2022. február 21. hétfő

febr. 21
10:30
Fucsovics Márton maradt a 36., Novak Djokovics előnye csökkent (m4sport.hu)
A legjobb magyar játékos ezen a héten Dubajban szerepel, első ellenfele – várhatóan kedden – az a Denis Shapovalov lesz.
febr. 21
10:30
LeBron James csapata nyerte az All Star-meccset, Stephen Curry lett az Mvp (Eurosport)
A LeBron James által vezetett Team LeBron nyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnap rendezett All Star-mérkőzését, melyen a liga történetének legeredményesebb hárompontosdobóját, Stephen Curryt választották meg a legértékesebb játékosnak (MVP).
febr. 21
10:30
Neuville már azt sem tudja, mire számíthat (Racing)
Thierry Neuville a Svéd Rally 2018-as győzteseként javítana a Monte-Carlo Rallyn elért hatodik helyezésén, de a verseny új pályái miatt nem tudja, hogy mire számíthat.  Thierry Neuville eddig kilencszer indult a Svéd Rallyn és 2018-as győzelme mellett további két alkalommal tudott dobogóra állni a Hyundai versenyzőjeként.  Az idei évet szerette vol
febr. 21
10:42
Videó: már pályán az új F1-es Haas! (m4sport.hu)
Hétfőn a Haas is csatlakozott az F1-es riválisokhoz: Nyikita Mazepin vitte először pályára új autójukat. A VF-22-est most láthatjuk először a valóságban.
febr. 21
10:42
Udvardy új karriercsúcsot elérve, ismét javított a világranglistán (Eurosport)
Bondár Anna megőrizve pozícióját a 81., Udvardy Panna pedig egy helyet javítva - új karriercsúccsal - a 83. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján.
febr. 21
10:48
Djokovic előnye csökken, Fucsovics megőrizte pozícióját a világranglistán (Eurosport)
Fucsovics Márton megőrizve előző heti pozícióját a 36. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A legjobb magyar játékos ezen a héten Dubajban szerepel, első ellenfele - várhatóan kedden - az a Denis Shapovalov lesz, aki hozzá hasonlóan a negyeddöntőben búcsúzott a múlt héten, Dohában.
febr. 21
11:00
Jön a legerősebb ProTeam is a Tour de Hongrie-ra (m4sport.hu)
A 43. Tour de Hongrie-ra május 11. és 15. között kerül sor, várhatóan huszonnégy csapat részvételével.
febr. 21
11:12
Carlos Alcaraz minden idők legfiatalabb Atp-győztese lett (Eurosport)
A hetedikként rangsorolt Carlos Alcaraz nyerte meg az 1,8 millió dollár (573 millió forint) összdíjazású Rio de Janeiró-i salakpályás férfi tenisztornát. A spanyol játékos a vasárnapi fináléban két szettben, szűk másfél órás mérkőzésen múlta felül a harmadik helyen kiemelt argentin Diego Schwartzmant.
febr. 21
11:12
OGEX 2022: Bakács Levente nyerte az Oazis Gr.3 kupát Győrben (Racing)
Kezdetét vette az Országos Gaming Expo roadshow, ahol a szimulátoros részlegen állandó résztvevőként a Gran Turismo is képviselteti magát a Race Online Hungary (ROH) által.    Az első, Győri állomáson a számos érdeklődő mellett a Gr.3-as amatőr kupára is akadtak jelentkezők. Az ROH által a roadshowra kiírt versenyszéria a Bluemoon Speedway „Infield
febr. 21
11:18
33 éve profi, de nem játszott a világbajnok Ronnie O'Sullivannel (Eurosport)
Nigel Bond játszott világbajnoki döntőt, volt ötödik helyezett a világranglistán, 33 éve a Main Tour tagja, és még ezek után is van, aminek örülni tud. Jelenleg annak, hogy hétfő este Ronnie O'Sullivannel játszik tévés asztalon, akivel 24 éve nem hozta össze a sors. Bond szerint O'Sullivan egészen egyszerűen minden idők legjobb játékosa.
febr. 21
12:00
Lerobbant párszor a Renault-motor: agresszíven rámentek a teljesítményre (m4sport.hu)
Teljesen átdolgozta 2022-re az évek óta nem fejlesztett erőforrását a Renault. Agresszíven rámentek a teljesítménynövelésre – le is robbantak párszor a tesztpadon
febr. 21
12:02
Hetekig nem számíthat világbajnok francia középpályására a Bayern München (m4sport.hu)
Megsérült, így hetekre harcképtelenné vált.
febr. 21
12:12
Pályán a Haas idei versenygépe; így néz ki valójában! (Racing)
A Haas Forma-1-es csapata Barcelonában bejáratta 2022-es autóját, a VF-22-est a héten esedékes előszezoni tesztek előtt. A szabályok szerint a csapatok szezononként két forgatási napot teljesíthetnek, az ilyen “tesztek” pedig 100 kilométerre korlátozódhatnak. A legtöbb csapat már tartott shakedownokat a szezon előtti tesztelés előtt, amely február
febr. 21
12:18
Djokovic: Bármilyen tornán pályára lépek (m4sport.hu)
A szerb klasszis minden játéklehetőségnek örül.
febr. 21
12:24
A Yamaha befejezi motoros tereprally programját (Racing)
A Yamaha bejelentette, hogy a 2022-es Dakar és a FIM tereprally világbajnokság sorozata után gyári szinten befejezi a programját.  A Yamaha kezdetektől, 1979 óta részt vesz a Dakaron, és eddig kilenc alkalommal motorosai végeztek az élen. Utolsó sikerét azonban 1998-ban aratta Stéphane Peterhansel révén, aki ötödik és hatodik motoros sikerét szerez
febr. 21
12:26
Stenhouse, Hamlin és Burton is kritizálja Brad Keselowskit (Racing)
Az RFK Racing újdonsült társtulajdonosa – és versenyzője -, Brad Keselowski szokásához híven agresszíven versenyzett a Daytona 500-on. Az elmúlt években többször is előfordult, hogy a 2012-es bajnok túllépte a határokat a superspeedway versenyeken. Így volt ez 2019-ben is, amikor Brad Keselowski egy edzésen törte majdnem rommá William Byron autóját
febr. 21
12:42
Szőkét hiába csalogatta az FC Barcelona (BorsOnline)
Némi túlzás, hogy Szőke István 200 km/órás sebességgel rúgta meg a labdáit, de hogy nála jobban senki sem szolgálta ki Albert Flóriánt és Varga Zoltánt, arra mérget veszünk.
febr. 21
12:42
Guardiola szerint nehéz dolga lesz a Manchester Citynek a hátralévő 12 bajnoki fordulóban (Eurosport)
Pep Guardiola, a Manchester City menedzsere csapata Tottenham elleni 3-2-es veresége után hangsúlyozta, hogy ő korábban sem mondott olyat, hogy a bajnoki címért folytatott versenyfutás már véget ért volna. A katalán edző szerint a Citynek nehéz dolga lesz az angol bajnokságból hátralévő 12 fordulóban.
febr. 21
12:48
Norrie két, rövidítésbe torkolló szettben múlta felül Opelkát (Eurosport)
Cameron Norrie nyerte meg a 664 ezer dollár (209 millió forint) összdíjazású Delray Beach-i kemény pályás férfi tenisztornát. A mérkőzés 1 óra 49 percig tartott. Norrie (brit, 1.)-Opelka (amerikai, 2.) 7:6 (7-1), 7:6 (7-4)
febr. 21
13:12
A Real Madrid ultimátumot adott Kylian Mbappénak? (m4sport.hu)
Mindeközben a Paris Saint-Germain csillagászati fizetéssel próbálja elérni, hogy a 23 éves támadó meghosszabbítsa a szerződését.
febr. 21
13:12
Hamilton: Hozzák nyilvánosságra az FIA jelentését! (Racing)
Lewis Hamilton azt szeretné, ha mindenki láthatná az FIA jelentését az Abu Dhabi Nagydíjjal kapcsolatban. Hónapok óta téma a 2021-es szezonzáró futam. Az utolsó állomáson ugyanis vitatható döntések születettek, így a Szövetség megvizsgálta és megtárgyalta az eseményeket. Pár nappal ezelőtt az FIA új elnöke bejelentette, hogy Michael Masi már nem le
febr. 21
13:18
Semmi rejtegetés, színpadra az autókkal: új elem az F1-es nagydíjakon (m4sport.hu)
A nagydíjhétvégék megreformált programjának részeként idén az F1-es csapatoknak kötelező lesz bemutatót tartaniuk az autójukra kerülő technikai megoldásokról. Kiderültek a részletek.
febr. 21
13:20
Aubameyang az első, aki négy élbajnokságban is triplázott (m4sport.hu)
A gaboni számára a február a legszerencsésebb időszak, az eddigi hétből három tripláját is az év második hónapjában szerezte.
febr. 21
13:24
Covid, politika, Valijeva - nemzetközi sajtóvisszhang a pekingi olimpiáról (m4sport.hu)
Valijeva doppingügye valószínűleg még hosszú ideig téma lesz.
febr. 21
13:24
Nadalnak nem lenne gondja azzal, ha Djokovic oltatlanul játszhatna a Gs-tornákon (Eurosport)
Rafael Nadal azt nyilatkozta, nem lenne baja azzal, ha Novak Djokovic oltatlanul is játszhatna a Grand Slam-tornákon. Djokovic továbbra is vitákat gerjeszt a Covid-19 körüli álláspontjával, és a napokban kijelentette, hogy inkább kihagyja a majoröket, minthogy beoltassa magát. Nadal, az Ausztrál Open idei bajnoka kedden Acapulcóban tér vissza a tou
febr. 21
13:48
Kimondta a magyar sportoló, jöhet az Eb és az esküvő is (Metropol)
Péni István Európa-bajnokságra, vizsgákra és lagzikra készül.
febr. 21
13:48
Mi minden történt a snookerben a téli olimpia alatt? (Eurosport)
Neil Robertson megint győzött, történelmi női győzelem született egy selejtezőben, Révész Bulcsú az amatőr világbajnokságon jeleskedik, és persze Ronnie O'Sullivan is téma minden mennyiségben. Buzás Gábor és Szentimrei Kristóf, az Eurosport kommentátorai beszélik ki az elmúlt három hét részleteit.
febr. 21
13:54
Ilyen még nem történt focimeccsen: 31 perc alatt három öngólt rúgott a focista (Blikk)
A száraz tény, az Egyesült Államok női futballválogatottja 5-0-ra legyőzte Új-Zéland csapatát a Shebelieves Cup keretében. Az viszont valószínűleg sporttörténelmi pillanat volt, hogy az új-zélandi Meikayla Moore harmincegy perc alatt három öngólt vétett.
febr. 21
14:00
Negyven országból érkeznek a budapesti birkózó Eb-re (m4sport.hu)
Ez lesz az első olyan Eb Magyarországon, melyen valamennyi szakág, a női, a kötött- és a szabadfogás is szerepel.
febr. 21
14:12
Vieó: tökéletes helyezkedés, higgadt befejezés – íme, Bolla Bendegúz 95. percben szerzett gólja (m4sport.hu)
A Grasshoppers a magyar válogatott jobbhátvéd találatával egyenlített a Young Boys elleni mérkőzés ráadásában.
febr. 21
14:12
Bottas figyelmeztette Russellt: Nem olyan egyszerű legyőzni Hamiltont (Racing)
Valtteri Bottas szerint George Russell nem fog felülkerekedni Lewis Hamiltonon idén. A finn pilóta 2017-ben csatlakozott a Mercedeshez. Az évek során egy-egy verseny erejéig meg tudta verni a hétszeres világbajnokot, ám az összetettben, az év végén mindig lemaradt. Utoljára Nico Rosberg tudott az egyéni listán a brit versenyző elé kerülni. A világb
febr. 21
14:14
Videó: bokszmeccsen gyalázták Fodent, majd a védelmére kelő édesanyját ököllel ütötték arcon (m4sport.hu)
Szerencsére nem történt komolyabb személyi sérülés.
febr. 21
14:18
Előre tisztázta versenyzőivel a Ferrari, hol a határ a rivalizálásban (m4sport.hu)
Megelőző elbeszélgetést tartott versenyzőivel a Ferrari csapatfőnöke a 2022-es szezon előtt. Milyen irányt vesz Charles Leclerc és Carlos Sainz párharca?
febr. 21
14:24
Eladó McRae “ne vágd le” WRC-je (Racing)
A rally világbajnokság történetének egyik leghíresebb pillanata, amikor Colin McRae a 2001-es Brit Rallyn levágott egy “ne vágd le”-t. Az eredmény egy emberes hempergés lett, a világbajnoki címet pedig ezzel Richard Burns szerezte meg. A Ford Focus WRC-t később újjáépítették és most eladóvá vált.  Colin McRae 1999-ben rekord fizetésért, 6 millió an
febr. 21
14:26
Blaney a csapatérdeket tartotta szem előtt (Racing)
A vasárnapi Daytona 500-at követően Ryan Blaney elmondta, csak az volt a fontos számára, hogy Penske autó nyerje a versenyt. A 64. Daytona 500 utolsó körei, akárcsak az elmúlt évben, a Penske Racingről szóltak. A csapat két állva maradt versenyzője, Austin Cindric és Ryan Blaney álltak az első két helyen az utolsó métereken, köszönhetően annak,
febr. 21
14:36
Kis hawaiozás után Cavendish nyerte a második szakaszt az Uae Touron (Eurosport)
A szembeszél miatt egy ideig 20 km/h-val haladt a mezőny, de a sprint megint villámgyors volt.
febr. 21
14:42
Negyven országból 1500 vendég érkezik a Birkózó Eb-re (Demokrata)
Az Európa-bajnokság eredményesen szereplő hazai indulói komoly jutalmat kapnak a magyar szövetségtől.
febr. 21
14:54
3 öngólt szerzett egy szűk félidő alatt az új-zélandi hátvéd, lecserélték, hogy megmentsék a további kínoktól (444.hu)
Meikayla Moore-nak nyilván ez volt élete legrosszabb napja.
febr. 21
14:54
Verstappen kezdi a tesztelést a Red Bullnál (m4sport.hu)
A világbajnoké az első tesztnap az RB18-as volánja mögött.
febr. 21
14:56
Videó: Szalai Ádám ezzel a fejes góllal debütált a Baselben (m4sport.hu)
Mint arról beszámoltunk, Szalai Ádám bemutatkozása tökéletesen sikerült új csapatánál, a Baselnél: a svájci Szuperliga 22. fordulójának szombati játéknapján rögtön gólt szerzett. Íme, a magyar válogatott csapatkapitányának találata!
febr. 21
14:58
Több mint ötmillió dollár várja a versenyzőket a budapesti vizes vb-n (m4sport.hu)
Rekordösszegű pénzdíj Budapesten, egy világcsúcsért 50 ezer dollár ját majd.
febr. 21
15:00
Valter Attila: „Bár nem ment igazán, ez is egy hasznos verseny volt” (Eurosport)
Ha nem is egy utolsó pillanatos behívóval, de Valter Attila némileg kényszerűségből az előző héten lenyomta a második idei többnaposát. Egy héttel a rajt előtt, a valenciai kör utolsó napján tudta meg, hogy „egyedül kell hagynia” a Tenerifén edzőtáborozó barátját, Fetter Eriket, és be kellene ugrania az Algarvéra. Ahol David Gaudunek köszönhetően a
febr. 21
15:06
A magyar történelem legnagyobb sportfejlesztésén vagyunk túl (BorsOnline)
Elkészült a Hajrá, magyarok! kiadvány, amelynek segítségével egy hónapon keresztül országjáráson mutatják be azokat az eredményeket, amelyeket a kormány 2010 óta a magyar sport területén elért.
febr. 21
15:12
„Gyötrelmes hónapok” – barátja elmondta, hogyan élte meg Masi (m4sport.hu)
Egy jó barátja nyilatkozott a múlt héten leváltott F1-es versenyigazgató, Michael Masi helyzetéről.
febr. 21
15:12
Hátsérülés miatt visszalépett a dubaji tornától Auger-Aliassime (Eurosport)
Hátsérülés miatt visszalépett a hétfőn kezdődött dubaji férfi tenisztornától a világranglistán kilencedik Felix Auger-Aliassime. A 21 esztendős kanadai játékos döntéséről a viadal szervezői számoltak be hétfőn, hozzátéve, hogy az eredetileg harmadik kiemelt teniszező helyére az ausztrál Alexei Popyrin került szerencsés vesztesként.
febr. 21
15:12
Glock szerint a Ferrari is harcolhat a bajnoki címért (Racing)
Timo Glock szerint igen is komolyan kell vennie a reményekkel tűzdelt Ferrarit. Az új éra hajnalán még sötétben tapogatóznak a csapatok. Eltérő koncepciókat láthatott a nagyközönség a bemutatók során (már ahol a valódi versenygépet leplezték le), így elég nagy meglepetések is születhetnek. Ezen a héten már pályára is gurulnak a a versenygépek, ugya
febr. 21
15:14
Neymar: Nem tudom, játszok-e még Brazíliában (m4sport.hu)
Néha akarja, néha nem. De az Egyesült Államokban lehúzna legalább egy szezont.
febr. 21
15:14
Tiger Woods: fogtok még Pga-körversenyen látni, csak nem tudom mikor (Eurosport)
Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója elmondta, egy évvel súlyos autóbalesete után továbbra is keményen dolgozik a visszatérésén.
febr. 21
15:18
Elek Gábor Tóth Gabrielláról és Tomori Zsuzsannáról: A magyar nemzeti válogatott szent ügy (m4sport.hu)
Az FTC vezetőedzője markáns véleményt fogalmazott meg.
febr. 21
15:30
Szalai Ádám sorsa az InterCityn fordult nagyot (BorsOnline)
Válogatott focistánknak nem csak a gólja jött gyorsan. Vonaton zötykölődött, amikor...

Keresés