2022. március 26. szombat

márc. 26
0:12
Női vízilabda LEN Kupa - Hátrányban várja a döntő visszavágóját a Dunaújváros (Infostart)
A Dunaújváros házigazdaként 12-8-ra kikapott a görög Etnikosz Pireusztól a női vízilabda LEN Kupa döntőjének pénteki, első mérkőzésén.
márc. 26
0:12
Négygólos hátrányból várja a női vízilabda LEN-kupa-döntő idegenbeli visszavágóját a Dunaújváros (m4sport.hu)
A párharc visszavágóját szerdán rendezik.
márc. 26
0:12
Bingham meglökte karrierje kilencedik maximumát (Eurosport)
Stuart Bingham 4-1-re nyert Gerard Greene ellen a Gibraltar Open első fordulójában, méghozzá igazán stílusosan: pályafutása kilencedik maximumát hozta össze, amivel az örökranglista 4. helyén áll, és csak Ronnie O'Sullivan (15), John Higgins (12) és Stephen Hendry (11) előzi meg. A világranglista 13. helyezettje a második fordulóban Jimmy White-tal
márc. 26
0:16
Légfegyveres Eb - Bronzérmes a pisztolyos Tátrai Miklós (Infostart)
Tátrai Miklós bronzérmet nyert pénteken a férfi pisztolyosok versenyében, a norvégiai Hamarban zajló légfegyveres Európa-bajnokságon.
márc. 26
0:16
Megállapodtak a csapatok az F1-gyel: folytatódik a szaúdi hétvége! (m4sport.hu)
Megbízik a helyi hatóságokban a Forma–1, és a csapatokkal, versenyzőkkel való egyeztetés után úgy döntött, folytatják a versenyzést a Szaúd-arábiai Nagydíjon.
márc. 26
0:16
Első profi győzelmét szerezte Vernon a katalán kör pénteki szakaszán (Eurosport)
Összejött a sprint a katalán körön, a 21 éves Ethan Vernon az első profi győzelmét szerezte meg a pénteki szakaszon. Joao Almeida a menet közben szerzett jóváírással átvette a vezetést Nairo Quintanától összetettben, Valter Ati a főmezőnyben jött meg.
márc. 26
0:18
Rakétatámadás volt a Forma-1 hétvégi futama helyszínének közelében (rtl.hu)
Egyelőre a tervek szerint folytatódik a program, de figyelemmel kísérik a szervezők a helyzetet.
márc. 26
0:20
Szaúdi Nagydíj - Újra Leclerc volt a leggyorsabb (Infostart)
A második szabadedzésen is Charles Leclerc, a Ferrari monacói pilótája érte el a legjobb köridőt pénteken a Forma-1-es Szaúdi Nagydíjon.
márc. 26
0:20
Egy pontot Balatonfüreden hagyott a Telekom Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben (m4sport.hu)
Hatalmasat hajrázott a Balatonfüred, felzárkózott, vezetett, de döntetlent játszott a Telekom Veszprém ellen.
márc. 26
0:20
Jumbo-fieszta a Harelbekén: van Aert és Laporte összeölelkezve ünnepelte be magát a célba (Eurosport)
Wout van Aert és Christophe Laporte ismét hozott egy komoly dupla győzelmet a Jumbo-Vismának az E3 Saxo Bank Classic-on (korábban Harelbeke), az első és a második helyet szerezték meg, miután 40 kilométerrel a verseny vége előtt együtt indítottak támadást. Mögöttük a harmadik, 1:35 hátránnyal Stefan Küng (Groupama-FDJ) lett, egy kiscsoportos sprint
márc. 26
0:24
Bronzérmes a pisztolyos Tátrai Miklós a légfegyveres Eb-n (m4sport.hu)
Tátrai a dobogós helyekért zajló küzdelemben 39.5 ponttal zárt, amivel a harmadik helyen végzett.
márc. 26
0:24
Miamiban Murray-Medvedev meccs jön, bombameglepetés a vb-selejtezőkön (Eurosport)
Andy Murray Federico Delbonis legyőzésével bejutott a második fordulóba a miami keménypályás tenisztornán, ahol az orosz Daniil Medvedevvel találkozik majd. Az észak-macedón válogatott óriási meglepetésre 1-0-ra legyőzte vendégként az Európa-bajnok Olaszországot csütörtökön, a novemberben kezdődő katari labdarúgó-világbajnokság európai pótselejtező
márc. 26
0:28
Videó: Micsoda hajrá! Először szerzett pontot a Telekom Veszprém ellen a Balatonfüredi KSE (m4sport.hu)
Az utolsó öt percben egyetlen gólt kapott a Balatonfüred.
márc. 26
0:28
A robbantásos terrortámadás ellenére megy tovább az F1-es hétvége (Eurosport)
A döntésre azt követően került sor, hogy az első szabadedzés alatt hatalmas füstfelhő és lángok csaptak fel a pályától alig 10 kilométerre található Aramco olajfinomítóból. A robbantást az iszlamista húti mozgalom vállalta magára, akik a beszámolók szerint rakétatámadást intéztek a Jeddah közelében található létesítmény és más finomítók ellen is.
márc. 26
0:30
Nascar: Ty Gibbs pole-t szerzett a Cota-n (USAracing)
Sikeresen átmentette jó formáját Ty Gibbs oválpályáról roadra. A Joe Gibbs Racing versenyzője múlt szombaton...
márc. 26
0:30
Nascar: Ty Gibbs pole-t szerzett a Cota-n (Racing)
Sikeresen átmentette jó formáját Ty Gibbs oválpályáról roadra. A Joe Gibbs Racing versenyzője múlt szombaton...
márc. 26
0:32
Van javulás, de nem szabadul a problémáitól a Mercedes (m4sport.hu)
Sokat pattogtak ugyan a Mercedesek a dzsiddai egyenesekben, csapatuk továbbra is lépéshátrányban, de így is javított pár területen Bahreinhez képest.
márc. 26
0:32
A Fradi marokkói légiósa büntetőt hibázott Kongó ellen a vb-selejtezőben (Eurosport)
Marokkó 1-1-es döntetlent játszott a Kongói DK otthonában az idei labdarúgó-világbajnokság afrikai selejtezőjének harmadik szakaszában, a párharc pénteki, első mérkőzésén. A vendégcsapatban kezdőként lépett pályára két ferencvárosi légiós, a védő Samy Mmaee és a csatár Ryan Mmaee. Előbbi az első félidő végén sárga lapot kapott, utóbbi a második ját
márc. 26
0:36
„Készülj fel, Cristiano, te leszel a következő!" – az észak-macedón elnök a play-off-döntő előtt üzent Portugáliának (m4sport.hu)
Újabb meglepetés lesz?
márc. 26
0:36
Ash Barty egy végtelenül szabad ember, aki fiatalon felismerte, hogy ő is csak egy ürge (Eurosport)
Világelsőként, mindössze 25 évesen visszavonulni? Az ausztrál klasszis, Ashleigh Barty megtette, példát mutatva sokaknak, hogy az egyén boldogsága fontosabb, mint a siker, és mindaz, ami utóbbival jár. Csak még szimpatikusabbá teszi őt, hogy ilyen simán búcsút tud mondani a tenisznek, irigylésre méltó az a szabadság, amivel ezt megtette.
márc. 26
0:40
Leclerc: Nem volt akkora hiba, hogy elveszítsem az önbizalmam (m4sport.hu)
Falnak koccanások rövidítették le és árnyékolták be a Ferrari újabb elsőséget hozó napját. Charles Leclerc a hibája ellenére sem bizonytalanodott el, de tart a Red Bulltól.
márc. 26
0:40
Zverev egy háromszettes győzelemmel (és egy új edzővel a stábjában) rajtolt Miamiban (Eurosport)
Miami Open: Az olimpiai bajnok Alexander Zverev három szettben, 6-4, 3-6, 6-3-ra legyőzte a horvát Borna Coricot a Miami tenisztornán. Zverev, akinek a héten próbaképpen a spanyol Sergi Bruguerával egészült ki az edzői stábja, a következő fordulóban a Dimitrov-McDonald mérkőzés győztesével csap majd össze.
márc. 26
0:42
Bezárkóztak a versenyzők – bojkottálni akarják a szaúdi hétvégét? (m4sport.hu)
Órákra bezárkóztak az F1-es versenyzők azok után, hogy az F1 bejelentette, folytatni kívánja a hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjat. Bojkottal fenyegetnek?
márc. 26
0:44
Egyiptom öngóllal nyert a sorsdöntő vb-selejtező odavágóján (m4sport.hu)
Tunézia és Algéria is 1-0-ra nyert vendégként az idei labdarúgó-világbajnokság afrikai selejtezőjének harmadik szakaszában, Egyiptom házigazdaként 1-0-ra legyőzte Szenegált a párharc pénteki, első mérkőzésén.
márc. 26
0:44
Hibátlan kűrrel ért fel a csúcsra az olimpiai bronzérmes japán lány (Eurosport)
A japán Kaori Sakamoto nyerte az aranyérmet a női versenyben a montpellier-i műkorcsolya-világbajnokságon, történelmi belga ezüstérem, és amerikai bronzérem született a kűrök után. A szám magyar indulója, a 18 éves Láng Júlia a rövidprogramban 31. lett, így nem mutathatta be kűrjét a legjobb 24 között.
márc. 26
0:48
Red Bull: Mindenképpen a Ferrari szintjén állunk (m4sport.hu)
Lépést tud tartani a Ferrarival a Red Bull a szaúdi pályán, de Max Verstappen előrelépést vár a pénteki edzések után.
márc. 26
0:48
A 16 éves teniszező bravúrja, Rublev és Sakkari meglepő korai búcsúja - hírek Miamiból (Eurosport)
A világranglistán 279. helyezett cseh Linda Fruhvirtová három szettben legyőzte a huszadik helyen kiemelt belga Elise Mertenst a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna női versenyének második fordulójában. A negyedik kiemelt görög Maria Sakkari sem jutott tovább, őt a brazil Beatriz Haddad Maia győzte le három szettben. A férfiaknál a második kiem
márc. 26
1:36
Bojkott helyett folytatás az F1-es versenyzők 4 órás vitájának eredménye (m4sport.hu)
Bár úgy tűnt, a bojkott lehetősége fenyegeti a Szaúd-arábiai Nagydíjat, a versenyzők bő négy órán át tartó tanácskozás után szombat hajnalban elhagyták a dzsiddai versenypályát, és versenyezni készülnek a folytatásban.
márc. 26
4:30
Méltatlan! Miért hagyják Németh Ágnest nyomorogni? Havi 25 ezerből él a rákbeteg legendás kosaras (Blikk)
Szomorú történet. A főhős Németh Ágnes, akit egy éve ismét hangosan ünnepelt a sportág, a magyar játékosok közül elsőként és egyedül beválasztották a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) Halhatatlanok Csarnokába, a Hall of Fame-be. Olyan sztárok közé emelték, mint például Michael Jordan. Németh azonban az amerikaival ellentétben nemhogy milliárdo
márc. 26
5:12
Ty Gibbs továbbra is jó formában, övé az Xfinity pole Cota-n (Racing)
Ty Gibbs az utolsó pillanatban szerezte meg a pole pozíciót, és legyőzte a Cup Seriesből érkező riválisait, Chastaint és Custert. Nem számít a pálya hossza, tájolása vagy elhelyezkedése, Ty Gibbs továbbra is bizonyította, hogy gyors, és megszerezte a pole pozíciót a szombati Pit Boss 250-es futamra a Circuit of The Americas pályán – írja a
márc. 26
6:06
Hailie Deegan: “Csak a csapatomnak köszönhetem, hogy nem lett bajom” (Racing)
Hailie Deegan a NASCAR Truck Series austini versenyének kvalifikációja előtt adott interjút a Fox Sports televíziós csatornának. Deegan múlt héten ijesztő pillanatokat élt át, amikor az Atlanta Motor Speedway-en kigyulladt az autója, és a szerelőinek kellett kihúzni őt az autójából. Erről kérdezte őt a Fox Sports riportere Jamie Little is. “Az az i
márc. 26
6:24
A Riverside Baja nyitja a hazai tereprallye bajnokságot (Racing)
Április elején a hetedik Riverside Baja versennyel kezdődik a Nyílt Magyar Tereprallye Bajnokság. A szervezők ígérete szerint a verseny valamennyi szakasza élvezhető lesz mind a versenyzők, mind pedig a nézők számára. Április 1-én Kapuvárról indul és szombaton szokás szerint Pápocon zárul a viadal. A Riverside Baja főszervezője, Garamvölgyi Zoltán
márc. 26
6:54
Így talált magára a Corvette és a Bmw a borzalmas Daytona után (Racing)
Mindkét gyártó nagy reményekkel várta a 2022-es szezonkezdetet, a Corvette-nél a GTD Pro bemutatkozás miatt lebutított GTLM, a BMW-nél az új autó okozott bizakodásra okot. Daytonában azonban mindkét autó szenvedett, főleg az egyenesbeli tempót tekintve voltak hiányosságok, a megbízhatóságot nem is említve. A beállításokkal ugyan megpróbáltak kompro
márc. 26
7:06
Domenicali: Garantálták a számunkra, hogy biztonságban leszünk (Racing)
Stefano Domenicali szerint azért döntöttek a Szaúd-Arábiai Nagydíj folytatása mellett a rakétatámadás ellenére, mert a helyi biztonsági szervezetek biztosították őket arról, hogy a versenyhétvégét komolyabb probléma nélkül fogják tudni majd lezavarni. A pénteki déltán folyamán rakétatámadás ért egy szaúdi olajfinomítót, ami közvetlenül a Jeddah Cor
márc. 26
7:36
Hétvégi program: Nézd vissza a teljes Sebringi 12 órásat (Racing)
Két héttel ezelőtt tartották a 2022-es, 70. alkalommal megrendezett Sebringi 12 órás versenyt, mely az utolsó pillanatig izgalmas volt. Az IMSA YouTube csatornájának köszönhetően most megnézhetjük teljes egészében a szezon második hosszútávú versenyét mely az egész futamon hatalmas lebilincselő eseményeket hozott. Kezdve a rajtnál történt DPi drámá
márc. 26
7:48
Az F1-es pályától nem messze mértek csapást Szaúd-Arábiára a felkelők (Demokrata)
A dzsiddai versenypályától nem messze mértek csapást Szaúd-Arábiára a jemeni felkelők.
márc. 26
7:54
Kyrgios elemében volt, kiosztott egy hatnullát Rublevnak (Eurosport)
Nick Kyrgios 6-3 6-0 arányban legyőzte és kiejtette az ötödik helyen kiemelt Andrey Rublevot a Miamiban rendezett Masters-torna második fordulójában. Kyrgios világverő formáját mutatta és ellenállhatatlanul teniszezett, különösen a második szettben, ahol az egyébként kiváló szezonrajtot produkáló Rublev már tehetetlen volt ellene. Mutatjuk a mérkőz
márc. 26
8:12
Hétfőn rajtol a Playstation Magyar Gran Turismo Bajnokság (Racing)
Ismét itt a Playstation Magyar Gran Turismo Bajnokság melyre a prekvalifikáció már március 28-án, hétfőn reggel elkezdődik. A tavaly őszi covid korlátozások miatt a jövő hétvégi budapesti OGEX-en kerül megrendezésre a 2021-es a PlayStation Magyar Gran Turismo bajnokság a Race Online Hungary szervezésében, ahol első ízben küzdhetnek meg a hazai top
márc. 26
8:30
Armstrong az Eb-n tesztel a Vb-re (Racing)
Jon Armstrong, Junior WRC tagja is rajthoz áll a Rally Európa-bajnokság Azori-szigeteki versenyén, hogy a WRC szünetében formában tudja magát tartani.  Jon Armstrong idén elsősorban a Junior WRC mezőnyében indul Ford Fiesta Rally3-mal, és a Svéd Rallyt megnyerésével kilenc pontos előnnyel várhatja a Horvát Rallyt.  A két verseny között azonban két
márc. 26
8:36
Simán nyert a már biztos vb-résztvevő Argentína (m4sport.hu)
Venezuelát verték meg.
márc. 26
8:36
Putyin vagy nem Putyin: dönteniük kell az orosz sportolóknak; rakétatámadás az F1-es futam közelében (Eurosport)
Van olyan orosz sportoló, aki vonakodik elítélni a rendszert, ami a karrierjére is hatással lehet. A döntés azonban, minden, csak nem egyszerű. És persze olyan is akad, aki kiállt a háború mellett, ellenérzéseket kiváltva ezzel másokból. Mindeközben Dzsiddában rakétatalálat ért egy olajfinomítót, néhány kilométerre az F1-es futam helyszínétől.
márc. 26
9:06
33 évesen halt meg a magyar hokisztár – Kangyal Balázsnak a ma napig nagyon fáj barátja elvesztése (Blikk)
Székesfehérvár – Már tizenhárom éve, hogy nincs közöttünk ifjabb Ocskay Gábor. 2009. március 25-én tragikus hirtelenséggel halt meg. A válogatott jégkorongozónál 2004-ben diagnosztizáltak szívizom-rendellenességet, de orvosai négy hónap szünet után úgy döntöttek, folytathatja a profi sportot, nem fosztják meg élete nagy szerelmétől. Öt évvel később
márc. 26
9:12
Brutális első menetes test-Ko-val mutatkozott be az olimpiai ezüstérmes (Eurosport)
Hatalmas várakozás előzte meg Nagy Britanniában a tokiói olimpián ezüstérmes Pat McCormack profi bemutatkozását. A váltósúlyú bunyóst sokan a jövő egyik legnagyobb ígéretének tartják, élete első meccsét pedig ennek megfelelően egy kegyetlen, elsőmenetes test-KO-val zárta le. Bár tegyük hozzá, ellenfelének, Justin Menzienek az utolsó pillanatban kel
márc. 26
9:12
Az F1 figyelmeztette a csapatokat a következményekre, ha… (Racing)
A Forma-1-es versenyzők bojkottálási fenyegetése a Szaúd-arábiai Nagydíjjal kapcsolatban állítólag azután ért véget, hogy figyelmeztették őket a “versenyzés elmaradásának lehetséges következményeire”. Derül ki a BBC Sport beszámolójából. Pénteken, amikor a Forma-1-es versenyzők a Szaúd-arábiai Nagydíj első szabadedzésén rótták a köröket, rakétatáma
márc. 26
9:30
Vincze Feri bekezdett, Turán defekt – Salgó Rally 1. gyors (Racing)
A Vincze Ferenc–Németh Gergely páros kezdett a legjobban a 2022-es Rally1-es szezonnyitó futamon a Salgó Rally első szakaszán. A 7,4 kilométeres Salgótarján–Kazár–Vizslás gyorsaságin 3,0 másodperccel verték az Ostberg–Barth párost. A Turán–Farnadi kettős még a szakasz előtt, etapon kapott defektet, amit nem tudtak kicserélni, így 15,4 másodperc hát
márc. 26
9:42
Hárman maradtak versenyben a 150 000 fontért (Eurosport)
11 játékosnak volt esélye a Gibraltar Open kezdetekor a 150 000 fontos bónuszra. Az egyikük, Hossein Vafaei el sem jutott a helyszínre. A szezon legtöbb pontot szerző játékosa, Zhao Xintong idejekorán búcsúzott, a hatalmas favoritok egyike, Ronnie O'Sullivan pedig 3-1-es vezetésről packázta el rögtön az első meccsét. Így is maradtak hárman a versen
márc. 26
9:42
Marko olyat szólt a szaúdi helyzet kapcsán, hogy kiakadtak a mexikóiak (Racing)
A 2022-es Szaúd-arábiai Nagydíj második szabadedzése késve kezdődött, miután az első szabadedzés alatt egy rakéta landolt az utcai pálya közelében. A Red Bull vezető tanácsadója, Dr. Helmut Marko ez után olyan megjegyzést tett szaúd-arábiai rakétatámadással kapcsolatban, hogy azzal sokakat magára haragított, leginkább a mexikóiakat. Egy észak-dzsid
márc. 26
10:00
„Figyelmeztették a következményekre” a bojkottal fenyegető F1-es versenyzőket? (m4sport.hu)
Bojkottal fenyegethettek az F1-es versenyzők Szaúd-Arábiában, de a csapatfőnököknek végül sikerült rávenniük őket a folytatásra. A BBC tudni véli, mivel győzték meg őket.
márc. 26
10:00
Először láthatunk magyar játékvezetőt profi snookertornán (Eurosport)
Almási Gergő a Gibraltar Open első két napján összesen hat mérkőzést vezetett. Tom Ford és Jack Lisowski összecsapását is ő kapta, és ezt a mérkőzést az Eurosport Playeren is láthattuk, illetve vissza is nézhető. Mint elmondta, volt némi gond az eredményjelzővel, de ezzel együtt is óriási élményt jelentett a találkozó. Lisowski egy százassal kezdet
márc. 26
10:00
Hiába a rakétatámadás, megtartják a Forma-1-es futamot (rtl.hu)
Több versenyző is kihagyta volna a vasárnapi versenyt, mert nem érezte magát biztonságban.

Keresés