2014. január 4. szombat

jan. 4
16:33
Pintér 32 fős keretet hívott össze (Metropol)
A meghívott játékosoknak csaknem a fele még nem szerepelt a nemzeti együttesben.
jan. 4
16:48
Lazio: a menesztett vezetőedző a bírósághoz fordulhat (She)
Ahogyan arra számítani lehetett, Edy Reját nevezték ki az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio vezetőedzőjének, míg a menesztett Vladimir Petkovic várhatóan beperli a római klubot, amellyel nem tudott megegyezni szerződése felbontásáról.
jan. 4
16:51
Menesztették a Lazio vezetőedzőjét (Metropol)
A Lazio menesztette Vladimir Petkovic vezetőedzőt, és elődjét, Edoardo Reját nevezte ki utódjának a labdarúgócsapat élén.
jan. 4
17:06
Francia Kupa: főszerepben a kétszeres magyar gólkirály (She)
A korábbi kétszeres magyar gólkirály, Adamo Coulibaly gólja is kellett ahhoz, hogy a második ligás Lens szombaton 3–1-re legyőzze a negyedosztályú Avranches legénységét, és bejusson a labdarúgó Francia Kupa legjobb 32 csapata közé.
jan. 4
17:08
Férfi kézi: a csehek nyolc góllal kikaptak a lengyelektől (She)
A mieinket egy góllal legyőző cseh férfi kézilabda-válogatott 31–23-as vereséget szenvedett Lengyelországtól a Provident-kupa nemzetközi felkészülési torna második napján.
jan. 4
17:27
Átigazolás: Az Anzsi csatára Monacón keresztül Londonban kötött ki (Agroinform)
A Monaco négy és fél évre szerződtette Lacina Traorét. az Anzsitól, és egyből kölcsönadta a West Ham Unitednek.
jan. 4
17:29
NFL: A Chiefs és a Saints is hosszú sorozatot szakítana meg (Agroinform)
Az NFL Wild Card-hétvégéjének szombati játéknapján Colts-Chiefs és Eagles-Saints meccseket rendeznek.
jan. 4
18:00
Primera División: az Atlético győzni tudott Málagában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Primera División 18. fordulójának nyitó mérkőzésén Koke találatával elhozta a három pontot az elszántan küzdő Málagától az Atlético Madrid, és ezzel a győzelemmel a tabella élére állt Diego Simeone csapata.
jan. 4
18:02
NB II: a Balmaz gólkirályjelöltje a riválishoz igazol (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros hivatalos honlapján azt írja, az ősz során 15 bajnoki gólig jutó Urbin Péter a Dunaújváros PASE-hoz igazol.
jan. 4
18:03
Átigazolás: Lewandowskit lefotózták Münchenben, öt évre írhat alá (Agroinform)
A Dortmund csatára szombaton kora délután megérkezett Münchenbe az orvosi vizsgálatra.
jan. 4
18:04
Francia Kupa: Giuly hős lett a róla elnevezett stadionban (She)
A Chasselay szállította az első meglepetést a labdarúgó Francia Kupa szombati játéknapján: a korábbi BL-győztes Ludovic Giuly negyedik ligás csapata tizenegyesekkel kiejtette a két osztállyal feljebb vitézkedő Istres-t, és bejutott a legjobb 32 közé.
jan. 4
18:05
Téli hírmorzsák: Szél, törlés, finn győzelem - de az osztrákoknak áll az összetett (Agroinform)
Meglepetésre a finn Anssi Koivuranta sikerével ért véget a síugró Négysáncverseny harmadik állomása Innsbruckban.
jan. 4
18:06
Africa Race: Szalay 2.-ként, Kovács 4.-ként zárta a szakaszt (She)
Az átlagsebesség 130 km/óra volt az Africa Race ötödik szakaszán, vagyis rettenetesen gyors napon van túl a mezőny, amelyben az autósok között Szalay Balázs begyűjtött egy újabb második helyet, Kovács Miklós pedig egy negyediket.
jan. 4
18:18
FA-kupa: Geráék és Vargáék búcsúja, égett az Aston Villa (She)
Az angol FA-kupa 3. fordulójában Gera Zoltán együttese, a West Bromwich hazai pályán fogadta az első osztály 18. helyén álló Crystal Palace-t. A magyar légiós végigjátszotta a mérkőzést, de segíteni ő sem tudott csapatán (0–2). A találkozó krónikájához tartozik, hogy Gera a 27. percben sárga lapot kapott.
jan. 4
18:20
FA-kupa: Arsenal-Tottenham derbi élőben az NSO-n! (She)
Nem lankad az erőltetett menet Angliában, ahol a hétvégén FA-kupa-napokat tartanak az év végi-újévi bajnokimérkőzés-dömpinget követően. A sorozat (angolul hivatalosan: FA Cup with Budweiser) a harmadik körnél tart, és a PL-csapatok most kapcsolódnak be a küzdelmekbe, a két ősi ellenfél, az Arsenal és a Tottenham pedig egyből összefutott. Kövesse a londoni rangadót online szöveges közvetítésünk…
jan. 4
18:21
Továbbra is megállíthatatlan az Atlético Madrid (Metropol)
Az Atlético Madrid Koke góljával győzött a Málaga vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombati nyitómérkőzésén, ezzel a tabella élére ugrott.
jan. 4
18:36
Labdarúgás: új játékosok az első össztartáson (Infostart)
A decemberben kinevezett Pintér Attila szövetségi kapitány 32 fős keretet állított össze a magyar labdarúgó-válogatott hétfői és keddi összetartására, a meghívott játékosoknak csaknem a fele még nem szerepelt a nemzeti együttesben.
jan. 4
18:36
Női röpi: oda a vb-álmoknak, vereség a hollandoktól is (She)
Lejátszotta második mérkőzését is a magyar női röplabda-válogatott a horvátországi Rovinjban zajló világbajnoki selejtező harmadik körében. A mieink a házigazdák után Hollandiától is vereséget szenvedtek, s ezzel szinte biztossá vált, hogy nem juthatnak ki a nyári olaszországi világbajnokságra.
jan. 4
18:38
Francia Kupa: magyar sikereit emlegette a boldog Coulibaly (She)
Adamo Coulibaly góllal és gólpasszal járult hozzá ahhoz, hogy a második ligás Lens 3–1-es szombati idegenbeli győzelmével bejusson a labdarúgó Francia Kupa legjobb 32 csapata közé. A győzelmi mámor pillanataiban a francia támadó felidézte a Magyarországon töltött éveit is.
jan. 4
18:39
Geráék és Vargáék is kiestek az FA kupából (Metropol)
A Gera Zoltánnal felálló West Bromwich Albion, valamint a Middlesbrough Varga Józseffel a soraiban kiesett az angol labdarúgó FA Kupa 3. fordulójában.
jan. 4
18:40
Tour de Ski: Johaug nyert, és felzárkózott Jacobsenre (She)
Therese Johaug győzelmével ért véget a női sífutók Tour de Ski versenysorozatának hatodik állomása Val di Fiemmében. A norvég 14.9 másodperccel nyert honfitársa, Astrid Uhrenholdt Jacobsen előtt, akit 23.8 mp-re megközelített összesítésben a vasárnapi záró szakasz előtt.
jan. 4
18:42
Tenisz: Nadal megtörte a francia hegemóniát Dohában (She)
A világelső Rafael Nadal győzelmével ért véget a Dohában rendezett kemény pályás férfi tenisztorna. Az első helyen kiemelt spanyol versenyző a döntőben a francia Gaël Monfils fektette két vállra döntő szettben.
jan. 4
18:57
Edzőkérdés: Az előd váltja az utódot a Lazionál (Agroinform)
A Lazio menesztette Vladimir Petkovic vezetőedzőt, és elődjét, Edoardo Reját nevezte ki utódjának.
jan. 4
19:12
Afrikai masszázs (Blikk)
jan. 4
19:14
A Barcelona az internet királya (Blikk)
jan. 4
19:15
Nadal 61. tornagyőzelmét aratta (Metropol)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal nyerte az 1,2 millió dollár (261 millió forint) összdíjazású dohai tenisztornát.
jan. 4
19:30
Videó: cicázás mesterfokon a Barcelona edzésén (She)
Az alábbi felvételen az FC Barcelona labdarúgócsapatának tagjai a kis területen folytatott, rövid passzos játékot gyakorolják a pénteki edzésen. Nem ügyetlenek...
jan. 4
19:30
Öt magyarral rajtol a Dakar (Blikk)
Rosario – Három, kettő, egy Dakar! A szombati ünnepélyes rajtceremóniával megkezdődött a világ leghosszabb és legnehezebb tereprali-versenye: a terrorfenyegetés miatt Afrikából egészen Dél-Amerikába „költöztetett" viadal harminchatodik felvonása következik.
jan. 4
19:32
Kaposvár: Selymes megjött; több távozó lesz, mint érkező (She)
Megérkezett Magyarországra Selymes Tibor, aki a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Kaposvárnál Prukner Lászlót váltja a kispadon. Illés János, a Rákóczi FC elnöke elmondta, a téli szünetben több lesz a távozó, mint az érkező a csapatnál.
jan. 4
19:48
Női kézi NB I: a Győr négygólos hátrányban volt, de héttel nyert (She)
Parádés második félidei játékának köszönheti a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, hogy legyőzte a Fehérvár KC-t az NB I 13. fordulójában. Görbicz Anitáék a szünetben még négygólos hátrányban voltak, végül hét góllal nyertek.
jan. 4
19:50
Bayern: Lewandowski 5 évre aláírt, ingyen megy a bajorokhoz - hivatalos (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München közleménye szerint Robert Lewandowski aláírt a bajor klubhoz: a lengyel támadó ma sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, és 2019 nyaráig elkötelezte magát a csapathoz. A futballista szerződése júniusban jár le a Borussia Dortmundnál, így a nyáron ingyen csatlakozik a Bayernhez.
jan. 4
19:51
Lewandowski a Bayerné (Metropol)
A következő idénytől a Bayern Münchenben folytatja pályafutását Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel futballistája.
jan. 4
19:51
Átigazolás: Robert Lewandowski 2019-ig aláírt a bajorokhoz - hivatalos (Agroinform)
A Bayern München szombat este bejelentette, hogy 2019 júniusáig szóló szerződést kötött Robert Lewandowskival.
jan. 4
20:06
Veszélyes F1-es hobbik (Blikk)
Grenoble ‒ Nem ismerik a félelmet, nem bírnak adrenalin nélkül élni a sebesség megszállottjai! A világ most Michael Schumacherért (45), a Forma–1 hétszeres világbajnokáért aggódik, aki egy héttel ezelőtt a francia Alpokban szenvedett súlyos, koponyasérüléssel járó síbalesetet. Ám nem a német az első autóversenyző, akit a pályán kívül ért súlyos baleset.
jan. 4
20:06
Női kosár KEL: a PINKK nyert, Iványi Dalma megsérült (She)
A PINKK Pécsi 424 nagy különbséggel győzött, a még nyeretlen Cegléd nagy különbséggel kikapott a női kosárlabda Közép-európai Liga (KEL) 18. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 4
20:08
Chelsea: A Barca sohasem volt opció - Thierry Courtois (She)
Thibaut Courtois édesapja, Thierry Courtois szerint a Barcelonához szerződés sosem volt lehetséges opció fia számára.
jan. 4
20:10
Primera División: sorozatban 11-edszer sem nyert a Betis (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a sereghajtó Betis 0–0-s döntetlent ért el a Valladolid otthonában, így sorozatban tizenegyedik bajnokiján maradt nyeretlen.
jan. 4
20:24
FA-kupa: az Arsenal legyőzte odahaza a Tottenhamet (She)
Nem lankad az erőltetett menet Angliában, ahol a hétvégén FA-kupa-napokat tartanak az év végi-újévi bajnokimérkőzés-dömpinget követően. A sorozat (angolul hivatalosan: FA Cup with Budweiser) a harmadik körnél tart, és a PL-csapatok most kapcsolódtak be a küzdelmekbe, a két ősi ellenfél, az Arsenal és a Tottenham pedig egyből összefutott. Az észak-londoni derbin sokkal jobb volt a hazai csapat, az…
jan. 4
20:26
F1: véletlenül készült felvétel Schumi síbalesetéről (She)
A Der Spiegel hétfőn megjelenő számában arról ír, hogy egy férfi felvételt készített Michael Schumacher balesetéről, és szerinte a Formula–1 hétszeres világbajnoka „legfeljebb húsz kilométer per órás sebességgel síelt".
jan. 4
20:42
FA-kupa: Itt csak győzelemre lehet játszani - Solskjaer (She)
Mint ismert, Ole Gunnar Solskjaer győzelemmel mutatkozott be a Cardiff City kispadján. A walesi csapat a Newcastle otthonában 2–1-re nyert az újonnan kinevezett menedzser irányításával.
jan. 4
20:44
Videó: óriási Spurs-hiba, így győzött az Arsenal (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Arsenal 2–0-ra legyőzte a Tottenhamet az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
jan. 4
21:00
Női röplabda vb-selejtező - Kikapott a magyar csapat (Infostart)
Második mérkőzésén is sima vereséget szenvedett a magyar női röplabda-válogatott a horvátországi világbajnoki selejtezőtornán Rovinjban, ezzel eldőlt, hogy nem jut tovább.
jan. 4
21:00
Légiósok: Lovrencsics szerint Lewandowski sokat köszönhet a Lechnek (She)
Lovrencsics Gergő, a lengyel Lech Poznan magyar labdarúgója egy közösségi portálon kommentálta Robert Lewandwoski, a Dortmund kiváló csatárának Bayern Münchenbe szerződését.
jan. 4
21:02
Milan: Honda landolt, szurkolók százai fogadták (She)
Megérkezett Milánóba Honda Keiszuke, az olasz élvonalbeli AC Milan ingyen érkező téli szerzeménye. A japán játékost szurkolók és újságírók százai fogadták a reptéren, a nevével ellátott 10-es Milan-mezből pedig állítólag már több mint ezret eladtak a klub hivatalos boltjában.
jan. 4
21:03
Sportfogadás: Soha rosszabb évet, így zártunk 2013-ban! (Agroinform)
Véget ért a 2013-as esztendő, ezért górcső alá vettük tippmestereink elmúlt évi teljesítményét.
jan. 4
21:18
Férfi kézi: a spanyolok majd' 40 gólt dobtak a braziloknak (She)
A dániai Európa-bajnokságra készülő, a magyar nemzeti csapattal majdan egy csoportban szereplő spanyol férfi kézilabda-válogatott Córdobában 39–28-ra nyert Brazília ellen. A sárga mezben pályára lépő hazaiak első félidei 10–2-s rohamuknak (is) köszönhetően már a szünetben hét góllal vezettek, sikerükhöz pedig a második játékrészben sem férhetett kétség. A mieinkkel szintén egy négyesben lévő…
jan. 4
21:21
Arsenal-siker a londoni derbin (Metropol)
Az Arsenal hazai pályán 2-0-ra nyert szombaton az ősi rivális Tottenham Hotspur ellen, ezzel bejutott a legjobb 32 közé az angol labdarúgó FA Kupában.
jan. 4
21:54
Női kézilabda NB I - Hétgólos győri siker (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC hétgólos győzelmet aratott a Fehérvár KC vendégeként a női kézilabda NB I szombati játéknapján.
jan. 4
21:54
Gabora-gála: a Debrecen nyert, Adamsre is emlékeztek (She)
Véget ért a XXII. jótékonysági Gabora-gála Salgótarjánban, amelynek döntőjében a címvédő Újpest öregfiúk csapata büntetőpárbajban kikapott a Debrecentől.
jan. 4
22:12
Primera División: a Valencia új edzője derbigyőzelemmel kezdett (She)
Derbit nyert a Valencia a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában, miután otthon 2–0-ra legyőzte a Levantét. A hazaiak új vezetőedzője, Juan Antonio Pizzi tehát sikerrel debütált új csapatánál.

Keresés