2022. március 10. csütörtök

márc. 10
0:09
Chema Rodríguez lesz a kézikapitány (Blikk)
– „Meg kell vizsgálnunk, miért nem sikerült, és hogyan tudunk fejlődni a következő tornára – velünk vagy nélkülünk” – mondta még a részben hazai rendezésű idei férfi kézilabda Európa-bajnokság után José María „Chema” Rodríguez, a magyar válogatott másodedzője. Mint köztudott, a mieink – a várakozásoktól elmaradva – a csoportkörből sem jutottak tová
márc. 10
0:09
A magyar válogatott idegenben is legyőzte Montenegrót (Infostart)
A világliga európai selejtezőjének szerdai játéknapján a magyar férfi vízilabda-válogatott 16-11-re nyert Montenegróban.
márc. 10
0:09
Gyászol a sportvilág: elhunyt a legendás focista (Metropol)
Az egykori labdarúgó évek óta küzdött súlyos betegségével.
márc. 10
0:09
Korait nyitott, levadászták a Tirreno második sprintjében (Eurosport)
A Lotto-Soudal sprintere, Caleb Ewan nyerte a Tirreno-Adriatico 3. szakaszát Murlo és Terni között. Ugyan Tadej Pogacar megpróbálkozott egy merész szökéssel Julian Alaphilippe, Tao Geoghegan Hart és Marc Soler társaságában, megfogták őket és jöhetett az újabb mezőnyhajrá a kockaköves célegyenesben. Démare korait indított, így a riválisok levadásztá
márc. 10
0:09
Sainz meglepőnek találja, hogy ennyire különböznek az autók (Racing)
A Ferrari pilótája, Carlos Sainz kifejezetten meglepőnek találta, mennyire eltérő módon értelmezték a csapatok az új szabályokat ahhoz képest, hogy mennyire feszesnek és korlátozónak gondolták őket. Az új szabályok azzal a céllal készültek el, hogy az autók könnyebben tudják egymást követni, ezáltal látványosabbá téve a versenyzést. Ezt a padlóleme
márc. 10
0:12
Nascar: DiBenedetto szerint egy globális elit akarja igába hajtani az emberiséget (USAracing)
Úgy látszik, hogy nem tanul a múltból Matt DiBenedetto és továbbra is előbb posztol, mintsem...
márc. 10
0:12
Jön az F1-es főpróba: tudnivalók a bahreini tesztről! (m4sport.hu)
Három napon át a szezonnyitó helyszínén készül a Forma–1 mezőnye a 2022-es új idényre. Program, újdonságok, szereplők és információk a közvetítésről.
márc. 10
0:13
71,2 milliárdért marad Aaron Rodgers (Blikk)
Green Bay – A tengerentúli profi amerikaifutball-liga, az NFL előző két alapszakaszának legértékesebb játékosa, Aaron Rodgers csúcsgázsiért marad a Green Bay Packersnél. A 38 éves sztárirányító, aki egész pályafutását a wisconsini csapatnál töltötte, négy évre 200 millió dollárért (71,2 milliárd forint) hosszabbít. Ha aláír, akkor ő lesz a liga leg
márc. 10
0:13
Benzema mesterhármassal büntette a PSG könnyelmű védelmét (Infostart)
Elképesztő mérkőzésen, Karim Benzema mesterhármasával a Real Madrid kiejtette a PSG-t a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A másik találkozó nem hozott gólt, a Manchester City továbbjutását nem fenyegette veszély.
márc. 10
0:13
A Forma-1-ért beáldozza Le Mans-i autóját az Audi (Eurosport)
Meglepő fordulatot állt be az Audi motorsportos terveiben, a német márka úgy tűnik, leállította sportautós programját, hogy minden erőforrását az egyelőre még be nem jelentett Forma-1-es programjára összpontosítsa. A gyártó LMDh autója eredetileg jövőre mutatkozott volna be, és néhány hónapja még úgy tűnt, rendületlenül robog előre a projekt.
márc. 10
0:13
Michael Schumacher nem tud járni, állítja az ügyvédje a német bíróságon (Racing)
A Forma-1-es legenda, Michael Schumacher ügyvédje elmondta egy német bíróságon, hogy a korábbi világbajnok nem tud járni a 2013-ban síelés közben szerzett sérülése után. Felix Damm a német Bunte magazin ellen indított perben tette ezt a megjegyzést, amely arról számolt be, hogy a 47 éves sportoló tavaly decemberben újra képes volt járni. A magazin
márc. 10
0:15
Áll a bál Ronaldo körül, faképnél hagyta a Manchester Unitedet (BorsOnline)
Dehogy sérült! Dühbe gurult – árulta el közvetve a világsztár nővére.
márc. 10
0:16
Videó: Mbappé úgy szerzett vezetést a Real otthonában, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne (m4sport.hu)
Kylian Mbappé a Santiago Bernabéuban is bizonyította, hogy egyszerű játék a foci.
márc. 10
0:17
Visszatérésre készül a Fradi válogatott focistája: „Kell néhány hét, hogy újra felvegyem a ritmust” (Blikk)
A Ferencváros labdarúgócsapatának válogatott középpályásával, Sigér Dáviddal a sérüléséről és közelgő visszatéréséről beszélgettünk.
márc. 10
0:17
Egy 15 éves lány közel került Hosszú Katinka világcsúcsához, sztárok hagyják ki a vb-t (Eurosport)
A nyári, budapesti világbajnokságon több ausztrál klasszis mellett az az amerikai úszó sem indul, aki mindössze 25 évesen jelentette be a visszavonulását. Mindeközben könnyen lehet, hogy Hosszú Katinka megdönthetetlennek hitt rekordja rövid időn belül komoly veszélyben lesz.
márc. 10
0:17
Hivatalos: Magnussen visszatér a Forma-1-be (Racing)
Kevin Magnussen fogja átvenni Nikita Mazepin helyét a Haasnál. Miután Nikita Mazepin és az Uralkali kénytelen volt távozni a csapattól, a Haasnak más megoldást kellett keresnie. Váratlant húzott az amerikai istálló, ugyanis a legtöbben Pietro Fittipaldi bemutatkozását vetítették előre. Ehelyett egy régi ismerős tér vissza a dán személyben. A Haas t
márc. 10
0:19
Balesetveszélyesek az új Forma 1-es autók, mutatjuk a problémát (BorsOnline)
Március 20-án, a Bahreini Nagydíjjal indul el a várva várt új Forma-1-es szezon. 2014 után ismét radikális szabályváltoztatásokra készül a mezőny, egy új effektus azonban nem várt problémát okozott a csapatoknak, a baleseti kockázata pedig magas.
márc. 10
0:20
5 kérdés, amire választ adhat a bahreini F1-es teszt (m4sport.hu)
Alig több mint egy héttel az F1-es bajnoki rajt előtt kerül sor az előszezon második és egyben utolsó tesztjére. Kérdések, amikre választ adhat az előttünk álló három bahreini nap!
márc. 10
0:21
Bejelentkezett a Bl-címre a lehengerlő Bayern München: Lewandowski 23 perc alatt szerzett mesterhármast a Salzburg ellen (Blikk)
„Lemészárolta” ellenfelét a Bayern München a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján: a német futballcsapat 7-1-re verte az osztrák Salzburgot, így 8-2-es összesítésssel jutott tovább.
márc. 10
0:21
Csodás győzelemmel kezdett Rapport Richárd a Grand Prix-elődöntőben (Eurosport)
Rapport Richárd az elődöntő első mérkőzésén a világos bábukat vezetve legyőzte a francia Maxime Vachier-Lagrave-t a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) Grand Prix-sorozatának belgrádi állomásán. Ez volt kettejük kilencedik összecsapása, és az első alkalom, amikor a magyar nagymester tudott győzni.
márc. 10
0:21
A Forma-1 mezőnye is kiáll Ukrajna mellett és elítéli a háborút (Racing)
Nyakunkon a bahreini teszt és a Forma-1 csapatainak túlnyomó többsége már meg is érkezett a Bahrain International Circuit-re, ahol a 2022-es szezon első futamát is rendezik majd. A mezőny pilótái – Lewis Hamilton és Nikita Mazepin kivételével – egy közös kép erejéig összeálltak a célegyenesben, ahol az orosz-ukrán háború ellen tiltakoztak. Oroszors
márc. 10
0:23
Édesapám vitt a kórházba – szívszorító vallomást tett a magyar focista (BorsOnline)
Kemény legény és roppant balszerencsés is Bobál Dávid. A Zte futballistájának a hétvégén ugyanott tört el a karja, ahol tavaly ősszel.
márc. 10
0:24
Videó: Hatalmas Donnarumma-baki után egyenlített a Real Madrid (m4sport.hu)
Ez a hiba még visszaüthet a Real Madrid ellen.
márc. 10
0:25
Nagy riválisai körben állva ünnepelték a visszavonuló olasz szlalomlegendát (Eurosport)
Megható jelenetek Flachauból: A korábbi szakági világkupa-győztes, vb-ezüstérmes Manfred 'Manny' Moelgg 39 esztendősen elbúcsúzott a profi sízéstől, sporttársai pedig külön erre az alkalomra készült pólókban, pezsgővel a kezükben köszöntötték őt a célban. Mutatjuk a klasszis olasz síző utolsó világkupa-menetét, és az azt követő ünneplést!
márc. 10
0:25
Nascar: DiBenedetto szerint egy globális elit akarja igába hajtani az emberiséget (Racing)
Úgy látszik, hogy nem tanul a múltból Matt DiBenedetto és továbbra is előbb posztol, mintsem...
márc. 10
0:28
Őrületes fordítás – a Real 2–0-s összesítésről kiejtette a PSG-t a Bajnokok Ligájából, és bejutott a negyeddöntőbe (m4sport.hu)
Gianluigi Donnarumma hatalmas hibája lavinát indított el, Karim Benzema triplázott.
márc. 10
0:29
Bejelentette a Haas, ki veszi át a kirúgott Mazepin ülését az F1-ben (Eurosport)
A menesztett Nikita Mazepin helyén tér vissza a Forma-1-es világbajnoki sorozatba Kevin Magnussen a Haas istálló színeiben. A dán pilóta 2014 és 2020 között már versenyzett a 'száguldó cirkuszban', eddig 119 nagydíjon vett részt. Eközben Mazepin és édesapja felkerült az EU szankciós listájára.
márc. 10
0:32
Eseménytelen meccs és City-továbbjutás Manchesterben (m4sport.hu)
A Manchester City 5–0-s összesítéssel jutott negyeddöntőbe a Bajnokok Ligájában, miután a párharc manchesteri visszavágóján 0–0-s döntetlent játszott a Sporting.
márc. 10
0:33
Itt vannak az exkluzív részletek a Netflix és a Tour de France új sorozatáról (Eurosport)
Friss információk derültek ki a Forma-1-es Drive to Survive országúti bringás változatáról: megvan, melyik csapatok vesznek részt a forgatásban, nyilvános a költségvetés és az egyes epizódok hossza, és az is kiderült, mikor debütál a Netflixen a sorozat.
márc. 10
0:36
Kiesett az Indian Wells-i tenisztorna első fordulójában Bondár Anna (m4sport.hu)
Bondár Anna a nyitókörben búcsúzott az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán.
márc. 10
0:37
Nem a házigazdák napja volt a mai az Európa-ligában (Eurosport)
Az Olympique Lyon és az Eintracht Frankfurt is idegenben került előnybe szerdán a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében.
márc. 10
0:40
Videó: Villámgyors Benzema gólokkal került kétgólos előnybe a Real Madrid (m4sport.hu)
Karim Benzema továbblőtte a Real Madridot.
márc. 10
0:41
Első világkupa-győzelmét aratta az amerikai-norvég síző Flachauban (Eurosport)
Meglepetésre a norvég Atle Lie McGrath nyerte meg Flachauban a férfiak szerdai műlesikló-viadalát az alpesi sízők világkupa-sorozatában, akinek ez volt az első győzelme. A szakági világkupában vezető Henrik Kristoffersen nagyot rontott az első futamban, de a másodikban javított, így megőrizte vezető helyét.
márc. 10
0:44
Pochettino: A legrosszabb az egészben, hogy mi voltunk a jobbak (m4sport.hu)
Madridi oldalon a közönséget és a csapat letámadását méltatták, míg a párizsiak mestere, Mauricio Pochettino bírózott egy sort a Real Madrid – Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után.
márc. 10
0:45
Benzema 17 perc alatt rámolt be hármat a Psg-nek, fordított a Real Madrid (Eurosport)
A Real Madrid Karim Benzema mesterhármasának köszönhetően 3-1-re legyőzte a vendég Paris Saint-Germaint a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős párharcának szerdai visszavágóján, és így 3-2-es összesítéssel bejutott a legjobb nyolc közé.
márc. 10
0:48
Thibaut Courtois: Karim Benzema a világ legjobb befejező csatára (m4sport.hu)
„Lewandowski is három gólt lőtt, de abból kettő büntető volt…”
márc. 10
4:21
Első oválversenyére készül az IndyCarban Jimmie Johnson (Racing)
2022-ben Jimmie Johnson visszatérhet a komfortzónájába, ugyanis idén először indul teljes szezonban az IndyCarban. Ez öt oválfutamot is magába foglal. Tavaly az év vége legnagyobb híre az volt, hogy a hétszeres NASCAR Cup-bajnok Jimmie Johnson, valamint Romain Grosjean is oválpályás tesztekre adták a fejüket. Mindkettejük célja az volt, hogy idén m
márc. 10
6:09
Tsunoda olyat tesz, amilyet nem sok F1-es versenyző tett eddig (Racing)
Yuki Tsunoda nem bízza a véletlenre a sorsát és a megélhetését, több lábon áll a fiatal japán. Többnyire a Forma-1-es versenyzők mindegyikére, igaz, hogy nagyon fiatalon elkezdenek versenyezni, és ha van tehetség – akikből F1-es lett, azoknál nyilván volt -, hamar feláldozásra került sok minden a versenyzés oltárán. A legtöbb versenyző maximum csak
márc. 10
6:21
Bowman csak így tud nyerni? A legújabb podcast epizódunkból kiderül (Racing)
Remek versenyt futott Las Vegas-ban a NASCAR a hétvégén, de volt aki keserű szájízzel hagyta el a helyszínt.
márc. 10
6:27
Somaschini jeges körülmények között készült az Eb-re (Racing)
Rachele Somaschini idén négy Rally Európa-bajnoki futamon áll rajthoz Citroen C3 Rally2-vel, de ezt a programot szeretné tovább bővíteni az olasz versenyzőnő.  “Nagyon lelkes vagyok az idei szezon előtt – mondta Rachele Somaschini az ERC oldalának. – Három éve próbálkozok egy több versenyes program összetételén, ez azonban eddig a járvány miatt nem
márc. 10
7:21
Benzema-show a Bl-ben, Murray ukrán gyerekeknek segít, Haason belülről jött Mazepin utódja (Eurosport)
Karim Benzemával nem tudott mit kezdeni a Paris Saint Germain védelme, pedig sokáig jól álltak a vendégek. Andy Murray nagy bejelentést tett: az év hátralévő részében összegyűjtött pénzdíjait a háború miatt nehéz helyzetbe került ukrán gyerekek megsegítésére fordítja. Többek között ezekről is olvashattok az Eurosport reggeli hírlevelében.
márc. 10
7:42
Élő: bahreini teszt – az 1. nap eseményei (m4sport.hu)
Élő tudósítás az F1-esek második idei tesztjéről.
márc. 10
7:44
Dumity Richárd 34. az első futam után a paralimpián (m4sport.hu)
A pekingi téli paralimpia egyetlen magyar indulója, a monosíző Dumity Richárd a 34. helyen zárta az óriásműlesiklás első futamát az ülő kategóriában.
márc. 10
7:48
Radikális újítás a Mercedestől: megmutatták „oldaldoboz nélküli” autójukat (m4sport.hu)
A pletykák nem voltak alaptalanok: egészen extrém és radikális újítással rukkolt elő a Mercedes csapata a Bahreini F1-es tesztre.
márc. 10
7:57
A túl sok fejlesztési munkában látja katari blamáját Pecco Bagnaia (Eurosport)
A Ducati olasz versenyzőjének, Federico Bagnaiának egyáltalán nem alakult álomszerűen a 2022-es nyitány. Kiesett a futamon, ráadásul erősen bírálta a bolognai gyártót, a rengeteg fejlesztési munkát okolja katasztrofális hétvégéjéért.
márc. 10
8:09
Apple TV-sek figyelem: Jön a Hamilton-doku! (Racing)
Az előfizetéses streaming óriás, az Apple TV+ bejelentette, hogy szerződést kötött a hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamiltonról szóló új dokumentumfilm bemutatására. Az egyelőre név nélküli projektet Matt Kay brit filmes rendezi majd, a producerei pedig maga Hamilton és menedzsere, Penni Thow, a One Community és a Box to Box Films – a Netfl
márc. 10
8:18
Dumity Richárd 30. lett óriásműlesiklásban a paralimpián (m4sport.hu)
Mindkét futamot teljesítette a pekingi téli paralimpia egyetlen magyar indulója.
márc. 10
8:21
Az Audi a Forma-1 miatt hagy fel az LMDh programjával (Racing)
Az Audi tervezett LMDh projektje szünetel a német gyártó Forma-1-be való – pletyka szintű – belépése miatt. Az Audi szóvivője a Sportscar365-nek megerősítette, hogy “leállították a programot a következő 2-3 hónapra”, bár a fejlesztés leállításának okait nem ismertette. Mindez a Multimatic kezdeti alváz gyártási terveinek megőrsítése után következik
márc. 10
8:27
Pályán a Barcelona és a Chelsea, kézis rangadók - sport a tévében (Infostart)
Az NB II-től a Konferencia-ligáig lehet futballmeccseket nézni, de lesz kosárlabda és darts is.
márc. 10
8:27
Rácz Gergő a BTCC betétversenyein indul idén (Racing)
Márciusban megkezdi a tesztelést a 16 éves Rácz Gergő, aki a brit MINI Challenge JCW kategóriájában a tavalyi bajnokcsapatnál, az EXCELR8 Motorsportnál versenyez 2022-ben. A tehetséges autóversenyző szezonja április végén, Donington Parkban kezdődik, a sorozat a legendás brit túraautó-bajnokság, a BTCC állandó betétfutama.  Hogyan kerültél kapcsola

Keresés