2016. július 28. csütörtök

júl. 28
19:39
Brazília: visszavonul az idei Puskás-díjas, felteszi az életét a FIFA 16-ra (She)
Még csak 27 éves, de visszavonul a profi labdarúgástól Wendell Lira, akinek nevét januárban ismerte meg a világ, miután elnyerte (és könnyeivel küszködve átvette) a 2015-ös év legszebb góljáért járó Puskás-díjat.
júl. 28
19:51
Női válogatott: az újonc betalált, aztán négyet kaptak a mieink (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott Fehéroroszországtól a Balaton-kupa elődöntőjében, így szombaton 15 órától a szerbekkel játszik a harmadik helyért.
júl. 28
20:09
Női kézi: nagyot küzdöttünk, de kikaptunk az ifi-vb-n (She)
A magyar U18-as női kézilabda-válogatott 28–27-re kikapott Norvégiától a pozsonyi ifjúsági világbajnokság negyeddöntőjében, így nem jutott be a torna legjobb négy csapata közé.
júl. 28
20:27
El: Videoton–Midtjylland élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában a dán Midtjylland ellen lép pályára a Videoton – kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
júl. 28
20:45
DVSC: a támadó szerint nem zavarhatja meg őket az edzőcsere (She)
Horváth Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC támadója a klubja hivatalos honlapjának elmondta, a játékosokat nem zavarhatja meg az edzőváltás, és a következő bajnokijukra, az újonc Gyirmót elleni összecsapásra kell koncentrálniuk.
júl. 28
20:47
PL: Fabregas talpalása horror volt, a Chelsea reakciója rossz vicc (She)
Cesc Fabregas teljesen érthetetlen szabálytalansággal tette kockára Ragnar Klavan szezonját a Chelsea és a Liverpool magyar idő szerint csütörtök reggeli mérkőzésén, amelyet 1–0-ra a londoniak nyertek meg.
júl. 28
21:03
Ejtőernyő: 1 cm-en múlt – a magyar katonák világbajnokok lettek! (She)
A magyar ejtőernyőzés történetében először szerzett aranyérmet célbaugrásban és lett világbajnok a Magyar Honvédség ejtőernyős válogatottja: Bánszki Tamás százados, Varga Tamás zászlós, Hirschler Gábor zászlós, Gál Szabolcs őrmester és Asztalos István önkéntes műveleti tartalékos zászlós – számolt be róla a honvedelem.hu
júl. 28
21:05
DVSC: a PAFC és a Vidi korábbi kapusával erősítettek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette a Puskás Akadémia FC szerb kapusát, Braniszlav Danilovicsot.
júl. 28
21:21
NBA: megvan, melyik két csapat játszik egymással Londonban (She)
A Denver Nuggets és az Indiana Pacers január 12-én Londonban játszik egymással az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának keretében.
júl. 28
21:23
Jégkorong: Kovács Csaba a MAC-ban folytatja (She)
A MAC Budapest jégkorongcsapatában folytatja pályafutást Kovács Csaba, aki tizennégy év után távozott a Fehérvár AV 19 együttesétől.
júl. 28
21:39
MU: „Itt a nagy ember” – videó Ibra első edzéséről (She)
Zlatan Ibrahimovic az egyéni foglalkozások után csatlakozott új kollégáihoz, edzésbe állt a Manchester Unitednél. A svéd csatár nem volt ott az MU ázsiai túráján, de csütörtökön már a többiekkel tréningezett és bevethető lesz a hétvégi, Galatasaray elleni felkészülési mérkőzésen, amelyet Svédországban, Göteborgban rendeznek meg.
júl. 28
21:41
NB I: Az MLSZ szabálya rossz irányba viszi az utánpótlást – Hemingway (She)
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa rendkívül kritikusan fogalmazott a Sport TV „Mai helyzet” című műsorában az MLSZ új, utánpótláskorú labdarúgók átigazolására vonatkozó szabályozásával kapcsolatban.
júl. 28
21:43
El: bravúros döntetlent játszott az MTK-t kiverő Qabala (She)
A labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában kevés gól esett a csütörtöki, kora esti mérkőzéseken. A korábban Magyarországon légióskodó André Alves betalált a Szpartak Moszkva ellen, míg az előző körben az MTK-t búcsúztató azeri Qabala 1–1-re végzett a francia Lille-lel.
júl. 28
21:57
Videó: testőr kíséri, de CR7 lökte arrébb az erőszakos szelfizőt (She)
Nem könnyű Cristiano Ronaldo élete. A Real Madrid sztárja azon kevés labdarúgó közé tartozik, akit még a tengerentúlon is szüntelenül rohamoznak a drukkerek.
júl. 28
22:16
El: a katonáknak tilos, a Vidi-drukkerek így szurkolnak - videó (She)
Teli torokból, egyszerre ugrálva biztatják a Videotont a drukkerek a Midtjylland elleni Európa-liga mérkőzésen a Pancho Arénában. A szurkolók egy szektornyi csoportja remekül eltalálta a közös ritmust, látványos koreográfiát alkotva ezzel.
júl. 28
22:18
DiaEuro 2016: szenzációs győzelem, megvan az elődöntő! (She)
A cukorbetegek magyar labdarúgó-válogatottja bejutott a legjobb négy közé a Szarajevóban zajló futsal Európa-bajnokságon. Hevesi Tamás csapata 5–2-re győzött Szlovénia ellen.
júl. 28
22:33
El: kezdésnek nem rossz – csodagóllal győzött a Dárdai-csapat (She)
A labdarúgó Európa-liga harmadik selejtezőkörében a Dárdai Pál irányította Hertha BSC ideiglenes otthonában – a Friedrich Ludwig Jahn Sportparkban – Vedad Ibisevic pazar góljával 1–0-ra legyőzte a dán Bröndbyt.
júl. 28
22:33
Európa Liga: Szinte lehetetlen helyzetbe került a Videoton (Agroinform)
A dán Midtylland 1-0-s győzelmet aratott Felcsúton a Videoton ellen az Európa Liga selejtezőjének első mérkőzésén.
júl. 28
22:35
El: a Videoton kikapott Felcsúton dán ellenfelétől (She)
Egy góllal kikapott a Videoton Felcsúton a dán Midtjyllandtól a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. A visszavágóra augusztus 4-én kerül sor.
júl. 28
22:37
Mezőkövesd: korábbi cseh U-válogatott érkezett (She)
Fél plusz másfél éves szerződést kötött az NB I-ben szereplő Mezőkövesd Jan Vosahlíkkal – olvasható a klub hivatalos honlapján. A cseh támadó legutóbb az FK Príbramban futballozott.
júl. 28
22:51
U19-es női Eb: tizenegy gól az elődöntőben, francia és spanyol továbbjutás (She)
A Svájc ellen 3–1-re diadalmaskodó Franciaország és a Hollandiát 4–3-ra legyőző Spanyolország játssza az U19-es női labdarúgó Európa-bajnokság vasárnapi döntőjét.
júl. 28
23:09
El: Berg elmondta, hogyan mehet tovább 0–1-ről a Vidi (She)
Mint ismert, egy góllal kikapott a Videoton FC Felcsúton a dán FC Midtjyllandtól a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, így a visszavágón győzelemre van szüksége a továbbjutáshoz. Így látta Henning Berg, a fehérváriak vezetőedzője a mérkőzést.
júl. 28
23:11
Felkészülés: olasz sikerek, német ellenfelet vert a Sevilla (She)
A Serie A következő szezonjára készülő csapatok közül az Udinese és a Napoli is gólzáporos sikert aratott csütörtöki felkészülési mérkőzésén, akárcsak az egyaránt három góllal diadalmaskodó Cagliari és Genoa. Az Európa-liga-győztes Sevilla 1–0-ra verte meg a német Mainzot, míg az Inter 1–1-et játszott az argentin Estudiantesszel.
júl. 28
23:27
Tenisz: Djokovics megverte a rangidőst, V. Williams kiesett (She)
Magabiztos játékkal jutott a legjobb nyolc közé Simona Halep a 2.7 millió dollár (768.7 millió forint) összdíjazású montreali kemény pályás női tenisztornán. Az ötödikként rangsorolt és a világranglistán is ötödik helyezett román játékos a cseh Karolína Plísková ellen nyert csütörtökön két szettben. A hatodik kiemelt amerikai Venus Williams három játszmában kikapott honfitársától, Madison…
júl. 28
23:29
Pénteki sportműsor: Spurs–Atlético a Bajnokok Kupájában (She)
Pénteken a Tottenham–Atlético Madrid összecsapással folytatódik a Nemzetközi Bajnokok Kupája, este pedig útjára indul a labda a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban is. Két szabadedzéssel megkezdődik a Formula–1-es a Német Nagydíj, az autósportok szerelmesei pedig az F3-as Európa-bajnoki futamokat is figyelemmel követhetik Spából. A teniszt kedvelők a montreali ATP- és WTA-torna negyeddöntőit…
júl. 28
23:45
NS: gondolkodtunk, gondolkodtunk – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés