2019. február 8. péntek

febr. 8
10:48
Tenisz: újra Fucsovics stábjában a játékos korábbi edzője (She)
A Bors arról számolt be, hogy Fucsovics Márton régi-új edzője, a francia Olivier Tauma is csatlakozott a játékos stábjához.
febr. 8
10:54
Fucsovics már az elődöntőben (Infostart)
Fucsovics Márton játék nélkül jutott elődöntőbe az 524 ezer euró (166 millió forint) összdíjazású szófiai keménypályás tenisztornán.
febr. 8
10:54
Vasas: a Fáy utcában búcsúztatják Ihász Kálmánt (She)
Január 31-én, életének 78. évében hunyt el Ihász Kálmán, a Vasas olimpiai bajnok, életműdíjas labdarúgója. A széles körű búcsúztatásra 2019. március 2-án, 10 órakor kerül sor a Vasas SC Fáy utcai edzőcsarnokának aulájában – közölte hivatalos honlapján a magyar együttes.
febr. 8
11:06
Gyász: Mbappé és Agüero is üzent, így emlékeznek Salára (She)
Mint beszámoltunk róla, csütörtök este kiderült, Emiliano Sala holttestét emelték ki a La Manche fölött eltűnt repülőgép tenger fenekén megtalált roncsából. A bejelentést követően rengeteg sportoló és csapat üzent a közösségi oldalakon, vagy emlékezett meg legalább néhány szóban, mondatban az argentin futballistáról. Így gyászol a futballvilág.
febr. 8
11:08
FINA: az ügyvezető igazgató Orbán Viktorral tárgyalt (She)
A hazánkban a következő években megrendezendő rangos nemzetközi vizes sporteseményekről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Cornel Marculescuval, a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) ügyvezető igazgatójával péntek reggel Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államti
febr. 8
11:12
Tenisz: Fucsovics játék nélkül elődöntős a születésnapján (She)
A 27. születésnapját éppen ma ünneplő Fucsovics Márton játék nélkül jutott az elődöntőbe az 524 ezer euró (166 millió forint) összdíjazású szófiai kemény pályás tenisztornán.
febr. 8
11:18
DVSC: több játékos is kihagyja a Kisvárda elleni meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC vezetőedzője, Herczeg András a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a hétvégi, Kisvárda elleni bajnoki mérkőzés előtt. Elmondta, hogy több játékosára nem számíthat az összecsapáson.
febr. 8
11:18
Tiltott reklám gyanújával indult vizsgálat a Ferrari ellen (m4sport.hu)
Okozhat még fejtörést a Ferrarinak főtámogatója kampánya...
febr. 8
11:24
A világsztár magyar játékban keresi az ellenfeleket, bárki jelentkezhet (Ripost)
A brazilok aranylabdás világbajnoka, Ronaldinho teqball-kihívást hirdetett meg. Ki mer kiállni a Barcelona korábbi klasszisa ellen?
febr. 8
11:36
MU: hosszabbítottak az angol válogatott védővel – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli Manchester United 2023-ig meghosszabbította játékosának, Phil Jonesnak a szerződését – számolt be a klub a hivatalos honlapján.
febr. 8
11:42
Legalább tízen égtek bent a Flamengo ificsapatának edzőközpontjában (m4sport.hu)
Vélhetően junior játékosok tartózkodtak az épületben.
febr. 8
11:48
Női kézi: kinevezte új szövetségi kapitányát a holland női válogatott (She)
A Holland Kézilabda-szövetség hivatalos honlapja szerint Emmanuel Mayonnade, a francia Metz edzője lett a női válogatott új szövetségi kapitánya.
febr. 8
11:54
Kép: balhé lett abból, ahogy a női futballmezt reklámozták (She)
Skóciában a JD Sports áruház a nemzeti együttes mezének hivatalos boltja, így aki eredeti trikót szeretne vásárolni online, csak a webshopból tud rendelni. Egy apuka a kislányának szeretett volna így venni egy mezt, ám nagyon meglepődött, mikor felment a honlapra…
febr. 8
12:00
Bundaügy: két vádlottra végrehajtandó szabadságvesztést kértek (She)
A Központi Nyomozó Főügyészség súlyosbításért fellebbezett a 2013-as futball bundaügyben, amelyben január 28-án első fokon mind a 24 vádlottat bűnösnek találta a Pesti Központi Kerületi Bíróság. Két esetben letöltendő börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyészség.
febr. 8
12:06
Tragédia: tűz ütött ki a Flamengo edzőközpontjában, tízen maghaltak (She)
Tíz ember meghalt, és három megsérült, köztük egy súlyosan, amikor a brazil élvonalban szereplő Flamengo edzőközpontjában tűz ütött ki. Az áldozatokat még nem azonosították, viszont a helyszíni riportok szerint 14 és 17 év közötti gyerekek aludtak a központ tűz által sújtott területén.
febr. 8
12:12
Tragédia: tűz ütött ki a Flamengo edzőközpontjában, tízen meghaltak (She)
Tíz ember meghalt, és három megsérült, köztük egy súlyosan, amikor a brazil élvonalban szereplő Flamengo edzőközpontjában tűz ütött ki. Az áldozatokat még nem azonosították, viszont a helyszíni riportok szerint 14 és 17 év közötti gyerekek aludtak a központ tűz által sújtott területén.
febr. 8
12:24
Vincze Ottó: Miközben nagy volt a feszültség, a zrika is belefért (She)
Az FTC korábbi játékosa, Vincze Ottó eseményekben és botrányokban bővelkedő összecsapásokra emlékezik: előfordult, hogy a bíró odaszólt neki, hogy sprinteljen, máskor az ablakon át kellett társaival távoznia.
febr. 8
12:36
MPB: Drávucz és Suba lesz idén a Magyar Parasport Napjának nagykövete (She)
Drávucz Rita olimpikon, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, valamint Suba Róbert paralimpiai ezüstérmes kajakos lesz idén a Magyar Parasport Napjának nagykövete.
febr. 8
12:38
NBA: James Durantot, Antetokunmpo Curryt választotta elsőként az All Star-drafton (She)
LeBron James Kevin Durantot, Jannisz Antetokunmpo pedig Stephen Curryt választotta elsőként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) All Star-gálájának játékosbörzéjén.
febr. 8
12:42
Nantes: a klub visszavonultatja Sala 9-es számú mezét (She)
Egyperces tapssal kezdődnek a mérkőzések a hétvégén a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában a repülőgép-balesetben elhunyt Emiliano Salára emlékezve. A klub ugyanakkor bejelentette, visszavonultatják a támadó mezszámát.
febr. 8
12:42
Csak négy aktív játékos van a Premier League gólpasszkirályai között (m4sport.hu)
A lista élén álló Ryan Giggs rekordja nincs igazán veszélyben.
febr. 8
12:44
Haas: Amíg a Ferrari állja a szavát, nem zavar minket az Alfa Romeo (m4sport.hu)
Nem érzik fenyegetésnek az olaszok egyre szorosabbra fűződő kapcsolatát Hinwillel.
febr. 8
12:48
A Nantes visszavonultatja Sala mezszámát (m4sport.hu)
Többet senki nem viseli a 9-es számot.
febr. 8
13:18
Jet-ski: Eb-futamot rendez júniusban Magyarország (She)
Magyarország nyerte el a három állomásból álló idei jet-ski Európa-bajnokság második futamának rendezési jogát, a június 13-16-án a Nyíregyháza melletti Levelek víztározóján sorra kerülő versenyen 20 ország mintegy 150 versenyzője vesz részt – jelentették be sajtótájékoztatón a nyírségi megyeszékhelyen pénteken.
febr. 8
13:24
NHL: 89 évesen elhunyt a liga első igazi „iron manje” (She)
Január 29-én, kedden 89 éves korában elhunyt az NHL első igazi „iron manje”, aki a hőskorban apró termete és a védőfelszerelések hiánya ellenére több mint ezer meccset húzott le sorozatban.
febr. 8
13:24
Baku: Ez félrement, nem akartuk támadni az F1-et (m4sport.hu)
Az azeri szervező szerint le kell vonni a tanulságot a FOPA félreértett panaszközleményéből.
febr. 8
13:30
Nagy találkozás, Orbán Viktor rangos sporteseményekről tárgyalt (Ripost)
Az egyeztetés kiemelt témája az idén május 11-12-én a budapesti Duna Arénában zajló FINA Úszó Bajnokok Sorozat elnevezésű verseny volt.
febr. 8
13:54
Dopping: megszüntetik az orosz parasportolók eltiltását (She)
A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) március 15-től megszünteti az orosz parasportolókra vonatkozó eltiltást.
febr. 8
14:00
Atlétika: 19 éves kenyai nyerte minden idők egyik legerősebb félmaratonját (She)
A mindössze 19 éves Stephen Kiprop nyerte a Rász el-Haima-i félmaratont, amely minden idők egyik legerősebb versenye volt.
febr. 8
14:06
PL: a Tottenham sztárja becsörgött a reggeli rádióműsorba (She)
Christian Eriksen kellemes meglepetést és mókás pillanatokat okozott az egyik dán rádióadó reggeli műsorában a műsorvezetőknek és még inkább a hallgatóknak, amikor váratlanul betelefonált az adásba, és megtoldotta a csatorna nyereményjátékának „díjalapját” egy mezzel.
febr. 8
14:06
Megszüntetik az orosz parasportolók eltiltását (m4sport.hu)
Az oroszok elfogadhatónak tartják a nemzetközi bizottság által támasztott feltételeket.
febr. 8
14:08
Verstappen: A korom már nem lehet kifogás (m4sport.hu)
Lewis Hamilton extrém kedvteléseit még nem engedné meg magának, ám a pályán már elvárja, hogy az ő szintjén teljesítsen.
febr. 8
14:33
Gyászol Szalai Ádám volt csapata, meghalt a német foci legendája (Ripost)
Elhunyt Rudi Assauer, aki UEFA-kupa- és Német Kupa-győzelmet is ünnepelhetett a Schalkéval. Alzheimer-kórban szenvedett.
febr. 8
14:42
Aki soha nem tudta feladni, most megpihenhet – ki is volt Sala? (She)
Csütörtök éjjel megerősítést nyert, amitől a (futball)világ tartott az elmúlt két és fél hétben: Emiliano Sala életét vesztette a január 21-én a La Manche fölött a radarról eltűnt repülőgép katasztrófája során. De ki is volt a 28 éves argentin fiatalember, akit a Premier League-ben szereplő Cardiff City napokkal a tragédia előtt klubrekordot j
febr. 8
14:42
Fabregas szavaiból úgy tűnik, a Real-szurkolók lemondhatnak Hazard-ról (m4sport.hu)
„Persze ez csak az én véleményem, de jól ismerem őt.”
febr. 8
14:48
Honvéd: két fiatal is profi szerződést kapott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd profi szerződést kötött két fiataljával, Szabó Alexszel és Zvara Leventével.
febr. 8
14:54
PL: Solskjaer újabb győzelmet aratott, pedig csapata nem játszott (She)
A Manchester United élére ideiglenes jelleggel tavaly decemberben kinevezett Ole Gunnar Solskjaert választották január hónap legjobb menedzserének a Premier League-ben.
febr. 8
14:56
Barcelona: egy hónapra kidőlt a katalánok fiatal brazilja (She)
A spanyol élvonalbeli FC Barcelona labdarúgója, Arthur Melo a klub hivatalos tájékoztatása szerint legalább három-négy hétre kidőlt. A brazil középpályás combsérülést szenvedett a bal lábán.
febr. 8
15:00
Légiósok: Mindenki tárt karokkal várta – Holman Guzmicsról (She)
A szlovák élvonalban első helyen álló Slovan Bratislava magyar futballistájával, Holman Dáviddal készített interjút, amiben beszél a szezon második felére való felkészülésről és az újdonsült csapattársáról, Guzmics Richárdról.
febr. 8
15:12
Liverpool: rekordbevételt könyvelhetett el a klub (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool FC közölte az éves pénzügyi beszámolóját. Ebből derül ki, hogy a klub világrekordnak számító, 106 millió fontos adózás utáni nyereségre tett szert 2018-ban.
febr. 8
15:14
Földházi Zsófia: El tudom fogadni, ha hibázok vagy esetleg rosszabb napom van (She)
Földházi Zsófia Mizsér Attilával arculatot épít, vezényli élete első vállalkozásának előkészületeit, s hajt, küzd, hogy ott lehessen élete egyik legfontosabb versenyén, a 2020-as tokiói olimpián. Rióhoz képest jóval érettebb gondolkodással, tudatosabban, határozott célokkal.
febr. 8
15:16
Tenisz: Berrettini vár Fucsovicsra, miután legyőzte Verdascót (She)
A Szófiában zajló kemény pályás férfi tenisztorna elődöntőjében az olasz Matteo Berrettini két óra 23 perc alatt 4:6, 7:5, 6:4-re legyőzte a 6. kiemelt spanyol Fernando Verdascót, így ő készülhet a Roberto Bautista Agut betegsége miatt játék nélkül elődöntőbe jutó Fucsovics Márton ellen.
febr. 8
15:24
Barcelona: Százszor visszanéztem már az el clásicós gólomat – Malcom (She)
A Király-kupa-elődöntő első mérkőzésen csapott össze a két nagy rivális, az FC Barcelona és a Real Madrid. A meccs 1–1-re végződött, a katalánok gólszerzőjének, Malcomnak nagyon sokat jelentett a gólja.
febr. 8
15:36
BL: melyik csapat nyeri meg az MU és a PSG párharcát? (She)
Jövő kedden folytatódik a Bajnokok Ligája, amelyben már a legjobb nyolc közé jutás lesz a tét. Kedden máris egy szuperrangadót rendeznek, az Ole Gunnar Solskjaer irányítása alatt megtáltosodó Manchester United a francia szuperhatalommal, a PSG-vel csap össze. Melyik csapat jut tovább?
febr. 8
15:36
Borzalmas hír, C. Ronaldo édesanyja súlyos beteg (Ripost)
Szörnyű hírt kapott a portugál labdarúgó, Cristiano Ronaldo édesanyja.
febr. 8
15:36
A Barcelona vezetése a mentalitása miatt figyelmeztette Arthurt (m4sport.hu)
A klub szerint a Real elleni kupameccsre nem éppen profi játékosként készült a brazil.
febr. 8
15:42
Sporttámogatás: 125 milliárdra emelték a tao-keretet (She)
Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy a kormány határozott a sport tao-támogatások ügyében.
febr. 8
15:42
50-ről 125 milliárd forintra emelte a sport tao keretét a kormány (SzMo)
Az indoklás szerint az eredeti összeg csak a fejlesztésekre lenne elegendő, a fenntartásra már nem.
febr. 8
15:48
Visszavonultatják Sala mezszámát (Infostart)
Egyperces tapssal kezdődnek a mérkőzések a hétvégén a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában és másodosztályában a repülőgép-balesetben elhunyt Emiliano Salára emlékezve.
febr. 8
15:48
FTC: a másodosztályba adták kölcsön a fiatal tehetséget (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a szezon hátralévő részére a másodosztályú Soroksárnak adta kölcsönbe 20 éves játékosát, Csernik Kornélt – közölte a klub a hivatalos honlapján.

Keresés