2022. február 18. péntek

febr. 18
9:36
Kettős svájci siker született férfi síkrosszban (Eurosport)
A világkupában éllovas Ryan Regez simán nyerte a freestyle sízők férfi krosszversenyét a pekingi téli olimpián. Mögötte a világbajnok honfitárs, Alex Fiva szerezte meg az ezüstérmet, aki a verseny rangidős versenyzőjeként, 36 évesen ért oda életében először az olimpiai dobogóra. Az orosz Sergey Ridzik viszont már nem először szerez érmet az ötkarik
febr. 18
9:42
Magyar Márk: Egy élet munkája veszett kárba (444.hu)
A műkorcsolyázónak pozitív lett a koronavírustesztje, ezért a párjával, Scsetyinyina Julijával nem tud elindulni a rövidprogramban és a szombati kűrben a pekingi olimpián.
febr. 18
9:42
A NOB nem akarta, hogy Valijeva induljon a pekingi olimpián (m4sport.hu)
Thomas Bach szerint felül kell vizsgálni a kiskorúak szereplését a felnőtt mezőnyben.
febr. 18
9:54
Nem kér az előkelő életből a ghánai uralkodó fia: Magyarországra költözött – Az is kiderült, melyik hazai focicsapatot erősíti (Blikk)
A ghánai uralkodó egyik fia a Dinamo Kijevtől érkezett a magyar fővárosba, ugyanis az idény végéig a Honvéd csapatát erősíti.
febr. 18
10:18
Ryan Day és Hossein Vafaei parádézott, Luca Brecel kikapott (Eurosport)
A Welsh Open selejtezőit rendezik a héten. Igazán nagy meglepetés nem tud születni ezeken a mérkőzéseken, mert a világranglista első 16 játékosa a helyszínen fogja lejátszani az első mérkőzéseit. Luca Brecel a kiemelés idején még csak a ranglista 17. helyén állt, így neki asztalhoz kellett állnia, és meglepetésre kikapott Rory McLeodtól.
febr. 18
10:20
Óriási szélben francia aranyérem a sílövők női tömegrajtos versenyében (Eurosport)
Meglepetésre Justine Braisaz-Bouchet nyerte pénteken a női sílövők 12,5 kilométeres tömegrajtos versenyét a pekingi téli olimpián. A francia sportoló soha nem győzött még világversenyen, de a világkupában is csak három egyéni győzelme volt. Mögötte két norvég, Tiril Eckhoff és Marte Olsbu Röiseland szerezte meg az ezüst- és a bronzérmet.
febr. 18
10:24
„Utálom az egészet, soha többet nem megyek ki a jégre" – kifakadt a műkorcsolya ezüstérmese (m4sport.hu)
Nemcsak Valijeva volt boldogtalan a kűr végén.
febr. 18
10:24
Megbukott a rénszarvas teszten a Svéd Rally (Racing)
A Svéd Rally szervezői rénszarvas mozgás miatt két szakasszal rövidítették a világbajnoki futam programját.  Rénszarvasok jelentek meg a Svéd Rally szombati napjának környékén, az Örtrask szakasz környékén, ami miatt ott nem lehet sem a versenyzők, sem pedig az állatok biztonságát garantálni. Ezért a verseny szervezői törölték ezt a szakaszt.  20,5
febr. 18
10:26
Frusztrációiból építkezik William Byron (Racing)
Bár minden statisztikai mutatóban javulni tudott tavaly, William Byron nem elégedett. Több versenye alakult borzalmasan, ezekből merít most erőt. Xfinity Series-bajnoki címe után immár ötödik Cup-szezonját kezdheti meg 2022-ben William Byron. 2021 minden addiginál jobban sikerült számára, szigorúan a számokat vizsgálva. 20 alkalommal végzett a top
febr. 18
10:30
Szalai Ádám az Fc Basel mezében pózol (Blikk)
Mindenki meglepődött, hogy Szalai Ádám távozik a Mainzból és az FC Basel svájci klubhoz szerződik, ám a közösségi oldalán már az újdonsült csapata mezében látható.
febr. 18
10:30
Története során harmadszor játszhat olimpiai döntőt a finn férfi jégkorong válogatott (Eurosport)
Calgary és Torino után mehetnek újra az aranyért. A csoportmeccs után újra legyőzték a szlovákokat. Nézze meg a 2022-as pekingi olimpiai játékok legjobb pillanatait az Eurosporton és az Eurosport Playeren.
febr. 18
10:42
Videó: saját lánya ellen játszotta utolsó profi mérkőzését a magyar válogatott vízilabdázó (m4sport.hu)
Családi sporttörténelem.
febr. 18
10:48
Videó: Grealish örömmel tett eleget egy beteg kisfiú kérésének (m4sport.hu)
Még az sem zavarta, hogy a legény MU-mezben feszít. :)
febr. 18
10:48
A kanadaiak a címvédő legyőzésével bronzérmesek a férfi curlingtornán (Eurosport)
Kanada szerezte meg a harmadik helyet férfi curlingben a pekingi téli olimpián, miután a bronzmérkőzésen 8-5-re győzte le a négy évvel ezelőtti aranyérmes Egyesült Államok csapatát. A szombati döntőben majd a skótok küzdenek meg azokkal a svédekkel, akik Phjongcshangban is ott voltak az olimpiai fináléban.
febr. 18
10:48
Ismét Ezüst Nyíl lett a Mercedes – így fest a 2022-es versenygépük (Racing)
Két év után ismét visszatért az ezüst színhez a Mercedes, ugyanakkor a pirosat és a türkizt sem hagyta el. A konstruktőri világbajnok idén visszavágna a Red Bullnak. Ugyan csapat szinten a csillagosok végeztek előrébb, ám az egyéni címet végül Max Verstappen szerezte meg. Az Abu Dhabi Nagydíj körüli botrány lassan lecseng, így az alakulatok is
febr. 18
10:50
Bemutatták a Mercedest, amivel Hamiltonék visszavágnának 2021-ért (m4sport.hu)
Péntek délelőtt a Mercedes F1-es csapata is leleplezte a 2022-es versenyautóját. Új párossal, újult motivációval küzdenek a régi célért: a nagy szabályváltozások után is bajnokok maradnának.
febr. 18
11:12
Hamilton: Én sosem mondtam, hogy abbahagyom (m4sport.hu)
A Mercedes bemutatóján nyilatkozott először Lewis Hamilton a múlt évi szezonzáró óta. Tisztázta, sosem akart visszavonulni, és kész támadásba lendülni az újabb bajnoki címekért.
febr. 18
11:12
Ekkor gurul majd pályára a vadonatúj Ferrari (Racing)
A Ferrari a mai nap folyamán fogja először bejáratni újdonsült konstrukcióját, az F1-75-öt. A hírt az olasz istálló csapatfőnöke, Mattia Binotto erősítette meg. Az idei Ferrariról egy látványos online bemutató keretein belül hullt le a lepel és hosszú időt követően újra szerepet kapott a fekete a Ferrari vörös mellett az autó fényezésében. Az autó
febr. 18
11:18
Xavi szerint jönnek majd a Barca-győzelmek, ha úgy játszanak, mint a Napoli ellen (m4sport.hu)
A mutatott játékkal elégedett volt, a helyzetkihasználást viszont kritizálta a Napoli elleni Európa-liga-meccset követően a Barcelona vezetőedzője, Xavi Hernández, aki több játékosát is méltatta.
febr. 18
11:18
Valter Attila: „Lars miatt még a saját bukásomról is elfeledkeztem” (Eurosport)
Két nap alatt összesen három komolyabb bukás történt az algarvei körön, és a csütörtökiből sajnos Valter Attila sem maradt ki. Az FDJ versenyzője szerencsére megúszta az esetet, csapat és szobatársa, Lars van den Berg azonban két nap alatt másodszor is elesett, és fel kellett adnia a versenyt.
febr. 18
11:18
Grant Enfinger volt a leggyorsabb a Truck szabadedzésén (Racing)
A GMS Racinghez visszatért Enfinger megmutatta, hogy gyorsan összeszokott régi-új csapatával és a legjobb tudott lenni a NASCAR Truck Series gyakorlásán.
febr. 18
11:36
Videón a Ferrari első (ködős) próbaútja! (m4sport.hu)
Miközben a Mercedes a bemutatójával irányította magára a figyelmet, a Ferrari szép csendben megkezdte új F1-es autója bejáratását.
febr. 18
11:42
Visszatért az ezüstnyíl, Wolff elmagyarázta, miért (m4sport.hu)
A fekete mostantól ugyanúgy hivatalos csapatszín, de visszaváltottak.
febr. 18
12:00
Johannes Bø újabb aranyérmet szerzett, és beérte Fourcade-ot (Eurosport)
Johannes Thingnes Bø lett a pekingi olimpia legeredményesebb sportolója, miután megnyerte a férfi biatlonosok 15 kilométeres tömegrajtos versenyét. Az idei téli játékokon ez volt már a norvég klasszis negyedik aranyérme, összességében pedig az ötödik, amellyel beérte egykori nagy riválisát, a francia biatlonlegenda Martin Fourcade-ot.
febr. 18
12:06
A Honvéd új igazolása egy ghánai törzs királyának a fia (m4sport.hu)
Mohammed Kadiri ennek ellenére saját maga szeretne megküzdeni a sikeréért, pénzéért.
febr. 18
12:06
Ruud sérülés miatt visszalépett, Sonego kiesett (Eurosport)
A második kiemelt Casper Ruud sérülés miatt visszalépett, míg a hatodikként rangsorolt olasz Lorenzo Sonego a második fordulóban kikapott és kiesett az 1,8 millió dollár (573 millió forint) összdíjazású Rio de Janeiró-i salakpályás férfi tenisztornán.
febr. 18
12:08
Wolff: Hamilton a versenyigazgató kirúgása nélkül is folytatta volna (m4sport.hu)
A Mercedes csapatfőnöke elégedett az FIA által csütörtökön bejelentett változásokkal, ám elmondta, Lewis Hamilton maradásának nem volt feltétele Michael Masi kirúgása.
febr. 18
12:08
Djokovic tiszteli Nadalt, de úgy érzi, megnyerhette volna az Australian Opent (Eurosport)
Bele sem akart nézni az Australian Open döntőjébe, mivel szívesebben lett volna a pályán, ám végül úgy alakult, hogy látott részeket a mérkőzésből. Bár nem meri kijelenteni, hogy mindenképpen megnyerte volna a versenyt, úgy érezte, jó esélyekkel indult volna harcba a 10. Ausztrál Open-címért. Novak Djokovic ezúttal a szerb állami tévének adott inte
febr. 18
12:10
Djokovic: "Sok versenyen szeretnék indulni, de ez nem rajtam múlik" (Eurosport)
Novak Djokovic a szerb közszolgálati médiának adott interjúban elmondta: nem tartja magát oltásellenesnek, de háromszor is meggondolja, mit visz be a szervezetébe, ugyanis már a legapróbb változásokat is megérzi a pályán. Dubajban egészen biztosan elindul, a versenynaptár többi része viszont bizonytalan, sok múlik a helyi szabályozások változásain.
febr. 18
12:12
Több, mint 100 millióan nézték a 2021-es F1-es szezonzárót (Racing)
A Forma-1 megerősítette, hogy 2021-re megugrottak a sport nézettségi adatai. A bajnokságot eldöntő szezonzáró versenyt 108 millióan nézték. Kétségtelen, hogy az F1 jelenleg felfelé ível, köszönhetően a modernebb kommunikációnak, a netflixes Drive to Survive sorozatnak, és annak, hogy a 2021-es szezon elképesztően szoros bajnoki csatát eredményezett
febr. 18
12:18
Foust: a motorsportnak az Extreme E kell a túléléshez (Racing)
Az amerikai idén csatlakozik majd az Extreme E mezőnyéhez, és az új szezon előtt kijelentette, a jövő szempontjából is nagy hatása van a sorozatnak. „Szerintem a motorsport jelenleg válaszutak előtt áll. Az elektromos versenyzésnek meg kell mutatnia, hogy igenis teljesítmény lakozik benne, de ugyanakkor biztonságos és megbízható is, és képes egyre
febr. 18
12:24
Eltér a szokásostól az idei Ferrari - nézze meg (Infostart)
A Ferrari Forma-1-es csapata is bemutatta az idei világbajnoki sorozatra tervezett versenyautóját.
febr. 18
12:24
Krol az ötödik pekingi aranyérmét szerezte Hollandiának gyorskorcsolyában (Eurosport)
Thomas Krol nyerte a férfi gyorskorcsolyázók pénteki 1000 méteres számát a pekingi téli olimpián. A 29 éves versenyző a második érmét szerezte a mostani játékokon, és egyben pályafutása során is. A férfiak második legrövidebb távján a holland arany mellett kanadai ezüst- valamint norvég bronzérem született.
febr. 18
12:24
A versenyző-társtulajdonos Keselowski vezetésével újul meg az RFK (Racing)
RFK Racing lett a Roush Fenwayből, ahol az újrabrandelt istállóban a K a csapattulajdonos, de még versenyző Brad Keselowski nevét jelöli. Az istálló várja már a szezonkezdést. 2022-re Brad Keselowski a Roush Fenway Racinghez szerződött. Na nem csak egyszerűen versenyzőként, hanem társtulajdonosként is: így lett az istállóból egy névváltoztatás után
febr. 18
12:42
Nagy hír jött, sztárklub vinné Dárdait a megfeneklett Herthából (Ripost)
Dárdai Mártont mellőzi az apját váltó berlini edző, de a sokkal erősebb klubnál nagyon is látnak potenciált a fiatal tehetségben.
febr. 18
12:48
Lacza Zsombor: a poszt-Covidban alig találni fix pontot, tünetegyüttesként kell kezelni (Infostart)
A koronavírus-fertőzésen áteső sportolók hetekig fáradékonyságra panaszkodnak – mondta érdeklődésünkre a Testnevelési Egyetem tudományos és innovációs rektorhelyettese.
febr. 18
13:06
Liu Shaoang: Most már leesett, mi történt velem (m4sport.hu)
Több száz szurkoló, családtagok és barátok fogadták pénteken a Pekingből hazatért rövidpályás gyorskorcsolyázókat.
febr. 18
13:08
Tagadja a Mercedes, hogy háttéregyezséget kötött Masi kirúgásáért (m4sport.hu)
Tagadja a Mercedes csapatfőnöke, hogy háttéregyezségeket kötöttek az FIA-val, és nyomást gyakoroltak rájuk, hogy rúgják ki Michael Masit. Toto Wolff szerint helyes irányt vett a szövetség a bejelentett reformokkal.
febr. 18
13:12
Újra itthon a pekingi sikercsapat (Infostart)
Több száz szurkoló, családtagok, barátok és a sajtó munkatársai fogadták a Gyakorló Jégcsarnokban a pekingi téli olimpiáról hazatért rövidpályás gyorskorcsolyázókat.
febr. 18
13:12
Hamilton részvételével mutatta be új autóját a címvédő Mercedes (Eurosport)
Silverstone-ban mutatta be pénteken az idei Forma-1-es versenyautóját a konstruktőrök között világbajnoki címvédő Mercedes istálló, a bemutatón pedig az előzetes várakozásoknak megfelelően részt vett a csapat hétszeres világbajnoka, Sir Lewis Hamilton is.
febr. 18
13:12
Egy tavalyi felfedezett és M1RA pilóta is lesz a négy új BMW egyikében (Racing)
Bár a tengerentúlon a korai szezonkezdet miatt nem érkezett meg mindegyik M4 GT3-as, a DTM-ben négy autót is ígér a BMW, és már a pilóták is megvannak. 2022-ben a Walkenhorst mellett a Schubert Motorsport fog két autót indítani, miután a ROWE Racing inkább a GT World Challenge Europe és a Nürburgring Endurance Series mellett döntött.
febr. 18
13:18
Pekingből jelentjük: szinte mindenki a Valijeva-ügyről beszél (m4sport.hu)
A short track-versenyek lezárultával értékelte a magyar csapat pekingi szereplését Farkas Márton és Vásárhelyi Tamás, Liu Shaoang két egyéni érme és a vegyesváltó bronzérme feledtette a kudarcokat, így Vásárhelyi Tamás szerint "háromnegyedig" telt a pohár. A Pekingből jelentjük nyolcadik epizódjában természetesen szóba került Magyar Márk kálváriája
febr. 18
13:18
Johannes Bø újabb aranyérmet szerzett, és beérte Fourcade-ot (Eurosport)
Johannes Thingnes Bø lett a pekingi olimpia legeredményesebb sportolója, miután megnyerte a férfi biatlonsok 15 kilométeres tömegrajtos versenyét. Az idei téli játékokon ez volt már a norvég klasszis negyedik aranyérme, összességében pedig az ötödik, amellyel beérte egykori nagy riválisát, a francia biatlonlegenda Martin Fourcade-ot.
febr. 18
13:36
Nagy segítség Russellnek, hogy már ismeri a Mercedest (m4sport.hu)
Megtisztelőnek érzi, hogy Hamilton mellett versenyezhet.
febr. 18
13:36
Liu Shaolin Sándor: "Peking számomra egy hullámvasút volt" (Eurosport)
Több száz szurkoló, családtagok, barátok és a sajtó munkatársai fogadták pénteken délelőtt a Gyakorló Jégcsarnokban a pekingi téli olimpiáról hazatért rövidpályás gyorskorcsolyázókat.
febr. 18
13:38
Megváltozott színvilággal kezdi az új érát a Mercedes (Eurosport)
Péntek délelőtt bemutatta 2022-es Forma-1-es versenyautóját a Mercedes csapata, amely idén visszatér a hagyományos színvilághoz. Egy figyelemfelhívó kampány kedvéért a németek az elmúlt két évben feketére festették autóikat, idén viszont újra az ezüstre szavaztak, kiegészítve a két főszponzor, az Ineos és a Petronas piros, illetve türkíz elemeivel.
febr. 18
13:42
Djokovic: elismerem, hogy önző volt, amit tettem (Infostart)
A világelső teniszező ezúttal a szerb állami tévének adott interjút.
febr. 18
13:42
Mercedes: A Ferrari előnyből indul 2022-ben (m4sport.hu)
A Mercedes szerint köridőben kifejezhető előnyt jelent a Ferrari számára, hogy többet használhatta a szélcsatornáját, mint ők. Toto Wolff szurkol a vörösök felzárkózásáért, de tart is tőlük.
febr. 18
13:42
A ghánai király fia lett a Honvéd FC új játékosa (SzMo)
Mohammed Kadiri pénteken, a Mezőkövesd elleni meccsen debütálhat.
febr. 18
13:42
Ez a snooker történetének legelképesztőbb lökése? (Eurosport)
Hossein Vafaei a Welsh Open selejtezőjében egyszerűen parádézott.

Keresés