2020. október 1. csütörtök

okt. 1
9:42
Időbüntetés járhat a kijelölt zónákon kívüli szemetelésért (Eurosport)
A tervek szerint időbüntetésre számíthatnak azok a kerékpárosok, akik a kijelölt zónákon kívül dobják el a szemetet a versenyek során.
okt. 1
9:44
kidobásból csoda, elképesztő gól az Egyesült Államokból (She)
Egészen elképesztő gól született az egyesült államokbeli másodosztályú labdarúgó-bajnokság (USL) csütörtök hajnali meccsén. A Hartford United a Philadelphia Union második csapatával játszott, és szerzett egy olyan találatot, amelyről nagy valószínűséggel még évekig beszélnek majd a szurkolók. Íme, Danny Barrera káprázatos megmozdulása!
okt. 1
9:46
Nba: lehet, hogy csak januárban indul az új idény (She)
Adam Silver, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vezérigazgatója szerint lehetnek nézők a csarnokokban a következő idényben.
okt. 1
9:48
Férfi kézi El: egy napot csúszik, pénteken lesz a sorsolás (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség csütörtök helyett péntek délelőtt 11 órakor készíti el a férfi Európa-liga csoportbeosztását – tájékoztatta szerkesztőségünket a sorsolást élőben közvetítő Sport Tv. A hírt a sorozat csoportkörében érdekelt Tatabánya is megerősítette.
okt. 1
9:50
PL: öt évvel meghosszabbította csapatkapitánya szerződését a Wolves (She)
Öt évvel meghosszabbította csapatkapitánya, Conor Coady szerződését az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderers. Az új megállapodás aláírásával a 27 éves hátvéd 2025-ig kötelezte el magát a klubhoz, amelyben 2015 óta játszik.
okt. 1
10:00
Szörf: új rekord a Keszthely–Kenese távon (She)
Bors Máté egy támasztóuszonyos szörffel megdöntötte a Keszthely-Kenese távon kiírt gyorsasági rekordot. A 2024-es párizsi olimpiára készülő versenyző a légvonalban közel 80 kilométeres távolságot 1 óra 36 perc alatt teljesítette – a hirbalaton.hu beszámolója szerint.
okt. 1
10:02
amikor Nikolics duplázott Belgiumban és továbbment a Vidi (She)
A Mol Fehérvár ma a belga Standard Liege vendégeként küzdhet azért, hogy két év elteltével újra az Európa-liga csoportkörében szerepelhessen. Legutóbb éppen a fehérváriak tudtak győzni Belgiumban, nemzetközi kupameccsen.
okt. 1
10:06
Válogatott: Bennünk van, hogy legyőzzük Bulgáriát (She)
Holender Filip a címeres mez adta ösztönző erőről, a Galatasaray érdeklődéséről és a szülőhazája elleni meccsről is beszélt.
okt. 1
10:08
Cselgáncs: Teddy Riner is részt vesz a budapesti GS-versenyen (She)
A francia sztár, Teddy Riner is jön az október 23. és 25. között sorra kerülő budapesti cselgáncs Grand Slam-versenyre. A judoinfo.hu portál híradása szerint a francia szövetség nevezte a 31 éves, nehézsúlyú klasszist a Papp László Budapest Sportarénában rendezendő viadalra.
okt. 1
10:12
A Lakers győzelmével kezdődött a döntő (Eurosport)
A Los Angeles Lakers szerdán 116-98-ra nyert a Miami Heat ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjének első mérkőzésén.
okt. 1
10:24
Ftc: Nem akarunk és nem is nagyon tudnánk sztárokat igazolni – Orosz Pál (She)
„Nagyon örülnék, ha látnám kiírva, hogy Bajnokok Ligája és Ferencváros–Liverpool” – fogalmazta meg vágyát Orosz Pál a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elmondta, mely csapatokat szeretné a Ferencváros mellé a BL-ben, ezenkívül Szerhij Rebrov és a sztárjátékosok is szóba kerültek – olvasható a
okt. 1
10:30
NB Iii: a járványhelyzet miatt elhalasztották a Dvsc–Bvsc meccset (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága levélben jelezte, az NB III Keleti csoportjában a 12. fordulóban esedékes DVSC II–BVSC mérkőzést október 4. helyett november 25-én rendezik meg.
okt. 1
10:42
Mikler Roland: Ez volt az elmúlt időszak legjobb döntése (She)
Szeptember 20-án töltötte be a 36. életévét Mikler Roland, aki tizenegy világversenyen, több mint kétszáz mérkőzésen állt a magyar férfi kézilabda-válogatott kapujában. A Mol-Pick Szeged kapusával az idei Európa-bajnokságról, az olimpiáról, a válogatottról, a két magyar élcsapatról és a családjáról beszélgettünk.
okt. 1
10:44
Légiósok: Szerbiából is érdeklődnek Holender Filip iránt – NS-infó (She)
A Nemzeti Sport információja szerint több más csapat mellett immár a szerb Partizan Beograd is érdeklődik Holender Filip, a svájci Lugano 26 éves magyar válogatott támadója iránt.
okt. 1
10:54
Televízió: újabb szolgáltatónál érhető el az Arena4 (She)
Az Arena4 a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy  a Magyar Telekom és a Network4 megállapodott egymással, így október 6-tól a Telekom IPTV hálózatában is látható lesz a legújabb magyar sportcsatorna.
okt. 1
10:54
Bors Máté az új gyorsasági rekorder a Balatonon (Eurosport)
Új gyorsasági rekord született a Keszthely-Balatonkenese távon kiírt gyorsasági versenyben a Balatonon. Bors Máté szörfös a légvonalban közel 80 kilométeres távot 1 óra 36 perc alatt teljesítette.
okt. 1
11:00
Nemrég elhunyt édesapja járt a világbajnok kerékpáros fejében az utolsó kilométereken (Eurosport)
Érdekességek a friss világbajnok Julian Alaphilippe-ről.
okt. 1
11:06
Roland Garros: Fucsovics–Ramos-Vinolas élőben az NSO-n! (She)
A francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában a világranglistán 63. helyen álló Fucsovics Márton a 44. helyen rangsorolt Albert Ramos-Vinolasszal találkozik. Kövesse a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő szövege közvetítésünk segítségével, szóljon hozzá, mondja el a véleményét!
okt. 1
11:06
Elektronikus távolságtartókat vezetnek be a vasárnapi londoni maratonon (Eurosport)
Ezzel próbálják elejét venni a szervezők tömeges fertőződésnek, és így segíteni a későbbi kontaktkutatást.
okt. 1
11:09
Fontos bejelentést tett a Fradi a Bajnokok Ligája-meccsekkel kapcsolatban (Ripost)
Megvan a hazai meccsek helyszíne a csoportkörben.
okt. 1
11:30
Az étkezés és a pihenés is profin tervezett a csapatban: ilyen életmóddal tartják bombaformában magukat a Fradi Bl-hősei (Blikk)
Történelmi sikert ért el a Ferencváros! A futballgárda 25 év után jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe: a norvégiai 3-3-at követően hazai pályán 0-0-ra végzett a Moldéval, és idegenben szerzett gólokkal megnyerte az utolsó selejtezős párharcot.
okt. 1
11:30
Nhl: hajós felvonulással ünnepelt a bajnok Tampa Bay (She)
A Hillsborough folyón és a Raymond James Stadionban ünnepelte az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) megszerzett bajnoki címét a Tampa Bay Lightning.
okt. 1
11:32
Győzött a Salzburg, Szoboszlaiék ismét ott vannak a Bajnokok Ligája csoportkörében (Blikk)
A RB Salzburg kettős győzelemmel jutott túl izraeli ellenfelén, ezzel sorozatban másodjára, összességében harmadik alkalommal szerepel Európa legjobb csapatai között.
okt. 1
11:33
Európa-liga: Nem a Fehérvár az esélyes (Behaviour)
A nemzetközi rutin Standard Liege mellett szól, akik az elmúlt kilenc évben hatszor jutottak el az El csoportköréig
okt. 1
11:34
Eldőlt, melyik stadionban játssza majd a hazai meccseit a Bajnokok Ligájában a Fradi (Blikk)
Hivatalos oldalán tudatta szurkolóival a Fradi, hogy a csoportkörök során sem hagyják el az arénájukat.
okt. 1
11:36
El: „Nagy meglepetés lenne, ha a Standard Liege kiesne” (She)
A Standard Liege a favorit a Mol Fehérvár FC elleni Európa-liga-selejtezős párharcban – véli Frédéric Bleus újságíró. A székesfehérváriak csütörtök este 20 órától lépnek pályára a tízszeres belga bajnok vendégeként.
okt. 1
11:38
Milan: brazil középpályás távozott, norvég támadó érkezett (She)
A korábbi sajtóhíreknek megfelelően az Olympique Lyon labdarúgócsapata 20 millió euróért megvásárolta az AC Milantól a brazil válogatott Lucas Paquetát.
okt. 1
11:42
Húha: Szijjártó családjában felháborodást keltett Dzsudzsák Balázs mellőzése (Blikk)
Dzsudzsák Balázs a Debrecen TV-ben szerepelt, ahol a váltótársa nem más volt, mint Szijjártó Péter.
okt. 1
11:42
Elhalasztották a sorsolást az Európa-ligában (Infostart)
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) csütörtökről péntekre halasztotta a férfi Európa-liga csoportkörének sorsolását.
okt. 1
11:44
Németországban is szuper a Bayern München (Blikk)
Ötgólos mérkőzésen múlta felül a Borussia Dortmundot a Bayern München, amely ezzel megnyerte a Német Szuperkupát a tegnap este rendezett futballmérkőzésen.
okt. 1
11:48
Giro d’Italia: ketten kikerültek az Asztana keretéből (She)
Kikerült a Giro d’Italiára készülő Asztana keretéből Jurij Natarov és Vagyim Pronszkij, mert szoros kontaktban voltak a koronavírussal fertőződött csapattársukkal, Zsandosz Bizsigitovval.
okt. 1
11:50
Négyesfogathajtó-vb: három magyar indul (She)
Magyarországot három versenyző, Dobrovitz József, Papp János és Vida József képviseli a hollandiai Valkenswaardban jövő hétvégén rendezendő négyesfogathajtó-világbajnokságon.
okt. 1
11:54
Még két versenyző kikerült az Astanából (Eurosport)
Kikerült a Giro d'Italiára készülő Astana keretéből Yuriy Natarov és Vadim Pronskiy, mert szoros kontaktban voltak a koronavírussal fertőződött csapattársukkal, Zhandos Bizhigitovval.
okt. 1
12:00
Serie A: a Napoli támadója két szék közé esik (She)
Arkadiusz Milik minden bizonnyal marad Nápolyban, mivel a Roma és a Juventus után a Tottenham is lemondott a megszerzéséről – olvasható a Futball Italia honlapján.
okt. 1
12:02
Női kosár NB I: a Sopron a legesélyesebb, de… (She)
A női kosárlabda élvonal pénteken kezdődő idénye előtt úgy fest, a Sopron és a Szekszárd a mezőny előtt jár – főleg előbbi, amellyel mindenkinek nehéz lesz tartani a lépést.
okt. 1
12:06
BL: az Origo kisorsolta az Ftc csoportellenfeleit (She)
Az Origo szerkesztőségében felírták egy-egy cetlire a Ferencváros lehetséges BL-ellenfeleinek nevét, majd kisorsolták, hogy mely csapatokat kapja a magyar bajnok. Nem áruljuk el, mi lett az eredmény, csak annyit, hogy mindhárom klub ott volt az előző Európa-liga-idény legjobb négy csapata között. Nagyon várjuk a genfi sorsolást, addig is itt egy ki
okt. 1
12:06
Bors Máté az új gyorsasági rekorder a Balatonon (Eurosport)
Új gyorsasági rekord született a Keszthely-Balatonkenese távon kiírt gyorsasági versenyben a Balatonon. Bors Máté szörfös a légvonalban közel 80 kilométeres távot 1 óra 36 perc alatt teljesítette.
okt. 1
12:12
Nagyon jó hírt kaptak a magyar sportszurkolók (Ripost)
Újabb szolgáltatóval állapodott meg az Aréna4 televízió.
okt. 1
12:18
Férfi kézilabda: pozitív tesztek, elmarad a válogatott összetartása (She)
Több kerettagnál is pozitív eredményt hozott a magyar férfi kézilabda-válogatott összetartását megelőző koronavírusteszt, így a szakmai stáb döntése értelmében a válogatottheteken kívüli, október 2-4. közötti extra edzésnapok elmaradnak – olvasható a Magyar Kézilabda-szövetség közleményében.
okt. 1
12:24
Politikai állásfoglalása miatt felfüggesztette amerikai versenyzőjét a Trek-Segafredo (Eurosport)
Egy Donald Trump, amerikai elnökkel kapcsolatos Twitter-bejegyzés kommentálásáért a Trek-Segafredo kerékpárcsapat ideiglenesen kitette keretéből Quinn Simmonst.
okt. 1
12:36
Mainz: „Minden lehetséges” – a klubelnök beszélt Szalai helyzetéről (She)
Mint arról beszámoltunk, Szalai Ádám ügyvédje a munkaügyi bírósághoz fordult a Mainz első csapatának edzéseitől eltiltott magyar labdarúgó képviseletében. A történtekkel kapcsolatban a német élvonalbeli klub két elöljárója osztotta meg a gondolatait a Bilddel.
okt. 1
12:42
Férfi kézi: a Veszprém külföldre adta kölcsön a 18 éves átlövőt (She)
A Telekom Veszprém a hivatalos honlapján bejelentette, Ilic Zoran decemberig a lengyel Wisla Plocknál kézilabdázik kölcsönben.
okt. 1
12:42
Trump melletti kiállása miatt függesztették fel az idei Tour de Hongrie második helyezettjét (888.hu)
Vajon akkor is ez történt volna, ha a Black Lives Matter mozgalmat támogatja?
okt. 1
12:42
Egy sorsolás már lezajlott: halálcsoportba került a Fradi (BorsOnline)
Huszonöt év után jutott be a Ferencváros focicsapata újra a Bajnokok Ligája főtáb
okt. 1
13:00
Torna: Vecsernyés és Makra címvédésre tör Szombathelyen (She)
Vecsernyés Dávid és Makra Noémi is megvédené címét a péntektől vasárnapig Szombathelyen sorra kerülő torna világkupaversenyen.
okt. 1
13:06
Libertadores-kupa: nyeretlenségi rekorder lett az Alianza Lima (She)
A perui Alianza Lima szerdán megdöntötte a labdarúgó Libertadores-kupa nyeretlenségi rekordját.
okt. 1
13:06
Orosz olimpiai bajnok sífutó készíti fel a kínaiakat (Eurosport)
Tavaly még versenyzett, mostantól viszont már a kínai válogatottakat készíti fel a 2022-es pekingi téli ötkarikás játékokra Nikita Kryukov, az oroszok olimpiai bajnok sífutója.
okt. 1
13:08
Férfi kézilabda: újrakezdte az edzéseket a Komló (She)
Újrakezdte az edzéseket a Sport36-Komló élvonalbeli férfi kézilabdacsapata, amelynek korábban több játékosa megfertőződött a koronavírussal.
okt. 1
13:12
Sokkoló hír: a koronavírus miatt meghiúsul a férfi kézilabda-válogatott összetartása (Blikk)
Több kerettagnál is pozitív eredményt hozott a magyar férfi kézilabda-válogatott összetartását megelőző koronavírusteszt, így a szakmai stáb döntése értelmében a péntektől vasárnapig tervezett edzésnapok elmaradnak - adta hírül a magyar szövetség.
okt. 1
13:18
Sakk: Kaszparovval is beszélget Polgár Judit az online fesztiválon (She)
Több mint 40 színes programmal, köztük egy Garri Kaszparovval rögzített beszélgetéssel várja Polgár Judit az érdeklődőket a jövő szombati 6. Világsakkfesztiválon, amelyet idén először kizárólag online módon rendeznek meg.

Keresés