2022. március 11. péntek

márc. 11
0:09
Messivel sem tud Bl-t nyerni a Paris Sg (Blikk)
Párizs – El van átkozva a francia Paris Saint-Germain a Bajnokok Ligájában? Az elmúlt tíz évben 941 millió eurót (360,5 milliárd Ft) költött a futballklub világsztárokra, hogy megszerezze a legrangosabb klubtrófeát Európában, de hiába érkezett többek között a hétszeres aranylabdás argentin Lionel Messi, a világ jelenlegi legértékesebb és legdrágább
márc. 11
0:09
Roman Abramovics miatt a Chelsea bűnhődik (Infostart)
Aki esetleg nem sejtette, hogy létezik gondolatban és nemcsak fordításban angol megfelelője (Birds of a feather flock together) a Madarat tolláról bölcsességnek, most láthatja az Abramovics-ügy kapcsán a Chelsea Football Clubot is érintő szankciókból.
márc. 11
0:09
Wilander szerint Nadal soha nem unja meg, hogy kihívások elé állítsa magát (Eurosport)
Az Eurosport szakértőjét, Mats Wilandert is megdöbbentette Rafael Nadal karrierjének év eleji felívelése, pláne a Roland Garros előtt. Az Ausztrál Open bajnokának esélye van arra, hogy minden idők egyik legjobb szezonrajtját produkálja a sportágban, amennyiben Indian Wellsben is kiválóan szerepel majd, miután már eddig is elképesztően erősen kezdte
márc. 11
0:09
Gasly végzett az élen az első napon, Pérez megforgott (Racing)
Pierre Gasly autózta a legjobb köridőt a bahreini tesz első napján. Délelőtt Charles Leclerc volt a leggyorsabb, ám műszakja véget is ért mára, ugyanis Carlos Sainz vette át tőle a staféta botot. Míg az autók a pályán gyakorlatoztak, addig a háttérben a Haas “késése” vált kulcsfontosságú témává. Mivel a csapat a délelőtti szakaszt nem tudta
márc. 11
0:12
Abramovics nevét énekelték a Chelsea-szurkolók a Norwich elleni bajnokin (m4sport.hu)
Az angol kormány csütörtöki döntésével nehéz helyzetbe került a londoni klub.
márc. 11
0:13
55 kilót fogyott a Trónok harca izomhegye (Blikk)
Reykjavík – Különleges „diétájának” köszönhetően elképesztő átalakuláson ment keresztül, s 55 kilogrammot leadott az izlandi erős ember, a Trónok harcából is ismert Hafthór Julius Björnsson.
márc. 11
0:13
Neymar: „nem is verekedtünk össze” (Infostart)
Az UEFA fegyelmi vizsgálatot indít a Real Madriddal szemben kieső PSG tulajdonosa és sportigazgató ellen.
márc. 11
0:13
Djokovic megszegte a szavát, amivel megint sikerült show-t csinálnia maga körül (Eurosport)
Novak Djokovic megígért valamit, amit nem sikerült betartania, így aztán az Indian Wells-i torna eleje egy kicsit megint róla is szól, pedig egyáltalán nem kellene, hogy így legyen. Félreértés ne essék, nem azzal van a gond, hogy nem oltatta be magát, hanem azzal, hogy nem tartotta be a szavát, amivel jó sok embert kellemetlen helyzetbe hozott.
márc. 11
0:13
Tsunodáról is készült doku-sorozat! (Racing)
Ma már beszámoltunk róla, hogy dokumentumfilm készül Lewis Hamiltonról, pénteken pedig debütál a Drive to Survive negyedik évada. Kevesen tudják azonban, hogy a Scuderia AlphaTauri japán versenyzőjéről is készült egy doku-sorozat. A 6 epizódos produkció a DAZN kínálatában szerepel, “THE BIRTH OF AN F1 DRIVER”, vagyis “Egy F1-es versenyző születése”
márc. 11
0:15
Figyel a kajára az egyre karcsúbb paksi gólvágó (BorsOnline)
Vezeti az Nb I-es góllövőlistát, ledobott néhány kilót, és már Marco Rossi kapitány is szemet vetett a paksiak centerére
márc. 11
0:16
Diadal Franciaországban, ismét négyes döntőben a Sopron a női kosár Euroligában (m4sport.hu)
A Sopron 2–0-s összesítéssel megnyerte a a francia Montpellier elleni párharcot.
márc. 11
0:17
Märcz Tamás a „fiatalos" vízilabda-válogatottról: „Tetszett a tűz, a vagányság, amivel játszottunk” (Blikk)
A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát, Märcz Tamást a Montenegró elleni világliga-selejtezős sikerről és közelgő világbajnokságról kérdeztük.
márc. 11
0:17
A legtöbb F1-istállót jelen pillanatban ki lehetne zárni (Infostart)
A Forma–1-es mezőny csütörtöktől a szezonnyitó első futam helyszínén, Bahreinben tesztel. A csapatokra még sok megoldandó feladat várhat – jelezte Vámosi Péter, a Racingline.hu főszerkesztője.
márc. 11
0:17
"Inkompetens újságírók" - Neymar magából kikelve tagadta az öltözői verekedést (Eurosport)
Neymar cáfolja, hogy az öltözőben összeverekedett volna Gianluigi Donnarummával, miután a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 3-1-re kikapott a Real Madridtól a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Eközben az UEFA vizsgálatot indított a PSG sportigazgatója és klubtulajdonosa ellen, amiért be akartak törni a meccset fújó holland játékve
márc. 11
0:17
Magnussen: Rá se eszméltem, mennyire hiányzott a Forma-1 (Racing)
A váratlanul visszatérő Kevin Magnussen számára olyan, mintha hazatérne a Forma-1-be, pedig csupán egy évet volt partvonalon kívül. A 29 éves dán pilóta 2017 és 2020 között volt már a Haas versenyzője, most pedig több évre visszatért az amerikai csapatba, miután a csapat megvált az orosz Nikita Mazepintől és a főszponzortól. Magnussen tavaly a teng
márc. 11
0:19
Messinek elege van Párizsból, a Barcával tárgyal (BorsOnline)
Több, mint fél éve jelentette be a francia labdarúgás élvonalában szereplő Paris Saint Germain csapata, hogy leigazolja a hatszoros aranylabdás világklasszis játékost, Lionel Messit.
márc. 11
0:20
Gálfi Dalma búcsúzott a nyitókörben az Indian Wells-i tenisztornán (m4sport.hu)
Gálfi Dalma a nyitókörben búcsúzott az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.
márc. 11
0:21
A Paks csak úgy ontja a gólokat a bajnokságban, a Puskás ellen ebben az idényben már tízet szerzett (Blikk)
Nehéz feladat vár a bajnokság második helyén álló Puskás Akadémiára a labdarúgó NB I 24. fordulójának pénteki nyitómeccsén: a csapat gyenge formában van (négy meccs óta nyeretlen, ebből háromszor ki is kapott), ráadásul a mumusát, a Paksot látja vendégül.
márc. 11
0:21
Az oroszok hőseként, majd az ukránok békegalambjaként fejezi be karrierjét a német sílövő (Eurosport)
Erik Lesser a biatlonpályán és azon kívül is bizonyította az elmúlt hétvégén, mekkora szíve van. Miközben vasárnap szinte önkívületi állapotban futotta a kontiolahti üldözőverseny utolsó körét és lett végül második, egy teljes napra átadta Instagram-fiókját ukrán pályatársának, Anastasiya Merkushynának, aki így megszólíthatta a német sílövő igencsa
márc. 11
0:21
Extrém megoldásokat választott az Alfa Romeo (Racing)
Az Alfa Romeo 2022-es autójának egyes elemei “extrémek”, ismerte el Jan Monchaux technikai vezető. A Sauber által vezetett, svájci székhelyű csapat volt az egyetlen alakulat, amely kezdetben csak álcafestéssel lépett pályára, hogy elrejtse autójának részleteit. Dr. Helmut Marko, a Red Bull vezetője úgy gondolja, hogy a McLaren esetleges kivételével
márc. 11
0:23
Megöllek! Fenyegetőzött a PSG elnöke a kiesés után (BorsOnline)
Kedd este a Real Madrid elképesztő fordítást vitt véghez a Paris Saint Germain ellen, a második félidőben Karim Benzema mesterhármasával végül 3-2-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé.
márc. 11
0:24
Durván beleszállt Messibe és Neymarba a PSG ex-középpályása (m4sport.hu)
Zsoldosok, csalók... a probléma gyökerei a párizsi csapatban, állítja a korábbi francia válogatott középpályás.
márc. 11
0:25
Rapport maratoni parti után jutott döntőbe a belgrádi Grand Prix-n (Eurosport)
Rapport Richárd döntőbe jutott a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) Grand Prix-sorozatának második, belgrádi állomásán. Francia ellenfelével hatórás küzdelem után egyeztek meg döntetlenben. Még nem tudni, kivel játssza a szombaton kezdődő döntőt a magyar sakknagymester.
márc. 11
0:27
Döbbenet, a Liu testvérek miatt büntették meg a Fradit (BorsOnline)
Váratlan módon indokolta az Mlsz a szektorbezárást.
márc. 11
0:28
Több évre szerződött, pedig azt sem tudta, hogy hiányzik neki az F1 (m4sport.hu)
Még a Bahreinbe tartó repülőn ülve sem vette biztosra Kevin Magnussen, hogy vissza fog térni az F1-be. Elmesélte, hogyan jött össze a váratlan forgatókönyv.
márc. 11
0:29
Hazai döntetlenel zárta a Bl-csoportkört a Szeged, készülhet a rájátszásra (Eurosport)
A Pick Szeged a harmadik helyen végzett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjában, miután házigazdaként 29-29-es döntetlent játszott a francia Montpellier-vel az utolsó forduló csütörtöki játéknapján.
márc. 11
0:31
Gyász: Holtan találták meg kora reggel a 40 éves sportolót (BorsOnline)
Holtan találták meg egy hotel szobájában, az életét már nem tudták megmenteni.
márc. 11
0:32
Párizsi győzelemmel zárta a csoportkört a Veszprém a férfi kézilabda BL-ben (m4sport.hu)
A veszprémiek a csoport negyedik helyén végeztek és a rájátszás első fordulójában az északmacedón Vardar Szkopjéval találkoznak.
márc. 11
0:33
David Beckham is beszállt a háborús menekültek megsegítésébe (Eurosport)
Jó dolog látni, hogy az értelmetlen háború közepette rengeteg emberben szólal meg a segítségnyújtás vágya. Ennek megnyilvánulását láthatjuk naponta az ukrajnai menekültek ellátását rögzítő képsorokon, és egyre-másra látnak napvilágot a világ ismert embereitől származó felajánlások is.
márc. 11
0:36
Nem zavarta meg a klub körüli káosz, a Chelsea így is hintett egy hármast a Norwich Citynek (m4sport.hu)
Ismét nyert a Newcastle; hengerelt a Wolverhampton.
márc. 11
0:37
Kiharcolta a főtáblára jutást, de a nyitókörben búcsúzott Gálfi Dalma (Eurosport)
Gálfi Dalma a nyitókörben búcsúzott az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán. A selejtezőből feljutott magyar játékos - aki 105. a világranglistán - csütörtökön Alison Van Uytvanckkal (58.) találkozott, pályafutása során először. A belga ellenfél 2018-ban és 2019-ben is megnyerte a budapesti WTA-versenyt, Indian Wellsben viszont csak a második f
márc. 11
0:40
A Galatasaray kibekkelte, nem tudott előnyt szerezni a Barcelona az Európa-liga nyolcaddöntőjében (m4sport.hu)
Az FC Barcelona hazai pályán mindössze kapufáig jutott, 0–0-s döntetlent játszott a török Galatasaray-jal a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 11
0:41
Párizsban verte a Psg-t a Veszprém a Bl-csoportkör utolsó meccsén (Eurosport)
A Telekom Veszprém 40-39-re nyert a Paris Saint-Germain otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzésén, csütörtökön. Az már múlt pénteken eldőlt, hogy a veszprémiek a csoport negyedik helyén végeznek és a rájátszás első fordulójában az északmacedón Vardar Szkopjéval találkoznak.
márc. 11
0:44
Fucsovics Márton az első körben kiesett Indian Wells-ben (m4sport.hu)
Már nincs magyar, akinek szurkolhatnánk a tornán.
márc. 11
0:45
Az erős szél megtépázta Fucsovics játékát, kikapott az Indian Wells-i nyitókörben (Eurosport)
Fucsovics Márton is a nyitókörben búcsúzott az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán. A világranglistán 48. magyar játékos a hazai közönség előtt szereplő Mackenzie McDonalddel (59.) csapott össze, pályafutása során másodszor. Előzőleg még 2014-ben egy amerikai challenger-versenyen találkoztak, akkor a nyíregyházi teniszező bizonyult jobbnak.
márc. 11
0:48
Holenderék simán kikaptak a Feyenoordtól az EKl-ben, Szalaiék hátrányban a Marseille ellen (m4sport.hu)
A Partizan kapott egy ötöst; nyolc gól a PSV és a Köbenhavn meccsén.
márc. 11
5:24
31 gólos győzelmekkel válik bohózattá a női Nb Ii (Blikk)
Cigánd – Fantasztikus diadalra figyelhettek fel a hétvégén a futballszurkolók: a KÉSZ-St. Mihály női csapata elképesztő sikert aratott, 31-0-ra kiütötte az NB II-ben a Cigándot, Papp Szidónia egymaga 11 gólt szerzett a szegedieknél! Mint kiderült, nem csak a végeredmény extrém, de azok a körülmények is, amelyek kellettek hozzá...
márc. 11
5:48
A Nascar is belevágna az elektromos versenyzésbe (USAracing)
Tavaly júniusban láttak napvilágot az első hírek arról, hogy a Nascar nem zárkózik el egy...
márc. 11
5:48
A Nascar is belevágna az elektromos versenyzésbe (Racing)
Tavaly júniusban láttak napvilágot az első hírek arról, hogy a Nascar nem zárkózik el egy...
márc. 11
6:06
A Lenovo lett a Forma-1 új partnere (Racing)
A Forma-1 nemrég bejelentette, hogy a Lenovo lesz a sportág hivatalos technikai partnere. A száguldó cirkusz a lehető leglátványosabb, legszórakoztatóbb és magas színvonalon szeretné a nézői elé tárni a versenyeket. Ennek tökéletesítésében lesz a partnerük a kínai vállalat, ami kiszeretné szélesíteni a határait a sport megmutatásával és a technika
márc. 11
6:12
A címvédő Bourdais és Vautier szerint Sebring a Cadillac felségterülete (Racing)
Hamarosan jön az IMSA-szezon második futama, a helyszín Sebring és a 12 órás. Sébastien Bourdais és Tristan Vautier szerint is ez az ő pályájuk. Tavaly Loic Duval, Tristian Vautier és Sébastien Bourdais még együtt nyerték meg a JDC Miller színeiben Sebring 12 órás versenyét. Bár most már ellenfelek, miután Bourdais a Ganassi versenyzője lett, egy
márc. 11
6:24
BMW: Hidrogénhajtással is lehet keresztbe menni (Racing)
Az elektromos autózás egyik alternatívája lehet a hidrogénhajtás, amelyben többen nagyobb fantáziát látnak a CO2 csökkentésre, mint a puszta elektromos hajtásban. A BMW szélsőséges körülmények között tesztelte iX5 Hydrogent. A BMW iX5 Hydrogen rendkívül kihívásokkal teli tesztprogramon vesz részt. Mind közutakon mind pedig a BMW Group észak-svédors
márc. 11
6:42
Indian Wells: mindhárom magyarnak ennyi volt (Infostart)
Bondár Anna és Gálfi Dalma után Fucsovics Márton is a nyitókörben búcsúzott az Indian Wells-i kemény pályás tenisztornán.
márc. 11
6:42
Döntöttek az orvosok, azonnal műteni kellett a Fradi legendáját (Ripost)
Mucha József alaposan megdöbbent, amikor megtudta, hogy szívműtét vár rá. A Ferencváros korábbi kiváló focistája, edzője szerencsésen túlesett az operáción.
márc. 11
6:48
Négy dudás egy csárdában: Uralja a JR Motorsports az Xfinity Seriest (Racing)
Ritka az, amikor egy istálló négy, (közel) egyenrangú autóval és versenyzőval száll harcba a futamgyőzelmekért. Márpedig a JR Motorsports esetében ez történik. Négy autót indít a 2022-es Xfinity Series-szezonban a JR Motorsports, ebből a négyből pedig mindegyik benne ülő versenyzőnek volt már esélye a győzelemre. És bár egyelőre uralják a NASCAR má
márc. 11
7:18
Áll a bál a Psg-nél és a Chelsea-nél, Wilandert megdöbbentette Nadal évkezdete (Eurosport)
Újabb sportolók álltak ki Ukrajna mellett, biatlonos, focisták és teniszezők is a béke mellett szólaltak fel.
márc. 11
7:48
Vaskos mezőnnyel, de IndyCar-versenyzők nélkül jön a sebringi 12 órás (Racing)
53 autó versenyzői vesznek részt a hetvenedik sebringi 12 órás versenyen. A legnagyobb hiányzók az egyébként indulni szándékozó IndyCar-versenyzők lesznek. A daytonai 24 órás után hamarosan itt az IMSA-szezon második versenye, a sebringi 12 órás. Ez alapvetően nem tartalmaz túl sok meglepetést, de mindenképp érdemes megfigyelni, hogy a mezőny jóval
márc. 11
7:54
Élő: bahreini teszt – a 2. nap eseményei (m4sport.hu)
Élő tudósítás az F1-esek második idei tesztjéről.
márc. 11
8:06
Ricciardo még beteg, a második tesztnap rajtjáról is lemarad (m4sport.hu)
Közleményben tudatta a McLaren, hogy továbbra sem számíthat Daniel Ricciardo szolgálataira a bahreini teszten.
márc. 11
8:06
Mégsem indul az F3-ban az orosz versenyző (Racing)
Az eredetileg MP Motorsport színeiben induló Alekszandr Szmoljar mégsem vesz részt a Formula 3-as bajnokság idei küzdelmeiben. Az orosz versenyző fő szponzora, az SMP Racing nem folytatja európai programját, ezek után jelentette be az orosz versenyző, hogy nincs tovább idén. Csütörtökön kiadott közleményében az alábbiakat írta: „Idén nem indulok az

Keresés