2019. március 4. hétfő

márc. 4
19:57
a meccs előtt zavarták meg CR-t, nem örült neki (She)
Mint ismert, vasárnap este a Serie A 26. fordulójában a Juventus Nápolyban 2–1-re legyőzte a Napolit, ezzel még közelebb férkőzött a 2018–2019-es olasz bajnoki címhez. A mérkőzés előtt az öltözőben videót készítettek a készülő Juve-játékosokról, nem meglepő módon különös figyelemmel kísérve Cristiano Ronaldo öltözködését. A portugál sztár azonban l
márc. 4
20:03
Kerékpár: félbeszakították a versenyt, mert egy női kerekes utolérte a férfiakat (She)
Félbe kellett szakítani a nagy presztízsű egynapos kerékpárversenyt, az Omloop het Nieuwsblad női viadalát, miután az egyik kerekes utolérte a férfiak mezőnyét – amely tíz perccel korábban rajtolt.
márc. 4
20:12
Súlyos titkokról hallgat a Budapesten őrzött hekker (Ripost)
Nem férnek hozzá a labdarúgó-maffiát leleplező portugál hekker, Rui Pinto többmilliónyi adatához.
márc. 4
20:21
Real: a szurkolók Mourinhót éltették az el Clásico után (She)
A mögöttünk hagyott héten két fájó vereséget is elszenvedett a Real Madrid labdarúgócsapata: a királyi gárda először a Király-kupa elődöntőjének visszavágóján (0–3), majd a bajnokságban (0–1) kapott ki az ősi rivális FC Barcelonától. Santiago Solari vezetőedző ténykedésével nem mindenki elégedett a fővárosban: egyes szurkolók a katalánok elleni baj
márc. 4
20:39
Tipsport Liga: kisöpörte a DVTK-t, negyeddöntős a MAC (She)
A MAC Újbuda hazai jégen 4–2-re legyőzte a DVTK Jegesmedvék legénységét hétfő este, ezzel összesítésben 3–0-ra megnyerte a két csapat párharcát, azaz bejutott a szlovák élvonalbeli jégkorongbajnokság (Tipsport Liga) negyeddöntőjébe.
márc. 4
20:51
Söpréssel negyeddöntős a Tipsport Ligában a DVTK-t búcsúztató MAC (m4sport.hu)
Két idegenbeli siker után a Tüskercsarnokban is győzött a fővárosi csapat.
márc. 4
20:53
Meglepően sima meccset hozott a harmadik Titánok–UTE negyeddöntő (m4sport.hu)
A Fradi is egy sikerre került az elődöntőtől.
márc. 4
21:03
A MAC nyerte a magyar rangadót (Infostart)
A MAC Újbuda negyeddöntőbe jutott a szlovák jégkorongligában, miután két idegenbeli sikert követően hétfőn a Tüskecsarnokban 4-2-re legyőzte a DVTK Jegesmedvék együttesét.
márc. 4
21:03
Erste Liga: a Fradi és az Újpest egy győzelemre a továbbjutástól (She)
Hétfőn is lendületben maradtak az előnyben lévő csapatok a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében: az FTC idegenben is legyőzte a Vienna Capitals II-t (5–2), s az Újpest is könyörtelen volt a Fehérvári Titánok jegén (4–1), míg a Csíkszereda óriási csatát követően, a 82. percben ütött góllal nyert 3–2-re Brassóban. Mind a három hétfői nyertest egy
márc. 4
22:09
Real: „A szurkolók a lábát csókolgathatnák” – Bale ügynöke kifakadt (She)
Gareth Bale ügynöke szerint szégyenteljes, ahogy a Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolói kezelik a walesi játékost. A 29 éves futballistát kifütyülte a Santiago Bernabéu Stadion egy része, amikor a szombati el Clásico (amelyet az FC Barcelona nyert meg 1–0-ra) 61. percében lecserélték.
márc. 4
22:09
Már nem csak Griezmannon múlik az Atlético Madrid sikeressége (m4sport.hu)
Elképzelhető, hogy Simeone már sajnálja, hogy csak most érkezett a spanyol csatár.
márc. 4
22:15
Női röplabda: már nem Grózer György a Gödöllő edzője (She)
A múlt szombati, DVTK-tól elszenvedett vereséget követően a korábbi háromszoros bajnoki és négyszeres Magyar Kupa-győztes Gödöllői RC nem jutott be a női röplabda Extraliga osztályozójába. Az alábbiakban a Gödöllői RC facebook-oldalán megjelent közleményt olvashatják, amelyet változtatás nélkül közlünk.
márc. 4
22:27
„Ez nem PlayStation” – Klopp ráförmedt az újságíróra (She)
Jürgen Klopp alaposan kifakadt az egyik újságíróra a Liverpool Everton elleni döntetlenje (0–0) utáni sajtótájékoztatón. A sajtó munkatársa azt firtatta, nem érzi-e a német menedzser, hogy túl kevés kockázatot vállalt csapatával a városi rangadón. A Pool szakvezetője kifakadt.
márc. 4
22:33
Csupasport: Ronaldo állandó küzdelmet vív a kilókkal (She)
A brazil Ronaldo 34 évesen hagyott fel a labdarúgással. Vele kapcsolatban nem egy, nem is öt felesleges kilogrammról beszélünk, hanem tíz, húsz kilós súlyfeleslegről. Ennek oka a pajzsmirigy-rendellenesség, amely játékos-pályafutása óta gyötri.
márc. 4
22:57
La Liga: a Real kölcsöncsatára döntött Bardiék ellen (She)
A Real Madridtól kölcsönkapott Óscar góljával a Leganés hazai környezetben 1–0-ra legyőzte az Újpest korábbi légiósát, Enisz Bardit végig a soraiban tudó Levantét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 26. fordulójának záró mérkőzésén.
márc. 4
23:39
Interjú Kleinheisler Lászlóval; olimpiai kvótát szerzett, de alig hiszi el (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
márc. 4
23:39
Nagy versenybe kezdtek a nagyok a Benfica 19 éves tehetségéért (m4sport.hu)
Nehéz elképzelni, hogy sokáig marad Lisszabonban a tehetséges csatár.
márc. 4
23:41
Higgyünk Dalicnak! – Pietsch Tibor jegyzete (She)
Zlatko Dalic úgy emlegeti a március 24-i, budapesti Európa-bajnoki selejtezőt, mint az egyik legkomolyabb vizsgát. Tekintve, hogy a horvát lab...
márc. 4
23:43
Mezcsere? Ne már! – Vincze András publicisztikája (She)
Mi a helyzet a női labdarúgással Magyarországon? Nos, mielőtt a kérdésre megszületne a – szubjektív – válasz, először arról szeretnék írni né...

Keresés