2022. március 14. hétfő

márc. 14
0:12
Történelmet írt: Ronaldo a világ gólkirálya! (Blikk)
Manchester – Cristiano Ronaldo a futballtörténelem legeredményesebb játékosa! Az angol Manchester United portugál csillaga megadta a módját a rekorddöntésnek, mesterhármassal adta át a múltnak Josef Bican csúcsát – az ötszörös aranylabdás támadó a Tottenham ellen 3-2-re megnyert hazai bajnokin pályafutása 805., 806. és 807. találatát könyvelte el.
márc. 14
0:12
Végképp kialudt a láng Pekingben (Infostart)
Ukrajna második lett Kína mögött az éremtáblázaton. A vasárnapi záróünnepséggel véget ért a múlt pénteken kezdődött pekingi téli paralimpia.
márc. 14
0:12
Már négy ponttal vezeti a bajnokságot a Vasas (m4sport.hu)
Legyőzte a Győrt.
márc. 14
0:12
Visszatérő csatára duplájával nyert a Fradi, állt a bál Fehérváron (Demokrata)
A címvédő és listavezető Ferencváros Ryan Mmaee góljaival 2-0-ra nyert a MOL Fehérvár otthonában.
márc. 14
0:12
Győzött a Fradi Székesfehérváron (Eurosport)
A címvédő és listavezető Ferencváros a csereként beálló Ryan Mmaee duplájával 2-0-ra nyert a MOL Fehérvár otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 14
0:12
Alonso: Az Alpine képes kellene legyen harcolni a bajnoki címért (Racing)
Hiába nem nyert 2013 óta futamot a Forma-1-ben, még mindig a világ leggyorsabb pilótái között tartják számon Fernando Alonsót, aki két év kihagyás után főleg az idei év és az azzal járó szabályváltoztatások miatt tért vissza. A spanyol négy sikertelen McLaren év után, 2018 végén távozott a Forma-1-ből, de két év szünete sem telt verseny
márc. 14
0:16
Schäfer András a második Bundesliga-meccse után: „A tavaszi idény egy kicsit tanulófélév is számomra” (Blikk)
A magyar labdarúgó-válogatott középpályásával, a januárban azlovákiai DAC-tól a német Union Berlinhez szerződött Schäfer Andrással a tapasztalatairól beszélgettünk.
márc. 14
0:16
Elhúzott a mezőnytől a Ferencváros, pokoljáráson a Fehérvár (Infostart)
2–0-ra nyert a címvédő a Fehérvár otthonában rendezett bajnokin. A hazaiaknak ez volt zsinórban a hetedik vereségük az NB I-ben.
márc. 14
0:16
Kiütéses győzelmével klubrekordot állított be a Leipzig (m4sport.hu)
Gulácsiák 6-1-re nyertek a Fürth vendégeként.
márc. 14
0:16
Tovább folytatódott az Arsenal menetelése (Eurosport)
Az Arsenal kétgólos győzelmet aratott a vendég Leicester City felett az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az ágyúsok góljait Thomas Partey és Alexander Lacazette szerezték.
márc. 14
0:16
Brundle szoros csatát remél a Ferrari pilótái között (Racing)
A Sky Sports szakkomentátora, Martin Brundle egy erős Ferrariban reménykedik, már csak azért is, mert nagyon szeretné megnézni, hogy ezen körülmények között mire megy egymással a csapat két fiatal titánja, Charles Leclerc és Carlos Sainz. A maranellói istálló rendelkezik jelen pillanatban az egyik legerősebb pilótapárossal a Forma-1-ben és mindkét
márc. 14
0:18
Friss hírek jöttek a súlyos sérülést szenvedő magyar válogatott kézisről (BorsOnline)
Francialeckéket vesz betegágyában Máthé Dominik.
márc. 14
0:18
Eldőlt, ki követi Dárdai utódját a Herthánál (rtl.hu)
Azt várja tőle a szakvezetés, hogy benntartsa a csapatot az első osztályban. Tayfun Korkut csak 13 meccset bírt ki a kispadon.
márc. 14
0:20
Váratlan fordulat: pénzhez jut a Chelsea, enyhítettek a szankciókon (Blikk)
Jobbra fordult a Chelsea futballcsapatának helyzete, úgy tűnik, hamarosan új tulajdonosa lehet a Bajnokok Ligája-címvédő klubnak és stabil lábakon állhat anyagilag.
márc. 14
0:20
A Barcelona szűk félóra alatt eldöntötte az Osasuna elleni meccset (m4sport.hu)
A katalánok simán nyertek 4-0-ra és már a harmadik helyen állnak a tabellán.
márc. 14
0:20
Szenzációs pirossal maximumot lökött Judd Trump a Turkish Masters döntőjében (Eurosport)
Frenetikusan kezdődött Judd Trump és Matthew Selt fináléjának esti szakasza Antalyában. 2019 világbajnoka előbb az ellenfélnek adott 60 hibapont ellenére is megnyerte a 9. frame-et (összesen 189(!) pontot szereztek, ami majdnem rekord), rögtön utána pedig meglökte pályafutása hatodik maximum breakjét. Elég ritka egy snookermérkőzésen, hogy egymás u
márc. 14
0:20
Sainz: A változtatásaink többek, mint fejlesztések (Racing)
Carlos Sainz elmesélte, milyen változásokkal próbálták megoldani a “delfinezés” problémáját a második, bahreini tesztek alkalmával. A csapatokat a barcelonai teszten váratlanul érte a jelenség, melynek során az autók gyakorlatilag pattognak az egyenesekben a talajkölcsönhatás miatt, ami kifejezetten kellemetlennek bizonyult. A Ferrari csapata össze
márc. 14
0:22
Újra bedobták Dárdai nevét, harmadszor is megmentheti a Herthát (BorsOnline)
Világsztár érvel mellette. Már az ötödik Dárdai-utód mondott csődöt a berlini futballcsapat élén.
márc. 14
0:24
Elszabadultak az indulatok: Fiola Attilát le kellett fogni a vereség után, összeszólalkozott a szurkolókkal (Blikk)
A Fehérvár a Ferencváros ellen 2-0-s vereséget szenvedett, ami zsinórban a hetedig veresége a hazai pályán játszó csapatnak.
márc. 14
0:24
Az utolsó pillanatban mentett pontot Torinóban az Inter, tovább húzódik a Roma veretlenségi szériája (m4sport.hu)
A Napoli Veronában tudott nyerni, míg a Fiorentina odahaza győzött.
márc. 14
0:24
Nascar: 200. futamgyőztes versenyzőjét avatta a Cup (USAracing)
Főkategóriás Nascar-karrierje első győzelmét ünnepelhette a Phoenix Racewayen Chase Briscoe. A Stewart-Haas Racing másodévese ráadásul...
márc. 14
0:24
Nem hibázott a Dortmund hazai pályán (Eurosport)
A Borussia Dortmund és az Eintracht Frankfurt is otthon tartotta vasárnap a három pontot a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában. A sárga-feketék így kihasználták a Bayern München tegnapi, Hoffenheim elleni botlását.
márc. 14
0:24
Hamilton számára már nem lesz több szerződéshosszabbítás? (Racing)
Lewis Hamilton utalt rá, hogy nem biztos, hogy meghosszabbítja jelenlegi szerződését a Mercedesnél. Mivel kitart amellett, hogy 40 évesen már nem feltétlenül akar majd a Forma-1-ben versenyezni. A britet a jelenlegi szerződése a következő szezon végéig köti az Ezüstnyilakhoz. Egyre több kérdés merül fel azonban Hamilton hosszú távú jövőjével kapcso
márc. 14
0:24
Nascar: 200. futamgyőztes versenyzőjét avatta a Cup (Racing)
Főkategóriás Nascar-karrierje első győzelmét ünnepelhette a Phoenix Racewayen Chase Briscoe. A Stewart-Haas Racing másodévese ráadásul...
márc. 14
0:26
Bekeményített az angolok kapitánya, ennek nem mindenki örül (BorsOnline)
Kivételt tesznek az angol labdarúgó-válogatott játékosai barátnőivel és feleségeivel, amennyiben - bár Katarban tilos az alkoholfogyasztás -, a csinos hölgyek egy csodálatos tengerjáró hajó lakóiként kedvükre megihatnak bármit.
márc. 14
0:28
Egy lépésre az elődöntőtől a Fehérvár (Eurosport)
Braeden Shaw mesterhármasának is köszönhetően a Hydro Fehérvár AV19 5-2-re legyőzte a vendég olasz HC Pustertal Wölfét az osztrák jégkorongliga (ICEHL) negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, és így összesítésben már 3-0-ra vezet.
márc. 14
0:32
Rapport Richárd győzelmével ért véget a belgrádi torna (Eurosport)
Rapport Richárd végzett az első helyen a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) Grand Prix-sorozatának második, belgrádi állomásán, miután a vasárnapi mérkőzésen legyőzte az orosz Dmitry Andreikint.
márc. 14
0:36
Ismét a Pénzügyőr nyerte a Magyar Kupát (Eurosport)
A Pénzügyőr nyerte a férfi röplabda Magyar Kupát, mivel az érdi fináléban három játszmában legyőzte a Kazincbarcikát. A PSE összességében és megszakítás nélkül is harmadszor diadalmaskodott, utóbbinak köszönhetően ezúttal a vándorserleget is megtarthatja.
márc. 14
0:40
Judd Trump egy év után nyert ismét pontszerzőt (Eurosport)
Judd Trump lett a Turkish Masters első bajnoka, miután a döntőben 10-4-re legyőzte Matthew Seltet. A finálé esti szakaszában azt a Trumpot láttuk, aki az előző három szezonban sorra nyerte a versenyeket, és akinek híre-hamva sem volt eddig a 2021/2022-es idényben. A döntőben három százas breaket lökött, köztük egy parádés maximumot is.
márc. 14
0:44
Hengerelt a Leipzig (Eurosport)
A három magyar válogatott játékost foglalkoztató RB Leipzig fölényes, 6-1-es győzelmet aratott vasárnap a sereghajtó, újonc Greuther Fürth vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 14
0:48
Az Eurosport legfrisseb hírei: Javított a Psg, Pogacar nyert összetettben, búcsúzott Osaka (Eurosport)
Eurosport hírek: A bajnokságban javított a PSG a Real Madrid elleni BL-blama után, Tadej Pogacar nyert összetettbena Tirrenón, búcsúzott Naomi Osaka Indian Wellsben.
márc. 14
1:12
Chase Briscoe szenzációs versenyzéssel szerezte meg első győzelmét (Racing)
A tavalyi évet végig küszködő Chase Briscoe megszerezte élete első győzelmét a NASCAR Cup Series Phoenix Racewayen rendezett versenyén. Briscoe a 3. szakaszban vette át az irányítást, és bár az utolsó 30 körben két újraindítást is túl kellett élnie, nem forgott veszélyben a győzelme A verseny végén az első háromban végző versenyzők mindegyike – Bri
márc. 14
1:54
Robert Wickens – Az ember, akit semmi sem képes padlóra küldeni (USAracing)
Robert Wickens nevét az elmúlt évek során azok is megtanulták, akik egyáltalán nem követik a...
márc. 14
1:54
Robert Wickens – Az ember, akit semmi sem képes padlóra küldeni (Racing)
Robert Wickens nevét az elmúlt évek során azok is megtanulták, akik egyáltalán nem követik a...
márc. 14
4:18
Dárdai Pál segítségével állna talpra a sorozatban hét vereségnél tartó Fehérvár (Blikk)
Dárdai Pál tapasztalata, meglátásai segíthetik a felemelkedésben a Fehérvár NB I-es labdarúgócsapatát? A volt szövetségi kapitány, a német élvonalbeli Hertha Berlin korábbi vezetőedzője egyre többet tűnik fel a „Vidi” edzésein és meccsein.
márc. 14
4:48
Jubilált a Nascar: Megérkezett a phoenixi futam zanzásított összefoglalója! (Videó) (USAracing)
Chase Briscoe sikerét hozta a Nascar Cup Series vasárnapi, Phoenix Racewayen rendezett Ruoff Mortgage 500-a....
márc. 14
4:48
Jubilált a Nascar: Megérkezett a phoenixi futam zanzásított összefoglalója! (Videó) (Racing)
Chase Briscoe sikerét hozta a Nascar Cup Series vasárnapi, Phoenix Racewayen rendezett Ruoff Mortgage 500-a....
márc. 14
6:18
Halálos balesetet okozhatott a Tesla hibás technológiája (Racing)
A Tesla fékezési rendszerével és szenzoraival hatalmas problémák vannak, ez vezethetett egy halálos balesethez is az USA-ban. A Tesla több probléma, köztük a fantomfékezés miatt is vizsgálat alatt áll. Az érzékelőivel és az azokat vezérlő szoftverrel kapcsolatos hibák miatt az EV-k hirtelen fékeznek anélkül, hogy bármilyen akadály lenne előttük. A
márc. 14
6:24
Horvát Rally: 350 ezer nézőt várnak (Racing)
A Horvát Rallyn már tavaly sem kevés néző volt jelen a járvány miatti korlátozások ellenére, idén, amikor már nincs szigorítás, pedig 350 ezer nézőt várnak a szervezők.  A Horvát Rally idén másodszor szerepel a WRC naptárban, a tavalyi évvel ellentétben azonban, idén már nem kell néző szám korlátozásra számítani a járvány miatt.   Tavaly a
márc. 14
7:06
A Haas megbízhatósága nagyobb gond, mint a sebessége (Racing)
Kevin Magnussen elmondta, hogy az előszezoni tesztek után inkább a megbízhatóság, mint a tempó miatt aggódik a Haas VF-22-es autójánál. A dán pilóta hirtelen tért vissza a Forma-1-be, miután úgy tűnt, hogy a 2020-as szezon végén végleg elhagyja a sorozatot. Akkor jött el az esélye újra, amikor a Haas az Európában zajló események miatt megvált
márc. 14
8:24
„Befejezetlen ügyem van” – az NFL-klasszis Tom Brady visszatér, mégsem vonul vissza (m4sport.hu)
Tom Brady, az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers klasszis irányítója mégsem vonul vissza.
márc. 14
8:24
Az M-Sport nem fog tesztelni kisebb versenyeken (Racing)
Minden tesztkilométer aranyat ér a még mindig újnak számító Rally1-es autókkal, azonban az M-Sport nem tervez tesztelni velük országos bajnoki futamokon.  Az FIA korlátozza a WRC gyártók számára a tesztnapokat, ezért tavaly a Hyundai többször is kisebb, WRC-n kívüli versenyekkel bővítette ki a tesztnapokat.  Az M-Sport viszont nem érzi úgy, hogy er
márc. 14
8:26
Régi motoros tér vissza a NASCAR-ba COTA-n (Racing)
Boris Said az MBM Motorsport színeiben indul a NASCAR Cup Series-ben, a Circuit of The Americas aszfaltcsíkjain láthatjuk majd.
márc. 14
8:30
Klubrekordot állított be a Leipzig (Infostart)
A három magyar válogatott játékost foglalkoztató RB Leipzig fölényes, 6-1-es győzelmet aratott vasárnap a sereghajtó, újonc Greuther Fürth vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 14
8:54
Videó: „Szóval befejezted, mi?” – előkerült egy felvétel, amin CR a visszavonulásról kérdezi Bradyt (m4sport.hu)
A portugál valamit már tudhatott...
márc. 14
9:00
Tom Brady nem bírta játék nélkül (Infostart)
Másfél hónapja jelentette be a visszavonulását.
márc. 14
9:06
Vereséggel zárult LeBron James történelmi estéje (m4sport.hu)
James az első játékos az NBA-ben, aki legalább 30 ezer ponttal, 10 ezer lepattanóval és 10 ezer assziszttal büszkélkedhet.
márc. 14
9:06
Vettel háborúellenes sisakja politikai botrányt okozott (Racing)
Sebastian Vettel újabb politikai balhéba keveredett azzal, hogy a múlt heti bahreini tesztelésen egy speciális “No War” feliratú sisakot használt. A festést a világ országainak kicsi nemzeti zászlóit ábrázoló csík szegélyezte – köztük egy Észak-Ciprusét is. Észak-Ciprust pedig valójában csak Törökország ismeri el, a nemzetközi közösség többi része
márc. 14
9:36
Zverev győzelem nélkül búcsúzott az Indian Wells-i tornától (Eurosport)
A harmadik helyen kiemelt német Alexander Zverev három játszmában kikapott az amerikai Tommy Paultól az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének második fordulójában, vasárnap. Búcsúzott még a háromszoros Grand Slam-bajnok Andy Murray, és a torna 9. kiemeltje, Felix Auger-Aliassime is.
márc. 14
9:48
Tom Brady hat hét után meggondolta magát, mégsem vonul vissza (Eurosport)
Másfél hónappal visszavonulását követően most bejelentette visszatérését Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb játékosa. Brady a közösségi médiában úgy fogalmazott, befejezlen ügye van a Tampa Bay-jel, és mégsem jött el az ideje annak, hogy lelátóról figyelje az eseményeket.

Keresés