2013. január 9. szerda

jan. 9
10:39
Videó: Messi Aranylabdáját csókolgatta Dani Alves (She)
A FIFA-Aranylabdát, az év legjobb labdarúgójának járó címet sorozatban negyedszer ítélték oda Lionel Messinek. A Barcelona sztárjai is fotózkodtak a díjjal, Daniel Alves meg is csókolta az argentin klasszis Aranylabdáját. Íme!
jan. 9
10:41
Edzősors: nem csak a Videotontól keresték Conceicaót (She)
Továbbra sem nevezte még ki új vezetőedzőjét, a lemondott Paulo Sousa utódját a Videoton labdarúgócsapata. A bejelentést eddig hátráltathatta, hogy az első számú kiszemeltet, Sérgio Conceicaót más klubok is megkeresték a napokban.
jan. 9
10:51
Juventus: fél évre kölcsönbe érkezhet Drogba - sajtóhír (She)
A francia L'Équipe értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus fél évre kölcsönbe szerződtetné Didier Drogbát, a Sanghaj Senhua elefántcsontparti támadóját.
jan. 9
10:51
Audira cserélte le a Mercedest a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (Agroinform)
Több mint húsz év után cserélte le korábbi autószállító szponzorát a Nemzetközi Olimpiai Bizottság.
jan. 9
10:53
Golf: a világelső dilemmája: olimpia, de milyen színekben? (She)
Az eső, majd a viharos szél miatti halasztások alaposan elnyújtották a profi golfozók 2013-as amerikai körversenyének első viadalát, de magyar idő szerint szerda virradóra csak-csak sikerült győztest hirdetni: az előző év tornagyőzteseinek hagyományos hawaii viadalát az amerikai Dustin Johnson nyerte meg. Heti összefoglalónkat azonban kezdjük a világelső Rory McIlroyjal, aki súlyos dilemmával…
jan. 9
10:53
Casillas letapizta Ronaldót - videó (Agroinform)
A Real Madrid csapatkapitánya a brazil Ronaldo fenekét fogdosta a FIFA gáláján.
jan. 9
10:55
PSG: Kínában folytatja a francia válogatott támadó (She)
A kínai élvonalban szereplő Dalian Aerbin labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Guillaume Hoarau, a Paris Saint-Germain ötszörös francia válogatott támadója.
jan. 9
11:09
Tenisz: Simon visszalépett, Stepánek négy pontig bírta (She)
A második helyen kiemelt francia Gilles Simon nyaksérülés miatt nem tudott kiállni, míg a cseh Radek Stepánek derékfájdalmai miatt csak négy pontot játszott szerdán a Sydneyben zajló, kemény pályás tenisztorna férfi viadalának nyolcaddöntőjében.
jan. 9
11:09
Februárban lengyelországi tornán szerepel a hokiválogatott (Agroinform)
A magyar csapat a dél-lengyelországi Tychy városában megrendezésre kerülő Euro Ice Hockey Challenge tornán vesz rész.
jan. 9
11:27
Tenisz: döntő szettben nyert az első két kiemelt Aucklandben (She)
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer és a másodikként rangsorolt német Philipp Kohlschreiber is csak háromjátszmás mérkőzésen jutott a negyeddöntőbe az Aucklandben zajló, kemény pályás férfi tenisztornán.
jan. 9
11:27
Románia "megszabadult a budapesti pokoltól" a FIFA döntése nyomán (Behaviour)
"Váratlan segítséget" kapott a román válogatott a Magyarország elleni budapesti "létfontosságú" mérkőzés előtt, amelyet a világbajnoki selejtezőben vív a két együttes - írta szerdán a Gazeta Sporturilor című román sportújság a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntését kommentálva, amely szerint a március 22-i találkozót zárt kapuk mögött játsszák Budapesten.
jan. 9
11:27
Rázúdult a játékosokra a pokoli hőség - 41 fok is volt Sydneyben (Agroinform)
Sokak számára az Ausztrál Open előtt nem az utazás a legnehezebb, hanem az extrém hőséghez való alkalmazkodás.
jan. 9
11:29
Sporting: a Portóhoz igazolt az orosz válogatott játékos (She)
A portugál bajnokságban várakozás alatt teljesítő Sporting orosz válogatott támadója, Marat Izmajlov a nagy rivális Portóban folytatja a pályafutását.
jan. 9
11:29
A román sajtó szerint váratlan segítséget kapott a válogatott (Agroinform)
A FIFA döntése értelmében a március 22-i magyar-román vb-selejtezőt zárt kapuk mögött játsszák Budapesten.
jan. 9
11:31
Videó: „Mourinho jókor érzett rá Casillas pihentetésére" (She)
Furcsa helyzet állt elő az elmúlt hetekben a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madridnál, ugyanis José Mourinho vezetőedző három bajnokin és egy kupamérkőzésen is a 25 éves Antonio Adánt állította be a kapuba Iker Casillas helyett. Az NSO Tv az Újpest, a Málaga és a Cádiz korábbi 10-szeres magyar válogatott kapusát, Szendrei Józsefet kérdezte a kialakult helyzetről.
jan. 9
11:45
F1: az első kép Pérezről a McLaren felszerelésében (She)
Munkába állt a McLaren-istállónál Sergio Pérez, a brit Formula–1-es istálló Saubertől szerződtetett mexikói versenyzője, akiről az első fényképet is közölte a csapat új felszerelésében.
jan. 9
11:47
MLSZ: a szövetség megkapta a FIFA hivatalos értesítését (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ma délelőtt megkapta a nemzetközi szövetség (FIFA) értesítését a tegnap bejelentett döntésről, miszerint az Izrael elleni felkészülési mérkőzésen történt rasszista megnyilvánulások miatt zárt kapuk mögött kell megrendezni márciusban a Magyarország–Románia vb-selejtezőt.
jan. 9
11:49
Blog: jött, látott és ment - Sousa másfél éve magyar földön (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A Nemzeti Sport főmunkatársa ezúttal Paulo Sousának a Videoton vezetőedzőjeként eltöltött másfél évét veszi górcső alá.
jan. 9
11:51
Vb 2014: emelik a játékosok után járó kompenzációt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) jelentősen, valamivel több mint 78 százalékkal megnövelte azt az összeget, amely a játékosaikat a válogatottak rendelkezésére bocsátó egyesületeket illeti meg. A klubfutballért felelős FIFA-bizottság keddi, zürichi ülése után a sportági világszövetség főtitkára, Jérome Valcke jelentette be, hogy az érintett klubok a nemzeti csapatokban fellépő mindegyik…
jan. 9
12:03
Vb 2014: ingyenes nyelvórák a brazil prostituáltaknak (She)
Ingyenes angol tanfolyamot szerveznek prostituáltak számára a jövő évi brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, Belo Horizontében.
jan. 9
12:03
Öt játékos hiányzott a Haladás első edzéséről (Agroinform)
Szerda reggel a Szombathelyi Haladás is megkezdte a felkészülést az OTP Bank Liga tavaszi idényére.
jan. 9
12:05
Videoton: a Puskás Akadémia fiataljai is utaznak Marbellára (She)
Parádés őszi teljesítménye után két, a Puskás Akadémián nevelkedő játékosra is felfigyelt a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton. Kleinheisler László és Zsótér Donát is bekerült a spanyolországi edzőtáborba utazó keretbe, ahol ismét bizonyíthatják a szakmai stáb tagjainak, hogy képesek az első osztályú futballra – számol be róla a pfla.hu.
jan. 9
12:07
Ferencváros: a Pápa is érdeklődik a csatár iránt (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Beliczky Gergő távozhat a Ferencvárostól, a Nemzeti Sport Online úgy értesült, a Lombard Pápa is szívesen látná a csatárt.
jan. 9
12:21
Úszás: Gyurta szombaton adja át érme másolatát Dale Oen családjának (She)
Gyurta Dániel szombaton Norvégiába utazik, hogy átnyújtsa olimpiai aranyérme másolatát a tavaly április 30-án tragikus hirtelenséggel elhunyt egykori úszótárs, Alexander Dale Oen családjának.
jan. 9
12:21
A FIFA több pénzt ad a válogatottakat adó kluboknak (Agroinform)
Az érintett klubok minden játékosuk után az eddigi 1600 helyett 2850 dollárt kapnak naponta.
jan. 9
12:23
NB II: amerikai, német és újpesti próbajátékos a Vasasnál (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának második helyén telelő Vasas hivatalos youtube-csatornáján számolt be arról, hogy négy próbajátékossal kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre.
jan. 9
12:39
Váratlan segítségről ír a román sajtó (Infostart)
"Váratlan segítséget" kapott a román válogatott a Magyarország elleni budapesti "létfontosságú" mérkőzés előtt, amelyet a világbajnoki selejtezőben vív a két együttes - írta szerdán a Gazeta Sporturilor című román sportújság a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntését kommentálva, amely szerint a március 22-i találkozót zárt kapuk mögött játsszák Budapesten.
jan. 9
12:39
Női kézilabda: nyolc játékos szerződéséről tárgyal a Győr (She)
Korábban norvég források alapján már beszámoltunk arról, hogy péntekig szerződést hosszabbíthat a Győri Audi ETO KC két norvég klasszisa, Heidi Löke és Katrine Lunde Haraldsen, ugyanakkor nem csak velük folytatnak egyeztetéseket a klub vezetői.
jan. 9
12:39
Terry elkezdte az edzéseket (Agroinform)
A Chelsea csapatkapitánya közel két hónapja szenvedett térdsérülést. Először három hetes kihagyásról szóltak a hírek.
jan. 9
12:57
NB III: Ausztriából és Szigetszentmiklósról erősít a Dunaújváros (She)
Az NB III Dráva csoportjában a Szekszárd és a Komló mögött harmadik helyen telelő Dunaújváros PASE több játékossal is erősít a téli szünetben.
jan. 9
12:59
Videó: a lefújás előtt fejelt csodás öngólt a maláj játékos (She)
A malajziai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a Perak 1–0-ra nyert a T-Team Titans ellen. A mérkőzés második félidejében a vendégek játékosa pazar öngólt fejelt, ráadásul pont a lefújás előtt, így gyakorlatilag esély sem maradt az egyenlítésre. Tekintse meg a találatot!
jan. 9
13:01
NB II: Soós Imre lesz a BKV Előre szakmai igazgatója (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint ma mutatják be a játékosoknak a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő BKV Előrénél az új szakmai igazgatót, Soós Imrét, aki a vezetőedzővel, Menczeles Ivánnal karöltve azért fog dolgozni, hogy a csapat bent maradjon a másodosztályban.
jan. 9
13:03
DVSC: Yannick és Coulibaly sem edzett kedden (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Yannick és Adamo Coulibaly sem vett részt a hajdúságiak kedd délutáni edzésén, amelynek végén – idén először – már a labda is „előkerült".
jan. 9
13:05
Ajánló: Juve-Milan a kupában, pályán a Real és a Chelsea is (She)
Olaszországban, Angliában és Spanyolországban is fontos labdarúgó-mérkőzéseket rendeznek szerda este: a Juventus és a Milan megvív egymással az Olasz Kupa elődöntőjébe jutásért (a továbbjutóra a Lazio vár), a Real Madrid egygólos hátrányból fut neki Király-kupa-nyolcaddöntőjének, míg Angliában megkezdődik a két felvonásos Chelsea–Swansea párharc a Ligakupa elődöntőjében.
jan. 9
13:07
IFFHS: Mourinho negyedszer lett az év klubedzője (She)
José Mourinhót, a Real Madrid vezetőedzőjét választották meg 2012 legjobb klubedzőjének a labdarúgás statisztikáival és történelmével foglalkozó szervezet, az IFFHS voksolásán. A portugál szakember csupán két ponttal előzte meg Roberto Di Matteót, a Chelsea olasz menedzserét és néggyel Diego Simeonét, az Atlético Madrid argentin edzőjét.
jan. 9
13:15
Haladás: Keneseiék munkában; a Vidi- és az Újpest-játékos még képben (She)
Szerda délelőtt a Szombathelyi Haladás játékosai is elkezdték a felkészülést a tavaszi idényre, ám sérülések, betegségek és Kulcsár Kornél belgiumi próbajátéka miatt kissé foghíjas kerettel edzettek a zöld-fehérek, akiknek szakmai stábja erőnléti edzővel bővült – tudósít a klub hivatalos honlapja. A lehetséges téli szerzemények között – ahogy arról már beszámoltunk – továbbra is két játékost,…
jan. 9
13:15
Steve Nash a tízezresek klubjában (Metropol)
A 38 esztendős Nash a Houston Rocketstől elszenvedett 125-112-es vereség során lépett be az elitklubba.
jan. 9
13:15
Pirlo örömmel játszana együtt Lamparddal (Agroinform)
A Juventus karmestere szerint Lampard még akár négy évig is topjátékos lehetne Olaszországban.
jan. 9
13:33
Mocsai a nyolcba vágyik (Infostart)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány arról döntött, hogy Grebenár Gábor balátlövő kerül ki a spanyolországi kézilabda-világbajnokságra utazó válogatott keretből.
jan. 9
13:33
Férfi kézi vb: Grebenár került ki a válogatott keretéből (She)
Mocsai Lajos szövetségi kapitány úgy döntött, Grebenár Gábor balátlövő kerül ki a spanyolországi kézilabda-világbajnokságra utazó válogatott keretből. Így csütörtökön 17 főből álló társaság utazik el Madridba, ahol a csoportkör kezdete előtt még egy fő kikerül a csoportkörre nevezhető keretből.
jan. 9
13:33
Bolt még idén 19 másodperc alá vinné a 200 méter világcsúcsát (Agroinform)
Idén is történelmet írna a hatszoros olimpiai bajnok futó.
jan. 9
13:35
Milan: Udinéből igazolnának védőt a piros-feketék (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan tárgyalásokat folytat az Udinesével Mehdi Benatia átigazolásával kapcsolatban. A marokkói válogatott védőt legkésőbb a nyáron már szeretné csapatában tudni Massimiliano Allegri vezetőedző.
jan. 9
13:37
Afrika: darázsfészekbe nyúl a francia Európa-bajnok (She)
Szerdán a francia Alain Giresse-t két évre kinevezték a tavaly négy szakvezetőt elfogyasztó szenegáli labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
jan. 9
13:39
F1: Alonso és Marko újrakezdte a szócsatát (She)
Helmut Marko, a Red Bull utánpótlás-nevelő programjának vezetője úgy látja, hogy a ferraris Fernando Alonso inkább a politizálással és a viccelődéssel foglalkozik a versenyzés helyett, ellentétben Sebastian Vettellel, a Red Bull pilótájával. Alonso szerdán a Twitteren reagált: hízelgőnek találja, hogy tartanak tőle.
jan. 9
13:51
Atlétika: Bolt az idén 19 mp alá vinné a 200-as rekordot (She)
Idén is történelmet írna Usain Bolt, a jamaicaiak sztársprintere. A 26 éves, hatszoros olimpiai bajnok futó 100 és 200 méteren is szeretné megdönteni saját világcsúcsát (9.58 másodperc, illetve 19.19 másodperc), de leginkább a félkörös távon vannak nagy céljai.
jan. 9
13:52
Mélyütés - Egervári Geráról, a FIFA-ról és a románokról (Agroinform)
A kapitányt is letaglózta a két keddi hír, miszerint Gerát műteni kell, a románokat pedig üres lelátók előtt fogadjuk.
jan. 9
13:53
Fogadási botrány: újabb volt REAC-os, P. Olivér is gyanúsított - sajtóhír (She)
Sajtóértesülés szerint a 31 éves P. Olivér személyében újabb volt REAC-os labdarúgó a gyanúsítottja a hazai fogadási botránynak.
jan. 9
13:54
Hivatalosan is jelezte fellebbezési szándékát az MLSZ (Agroinform)
A szövetség a szurkolók segítségét is kéri, hogy sportszerű magatartással fejezzék ki kötődésüket a nemzeti csapathoz.
jan. 9
14:09
Az MLSZ a szurkolók segítségét kéri (Infostart)
Megérkezett a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a nemzetközi szervezet (FIFA) fegyelmi bizottságának részletes indokolását tartalmazó határozat, melyben a testület elrendeli a magyar-román vb-selejtező mérkőzés zárt kapus lebonyolítását. A szövetség haladéktalanul jelezte fellebbezési szándékát - közölte az mlsz.hu.
jan. 9
14:09
17 fős kerettel utazik a válogatott a vb-re, a cél a nyolc közé jutás (Agroinform)
A Mocsai-csapat célja, hogy a legjobb nyolc közé jusson a pénteken kezdődő spanyolországi világbajnokságon.

Keresés