2013. január 25. péntek

jan. 25
20:13
Női kosár NB I: az Atomerőmű újra legyőzte a Ceglédet (She)
Az Atomerőmű KSC Szekszárd hazai pályán 82–70-re győzött a Cegléd ellen a női kosárlabda NB I középszakaszának első fordulójában, a pénteki egyetlen mérkőzésen.
jan. 25
20:27
Real Madrid: Casillas egy hónappal többet is kihagyhat (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott kapusának, Iker Casillasnak eltört bal keze. A műtétet követően kiderült: meglehet, a korábban feltételezett kettő helyett három hónapot kell kihagynia.
jan. 25
20:29
Női kézilabda NB I: az Érd sem tudta lefékezni a Győrt (She)
A Győri Audi ETO 29–18-ra legyőzte az Érdet a női kézilabda NB I 15. fordulójának nyitómérkőzésén, és továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti a tabellát.
jan. 25
20:45
Alonso kihagyja az első tesztelést (Metropol)
Nem lesz ott a Forma-1-es Ferrari istálló idei versenyautójának első tesztelésén február elején Fernando Alonso, az olasz csapat kétszeres világbajnok spanyol pilótája.
jan. 25
21:03
Jégkorong Mol Liga: rangadót nyert a Miskolc és az Újpest (She)
A Miskolci Jegesmedvék legénysége 3–2-re legyőzte a Csíkszeredát a jégkorong Mol Liga alapszakaszának pénteki rangadóján. A nosztalgiaderbin az Újpest 3–2-re megverte a Ferencvárost.
jan. 25
21:05
Férfi kézi-vb: a spanyolok jutottak elsőként döntőbe (She)
A házigazda spanyol válogatott jutott elsőként a döntőbe a 23. férfi kézilabda-világbajnokságon, miután az elődöntőben 26–22-re legyőzte Szlovéniát.
jan. 25
21:07
Szpartak Moszkva: olasz válogatott védő érkezett (She)
Az orosz élvonalban szereplő Szpartak Moszkvában folytatja az olasz labdarúgó, Salvatore Bocchetti. A védőért 4.5 millió eurót fizetett új egyesülete a Rubin Kazanynak.
jan. 25
21:21
Videó: az év legviccesebb szabadrúgásának nagy esélyese (She)
Vicces jelenet játszódott le a thaiföldi Muang Thong United és a koreai Gyeongnam felkészülési labdarúgó-mérkőzésén. Történt, hogy a hazai pályán játszó Muang Thong a 28. percben szabadrúgáshoz jutott, a labda mögé a kétszeres macedón válogatott Mario Gjurovszki állt, ám a döntő pillanatban elesett – szándékosan –, azonban az így „lepasszolt” labdát társa a sorfalból kiugró védőkbe lőtte.
jan. 25
21:23
Afrika-kupa: emberhátrányban mosta le Burkina Faso Etiópiát (She)
A labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupájának második fordulójában az egyaránt egy-egy döntetlennel rendelkező Etiópia és Burkina Faso játszotta a torna eddigi talán legjobb mérkőzését. A vezetést az első félidőben megszerző Burkina Faso harminc percet kénytelen volt emberhátrányban tölteni, azonban a csapat gyors kontráinak köszönhetően így is kézben tartotta a mérkőzést, és jelentősebb erőfeszítés…
jan. 25
21:25
Queens Park: a jövő héten búcsúzik az új-zélandi legenda (She)
Január elején beszámoltunk arról, hogy elhagyja a Premier League-ben szereplő Queens Park Rangers csapatát Ryan Nelsen, az új-zélandi hátvéd, aki a tengerentúli MLS-be szerződik, hogy a Toronto FC vezetőedzője legyen. Nos, kissé nehezen megy az új edzők beiktatása az MLS-ben, mert kiderült: Nelsen február 1-től foglalhatja el a Toronto kispadját.
jan. 25
21:39
Jégkorong, EBEL: idegenben győzött a Fehérvár (She)
A Sapa Fehérvár idegenben 4–1-re legyőzte az Innsbruckot az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszának második fordulójában.
jan. 25
21:41
Férfi kézi-vb: horvát-dán csata az elődöntőben, élőben (She)
A dán–horvát mérkőzésen eldől, melyik válogatott lesz a házigazda spanyolok ellenfele a férfi kézilabda-világbajnokság döntőjében. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
jan. 25
21:57
Fiorentina: karmestert és védőt is vettek a „lilák" (She)
Az olasz élvonalban, a Serie A-ban szereplő Fiorentina 2017 nyaráig szóló szerződést kötött a húszesztendős lengyel támadó középpályással, Rafal Wolskival.
jan. 25
22:15
Juventus: megállapodtak, jöhet Anelka - sajtóhír (She)
Az angol goal.com információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus mindenben megegyezett a Sanghaj Senhuával, miszerint a francia csatár, Nicolas Anelka fél évre Torinóba igazol.
jan. 25
22:17
Videó: Traoré nem viccelt, két bombagóllal jelentkezett (She)
A Dél-Afrikában zajló labdarúgó Afrika-kupa C-csoportjának esti mérkőzésén Burkina Faso ugyan fél órát emberhátrányban futballozott Etiópia ellen, ám Alain Traoré vezérletével 4–0-ra győzött. Traoré a 34. percben szerzett vezetést, amelyet negyven perccel később duplázott meg. Djakaridja Koné öt perc múlva már a harmadik gólt szerezte, a végeredményt a 94. percben a Rennes csatára, Jonathan…
jan. 25
22:33
Bundesliga: könnyedén győzött a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a címvédő Borussia Dortmund odahaza könnyedén legyőzte a Nürnberget.
jan. 25
22:51
Ligue 1: elhozta idegenből a három pontot a Lyon (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában az Olympique Lyon Gueida Fofana és Bafetimbi Gomis találatával győzött a Valenciennes otthonában.
jan. 25
22:53
Vasas: a Roma helyett titokban az MTK-hoz igazolt a tehetség (She)
A Vasas Kubala Akadémia pénteken hivatalos honlapján közleményt adott ki a csapat korábbi labdarúgójával, Varga Szabolccsal kapcsolatban. A vezetőség állítja: a Kubala Akadémia már mindenben megegyezett a fiatal játékos átigazolásának ügyében az olasz AS Romával, amikor Varga váratlanul az NB I-ben szereplő MTK-hoz szerződött.
jan. 25
22:55
Real Madrid: Diego López lesz Casillas helyettese (She)
Spanyol sajtóforrások szerint a Real Madrid két-három hónapra kidőlt kapusának, Iker Casillasnak utóda a királyi klub egykori futballistája, Diego López lesz. A 31 esztendős kapuvédő a Sevillától érkezik, négymillió euróért.
jan. 25
23:09
FA-kupa: a Millwall kiütötte az Aston Villát (She)
Az angol FA-kupa negyedik fordulójában a másodosztályú Millwall labdarúgócsapata hazai pályán elbúcsúztatta az élvonalbeli Aston Villát. A győztes gólt John Marquis szerezte, a 89. percben. A Millwall ezzel a sikerrel a legjobb 16 között van az FA-kupában.
jan. 25
23:11
Műkorcsolya Eb: tizenhatodik lett a magyar jégtáncos duó (She)
A 16. helyen végzett a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté duó a zágrábi műkorcsolya Európa-bajnokságon a jégtáncosok versenyében, amit a Jekatyerina Bobrova, Dmitrij Szolovjov orosz kettős nyert meg.
jan. 25
23:13
Férfi kézi-vb: Horvátország legyőzésével Dánia döntős (She)
A dán válogatottal vívja a hazai csapat a döntőt a Spanyolországban zajló férfi kézilabda-vb-n, miután az északi gárda az elődöntőben 30–24-re legyőzte a horvátokat.
jan. 25
23:27
Videó: „A játékosok már elhiszik, hogy ennek van értelme” (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata remek harmadik harmadjának köszönhetően 4–1-re legyőzte idegenben az Innsbruckot az osztrák bajnokság (EBEL) középszakaszának 2. fordulójában. A mérkőzés után Énekes Lajos másodedző értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 25
23:45
Eurofutball: győzött a Kasimpasa és a Standard is (She)
A török labdarúgó-élvonalban ismét nyert az idény meglepetéscsapata, a Kasimpasa, és már negyedik a tabellán. Belgiumban szintén a negyedik helyre ugrott sikerével a Standard, Hollandiában idegenben győzött az AZ (de csak nyolcadik). A bajnoki meccsek mellett több felkészülési mérkőzést is vívtak kontinens-szerte.
jan. 25
23:47
Videó: dortmundi hármas, a lengyel vezérek főszereplésével (She)
Címvédőhöz méltó játékkal a Borussia Dortmund labdarúgócsapata 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Nürnberget a német élvonalbeli bajnokság 19. fordulójának nyitó mérkőzésén. A dortmundiak két lengyel vezére, Jakub Blaszczykowski és Robert Lewandowski elemében volt. Előbbi duplázott, utóbbi a végeredményt állította be. Íme, a találatok!
jan. 25
23:49
Videó: ennél nagyobb bunkóságot ritkán lehet látni (She)
Rendkívül gonosz dolgot tett egy nő az egyik houstoni baseballmérkőzésen. A hazaiak egyik játékosa feldobott a lelátóra egy labdát, amelyért egy kislány és egy erőszakos nő versengett. Bár a nő elsőre nem kapta el a labdát, amely így a kislány kezébe került, egy mozdulattal kitépte a keze közül, és eltette emlékbe.

Keresés