan. 22
20:36
Két góllal nyert a Fehérvár az Olimpia Ljubljana ellen (Agroinform)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 4-2-re nyert a vendég Olimpia Ljubljana ellen az EBEL középszakaszában.
jan. 22
20:38
Kiss Máté eldobta a mankókat - videó (Agroinform)
Kiss Mátét még a tavalyi évben műtötték meg, a játékos lábában az úgynevezett holdas porcból vált le egy darab.
jan. 22
20:42
Videó: Messi-mesterhármas: fejjel-lábbal varázsolt a Málaga ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 1. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Barcelona Lionel Messi vezérletével 4–1-re nyert Málagán. Az argentin aranylabdás előbb fejjel szerzett vezetést a katalánoknak, majd Alexis Sánchez közeli gólja után két remek egyéni akció után talált be. José Salomón Rondón révén a hazaiaknak a 85. percben jött össze a szépítés.
jan. 22
20:54
Messi vezetésével sima Barca-győzelem - videó (Agroinform)
Messi a szezonban ötödik mesterhármasát jegyezte, a bajnokságban a harmadikat, összesen 22 gólnál jár a La Ligában.
jan. 22
20:56
Valencia góljára Van Persie válaszolt, majd Welbeck döntött - videó (Agroinform)
A Manchester United 2-1-re győzött az Arsenal vendégeként az angol bajnokság 22. fordulójának vasárnapi rangadóján.

Keresés