2018. április 16. hétfő

ápr. 16
17:03
NB II: már nem Bene Ferenc a Nyíregyháza szakmai igazgatója (She)
A múlt hét végén Elbert Gábor szakmai ügyvezetőtől, most pedig Bene Ferenc szakmai igazgatótól vált meg a Nyíregyháza Spartacus. Az NB II 5. helyén álló klub vezetősége egyelőre nem indokolta az egyébként jó munkát végző szakemberek menesztését.
ápr. 16
17:05
Téli sportok: visszavonult a kanadaiak olimpiai bajnoka (She)
Bejelentette visszavonulását hétfőn Patrick Chan olimpiai bajnok műkorcsolyázó. A kanadai sportoló februárban a pjongcsangi játékokon koronázta meg pályafutását azzal, hogy tagja volt az aranyérmes  csapatnak.
ápr. 16
17:06
Könnyfakasztó, ennél meghatóbb pillanatokat nem láttál a hétvégén (Ripost)
Győztek, de mégsem örömükben sírtak.
ápr. 16
17:06
A Mercedes is figyeli Sainzot (m4sport.hu)
Ocon mellett ő is szerepel Wolff listáján.
ápr. 16
17:08
Kétségessé vált a belga gólzsák vébészereplése (m4sport.hu)
Michy Batshuayi arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy véget ért az idénye.
ápr. 16
17:15
Légiósprogram: RB Leipzig–Hoffenheim; Hajduk Split–Dinamo Zagreb (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
ápr. 16
17:17
Görögország: nagy a baj! Újabb 9 pontot vontak le a Panától (She)
Hétfőn újabb kilenc pontot vontak le a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz csapatától. A görög szövetség azért büntette meg ilyen súlyosan az athéni klubot, mert tartozik három korábbi játékosának.
ápr. 16
17:27
Strandröplabda: változatlan helyszíneken az ob (She)
Idén is három pontszerző forduló lesz a Lupa-tavi döntő előtt az országos strandröplabda-bajnokságban.
ápr. 16
17:29
Vasárnapi sportműsor (04.22.) (She)
Folytatódik a labdarúgó NB II és a topligák küzdelmei – az olasz Serie A-ban a Juventus a Napoli elleni rangadón óriási lépést tehet a bajnoki elsőség felé. Megkezdődik a hazai rendezésű divízió 1/A csoportos világbajnokság, a mieink Kazahsztánnal játszanak az első napon. Zárul a női kosárlabda Euroliga soproni négyes döntője. Befejeződik a férfi v
ápr. 16
17:30
Messi barcelonai nevelőedzője Budapesten tart előadást (m4sport.hu)
A világhírű katalán egyesület filozófiájában nagy hangsúlyt kapott az Aranycsapat kultúrája és tudása.
ápr. 16
17:39
Szombati sportműsor (04.21.) (She)
Folytatódnak a labdarúgó NB I és a topligák küzdelmei: Honvéd–Újpest és Videoton–DVSC itthon, Borussia Dortmund–Bayer Leverkusen a Bundesligában, Manchester United–Tottenham az FA-kupában, a Spanyol Király-kupa döntőjében Barcelona–Sevilla. Mérkőzéseket rendeznek a női és a férfi kézilabda NB I-ben, valamint a férfi vízilabda ob I-ben. A szombati p
ápr. 16
17:41
Pénteki sportműsor (04.20.) (She)
Folytatódik a francia (Ligue 1), a német (Bundesliga) és a spanyol (La Liga) élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A Rába ETO az UEFA Futsal Kupa négyes döntőjében szerepel. A Sopron női kosárlabdacsapata hazai pályán játszik az Euroliga final fourjában. Ugyancsak Euroliga négyes döntőben szállnak harcba az elsőségért az UVSE női vízilabdázói.
ápr. 16
17:42
Megműtötték Lékai Mátét (m4sport.hu)
Az irányítónak az ujja tört el.
ápr. 16
17:43
Csütörtöki sportműsor (04.19.) (She)
Mérkőzéseket játszanak az angol Premier League-ben és a spanyol La Ligában. A darts PL-ben második napjához érkezett a rotterdami dupla forduló. A csütörtöki programban még: kerékpár, kézilabda, kosárlabda és tenisz.
ápr. 16
17:45
Szerdai sportműsor (04.18.) (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében találkozik egymással a Puskás Akadémia és a DVSC, de nem maradunk külföldi futball nélkül sem, pályán: a Manchester United, a PSG, a Juventus, a Milan és a Real Madrid. Az FTC vízilabdacsapata az Eurokupában a címvédésért játszik, medencében a BL-ben érdekelt együttesek. A jégkorong-válogatott a Budapesten rend
ápr. 16
17:47
Keddi sportműsor (04.17.) (She)
Az Újpest–Balmazújváros mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó Magyar Kupa elődöntős szakasza. Külföldi futball nélkül sem maradunk, bajnoki és kupameccseket is rendeznek: pályán a Tottenham, a Bayern München, az Internazionale és a Barcelona. A keddi programban még: kerékpár, kosárlabda és tenisz.
ápr. 16
17:48
Visszavonult az olimpiai bajnok kanadai műkorcsolyázó (m4sport.hu)
A 27 éves versenyző 2011 és 2013 között sorozatban háromszor lett világbajnok.
ápr. 16
17:49
Dortmund: Batshuayi sérülés miatt elbúcsúzott a klubtól (She)
Michy Batshuayi megsérült, ezért a mostani idényben már nem léphet pályára a Borussia Dortmund labdarúgócsapatában.
ápr. 16
17:54
Pénzbüntetést rótt ki futballistáira a Diósgyőri VTK (m4sport.hu)
A játékosoknak a használatra kapott autókat is le kell adni.
ápr. 16
18:03
„A külföldi úriemberektől több kell” – az NB I góllövőlistáján is megálltak (She)
A labdarúgó NB I 26. fordulóját követően a szokásos, statisztikás, visszapillantó cikkünkben ezúttal a légiósok, kimondottan a külföldi támadók teljesítményének visszaesésére fókuszálunk, mivel először ebben a szezonban két magyar játékos – jelesül Varga Roland és Novothny Soma – áll a góllövőlista első két helyén.
ápr. 16
18:05
Ligue 1: kárpótolják a híveket a Monacónál a kiütés után (She)
Mint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain 7–1-re kiütötte a második helyen álló Monacót a Ligue 1 33. fordulójában, ezzel bebiztosította hetedik bajnoki címét a francia élvonalban. A mérkőzés után a hercegségbeli együttes vezetői szép gesztust tettek a Párizsba elutazó szurkolók felé: bejelentették a Twitteren, hogy mindenkinek megtérítik a kö
ápr. 16
18:07
Porto: a klub szeretné megtartani világbajnok kapusát (She)
Néhány héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy Iker Casillas a nyáron távozni szeretne a Porto csapatától – akkor a Nikolics Nemanját is foglalkoztató Chicago Fire érdeklődéséről írtunk. Könnyen lehet azonban, hogy a veterán kapus marad Portugáliában, a Porto elnöke ugyanis kijelentette, szeretné megtartani őt.
ápr. 16
18:15
Tenisz: Piros Zsombor veszélyes lenne ellenfelei egészségére? (She)
A lett Ernests Gulbis, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi 10. helyezettje feladta ellene a mérkőzést, így Piros Zsombor főtáblára jutott a Tuniszban zajló salakpályás Challenger-versenyen.
ápr. 16
18:21
Megműtötték Kiss Ramóna vőlegényét (Blikk)
Eltört Lékai Máté hüvelykujja a vasárnapi Veszprém-Szeged férfi Magyar Kupa-döntőn, ezért hétfőn meg kellett operálni a Kiss Ramónával egy párt alkotó kézilabdázót.
ápr. 16
18:27
DVTK: a klub megbüntette eredménytelen labdarúgóit (She)
Röviddel ezelőtt a DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy megbüntetik az NB I-es csapat labdarúgóit az elmúlt hetek gyenge szereplése miatt.
ápr. 16
18:30
Kiesés fenyegeti a Panathinaikoszt (m4sport.hu)
Újabb kilenc pontot vontak le az athéni klubtól.
ápr. 16
18:39
Bekeményített a diósgyőri klubvezetés: megbüntették a gyengén teljesítő játékosokat (Blikk)
A Diósgyőri VTK labdarúgóit a közelmúltbeli rossz eredmények miatt pénzbüntetéssel sújtotta az OTP Bank Ligában szereplő klub vezetősége.
ápr. 16
18:39
Téli olimpia: a MOBK köszöntette a pjongcsangi győzteseket (She)
A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja hétfőn köszöntötte és tagjaivá fogadta a februári, pjongcsangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövid pályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.
ápr. 16
18:48
Iniesta: Döntöttem a jövőmmel kapcsolatban (m4sport.hu)
A Barcelona ikonja nagy bejelentésre készül a kupadöntő után.
ápr. 16
18:51
Hegymászás: helyén Erőss Zsolt és Kiss Péter emléktáblája (She)
Fontos állomásához érkezett a Kalifa Himalája Expedíció 2018 – Kancsendzönga, amelyre Varga Csaba hegymászó és Sarhan Omar névadó szponzor április 1-jén indult el.
ápr. 16
19:00
Formabontó ünnepségen köszöntötték a phjongcshangi hősöket (m4sport.hu)
Az olimpiai aranyat szerző gyorskoriváltó tagjait nívós társaságba kerültek.
ápr. 16
19:03
Vb 2018: lemarad a tornáról az aggastyán kapus cseréje (She)
Nem lehet ott a nyári labdarúgó-világbajnokságon az egyiptomi válogatott cserekapusa, Ahmed el-Senavi.
ápr. 16
19:12
Fantasztikus hír, Dzsudzsák Balázs komoly elismerést kaphat (Ripost)
Jó szezont fut a magyar válogatott csapatkapitánya.
ápr. 16
19:15
Veszélyben a belga sztár vb-szereplése? (Blikk)
A Borussia Dortmund megerősítette, a gárda gólvágója, a bokasérülést szenvedő Michy Batshuayi befejezte a szezont, illetve a vb-szereplése is bizonytalanná vált.
ápr. 16
19:15
Hoffenheim: nem hétköznapi gólpassz – Szalaiék különleges kapcsolata (She)
Nico Schulz elfutott a bal szélen, betört a tizenhatoson belülre, majd az alapvonalról középre passzolta a labdát, amelyet Szalai Ádám a kapuba helyezett. A Hoffenheim ezzel a góllal állította be a 2–0-s végeredményt a Hamburg elleni mérkőzésen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában. A Kicker anyagából kiderül, a
ápr. 16
19:17
Élete első gólját szerezte a profik között Nagy Ádám (Blikk)
Bologna – Megtört a jég, végre saját góljának örülhetett a felnőttek között Nagy Ádám (22)!
ápr. 16
19:27
Hoffenheim: „Fantasztikusan játszik, amióta a szomszédom” – Szalaiék különös kapcsolata (She)
Nico Schulz elfutott a bal szélen, betört a tizenhatoson belülre, majd az alapvonalról középre passzolta a labdát, amelyet Szalai Ádám a kapuba helyezett. A Hoffenheim ezzel a góllal állította be a 2–0-s végeredményt a Hamburg elleni mérkőzésen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 30. fordulójában. A Kicker anyagából kiderül, a
ápr. 16
19:39
PL: David Silva megható fotóval ünnepelte a bajnoki címet (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 34. fordulójában a sereghajtó West Bromwich Albion 1–0-ra legyőzte idegenben a Manchester Unitedet, így biztossá vált a Manchester City aranyérme. A City játékosa, David Silva a Twitteren megható fotóval és üzenettel ünnepelt.
ápr. 16
19:41
Atlétika: japán és amerikai siker a Boston maratonin (She)
A férfiaknál a japán Kavaucsi Juki, a nőknél az amerikai Desiree Linden nyerte meg az idei Boston Marathon utcai futóversenyt.
ápr. 16
19:43
Videó: elvesztette a fejét az amerikai a szemen talált bíróval szemben (She)
Teniszpályán kifejezetten ritkán látható jelenetsort hozott a monte-carlói salakpályás férfi torna első fordulójában rendezett Albert Ramos-Vinolas–Jared Donaldson találkozó. A spanyol 6:3, 3:2-es vezetésénél Ramos-Vinolas szerváját a székbíró jónak ítélte, míg Donaldson szerint kint volt.
ápr. 16
19:48
Leclerc furcsa kicsúszása (m4sport.hu)
Legalább „nem veszített vele sokat”.
ápr. 16
20:00
Dani Alves egyedülálló gyűjteményt tudhat magáénak (m4sport.hu)
Rajta kívül más labdarúgó nem tudott ennyi trófeát szerezni.
ápr. 16
20:09
Elképesztő rekordot döntött meg Dani Alves (Blikk)
Vasárnap nyert francia bajnoki címével a brazil Dani Alves lett minden idők legtöbb trófeát nyert labdarúgója.
ápr. 16
20:15
Tíz hős, egy hülyegyerek – amikor Beckham volt az angolok reménye (She)
Van, aki az 1970-es vb-re esküszik, más az 1982-esre, 1954-et természetesen sohasem feledjük, de a 66-os brazilverést sem. A világbajnokságok 1930 óta íródó története tele van emlékezetes csatákkal, bizonyára a nyári oroszországi tornán is lesznek ilyenek – a vb végéig szombatonként felidézzük az eddigi húsz futballünnep legcsodásabb és legbotr
ápr. 16
20:15
Horror a strandon, cápa harapott a szörfösbe (Ripost)
Két órán belül két sérült. Bomló tetem vonzotta a környékre az életveszélyes fenevadat.
ápr. 16
20:21
Dani Alves mindenkit lenyomott (Infostart)
Vasárnap nyert francia bajnoki címével a brazil Dani Alves lett minden idők legtöbb trófeát nyert labdarúgója.
ápr. 16
20:33
Bíróság elé kerülhetnek a síszövetség döntései (Infostart)
Miklós Editet választották a Magyar Sí Szövetség elnökének a szervezet vasárnapi rendkívüli tisztújító közgyűlésén. A korábbi olimpikon az InfoRádiónak elmondta, azért indult az elnöki posztért, mert a szövetség vezetése nem biztosította a versenyzők számára a megfelelő körülményeket. Bajai András továbbra is magát tartja a Magyar Sí Szövetség elnö
ápr. 16
20:51
Argentína: a Boca szeretné magához csábítani Buffont (She)
Argentin lapértesülés szerint a Boca Juniors labdarúgócsapata szeretné szerződtetni Gianluigi Buffont, a Juventus veterán kapusát.
ápr. 16
21:00
Fél havi fizetésüket és autóikat is elveszik a DVTK labdarúgóitól (HírTV)
A vezetők megelégelték a rossz szereplést.
ápr. 16
21:03
Vb 2018: tiltakozó állatvédők, Tyim nem lesz ott a nyitányon (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az orosz harmadosztályú Masuk-KMV Pjatyigorszk–FK Angust Nazrany mérkőzés előtt egy medve adta át a bajnoki kezdőrúgása előtt a labdát a találkozó játékvezetőjének. Az esetről készült videó kapcsán szóba került, hogy a nyári világbajnokság nyitó meccsén, megnyitóján hasonló attrakcióval készülő szervezők részéről ez e

Keresés