2019. február 11. hétfő

febr. 11
10:48
Tagadja a Ferrari szponzora, hogy tilosba tévedt volna (m4sport.hu)
Reagált az ellene Ausztráliában indított vizsgálatra a Ferrarit támogató Philip Morris, és cáfolta a bújtatott dohányreklám vádját.
febr. 11
10:49
Emiatt sikerült jól Fucsovics Márton szófiai tornája (Ripost)
Pályafutása második ATP-döntőjében, két szettben kapott ki (4:6, 3:6) az orosz Danyiil Medvegyev ellen a magyar klasszis.
febr. 11
10:54
Fed-kupa: idegenben ejtették ki a románok a címvédőt (She)
A címvédő cseh válogatott hazai környezetben kikapott a románoktól, így nem jutott be az elődöntőbe a tenisz Fed-kupa világcsoportjában.
febr. 11
11:00
Cavani biztosan kihagyja a MU–PSG-t, a visszavágóra minimális az esély (m4sport.hu)
Nincs remény.
febr. 11
11:06
BL: kétséges az Ajax-sztár szerdai játéka a Real ellen (She)
Az Ajaxnál borúlátók Frenkie de Jong kapcsán, a 21 éves holland középpályás minden bizonnyal kihagyni kényszerül a Real Madrid elleni szerdai BL-meccset.
febr. 11
11:42
Ökölvívás: szívinfarktusból lábadozik olimpiai bajnokunk (She)
A Bors beszámolója szerint a budapesti Bajcsy-Zsilinszky kórház kardiológiai osztályán kezelik Gedó Györgyöt, az 1972-es müncheni olimpia ökölvívóbajnokát. A portál hozzáteszi, szerencsére nincs nagyobb ok az aggodalomra.
febr. 11
11:42
Sokkoló látni, mennyire alulértékelik a Ferrarit – Todt (m4sport.hu)
Miközben sikeres excsapatfőnöke félti a Ferrarit az elvárásoktól, Maranellóban a személycserék után kicsit sem nyomasztó a hangulat.
febr. 11
11:54
NB II: távozik a korábbi másodosztályú gólkirály a Szparitól (She)
Daru Bence távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacustól, és a szintén másodosztályú Balmazújváros együtteséhez igazol – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 11
11:54
Három csapat kerete ér legalább 1 milliárd eurót (m4sport.hu)
Angol és spanyol túlsúly a top 10-ben.
febr. 11
11:56
MU: nyáron a PSG hívta, végül Kínáért hagyta el a csapatot (She)
Marouane Fellaini a francia Telefootnak nyilatkozott klubváltása hátteréről. A 31 éves belga középpályás Ole Gunnar Solskjaer decemberi kinevezésével kikerült a Manchester United kezdőcsapatából, s ezt követően elfogadta a kínai Santung Luneng ajánlatát. Mint elárulta, a nyáron ennél egy szakmailag még vonzóbb ajánlatra, a Paris Saint-Germain megke
febr. 11
12:00
Thaiföld: 70 nap után szabadon engedték a bahreini futballistát (She)
A thai hatóságok több mint 70 napos fogva tartás után szabadon bocsátották Hakim al-Araibit, így a labdarúgó hétfőn este visszatérhet Ausztráliába. A bahreini játékost – elmondása szerint koholt vádak alapján – 2014-ben tíz év börtönre ítélték hazájában, ő azonban megszökött, és Ausztráliában telepedett le. Novemberben azonban thaiföldi nászút
febr. 11
12:06
Szexi ruhában kápráztatta el a nézőket az orosz jégtáncos (She)
Alekszandra Sztyepanova nemrég Fehéroroszországban kápráztatta el a közönséget Ivan Bukinnal együtt. Az előadás mellett a 23 éves jégtáncos ruháját is alaposan megcsodálta a publikum.
febr. 11
12:08
PL: „Az emberek nem értik, mennyire nehéz” – Guardiola Sarri helyzetéről (She)
Rangadóra érkezett, s valóságos mészárlást láthatott a szurkolóhad a manchesteri Etihadban: a City huszonöt perc alatt teljesen padlóra küldte a Chelsea-t, s 6–0-ra nyert az angol labdarúgó Premier League 26. fordulójának csúcsmérkőzésén. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a főszereplők!
febr. 11
12:24
KPMG: élen a Manchester City – íme, a 10 legértékesebb keret (She)
A KPMG Football Benchmark nemrégiben nyilvánosságra hozott elemzése szerint a Manchester City labdarúgócsapata rendelkezik a legértékesebb kerettel – nézzük, kik férnek még be az első tízbe!
febr. 11
12:24
A Ferrari után a McLaren is összeállt egy dohánycéggel (m4sport.hu)
Az olaszokéhoz hasonló együttműködésbe kezdtek a wokingiak.
febr. 11
12:26
NB II: labdaszedő találta meg a pályán a kécskei csatár kivert fogát (She)
Súlyos sérülést szenvedett a Tiszakécske–Mosonmagyaróvár NB II-es labdarúgó-mérkőzésen Batizi-Pócsi Balázs, akinek egyik fogát a meccs lefújását követően a pályán találta meg az egyik labdaszedő srác, s hozta be az orvosi stábhoz – számolt be róla a kécskeiek honlapja.
febr. 11
12:30
Sepsi OSK: közleményben tiltakoznak a magyarellenes megnyilvánulások ellen (She)
Második idei mérkőzését is elvesztette a Sepsi OSK a román labdarúgó-bajnokság élvonalában: a szentgyörgyi stadionban hiába buzdította csaknem 5000 néző a hazaiakat a Dinamo ellen, a vendégek nyertek 1–0-ra. A találkozón olyan magyarellenes megnyilvánulásokat tettek a vendégszurkolók, melyeket nem hagyott szó nélkül a Sepsi.
febr. 11
12:54
Bayern: tovább erősíti ázsiai jelenlétét a bajor klub (She)
Tovább erősíti ázsiai jelenlétét a Bayern München, amely ezúttal Dél-Korea labdarúgó-szövetségével (KFA) kötött együttműködési megállapodást.
febr. 11
13:00
La Liga: a Real Madrid érte el elsőként a 600-as határt (She)
A királyi gárda nyerte a 23. forduló rangadóját a spanyol labdarúgó-bajnokságban (La Liga): Santiago Solari együttese idegenben 3–1-re legyőzte az Atlético Madridot. A Real Madrid ezzel mérföldkőhöz érkezett, története 600. idegenbeli sikerét aratta a spanyol élvonalban.
febr. 11
13:00
Fucsovics bekerült a 40 legjobb teniszező közé (ATV)
A legmagasabban jegyzett magyar teniszező kilenc helyet javított.
febr. 11
13:18
Barcelona: kártalanította csalódott szurkolóját Boateng (She)
Viccnek indult, végül aztán örömteli valósággá vált az egyik futballszurkoló számára egy párbeszéd az Instagramon: a férfi csalódott kedvencében, Kevin-Prince Boatengben, aki végül kártalanította őt.
febr. 11
13:30
Barcelona: megállapodtak a Frankfurt gólvágójáról – sajtóhír (She)
A Frankfurter Allgemeine Zeitung beszámolója szerint az FC Barcelona szóban megállapodott az Eintracht Frankfurttal Luka Jovics szerződtetéséről, így a Bundesliga góllövőlistáját jelenleg vezető szerb támadó a katalán együttesben folytathatja a pályafutását.
febr. 11
13:36
Heti program: kosárlabda és röplabda MK-döntő; Év Sportolója Gála (She)
Megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája és az Európa-liga egyenes kieséses szakasza, a BL-ben a legjobb nyolc, az EL-ben a legjobb tizenhat közé jutás a tét. A hétvégén aztán folytatódnak az NB I, az NB II és a topligák küzdelmei, Angliában az FA-kupáé a főszerep. Röplabdában mindkét nemnél, kosárlabdában a férfiaknál Magyar Kupa-döntőt rendeznek.
febr. 11
13:54
Hertha: Ha ő megindul, akkor vége az ellenfélnek – Dárdai (She)
Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője Davie Selkét magasztalta csapata mönchengladbachi győzelme után.
febr. 11
13:54
A labdaszedő találta meg a pályán a tiszakécskei csatár kivert fogát (444.hu)
Durva meccs volt a vasárnapi Tiszakécske–Mosonmagyaróvár. Három kiállítás, egy arconkönyöklés, fogtörés, kórház.
febr. 11
14:00
Anglia: Scholes lett a PL-alapítócsapat menedzsere – hivatalos (She)
A Premier League egykori alapítói közé tartozó Oldham Athletic menedzsereként folytatja edzői karrierjét Paul Scholes – jelentette be hivatalos honlapján a jelenleg az angol negyedosztályban szereplő egyesület. A megállapodáshoz az Angol Futball Liga (EFL) hozzájárulása is kellett, miután Scholes személye összeférhetetlenséget vetett fel.
febr. 11
14:12
befutott a szurkoló, CR gólörömét imitálta a Juve meccsén (She)
A Juventus vasárnap idegenben 3–0-ra legyőzte a Sassuolót az olasz bajnokság 23. fordulójában. A találkozó egyik pillanatában Cristiano Ronaldóhoz befutott egy szurkoló, aki a portugál sztár gólörömét utánozta. Maradjunk annyiban, még egy kicsit gyakorolnia kell...
febr. 11
14:24
A Manchester City lenyomta a Barcát és a Liverpoolt is (Infostart)
A KPMG Football Benchmark elemzése szerint a Manchester City labdarúgócsapata rendelkezik a legértékesebb kerettel.
febr. 11
14:24
Sepsi OSK: Neagoe a bíráskodás látva nem lát esélyt felsőházra (She)
Már két napja véget ért a Sepsi OSK–Dinamo (0–1) román élvonalbeli bajnoki mérkőzés, ám a pályán nem túl látványosan csatának folyamatosan dagadó folytatása alakult ki a médiában. A székelyföldi csapat a bukarestiek látványos sajtó- és játékvezetői hátszele mellett a Dinamo-szurkolók egyre durvább magyarellenességének tolerálásával vádolja a r
febr. 11
14:26
Edzősors: márciustól ismét munkába áll José Mourinho (She)
José Mourinho március elejétől külön műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi.
febr. 11
14:30
Téli EYOF: megvan az első magyar arany Szarajevóban (She)
Talabos Attila nyerte a magyar csapat első aranyérmét a Szarajevóban zajló téli európai ifjúsági olimpiai fesztiválon (EYOF). A rövid pályás gyorskorcsolyázó 1500 méteres távon győzött.
febr. 11
14:32
Női vízilabda: az Európa-bajnok legyőzésére készülnek a mieink (She)
Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya bízik benne, hogy csapata meg tudja ismételni kedden, hazai medencében az Európa-bajnok hollandok ellen idegenben nyújtott produkcióját.
febr. 11
14:36
Bemutatták az új Toro Rossót! (m4sport.hu)
A Haas után a mezőnyből másodikként a Toro Rosso is bemutatta 2019-es új autóját, a Honda-motorral hajtott SRT14-et!
febr. 11
14:42
F1: megérkezett az új Toro Rosso, az STR14 (She)
A Toro Rosso online rántotta le a leplet 2019-es konstrukciójáról, az STR14-ről, míg az új pilótapáros, Danyiil Kvjat és Alexander Albon az új sisakfestését mutatta be.
febr. 11
14:42
José Mourinho az orosz állami tévénél kapott állást (ATV)
A portugál edző nem először dolgozik a Russian Todaynek.
febr. 11
14:48
Megvan Mourinho új állása (Infostart)
José Mourinho március elejétől saját műsort kap az RT orosz állami televíziós csatornán, a labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzéseit elemzi majd.
febr. 11
14:48
Bíró Attila szerint a szurkolók buzdítása lehet az Eb-győztes elleni siker záloga (m4sport.hu)
A női pólósok szövetségi kapitánya nehezebb meccset vár, mint Hollandiában.
febr. 11
14:54
BVB: Reus sérülése súlyosabb, nem játszik a Spurs ellen (She)
Marco Reus a múlt keddi, Werder Bremen elleni kupamérkőzésen szenvedett izomsérülést, azon a meccsen a szünetben le is kellett cserélni. A Sport Bild most arról ír, a 29 éves támadónak a vártál többet kell kihagynia.
febr. 11
14:54
Már Dél-Koreában is tehetségekre vadászik a Bayern München (m4sport.hu)
Tovább erősíti ázsiai jelenlétét a bajor klub.
febr. 11
15:00
Gyász: síelés közben elhunyt a londoni olimpia evezős bajnoka (She)
Síelés közben életét vesztette a svájci St. Moritzban Maximilian Reinelt német evezős, aki a londoni olimpián arany-, a riói játékokon ezüstérmes volt a férfi nyolcassal.
febr. 11
15:00
Hatalmasat jófejkedett a Barcelona új igazolása (m4sport.hu)
Boateng átigazolása belerondított a focimenedzser-játékba, a futballista meglepőt húzott.
febr. 11
15:02
MU: hosszabbított a kapitány, 2021-ig marad az Old Traffordon (She)
A Manchester United hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy egy évvel meghosszabbította Ashley Young 2020 nyarán lejáró szerződését, így a 33 esztendős védő marad a klub kötelékében.
febr. 11
15:06
Síbalesetben vesztette életét London olimpiai bajnoka (m4sport.hu)
Halálának körülményei egyelőre még nem ismertek.
febr. 11
15:24
Légiósprogram: DAC–Slovan Bratislava; Roma–Bologna (She)
Ahogy olvasóink már megszokhatták, a Nemzeti Sport Online hétről hétre összeszedi toplégiósaink mérkőzéseit. Lássuk, milyen találkozók várnak külföldön játszó futballistáinkra és csapataikra az előttünk álló napokban!
febr. 11
15:24
Szoboszlai és még két magyar az EL egyenes kieséses szakaszában (m4sport.hu)
A szokásoktól eltérőn kedden kezdődik az Európa-liga tavaszi szezonja.
febr. 11
15:26
Oroszországban kapott munkát Mourinho (m4sport.hu)
„Mégis mit gondoltak, mi mást csinálnék?”
febr. 11
15:36
A Síparkban lesz az országos freestyle snowboard bajnokság (Síelők)
A 2018/2019-es szezon legjobb híre a hazai hódeszkásoknak, hogy a Mátraszentistván Sípark ad otthont a magyar freestyle snowboard bajnokságnak. 2019. február 23-án, szombaton rendezi a Magyar Snowboard Szövetség az slopestyle kategóriában kiírt megmérettetést, melyhez a szövetség ez alkalommal szakmai társszervezőt is bevont.
febr. 11
15:42
Az angol negyedosztályba szerződött a Manchester United legendája (m4sport.hu)
Paul Scholes kinevezéséhez a liga állásfoglalása is kellett.
febr. 11
15:44
Blanc: Franciaországban nincs versenyhelyzet, a PSG ezt nyögi a BL-ben (m4sport.hu)
A francia szerint Solskjaer érzi, hogy mit jelent a United, elődje viszont ezt nem látta át.
febr. 11
15:46
Három alaptörvényre szolgált bizonyítékkal az NB I 20. fordulója (m4sport.hu)
A labda önmagában kevés, a minőség fontosabb, mint a mennyiség, a párharcokat meg kell nyerni.

Keresés