2018. április 6. péntek

ápr. 6
12:27
Költségplafonnal tenné szorosabbá az F1-et a Liberty! (m4sport.hu)
Ismertette 2021-es reformterveit az F1 kereskedelmi tulajdonosa! Egyszerűbb, olcsóbb és igazságosabb F1-et akarnak!
ápr. 6
12:39
Videó: valami nagyon furcsa volt a két Arsenal-büntetőnél (She)
Talán a szurkolók sem szúrták, ám az Arsenal a hivatalos Facebook-oldalán egy érdekes dologra hívta fel a figyelmet: a Stoke City ellen 3–0-ra megnyert bajnokin a Premier League 32. fordulójában Alexandre Lacazette és Pierre-Emerick Aubameyang is pontosan ugyanúgy, pontosan ugyanoda lőtte a büntetőt. A kapus pedig pontosan ugyanúgy vetődött a másik
ápr. 6
12:51
Manchester United: Mourinho a nyáron Dortmundból igazol? (She)
A Kicker értesülése szerint a Manchester United szerződtetné a Borussia Dortmund görög védőjét, Szokratisz Papasztathopuloszt.
ápr. 6
12:53
MKSZ: nincs kapitánykérdés, mindenben támogatják Vranjest (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség főtitkára, Novák András a Sport TV Mai helyzet című műsorában leszögezte, a Veszprém Bajnokok Ligájából való kiesése nincs hatással a szövetségi kapitány pozíciójára. A szövetség törekszik rá, hogy a későbbiekben is a Papp László Budapest Sportarénában legyen a női Magyar Kupa négyes döntője, emellett mindent megtesz ma
ápr. 6
12:55
Vívás: Visszatért a magabiztosságom – Szilágyi Áron (She)
A riói olimpia után nyert újra Szilágyi Áron: a kétszeres olimpiai bajnok kardvívó a szöuli GP-viadalon végzett az első helyen. A Nemzeti Sportnak elárulta, mi okozott problémát neki a játékok óta eltelt időszakban.
ápr. 6
12:57
Tarasova a nemzetközi élmezőnybe hajtaná a műúszókat (m4sport.hu)
Az elkövetkezendő hónapokban több rangos nemzetközi versenyt rendeznek Budapesten.
ápr. 6
13:03
PSG: egy éve nem játszott tétmeccset – tortával ünnepelt... (She)
Hatem Ben Arfa egy éve nem lépett pályára tétmérkőzésen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germainnél, ez pedig ünneplésért kiállt – gondolta a játékos.
ápr. 6
13:05
Ricciardo az élen, Verstappen mért kör nélkül az első edzésen (She)
Felemásan indult a Red Bull hétvégéje Bahreinben, hiszen Max Verstappen nem tudott mért kör teljesíteni az autója meghibásodása miatt, míg csapattársa, Daniel Ricciardo a legjobb időt futotta az első szabadedzésen. Az három élcsapat versenyzői mögött ezúttal is a Haas végzett, miközben Pierre Gasly a hetedik pozíciót szerezte meg a Toro Rossóval.
ápr. 6
13:07
Férfi kosár: Mostantól a spanyol bajnoki döntő a cél – Hanga (She)
Hanga Ádám kilenc pontot szerzett az FC Barcelona színeiben a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában, melyben a spanyol csapat 86–82-re győzött az orosz Himki Moszkva ellen, de a rájátszásban nem lehet ott.
ápr. 6
13:15
MotoGP: „Pedrosa fantasztikus, tisztelni kellene a helyzetét” (She)
Magyar idő szerint pénteken 14.00-kor kezdetét veszi a gyorsaságimotoros-világbajnokság Argentin Nagydíjának hétvégéje a Moto3-asok első szabadedzésével.
ápr. 6
13:15
Hanga Ádámék csalódottak az Euroliga miatt (ATV)
Hanga Ádám kilenc pontot szerzett az FC Barcelona színeiben a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának utolsó fordulójában, melyben a spanyol csapat 86-82-re győzött az orosz Himki Moszkva ellen, de a rájátszásban nem lehet ott.
ápr. 6
13:39
Hangáékat a győzelem sem boldogította (m4sport.hu)
Az Euroliga ment a kukába, innen a spanyol bajnoki döntő a cél.
ápr. 6
13:51
Olimpia: visszavonul a téli játékok legeredményesebb versenyzője (She)
Néhány nappal a nyolcszoros olimpiai bajnok Ole Einar Björndalen visszavonulását követően egy újabb norvég legenda jelezte, befejezi aktív pályafutását. Marit Björgen minden idők legeredményesebb téli olimpikonjaként döntött így, a norvég sífutó 2002 óta nyolc arany-, négy ezüst- és három bronzérmet gyűjtött – emellett 18-szor volt világbajnok
ápr. 6
13:51
Berki Krisztián: gyógytorna plusz negyven páros kör (Azenpenzem)
Olimpiai bajnokunk a makacs sérülései és a tavaly őszi vállműtétje után sem tett le arról, hogy ott legyen a 2020-as tokiói ötkarikás játékokon.
ápr. 6
14:03
BL: Seedorf szerint Mourinhóból a Milan csinált nagy edzőt (She)
Clarence Seedorf, a Deportivo La Coruna vezetőedzője (és a Milan legendája) úgy véli, José Mourinhóból tulajdonképpen az olasz gigász csinált sztármenedzsert.
ápr. 6
14:15
Real: „Figo nem akart Madridba menni, de nem volt választása” (She)
Paulo Futre, az Atlético Madrid korábbi szélsője és Luís Figo jó barátja érdekes részletet árult el pénteken az aranylabdás portugál sztár Barcelonából Real Madridhoz szerződéséről. Állítása szerint Figo ki akart hátrálni az átigazolásból, de ez óriási pénzbe került volna.
ápr. 6
14:21
Michelisz újra a pályán, rajtol az első WTCR-idény (Infostart)
10 versenyhétvégén összesen 30 futamot rendeznek idén a most hétvégén induló Túraautó Világkupában. A sorozat második versenyhétvégéje április végén a Hungaroringen lesz majd.
ápr. 6
14:33
Ezt az öregfiúkmeccset látni kell (Infostart)
Gálamérkőzésre készül az olimpiai bajnok magyar vízilabdázókból álló Millennium Masters nevű csapat, amely július 31-én a Duna Arénában megmérkőzik a korábbi legnagyobb ellenfelekből álló világválogatottal.
ápr. 6
14:33
Amerikába utazott Hosszú Katinka és Shane Tusup (Ripost)
Végre újra teljes gőzzel készül a sztárpár. Azt egyelőre nem tudni, mikor láthatjuk őket versenyen is.
ápr. 6
14:33
Stroll is reagált Villeneuve szabotázsos megjegyzésére (m4sport.hu)
A fiatal kanadai már nem foglalkozik azzal, amit honfitársa mond.
ápr. 6
14:35
Meglepő, újra német edzője lehet a magyar fociválogatottnak? (Ripost)
Georges Leekens két vereséggel kezdett a nemzeti csapat kispadján.
ápr. 6
14:39
F1: költségvetési sapka; olcsóbb motorok – ez várható 2021-től (She)
A Liberty Media felvázolta a 2021-es szabálytervezetét a csapatok előtt, amelyben többek között szerepel a költségvetési sapka bevezetése is.
ápr. 6
14:45
Bahreini Red Bull-szendvics: Ricciardo az élen, Verstappen leállt (m4sport.hu)
Ez történt a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén!
ápr. 6
14:51
Saját bőrére ment a jelmondata (Azenpenzem)
Lovrencsics Gergő ismét egyenesbe került, pedig bő esztendeje, a Ferencvárosnak balsikerű 2016-os őszi szezon után őt is azok között emlegették, akik távozhatnak a klubtól.
ápr. 6
15:03
Sidi csak az alapban, Péni a döntőben is villogott (m4sport.hu)
Sidinek nem sikerült jól a döntő.
ápr. 6
15:15
Amikor csodacsatárok röpködtek a Premier League és a Ligue 1 között (She)
Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez–Henrih Mhitarjan-csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni. Új sorozatunk
ápr. 6
15:17
F1: Daniel Ricciardo kezdett a legjobban Bahreinben (She)
Felemásan indult a Red Bull hétvégéje Bahreinben, hiszen Max Verstappen nem tudott mért kör teljesíteni az autója meghibásodása miatt, míg csapattársa, Daniel Ricciardo a legjobb időt futotta az első szabadedzésen. A három élcsapat versenyzői mögött ezúttal is a Haas végzett, miközben Pierre Gasly a hetedik pozíciót szerezte meg a Toro Rossóba
ápr. 6
15:21
Nem is akart odamenni: megdöbbentő részletek derültek ki Figo Barcelonából Madridba igazolásáról (Blikk)
Luis Figo ki akart hátrálni a Real Madriddal kötött szerződéséből 2000-ben, amikor a Barcelona mezét a Királyiakéra cserélte, csakhogy ennek óriási ára lett volna - állítja a portugál honfitársa és barátja, a korábban az Atlético Madridot erősítő Paulo Futre.
ápr. 6
15:27
Tenisz: Serena Williams elbűvölő képet osztott meg (She)
A női teniszezők világranglistáját korábban vezető Serena Williams újra megmutatta a világnak kislányát, Alexis Olympia Ohanian Jr.-t.
ápr. 6
15:27
Bejelentette visszavonulását a nyolcszoros olimpiai bajnok (m4sport.hu)
A norvég sífutónak már nincs motivációja a folytatáshoz.
ápr. 6
15:36
Halálos fenyegetés, nyomoz a rendőrség a bírók ügyében (Ripost)
A videobíró miatt akadhatott ki a tettes.
ápr. 6
15:39
Ukrajna: magyar válogatott is lehet a Sahtar játékosa – sajtóhír (She)
Sajtóértesülés szerint ukrán utánpótlás-válogatott középpályással, a korábban Felcsúton szereplő Vjacseszlav Csurkóval erősíthet a magyar labdarúgó-válogatott.
ápr. 6
15:41
Légfegyveres ob: Sidi csak az alapban, Péni a döntőben is villogott (She)
Színvonalas küzdelmet hozott a férfi puskások versenye a Százhalombattán zajló légfegyveres országos bajnokságon, amelyen Péni István és Sidi Péter nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményt ért el az alapversenyben, a fináléban viszont csak Péni villogott, így ő lett az aranyérmes.
ápr. 6
15:45
Stroll is reagált Villeneuve szabotázsos megjegyzésére (m4sport.hu)
A fiatal kanadai már nem foglalkozik azzal, amit honfitársa mond.
ápr. 6
15:51
Bomba üzlet! 400 ezer euróért vették, fél év múlva milliókért ment Londonba (She)
Az elmúlt években jó néhány klub scoutingstratégiáját volt szerencsém tanulmányozni, de így is szolgált számomra számos újdonsággal Lars Hallengreen, a dán Midtjylland volt head scoutjának eszmefuttatása a témában, nemrég egy hosszabb interjúban beszélt munkájáról. Ezúttal ebből szemezgetnék, összevetve az általa elmondottakat a saját tapasztalatai
ápr. 6
15:57
Fellázadtak: visszakövetelik a boxcicákat a Forma 1-be (Blikk)
Óriási vihart kavart a szurkolók körében, hogy a Forma–1-es világbajnokság jogtulajdonosa úgy döntött, a 2018-as versenyszezonban eltünteti a boxcicákat a rajtrácsról.
ápr. 6
15:57
Szlovénia a célkeresztben (Azenpenzem)
A Telekom Veszprém edzőjeként is dolgozó szövetségi kapitány, Ljubomir Vranjes és csapata már a szlovénok elleni júniusi vb-selejtezőre hangol.
ápr. 6
16:15
Hatalmas küzdelem után negyeddöntős Babos Tímea (Blikk)
A negyedik helyen kiemelt Babos Tímea bejutott a 250 ezer dollár (63,4 millió forint) összdíjazású kemény pályás mexikói női tenisztorna negyeddöntőjébe, miután csütörtökön a 16 között három játszmában, 6:3, 6:7, 7:5-re legyőzte a brit Naomi Broadyt.
ápr. 6
16:17
Reménykeltő siker: két góllal verte az osztrákokat a világbanokságra készülő magyar hokiválogatott (Blikk)
A i divízió I/A-világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott második felkészülési mérkőzésén is legyőzte az A csoportos osztrák csapatot.
ápr. 6
16:27
Olaszország: Ha fehér lennék, kevesebb gondom lenne – Balotelli (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Nice olasz támadója, Mario Balotelli pályafutása során számos alkalommal került kritikák kereszttüzébe a pályán és azon kívüli tettei miatt. A csatár úgy véli, ha fehér bőrű lenne, akkor kevesebb gondja lenne, és könnyebben megbocsátanak neki az emberek.
ápr. 6
16:27
Pénteken is két góllal verték Costa Ricát Dróth Zoltánék (m4sport.hu)
Az első magyar gólt Harnisch Ákos szerezte.
ápr. 6
16:29
Futsal: másodszor is legyőztük Costa Ricát, ismét két góllal (She)
A magyar futsalválogatott pénteken is két góllal múlta felül Costa Rica együttesét felkészülési mérkőzésen.
ápr. 6
16:33
Hibátlan teljesítmény: gólt sem kapott Gulácsi az Európa Liga negyeddöntőben (Blikk)
Tökéletes teljesítményt nyújtott Gulácsi Péter (27) a labdarúgó-Európa-liga negyeddöntőjének első meccsén, ahol a német RB Leipzig a magyar válogatott kapussal a soraiban hazai pályán 1-0-ra verte a francia Olympique Marseille-t.
ápr. 6
16:35
Tessék tőlük tanulni: magyarokkal menetel a fociklub az NB I-ben (Blikk)
Az egyik legkisebb költségvetéssel és külföldi játékosok nélkül menetel a Paksi FC a labdarúgó-NB I-ben.
ápr. 6
16:39
Vb 2018: villámgyorsan elkeltek az osztrák–brazil jegyei (She)
Rekordgyorsasággal keltek el a június 10-i Ausztria–Brazília felkészülési labdarúgó-mérkőzés belépőjegyei.
ápr. 6
16:39
Nem a csodagólt ollózó C. Ronaldo lett a BL-hét legjobbja (m4sport.hu)
Erős volt a verseny, a Real Madrid sztárjának két gól és egy gólpassz sem volt elég a győzelemhez.
ápr. 6
16:45
Monumentális hangszereléssel megújult a Videoton indulója (m4sport.hu)
Egy jó kis Videoton-Diósgyőr meccsen fergeteges lehet a hangulat a dallamot hallva.
ápr. 6
16:51
Räikkönen vezényletével a két Ferrari az élen a második gyakorláson (She)
A két Ferrari vette át a vezetést Bahreinben Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel sorrendben, azonban a gyakorlás végén a csapat nem rögzítette jól az egyik kereket Räikkönen autóján. Az eset miatt 5000 eurós pénzbírságot szabtak ki a versenybírák. A Mercedes-versenyzők lemaradása eközben az öt tizedet is meghaladta, míg a Red Bullok csaknem 1 másodper
ápr. 6
16:51
Folytatódik az NB I-es aranyhajsza az M4 Sporton: képernyőn a Fradi és a Vidi (m4sport.hu)
A listavezető Mezőkövesd elleni meccsével kezdünk, az Újpestet fogadó fehérváriakkal zárunk. Valamennyi meccs élőben az m4sport.hu-n.
ápr. 6
16:53
WTCR: nehezítő súly nélkül versenyezhet Michelisz Marrákesben (She)
Nem siette el ismertetni a plusz súlyokat és a teljesítménykiegyenlítés egyéb tényezőit a Nemzetközi Automobil-szövetség a túraautó-világkupa (WTCR) első versenyhétvégéjére. Jó hír, hogy a többek között Michelisz Norberttel versenyző Hyundai helyzetét nem nehezítik ilyen módon, ám a SEAT León Cuprákkal induló Zengő Motorsport még ennél is jobb

Keresés