2016. december 10. szombat

dec. 10
15:40
NB I: Paks–Vasas élőben az NSO-n! (She)
Paks–Vasas találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 10
15:42
Birkózás: Orbán Viktor a nemzetközi szövetség elnökével tárgyalt (She)
Orbán Viktor miniszterelnök szombat délelőtt az Országházban fogadta a Nemzetközi Birkózószövetség (UWW) elnökét, Nenad Lalovicot – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
dec. 10
15:44
NB I: Honvéd–Mezőkövesd élőben az NSO-n! (She)
Bp. Honvéd–Mezőkövesd találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 10
15:46
Úszás: kétéves eltiltással sújtották a doppingoló kínait (She)
Doppingolásért két évre eltiltotta a versenyzéstől Csen Hszin-ji kínai úszót a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA).
dec. 10
15:48
Birkózó-vb: Korpási Bálint döntős a budapesti versenyen (She)
A negyed- és az elődöntőben sem tudták megállítani Korpási Bálintot, aki így bejutott a kötöttfogásúak 71 kilogrammos kategóriájának fináléjába a nem olimpiai súlycsoportok birkózó-világbajnokságán a budapesti BOK (volt Syma) Csarnokban, melynek első napján Galambos Ramóna (55 kg) a bronzéremért mérkőzik majd szombat este.
dec. 10
15:50
Sílövő-vk: hiába üldözték Fourcade-ot és Dahlmeiert (She)
A férfiak és a nők üldözéses versenyszámát rendezték meg szombaton, a sílövők világkupa-sorozatában, a szlovéniai Pokljukában. A győzelmet a francia Martin Fourcade, illetve a német Laura Dahlmeier szerezte meg.
dec. 10
15:52
Tenisz: továbbra is Szűcs Lajos a hazai szövetség elnöke (She)
Továbbra is Szűcs Lajos a Magyar Teniszszövetség (MTSZ) elnöke.
dec. 10
15:54
Videó: Messi gólja előtt a fél Osasunából csinált bohócot (She)
Lionel Messi – amint arról beszámoltunk – szombaton kora délután két góllal vette ki a részét a Barcelona háromgólos idegenbeli sikeréből. Második gólja különösen kellemetlen lehetett a vendéglátóknak, lévén a 92. percben, a találatát megelőző akció során a fél Osasunából csinált bohócot.
dec. 10
15:56
NB I: DVTK–Gyirmót élőben az NSO-n! (She)
DVTK–Gyirmót találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 10
15:57
Női kézilabda: Véget ért az Eb a montenegrói meccs hősének (Agroinform)
Megsérült és nem folytathatja a svédországi Európa-bajnokságot Janurik Kinga, a magyar női kézilabda-válogatott kapusa.
dec. 10
15:58
Torna: Berki győzelemmel zárta a szezont Japánban (She)
Szenzációsan szerepelt az olimpiai, világ és Európa-bajnok Berki Krisztián Japánban a tornászok Toyota-kupáján, ahol megnyerte a lólengést.
dec. 10
16:00
PL: hiábavaló Lukaku-dupla – tovább szenved az Everton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójának nyitó meccsén a Watford otthon 3–2-re legyőzte, és megelőzte az Evertont.
dec. 10
16:02
Női kézi Eb: az újvárosi légiós súlyosnak tűnő sérülése (She)
A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság csoportköre után szerzett pont nélkül búcsúzó horvát válogatott balátlövője, Camila Micijevic megsérült a románok ellen elveszített pénteki mérkőzésen.
dec. 10
16:12
Videó: amikor rájössz, Mexikóba kellene menni baseballmeccsre (She)
Csak annyit mondunk, Mexikóban járunk egy baseballmeccsen, s a hölgy egy átlagos cheerleader. Beszéljen helyettünk inkább a videó!
dec. 10
16:14
Bundesliga 2.: Stieberék nem tudták legyőzni a kiesőjelöltet (She)
A német Bundesliga 2. 16. fordulójában a Kaiserslautern hazai pályán 0–0-ra végzett a kiesés elől menekülő Erzgebirge Auéval. Stieber Zoltán, a Lautern magyar légiósa végigjátszotta a mérkőzést. A Bochum 1–0-ra legyőzte az 1860 Münchent, a müncheniek magyar játékosa, Simon Krisztián súlyos sérülése után még nem bevethető.
dec. 10
16:33
Így alázta meg a komplett védelmet Messi! - videó (Agroinform)
dec. 10
16:35
La Liga: Tartalékosan is gálázni fog a Real Madrid? (Agroinform)
Moratán a világ szeme, nincs ugyanis BBC. Az előjelek azonban így is kiütéses Real-sikert sejtetnek.
dec. 10
16:48
India: egygólos hátrányban Vadóczék, Forlánt kiállították (She)
Egygólos hátrányból várja a visszavágót Vadócz Krisztián együttese, a Mumbai City, miután az Indiai Szuperliga elődöntőjének első felvonásán 3–2-re kikapott az Atlético de Kolkata vendégeként.
dec. 10
17:24
NB I: bombagóllal győzött a DVTK a Gyirmót ellen (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a DVTK hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Gyirmótot. A találat Diego Vela nevéhez fűződik, a spanyol negyedóra után lőtt gólja szépségdíjas volt.
dec. 10
17:42
NB I: a Vasas paksi vereséggel zárta az őszi szezont (She)
A Paks Hahn János góljával 1–0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó NB I 19. fordulójában.
dec. 10
17:44
NB I: most nem ikszelt az Újpest, a Debrecen bánta (She)
Kecskeméti albérletében kétgólos győzelmet aratott az Újpest a pocsék formában lévő Debrecen fölött a labdarúgó NB I 19., idei utolsó fordulójában.
dec. 10
17:46
NB I: ikszelt a Vidi, ám így is az első helyen telel (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a Videoton 1–1-es döntetlent játszott a Haladás vendégeként Sopronban, ennek ellenére – a Vasas botlását kihasználva – a tabella első helyéről várja a tavaszi folytatást.
dec. 10
17:48
Videó: Özil fejes gól? Gyönyörű találattal fordított az Arsenal (She)
Bár az Arsenal hátrányba került Stoke City ellen hazai pályán az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságán, a londoniak fordítottak. A második félidő elején 1–1 után Mesut Özil szerzett gólt.
dec. 10
17:50
NB I: a Honvéd megszakította a Mezőkövesd sorozatát (She)
A labdarúgó NB I 19. fordulójában a Honvéd Eppel Márton találatával 1–0-ra legyőzte a Mezőkövesdet. A kispestiek ezzel megszakították az újonc hétmeccses veretlenségi sorozatát, míg sajátjukat hatmérkőzésesre növelték, ezzel a dobogón telelnek.
dec. 10
17:52
Bundesliga: a sereghajtó legyőzte a Leipziget, élen a Bayern! (She)
A német labdarúgó Bundesliga 14. fordulójában a Bayern München kiütötte a Wolfsburgot, és visszavette a vezetést a tabellán, miután az RB Leipzig nagy meglepetésre kikapott az Ingolstadttól! A lipcseiek kapuját most is Gulácsi Péter védte. Kleinheisler László csereként szállt be a Freiburgban kikapó Darmstadtba. A Borussia Dortmund a hajrában csent pontot Kölnből, míg a HSV az Augsburg…
dec. 10
18:00
NB I: Ferencváros–MTK örökrangadó élőben az NSO-n! (She)
FTC–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 10
18:02
Légiósok: Futács a ráadásban duplázott, győzött a Hajduk Split (She)
Futács Márkó két góljával a Hajduk Split 2–1-re győzött a Cibalia otthonában a horvát labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
dec. 10
18:03
NB I: Botlottak a Fradi riválisai, ismét hatalmasat égett a Loki (Agroinform)
Pontokat hozhat a Ferencváros a Vidin és a Vasason, míg a Loki kiesőhelyre kerülhet - ez lesz az FTC-MTK tétje.
dec. 10
18:04
Síugró-vk: Prevcek a mezőny elején és végén is (She)
A norvégiai Lillehammerben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati versenyt a szlovén Domen Prevc nyerte meg a norvég Daniel Andre Tande és az osztrák Stefan Kraft előtt.
dec. 10
18:06
PL: tovább szárnyal az Arsenal, potyogtak a találatok (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 15. fordulójában az Arsenal hazai pályán 3–1-re legyőzte a Stoke Cityt. A forduló eddigi meccsein mindegyik hazai csapat három gólig jutott, ez egyedül a Hull Citynek nem volt elég a sikerhez.
dec. 10
18:15
La Liga: ismét kikapott, egyre nagyobb gödörben a Valencia (She)
A Real Sociedad hazai pályán 3–2-re legyőzte a Valenciát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 15. fordulójában. A „denevérek” zsinórban hetedik bajnokijukon maradtak nyeretlenek, és egyre közelebb kerülnek a kiesést jelentő helyekhez.
dec. 10
18:33
Férfi vízi Európa-kupa: a Fradi elődöntős, a BVSC kiesett (She)
Kettős győzelemmel jutott be az FTC a férfi vízilabda Európa-kupa elődöntőjébe, miután a szombati visszavágón is nyert a horvát Primorje Rijekával szemben. A BVSC ugyanakkor kiesett, az olasz Verona másodszor is legyőzte.
dec. 10
18:35
Bundesliga: Hertha–Werder Bremen élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 14. fordulójában a Hertha BSC a Werder Bremen ellen őrizné meg hibátlan hazai mérlegét. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
dec. 10
18:51
Rp. úszó-vb: nem tud indulni a 4x200-as női váltónk (She)
Nem tud elindulni a 4x200-as magyar női gyorsváltó a windsori rövid pályás világbajnokságon. Késely Ajna betegsége nem jött rendbe, Hosszú Katinkának így (helyi idő szerint) délelőtt is úsznia kellett volna. A háromszoros olimpiai bajnok a Magyar Úszószövetség szombat délutáni híradása szerint ezt nem vállalta, Hargitay András szövetségi kapitány később elmondta: közös döntés született.
dec. 10
19:09
Női kézi Eb: Grooték legyőzték a házigazdát, német gála (She)
A svédországi női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének 1. fordulójában Németország 26–19-re legyőzte az addig veretlen Szerbiát. A hollandok jóval szorosabb csatában, de nyertek a házigazda ellen.
dec. 10
19:11
Női kézi Eb: tűzriadó a csarnokban, lefújták az edzésünket (She)
Malmőt elhagyva szombat délután már a svédországi Európa-bajnokság középdöntős mérkőzéseinek helyet adó Helsingborgban edzett volna a magyar női kézilabda-válogatott. A feltételes módot már csak azért is indokolt használni, mert tűzriadó miatt a tervezettnél hamarabb félbe kellett szakítani a gyakorlást.
dec. 10
19:13
Videó: 20 perc, három Leicester-gól Guardioláék ellen (She)
Csak húsz percre volt szüksége a címvédő Leicester Citynek, hogy háromgólos előnyt érjen el a Manchester City ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
dec. 10
19:15
Férfi kézi SEHA-liga: kikapott a Veszprém Zágrábban (She)
Kikapott 27–23-ra a címvédő Telekom Veszprém a horvát PPD Zagreb otthonában a kézilabda SEHA-liga szombati játéknapján.
dec. 10
19:17
Eurofutball: nagyszerű napja volt a magyar légiósnak – videó (She)
Bőle Lukács kulcsember volt a CSM Iasiban, amely idegenben 3–1-re győzött a Botosani ellen a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján. A magyar légiós két gólt szerzett.
dec. 10
19:27
Birkózás: Galambos 5. a nem olimpiai súlycsoportok vb-jén (She)
Galambos Ramóna az ötödik helyen végzett a nők 55 kilogrammos kategóriájában a nem olimpiai súlycsoportok birkózó-világbajnokságán a budapesti BOK (volt Syma) Csarnokban.
dec. 10
19:29
Légiósok: győztes gólt lőtt a DAC fiatal magyarja (She)
László Csaba csapata, a dunaszerdahelyi DAC Vida Kristopher góljával 1–0-ra legyőzte a Zlaté Moravcét a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 10
19:45
NB I: Nem lehetünk szomorúak az ősz egészét nézve – Oenning (She)
Korábban megírtuk, hogy a Paks 1–0-ra legyőzte az éllovas Vasast a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A mérkőzést követően a két szakvezető értékelt a klubok hivatalos oldalainak.
dec. 10
20:03
Ligue 1: Falcao újra remekelt, a legszebb napjaira emlékeztet (She)
Radamel Falcao mesterhármasára építve a Monaco 4–0-ra győzött a Girondins Bordeaux vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 17. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 10
20:05
NB I: Győzelemmel felérő döntetlent értünk el – Mészöly (She)
A Videoton nem bírt a Haladással, a két csapat 1–1-re végzett egymással a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A találkozót követően a két vezetőedző értékelte a látottakat.
dec. 10
20:07
NB I: Torghelle a hajrában egyenlített a Ferencváros otthonában (She)
Hiába vezetett a Ferencváros odahaza az MTK elleni örökrangadón az idényzáró NB I-es bajnokin, a kék-fehérek a hajrában egyenlítettek, „természetesen” Torghelle Sándor révén. Nem tudta így kihasználni riválisai botlását a Fradi, de nem került el a kieső helyről az egy ponttal az MTK.
dec. 10
20:09
Férfi kosár NB I: a Szolnoki Olaj lelépte a Vasast (She)
A Szolnoki Olaj kiütötte az újonc Vasast a férfi kosárlabda NB I alapszakaszában, a Falco simán győzött a Kaposvár, a Sopron a Kecskemét ellen. A PVSK és az Alba Fehérvár idegenben tudott győzni.
dec. 10
20:09
NB I: Nehéz helyzetben a bajnok, Doll most is bírózott (Agroinform)
Az MTK közelebb állt a győzelemhez az Üllői úton, noha 60 percig semmi nem utalt arra, hogy nem nye a Fradi.
dec. 10
20:18
NB I: innen folytatják tavasszal – az őszi végtabella (She)
Az FTC–MTK örökrangadóval (1–1) véget ért a labdarúgó NB I őszi szezonja, a csapatok 19 forduló után vonulnak téli pihenőre. Régen láttunk ilyen szoros dobogót: a Videoton telel az élen, ám a Bp. Honvéd és a Vasas ugyancsak 34 ponttal áll. A bajnoki címvédő FTC 30 pontos, az MTK és a Gyirmót foglalja el a két kieső helyet. A magyar élvonal küzdelmei 2017. február 18-án folytatódnak.
dec. 10
20:20
Birkózás: Korpási Bálint aranyérmes a budapesti vb-n! (She)
Korpási Bálint aranyérmet nyert a kötöttfogásúak 71 kilogrammos kategóriájában a nem olimpiai súlycsoportok birkózó-világbajnokságán a budapesti BOK (volt Syma) Csarnokban.
dec. 10
20:36
Rp. úszó Eb: Hosszú messze a legjobb idővel döntős 200 vegyesen (She)
A windsori rövid pályás úszó Európa-bajnokságon az eddig öt aranyéremnél és egy ezüstnél tartó Hosszú Katinka újabb győzelmi esélyt szerzett magának a szombat délutáni előfutamok során, miután 200 vegyesen toronymagasan a legjobb idővel jutott a fináléba.

Keresés