2013. január 26. szombat

jan. 26
20:37
FA-kupa: gálával a 16 között a Manchester United (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a Manchester United hazai pályán 4–1-re legyőzte a Fulhamet, így bejutott a nyolcaddöntőbe.
jan. 26
20:45
Bundesliga: a Leverkusen 0-0-val előzte vissza a Dortmundot (She)
Ismét a Bayer Leverkusen áll a német labdarúgó Bundesliga második helyén, miután egy 0–0-s döntetlennek köszönhetően egy pontot elhozott Freiburgból. A Freiburg már öt meccse veretlen – legutóbb még novemberben a Bayern Münchentől kapott ki –, míg a Bayer két győzelmet követően veszített pontokat.
jan. 26
20:47
Férfi kézi-vb: Horvátország szerezte meg a bronzot (She)
A horvát férfi kézilabda-válogatott szerezte meg a bronzérmet a spanyolországi világbajnokságon, miután Barcelonában 31–25-re legyőzte a könnyebb ágon a négy közé jutó Szlovéniát.
jan. 26
20:49
Videó: Casillas jól van a műtét után, Pérez is meglátogatta (She)
A hétközi Király-kupa-forduló során megsérülő Iker Casillas sikeres műtéten esett át. Az egyórás beavatkozást doktor Miguel González del Cerro végezte el, amely során két csavart helyezett el a spanyol kapus bal kezében. Az első látogatója sem volt akárki, Florentino Pérez bizonyosodott meg a játékos hogylétéről.
jan. 26
20:51
NB II: két próbajátékost is tesztelt a Zalaegerszeg (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő ZTE két próbajátékost is tesztelt a Haladás ellen 4–1-re elveszített felkészülési mérkőzésen.
jan. 26
21:03
Videó: a Manchester United simán gázolt át a Fulhamen (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a Manchester United hazai pályán 4–1-re legyőzte a Fulhamet, így bejutott a nyolcaddöntőbe. A találkozón a manchesteriek Giggs büntetőjével szerezték meg a vezetést, majd Rooney remek kiugratás után talált be, Chicharito pedig kétszer is közelről vette be a kaput, míg a túloldalon Hughes volt egy szöglet után eredményes
jan. 26
21:05
Férfi kosár Adria-liga: megvan az első idegenbeli Olaj-siker (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga 19. fordulójában megszerezte első idegenbeli sikerét a Szolnoki Olaj KK, a magyar bajnok a Split vendégeként 70–62-re diadalmaskodott.
jan. 26
21:21
Férfi vízi: utolsó másodperces OSC-pontmentés a Honvéd ellen (She)
A férfi vízilabda ob I 15. fordulójában az OSC Dávid Zoltán utolsó másodpercben szerzett emberelőnygóljával 9–9-es döntetlent játszott a Groupama Honvéddal.
jan. 26
21:39
Afrika-kupa: Adebayor gólt lőtt, Togo versenyben maradt (She)
Togo válogatottja 2–0-ra legyőzte Algériát a Dél-Afrikában zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája szombati játéknapján, és ezzel versenyben maradt a negyeddöntőbe jutásért. Algéria kiesett.
jan. 26
21:41
Videó: Marchetti hálót szaggatott, de nem a labdával (She)
A Lazio meglepetésre hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Chievótól. A találkozó során a rómaiak kapusa, Federico Marchetti egy emelést próbált hárítani, azonban túlfutott a gólvonalon, és nagy lendületében a hálót is magával rántotta.
jan. 26
21:57
Serie A: Anelka a Juventusban folytatja - hivatalos (She)
Amint a nemzetközi sajtóhírek alapján várható volt, az olasz bajnok Juventusnál folytatja pályafutását Nicolas Anelka: a 33 éves francia labdarúgó a kínai Sanghaj Shenhuától szerződik a torinói alakulathoz.
jan. 26
21:57
Megszakadt a Lazio veretlenségi sorozata (Metropol)
Tizenhét győzelem után meglepetésre hazai pályán kaptak ki a Chievotól.
jan. 26
21:59
A horvátoké a bronzérem (Metropol)
A londoni olimpia és a tavalyi Európa-bajnokság után bronzérmet szereztek a spanyolországi férfi kézilabda-vb-n is.
jan. 26
22:15
Videó: kilazult a kapufa, a 100. percben dőlt el a mérkőzés (She)
Az esti meccsen Togo 2–0-ra verte meg Algériát, ami utóbbi csapat kiesését és Elefántcsontpart továbbjutását eredményezte. A mérkőzés érdekessége, hogy egy hálóba akadó játékos kilazította a kapufát, ami miatt negyedóráig állt a játék a hajrában. Ezért születhetett a mindent eldöntő találat a 100. percben egy ellentámadás végén.
jan. 26
22:17
Primera División: Pintér kezdő volt, döntetlen Zaragozában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a magyar válogatott Pintér Ádámmal felálló Zaragoza gól nélküli döntetlent játszott az Espanyol ellen.
jan. 26
22:19
Belgium: balul sült el a végjáték, Kötelesék kikaptak (She)
Köteles László csapata, a Racing Genk a 92. percben kapott góllal 2–1-es vereséget szenvedett a Mechelentől a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 26
22:33
Felkészülés: a 4. helyen végzett az Eger hazai teremtornáján (She)
Az NB III-as Gyöngyös sikerével zárult a 27. Imola-Hírlap-kupa, egyben 3. Fesztbaum Béla-teremlabdarúgó torna az egri dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban. A házigazda, NB I-es Egri FC csak a negyedik helyet tudta megszerezni a viadalon.
jan. 26
22:33
Anelka a Juventusban folytatja (Metropol)
A 33 éves focista a kínai Shenhua együttesétől szerződik az olasz bajnokhoz.
jan. 26
22:51
Serie A: a Genoa pontot rabolt a Juventus otthonából (She)
A Genoa gyakorlatilag egyetlen helyzetét kihasználva pontot szerzett a Juventus vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A torinóiak szereztek vezetést a második félidő elején, ám a korábbi Juve-csatár, a csereként beállt Marco Borriello egyenlített a folytatásban, a címvédő pedig az utolsó húsz percben nem tudta bevenni ellenfele kapuját. Tőzsér Dániel…
jan. 26
22:51
Győzelem Spanyolországban (Metropol)
Legyőzte három góllal a magyar női vízilabda-válogatott a spanyolok legjobbjait a Világliga szerdai csoportselejtezős nyitányán, Mataróban.
jan. 26
22:53
A görögöket is legyőzte a Merész-csapat (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott a spanyolok elleni győzelem után ismét nyert a Világliga második fordulójában.
jan. 26
23:09
Videó: csukafejessel egyenlített Borriello a Juventus ellen (She)
A Genoa gyakorlatilag egyetlen helyzetét kihasználva pontot szerzett a Juventus vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A torinóiak szereztek vezetést a második félidő elején, ám a korábbi Juve-csatár, a csereként beálló Marco Borriello egyenlített a folytatásban, a címvédő pedig az utolsó húsz percben nem tudta bevenni ellenfele kapuját.
jan. 26
23:11
Eredivisie: Némethék viharos meccsről csentek pontot (She)
Németh Krisztián csapata, a Roda 2–2-es döntetlent harcolt ki a Den Haag otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 20. fordulójának szombati játéknapján. A tabella veszélyes zónájából menekülni igyekvő Roda immár öt forduló óta veretlen.
jan. 26
23:27
Igazi úr a medencéből (Behaviour)
Azt mondja Gyurta Dániel, egy kicsit már bánja, hogy elárulta itthon, emlékérmet visz Norvégiába a tavaly elhunyt riválisa szüleinek. Bánja, mert nem marketingfogásnak szánta az utazást, hanem emberi gesztusnak.
jan. 26
23:45
Eurofutball: Hrepka Ádámék nagyvadat ejtettek el (She)
Hrepka Ádám csapata, a Bnei Jehuda 1–0-ra győzött a patinás Beitar vendégeként az izraeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés