2014. január 5. vasárnap

jan. 5
15:00
Tenisz: nem hozott meglepetést a chennai finálé (She)
Az esélyeknek megfelelően az első kiemelt Stanislas Wawrinka hódította el a Chennaiban rendezett férfi tenisztorna trófeáját, miután két játszmában legyőzte a fináléban a hetedik helyen rangsorolt francia Édouard Roger-Vasselint. A párosban olimpiai bajnok svájci játékos pályafutása 5. tornagyőzelmét aratta, a másodikat Chennaiban.
jan. 5
15:02
Edzősors: Vilanova Oroszországban vállal munkát? (She)
Sajtóhírek szerint a legutóbb a Barcelonánál dolgozó Tito Vilanova az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-liga) vállalhat munkát, méghozzá a Rubin Kazanynál. Mint ismert, a rákkal kezelt Vilanova 2013 júliusában távozott a katalán csapattól.
jan. 5
15:03
Férfi kézilabda Provident Kupa: Hétgólos vereséggel zárt Gyöngyösön a Mocsai-csapat (Agroinform)
A magyar válogatott 30-23-as vereséget szenvedett a gyöngyösi felkészülési torna zárómérkőzésén.
jan. 5
15:04
Vízilabda: a világbajnok csapat utazik a sibeniki vl-meccsre (She)
Benedek Tibor, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a január 14-i, sibeniki világliga-mérkőzésre. A magyar csapat a barcelonai világbajnokságon aranyérmet nyerő játékosokkal a soraiban utazik az összecsapásra.
jan. 5
15:18
FA-kupa: 5-0-ra nyert a Forest, földbe döngölt „kalapácsosok” (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójából a Nottingham Forest kiütéses győzelemmel jutott be a legjobb 32 közé: a másodosztályú klub 5–0-ra győzte le az élvonalbeli West Ham Unitedet. A Championship élmezőnyébe tartozó – jelenleg 5. – Forest az első félidőben büntetőből szerzett vezetést, majd a második félidőben a triplázó Jamie Paterson vezérletével cincálta szét sérülésektől tizedelt…
jan. 5
15:36
Videó: elképesztő gólt ütöttek az NHL-ben (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján káprázatos gólt szerzett Tomás Tatar, a Detroit Red Wings kiválósága a Dallas Stars ellen.
jan. 5
15:39
Serie A: Kiesési rangadó vár ránk - Allegri (Agroinform)
Az AC Milan az Atalantát fogadja az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának hétfői meccsén.
jan. 5
15:54
FTC: Az U19-es csapattal is a bajnoki cím lenne a célunk - Kubatov (She)
Kubatov Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros elnöke évértékelő interjút adott a klub hivatalos honlapjának. A vezető kitért Akeem Adams tragédiájára, és úgy fogalmazott, ha az FTC U19-es csapata szerepelne az NB I-ben, akkor is a bajnoki cím lenne a klub célja.
jan. 5
16:12
Primera División: Barca-Elche élőben az NSO-n! (She)
Visszaveheti vezető helyét a tabellán az FC Barcelona az Atlético Madridtól, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy legyőzi az Elchét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában. Kövessék a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 5
16:15
NFL: Otthon maradna hibátlan a Bengals, a Lambeau-n hülhet le a 49ers (Agroinform)
Az NFL Wild Card-hétvégéjének vasárnapján Bengals-Chargers és Packers-49ers meccseket rendeznek.
jan. 5
16:30
Eusébio halála - Háromnapos nemzeti gyász Portugáliában (Infostart)
Háromnapos nemzeti gyászt hirdetett a portugál kormány a hetvenegy éves korában, vasárnapra virradóra elhunyt legendás futballista, Eusébio tiszteletére.
jan. 5
16:30
Törökország: a Konyasporban köt ki a volt Arsenal- és Barca-játékos (She)
A 32 éves, 64-szeres fehérorosz válogatott Alekszandr Hleb a török Szuperliga 13. helyén szerénykedő Konyaspor labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül a Haber Konya. A Konyaspor az Antalyaspor és a francia Nantes elől vitte el a korábban többek között a Stuttgartban, az Arsenalban és a Barcelonában is megfordult játékost. A „vándormadár” Hleb a fehérorosz, a német, az angol, a…
jan. 5
16:32
Tour de Ski: norvég dupla, Sundby sikere (She)
A női verseny után a férfiaknál is norvég győztese lett a sífutók Tour de Ski versenysorozatának. Martin Johnsrud Sundby fölényesen nyert, mögötte honfitársa, Chris Jespersen lett a második.
jan. 5
16:33
Háromnapos nemzeti gyász Eusebio halála miatt (Metropol)
A mozambiki születésű, Fekete Párducnak becézett legendás futballista hetvenegy éves korában, vasárnapra virradóra hunyt el.
jan. 5
16:48
Africa Race: dűnékre fel! - a szünnap a szerelők napja (She)
A szünnapot pihenésre használta az Africa Race mezőnyének nagy része – a versenyzők felkészültek a második nagy menetre, amelyre Mauritánia emberpróbáló dűnéi között kerül sor.
jan. 5
16:50
Videó: hullámvölgyben - „Csak 60 percnyi küzdéssel van esélyünk” (She)
A dániai Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Lengyelországtól a Gyöngyösön rendezett Provident-kupa záró mérkőzésén. A találkozó után Mocsai Lajos szövetségi kapitány, Császár Gábor, Harsányi Gergely és Ilyés Ferenc értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 5
17:06
Így tiszteleg Eusébio előtt a világ (Infostart)
Hetvenegy éves korában, vasárnapra virradóra Lisszabonban elhunyt Eusébio, a portugálok mozambiki születésű legendás labdarúgója, akinek a tiszteletére háromnapos nemzeti gyászt hirdetett a portugál kormány.
jan. 5
17:06
NB II: Simek Péter fél évre ír alá a Kisvárdához (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Simek Péter féléves szerződést köt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdával. Mint tegnap beszámoltunk róla, Révész Attila, a Kisvárda vezetőedzője úgy nyilatkozott, szóban megállapodott a legutóbb a REAC-ban futballozó Simekkel, és úgy tudjuk, egyelőre fél évre kötelezi el magát a január végén 34. születésnapját ünneplő játékos a klubhoz, de elképzelhető,…
jan. 5
17:09
Kikapott a Mocsai-csapat a felkészülési torna zárónapján (Metropol)
Az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kikapott Lengyelországtól a gyöngyösi Provident Kupa vasárnapi zárónapján.
jan. 5
17:24
Allegri júniusban távozik a Milantól (Infostart)
Massimiliano Allegri megerősítette, hogy a következő szezontól már nem ő irányítja az AC Milan labdarúgócsapatát.
jan. 5
17:24
FA-kupa: továbbjutott a Sunderland és a Chelsea is (She)
A Chelsea labdarúgócsapata érvényesítette a papírformát, és 2–0-ra győzött a Derby County otthonában az angol FA-kupa harmadik fordulójában. Az élvonalbeli együttesnél John Obi Mikel és Oscar volt eredményes. Továbbjutott a Premier League sereghajtója, a Sunderland is.
jan. 5
17:26
Rácsapna Rooneyra a Chelsea (Infostart)
"Rácsapna" Wayne Rooneyra a Chelsea, ha a Manchester United csatára nem jut dűlőre jelenlegi klubjával az új szerződés ügyében - írta a Mail on Sunday.
jan. 5
17:26
FTC: megérkezett Thomas Doll, Fradi-sálban pózolt - fotó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy megérkezett Budapestre a csapat új vezetőedzője, Thomas Doll.
jan. 5
17:28
Videó: óriási szurkolói botrány az AEK Athén meccse előtt (She)
Ismét szurkolói viselkedése miatt kerülhet címlapra Görögországban az AEK Athén labdarúgócsapata. Az ország egyik legnépszerűbb klubja legutóbb akkor került a középpontba, amikor az előző szezonban kiesett az élvonalból, majd a nyáron csődbe ment, így visszaminősítették a harmadosztályba. Ezúttal a 12. fordulóban az Egaleo elleni mérkőzés előtt az athéni drukkerek a pályán keresztül futva…
jan. 5
17:42
FA Kupa - Kiesett a West Ham, továbbment a Chelsea (Infostart)
A West Ham United súlyos, ötgólos vereséget szenvedett a másodosztályú Nottingham Forrest vendégeként a labdarúgó FA Kupában a 32 közé kerülésért rendezett vasárnapi mérkőzésen, így kiesett a sorozatból.
jan. 5
17:42
Légiósok: a magyar játékost visszahívja a Parma (She)
Szlovén sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli Parma labdarúgócsapata visszahívja kölcsönadott fiatal játékosait az ND Goricától, köztük Ihrig-Farkas Sebestyént is.
jan. 5
17:44
Vízilabda világliga - A világbajnok csapattal utazik Benedek Tibor (Infostart)
A világbajnok csapattal utazik Benedek Tibor szövetségi kapitány a horvátok ellen január 14-én esedékes vízilabda világliga-mérkőzésre.
jan. 5
17:45
Megvenné Rooneyt a Chelsea (Metropol)
Egy brit lap értesülése szerint a londoni labdarúgóklub 30 millió fontot (11 milliárd forintot) kínálna Rooneyért.
jan. 5
17:45
Férfi kézilabda Provident Kupa: Szinte minden lehetséges problémával találkoztunk - Mocsai Lajos (Agroinform)
Iváncsik Gergő szerint a torna megmutatta, hogy min kell javítania a csapatnak támadásban és védekezésben.
jan. 5
18:00
Hétfőn temetik Eusébiót (Infostart)
Hétfőn, a Lisszabon északi részében található Lumiar temetőben helyezik örök nyugalomra Eusébiót, a portugálok 71 éves korában vasárnap elhunyt legendás futballistáját.
jan. 5
18:00
Videó: Mikel fejjel, Oscar erőből vette be a Derby kapuját (She)
A Chelsea labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte idegenben a másodosztályú Derby Countyt a labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában. A londoniaktól John Obi Mikel és Oscar volt eredményes öt percen belül a második félidőben. Nézze meg a két gólt!
jan. 5
18:02
Primera Divisón: könnyedén nyert, és az élre állt a Barca (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 18. fordulójában a Barcelona hazai pályán könnyedén, 4–0-ra legyőzte az Elchét, és így újra a tabella élére állt.
jan. 5
18:36
Primera División - Xavi hibázott, a Barcelona nem (Infostart)
A címvédő FC Barcelona hazai pályán úgy aratott négygólos győzelmet az Elche felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján, hogy Xavi büntetőt hibázott.
jan. 5
18:36
Kaposvár: Selymes egész nap tárgyalt, holnap bemutathatják (She)
A Nemzeti Sport információja szerint Selymes Tibor ma egész nap tárgyalt a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Kaposvár vezetőivel, és holnap bemutathatják a csapat új vezetőedzőjeként.
jan. 5
18:36
Fiatal hokisok vívtak véres harcot (Blikk)
Malmö — Hatalmas verekedéssel zárult a Svédország–Oroszország elődöntő a jégkorongozók junior-világbajnokságán.
jan. 5
18:38
FA Kupa - A Liverpool a 32 között (Infostart)
A Liverpool hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a harmadosztályú Oldham Athletic felett a labdarúgó FA Kupában a 32 közé kerülésért rendezett vasárnapi mérkőzésen, így továbbjutott.
jan. 5
18:39
Téli hírmorzsák: Kettős norvég siker a Tour de Skin, Putyin is hokizott (Agroinform)
A női és a férfi versenyt is norvég sífutó nyerte meg a vasárnap véget ért Tour de Ski sorozaton.
jan. 5
18:41
Ferencváros: Doll megérkezett, orvosi vizsgálatokkal indul a munka (Agroinform)
A német szakemberrel együtt landolt Budapesten Ralf Zumdick is, aki a jövőben pályaedzőként segíti a tréner munkáját.
jan. 5
18:54
Milan: Allegri júniusban távozik, semmi nem tarthatja vissza (She)
Massimiliano Allegri, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője sajtótájékoztatón erősítette meg: mindenképpen távozik a kispadról a 2013–2014-es idény végén.
jan. 5
18:57
Hétfőn temetik Eusébiót (Metropol)
Eusébio da Silva Ferreira halálát a szív és a légzőszervek leállása okozta.
jan. 5
18:59
Sanchez mesterhármasával ismét élen a Barcelona (Metropol)
A címvédő FC Barcelona hazai pályán úgy aratott négygólos győzelmet az Elche felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján, hogy Xavi büntetőt hibázott.
jan. 5
19:12
Férfi kosár NB I: utolsó perces triplával bukott a bajnok (She)
Drámai hajrában szenvedett vereséget hazai pályán az Alba Fehérvár a férfi kosárlabda NB I-ben. A Körmend elleni találkozó 90–90-re állt, ám Muhammad El-Amin a végső dudaszó előtt kicsivel szórt egy triplát, amivel eldöntötte a találkozót. Ez volt a címvédő fehérváriak ötödik veresége a bajnokságban, a Körmend sorozatban ötödször nyert.
jan. 5
19:14
Videó: az új év eddigi legnagyobb gólja - félpályán túlról, Ciprusról (She)
Fantasztikus góllal mentett pontot az Anorthoszisz az Apollon Limasszol otthonában a ciprusi labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A szünetben a korábban a Videotonban is futballozó szerb védő, Marko Andjics helyére beálló izraeli támadó, Mose Ohajon a 71. percben észrevette, hogy a hazaiak kapusa jócskán kint áll, és mintegy 60 méterről kapura lőtt. Bár Bruno Vale még beleért a labdába, az a…
jan. 5
19:30
FA Kupa - Kiesett a Manchester United (Infostart)
A bajnokságban is botladozó Manchester United kiesett a labdarúgó FA Kupából, ugyanis a 32 közé kerülésért rendezett vasárnapi mérkőzésen 2-1-re kikapott a vendég Swansea Citytől.
jan. 5
19:30
FA-kupa: a Swansea búcsúztatta a Manchester Unitedet! (She)
A Swansea City 2–1-re győzött a Manchester United ellen az Old Traffordon az angol FA-kupa harmadik fordulójában, és ezzel kiejtette a „vörös ördögöket” a sorozatból. Fabio 1–1-es állásnál piros lapot kapott brutális belépőjéért a 80. percben, és a vendégek Wilfried Bony 90. percben szerzett góljával továbbjutottak.
jan. 5
19:32
Női röplabda: a végén pörkölt lett a gall kakasból (She)
Győzelemmel zárta a vb-selejtezőket a magyar női röplabda-válogatott, a horvátországi Rovinjban zajló világbajnoki selejtező harmadik körében. Bár a franciák már 2:0-ra is vezettek, innen támadt fel poraiból válogatottunk, amely két szoros játszmában előbb kiegyenlített, majd a döntő szettben már parádézott.
jan. 5
19:34
Dortmund: Lewandowski nyílt levelet írt a drukkerekhez (She)
A 2013–14-es idény végén a Borussia Dortmundtól a Bayern Münchenhez igazoló Robert Lewandowski nyílt levelet intézett a BVB szurkolóihoz.
jan. 5
20:06
Jégkorong, EBEL: Volán-fordítás és siker a Graz ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata az EBEL alapszakaszában hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott az osztrák Graz 99ers ellen.
jan. 5
20:08
Női kézi NB I: otthon nyert az FTC és a DVSC (She)
A női kézilabda NB I 13. fordulójában hazai pályán nyert az FTC és a DVSC, a fővárosiak a Békéscsabát győzték le tíz góllal, a hajdúságiak az MTK-nál bizonyultak jobbnak tizenegy találattal.
jan. 5
20:09
Kiesett a kupából a Manchester United (Metropol)
A bajnokságban is botladozó csapat a 32 közé kerülésért rendezett mérkőzésen hazai pályán kapott ki 2-1-re a Swansea Citytől.

Keresés