2014. január 5. vasárnap

jan. 5
20:10
Serie A: győzelemmel kezdte az évet a Fiorentina (She)
A Fiorentina győzelemmel indította a 2014-es esztendőt: a firenzei együttes hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Livornót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Gonzalo Rodríguez szerezte fejjel.
jan. 5
20:12
Primera División: az Osasuna kihasználta a végzetes hibát (She)
Az Osasuna 1–0-ra győzött az Espanyol ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A hazaiak Álvaro Cejudo góljával nyertek, aki Javi López hatalmas hibája után volt eredményes.
jan. 5
20:14
Női kosár KEL: soproni sikerrel debütált a DVTK-edző (She)
Győzelemmel mutatkozott be a DVTK női kosárlabdacsapatának új vezetőedzője, Maikel López: a diósgyőriek a Közép-európai Ligában 12 ponttal győztek a Sopron vendégeként.
jan. 5
20:24
Bayern: Robben a Schalkénál kezdte a katari felkészülést - fotó (She)
Arjen Robben már Katarban várja a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München téli edzőtáborát, de még volt ideje arra, hogy ellátogasson a Bundesliga-rivális Schalke edzésére.
jan. 5
20:26
Mol Liga: a Fradi magát verte meg, néggyel nyert a DAB (She)
A jégkorong Mol Liga vasárnapi mérkőzésein hazai pályán nyert négy góllal a Dab.Docler, míg otthon szenvedett vereséget a Ferencváros. A Fradi ugyan vezetni tudott a Corona Brasov ellen, de a záró harmadban háromszor is eladta a korongot, amit kíméletlenül büntetett az ellenfél.
jan. 5
20:42
Videó: így botlott ismét hazai pályán a Manchester United (She)
Nagy meglepetésre a Manchester United hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Swansea Citytől a labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában, így kiesett. A walesiek Wayne Routledge révén szereztek vezetést, ám Javier Hernández azonnal egyenlített. A 80. percben a négy perce pályára lépett Fabiót kiállította a játékvezető egy brutális belépő miatt, a Swansea pedig a 90. percben gólra váltotta az…
jan. 5
20:44
Juventus: három csapás az üldöző „farkasokra” (She)
Olaszországban bajnoki rangadót rendeztek: a második helyen álló Roma az éllovas Juventushoz látogatott a 18. fordulóban. Remekül kezdett a Francesco Totti irányította vendégcsapat, de kihagyta helyzeteit, majd – amikor már két góllal vezettek a „zebrák" – a végére kettős emberhátrányba került. Elveszítette tehát veretlenségét az AS Roma, az éllovas Juventus pedig immáron nyolc ponttal vezet…
jan. 5
21:39
Vízilabda: Világbajnokaink utaznak a horvátok elleni világliga-meccsre (Agroinform)
Benedek Tibor szövetségi kapitány keretében azok szerepelnek, akik a tavalyi, barcelonai vb-n aranyérmet szereztek.
jan. 5
21:41
Bayern München: Lewandowski érkezése nem egyenlő Mandzukic távozásával (Agroinform)
A bajor klub elnöke, Karl-Heinz Rummenigge kijelentette, abszolút nem áll szándékukban megválni a horvát támadótól.
jan. 5
21:54
Omonia: egyre biztosabbak André Alves érkezésében (She)
A ciprusi sajtó szerint egyre biztosabb, hogy André Alves a helyi élvonalban szereplő Omonia Nicosiánál folytatja. A ciprusi sport televízió beszámolója szerint a brazil csatár fél évre ír alá.
jan. 5
22:12
Primera División: a Sociedad nyerte meg a baszk rangadót (She)
A Real Sociedad megnyerte a baszk rangadót, miután 2–0-ra győzött a Bilbao ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
jan. 5
22:15
NB I: Minőségi játékosokkal harcolhat a bennmaradásért a Kaposvár? (Agroinform)
A zöld-fehérek elnöke, Illés János elmondta, nem akarják feladni az élvonalbeli tagság megőrzéséért folytatott versenyt.
jan. 5
22:17
Átigazolás: Kalou visszatérhet a Premier League-be? (Agroinform)
A SkySports értesülései szerint angol élvonalbeli klubok érdeklődnek a Lille elefántcsontparti támadója iránt.
jan. 5
22:30
Primera División - A Real Sociedad nyerte a baszk rangadót (Infostart)
Az ötödik helyen álló Real Sociedad hazai pályán 2-0-ra legyőzte a negyedik Athletic Bilbaót a spanyol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnap esti baszk rangadóján.
jan. 5
22:30
NFL: a Chargers bevette a Bengals eddig érintetlen erődjét (She)
Hiába az alapszakaszbeli 8–0-s hazai mérleg, a Cincinnati Bengals simán, 27–10-re kikapott a San Diego Chargerstől saját stadionjában, elbukva az AFC vasárnapi wild card-mérkőzését az NFL rájátszásában. A szép győzelmet arató Chargers a konferencia-elődöntőben a Denver Broncos ellen folytatja, a másik AFC-elődöntőben New England Patriots–Indianapolis Colts mérkőzést rendeznek.
jan. 5
22:33
Sportfogadás: Bemutatkozik Del Potro, Ferrer ismét varázsolni készül Aucklandben (Agroinform)
A héten Sydneyben és Aucklandben rendeznek tenisztornát az uraknak, ezeket vesszük most szemügyre.
jan. 5
22:48
Videó: Hondát körbevezették, találkozott Kakával és edzett (She)
Alig egy nappal érkezése után már edzett is Honda Keiszuke, az AC Milan labdarúgócsapatának téli szerzeménye. Az orosz CSZKA Moszkvától ingyen érkező japán támadó középpályást előbb körbevezették a csapat milanellói edzőbázisán, ahol találkozott néhány játékossal, köztük Kakával, majd edzett egy rövidet.
jan. 5
22:50
Serie A: három góllal verte a Juventus a Romát (She)
Olaszországban bajnoki rangadót rendeztek: a második helyen álló Roma az éllovas Juventushoz látogatott a 18. fordulóban. Remekül kezdett a Francesco Totti irányította vendégcsapat, de kihagyta helyzeteit, majd – amikor már két góllal vezettek a „zebrák" – a végére kettős emberhátrányba került. Elveszítette tehát veretlenségét az AS Roma, az éllovas Juventus pedig immáron nyolc ponttal vezet…
jan. 5
22:51
Topligák: A Romának a veretlenségén, a Unitednek a méltóságán esett csorba (Agroinform)
A Barcelona Messi nélkül is hengerelt, a Chelsea és a Liverpool továbblépett az FA-kupában, a Monaco megszenvedett.
jan. 5
22:52
Fiorentina: folytatódik a Rossi-kálvária, újabb térdsérülés (She)
Ismét kidőlt a Fiorentina kiváló képességű, ám rendkívül sérülékeny olasz válogatott labdarúgója, Giuseppe Rossi, a támadónak ráadásul már megint a kétszer műtött térdével van a probléma.
jan. 5
23:06
Videó: csődött mondott a Roma védelme, tarolt a Juventus (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójának szuperrangadóján a Juventus Arturo Vidal, Leonardo Bonucci és Mirko Vucsinics góljával 3–0-ra legyőzte hazai pályán az AS Romát. Nézze meg a mérkőzés találatait!
jan. 5
23:08
Női kézi: Most vagyok a legboldogabb - Böhn utolsó blogbejegyzése (She)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott gyógyíthatatlan leukémiával küzdő szövetségi kapitánya élete legboldogabb és legharmonikusabb időszakáról beszélt. A norvég szakember utolsó blogbejegyzésében végső tanácsokkal is ellátta olvasóit.
jan. 5
23:24
Serie A - Továbbra is nyerő a Juventus (Infostart)
A címvédő és éllovas Juventus hazai pályán sima, háromgólos győzelmet aratott legfőbb üldözője, a második helyen álló AS Roma felett az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnap esti rangadóján.
jan. 5
23:26
Dakar 2014 - Nem jeleskedtek a címvédők az első napon (Infostart)
Az autósoknál a portugál Carlos Sousa, Miguel Ramalho páros, míg a motorosoknál a spanyol Joan Barreda nyerte a vasárnapi nyitószakaszt a 2014-es Dakar-ralin.

Keresés