2016. december 29. csütörtök

dec. 29
18:36
Darts-vb: Bizarr meccsen tört meg az északír átok, Wade a sírból jött vissza (Agroinform)
Daryl Gurney első északírként jutott be a negyeddöntőbe, James Wade pedig 1-3-ról tudott fordítani.
dec. 29
18:45
Videó: ha van álompassz kosárlabdában, ez az! (She)
A Golden State Warriors–Toronto Raptors NBA-mérkőzésen Andre Iguodala, a hazaiak sztárja gyönyörűen passzolt Shaun Livingstonhoz az utolsó negyedben. A liga hivatalos YouTube-csatornája egy külön videót is szentelt a mozdulatnak. A találkozót végül a Warriors nyerte 121–111-re.
dec. 29
18:47
Darts-vb: Chisnall először a 8 között, Wade nagyot fordított (She)
A magasabban kiemeltek jutottak tovább a darts-világbajnokság csütörtök délutáni nyolcaddöntős meccseiből. Jelle Klaasent Dave Chisnall gyűrte le, James Wade pedig nagyot fordítva Michael Smitht múlta felül.
dec. 29
19:03
Winter Classic: „öltönyös” MAC-siker, az UTE is győzött (She)
Az Újpest az utolsó 14 percet 3–0-ra megnyerve 4–1-re legyőzte az SC Csíkszeredát a jégkorong Mol Liga csütörtöki játéknapján. A városligeti Winter Classic másik mai mérkőzésén a MAC Budapest jó kezdés után 6–3-ra legyőzte az éllovas DVTK jegesmedvéket, amelynek pontelőnye elfogyott az UTE-val szemben.
dec. 29
19:18
Képek: íme, a terv – ilyen lesz a Hungaroring új főépülete (She)
Bemutatták a Hungaroring új főépületének látványterveit. Az építkezés első szakasza a tervek szerint 2017 őszén indul, az új főépületet 2018 őszén kezdenék el építeni.
dec. 29
20:12
Liverpool: nem lesz ott a kulcsember a City elleni rangadón (She)
Biztosan nem léphet pályára szilveszterkor a Manchester City elleni rangadón Philippe Coutinho, a Liverpool kulcsembere, aki még novemberben szenvedett bokasérülést.
dec. 29
20:14
Női röplabda: a Békéscsaba nyerte meg a magyar derbit (She)
A legutóbb döntős Békéscsaba három szettben legyőzte a Vasast a női röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának csütörtöki játéknapján, Békéscsabán.
dec. 29
20:16
Alpesi sí: Shiffrin triplája Semmeringben (She)
Az olaszországi Santa Catarinában kombinációval folytatódott a férfiak alpesisí-világkupája. A győzelmet a francia Alexis Pinturault szerezte meg, ám a verseny igazi győztese a második helyen záró osztrák Marcel Hirscher lett. A nőknél keddi és szerdai sikere után csütörtökön is az amerikai Mikaela Shiffrin nyert.
dec. 29
20:30
Egyiptom: Kassai meccsén két góllal nyert az al-Ahli (She)
Vendégsiker született az egyiptomi labdarúgó-bajnokság csütörtöki rangadóján: az al-Ahli 2–0-ra legyőzte a Zamaleket. A mérkőzést, ahogy arról korábban hírt adtunk, Kassai Viktor vezette.
dec. 29
21:24
Tenisz: Nadal először nyert meccset október óta (She)
Október óta először játszott mérkőzést az utóbbi hónapokban csuklósérülés miatt pihenő Rafael Nadal. A spanyol az abu-dzabi Mubadala World Tennis Championship elnevezésű meghívásos torna negyeddöntőjében a cseh Tomás Berdychet győzte le 6:0, 6:4-re.
dec. 29
21:42
Darts-vb: Snakebite villámrajt után simán győzött (She)
Peter Wright 4:1-re legyőzte Ian White-ot a dartvilágbajnokság nyolcaddöntőjében. A skót játékos James Wade ellen vívhat az elődöntőbe jutásért.
dec. 29
22:19
Brazília: Cristiano más, mint a másik két Ronaldo – Ibra (She)
Az ESPN Brasil interjút készített Zlatan Ibrahimoviccsal, akit megkérdeztek többek között a három Ronaldóról is.
dec. 29
22:36
MU: társai kinevetik a spanyolt sajátos babonájáért (She)
Ander Herrera, a Manchester United spanyol középpályása olyan titkot osztott meg a klub szurkolóival, amin a csapattársai már hónapok óta nem tértek napirendre.
dec. 29
23:12
Darts-vb: Britney Spearst énekelve jutott tovább Taylor (She)
Phil Taylor is bejutott a legjobb nyolc közé a dartsvilágbajnokságon, miután 4:2-re legyőzte a belga Kim Huybrechtset.
dec. 29
23:48
Férfi kosár Euroliga: megvan Hangáék 10. győzelme (She)
Hanga Ádám és csapata, a Baskonia ezúttal a Maccabi Tel-Avivot győzte le jó második félidejének köszönhetően a férfi kosárlabda Euroligában – a magyar válogatott ásza nagyon sokoldalú volt újfent.

Keresés