2022. március 12. szombat

márc. 12
0:12
Hazai meccsenként 272 millió forintot bukik a Chelsea (Blikk)
Drámai a helyzet a Chelsea-nél, miután a brit kormány az orosz–ukrán háború miatt befagyasztotta több orosz oligarcha, köztük a BL-címvédő fociklub tulajdonosának, Roman Abramovicsnak a vagyonát.
márc. 12
0:12
A Ferencváros és a Balatonfüred is esélyeshez méltón nyert (Infostart)
A Ferencváros hazai közönség előtt, míg a Balatonfüred idegenben győzött pénteken a férfi kézilabda NB I-ben.
márc. 12
0:12
A DEAC is elődöntőbe jutott a jégkorong Erste Ligában, a címvédő vár rá (m4sport.hu)
A DEAC 7-4-re legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, és így 4-2-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe.
márc. 12
0:12
Dárdai Pál mellé állt a világhírű legenda (BorsOnline)
Nem most először fejezte ki nemtetszését a hajdani aranylabdás a magyar edző elbocsátása óta.
márc. 12
0:12
Az Ftc korábbi edzője, Serhiy Rebrov kész hazatérni és harcolni is Ukrajnáért (Eurosport)
A Dinamo Kijev és a Tottenham egykori csatára, a Ferencváros korábbi vezetőedzője, Serhiy Rebrov megszólalt a hazáját, Ukrajnát ért orosz invázióval kapcsolatban. A 47 éves tréner nem mindig tudja, hogy a szülei biztonságban vannak-e. Rebrov hálás az országának nyújtott rengeteg segítségért, de szerinte Európa még többet is tehetne.
márc. 12
0:12
Pérez: Szombaton taposunk bele igazán a gázba (Racing)
Sergio Pérez összefoglalta, hogyan zajlik a Red Bull szezonelőtti tesztje Bahreinben, melyet egy héttel az idénynyitó hétvége előtt rendeznek. A mexikói nyilatkozatában felvetette, hogy nem biztos, hogy a bahreini pálya a legjobb helyszín a tesztelésre, sokkal inkább Barcelonát választaná, ahol szintén lehúztak három napot februárban. „Nehéz konzis
márc. 12
0:12
Slavia Praha – Lask 4:1 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Slavia Praha és a Lask mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:16
Győzelmi kényszerben a Fehérvár (Blikk)
Székesfehérvár – Az idén még pontot sem szerezett a Mol Fehérvár labdarúgócsapata az NB I-ben. Hat vereség zsinórban, egy edzőváltás (ami nem segített)t, kiesés a kupából, és most hétvégén a legnehezebb ellenfél, a bajnokcsapat, a Ferencváros látogat a Sóstói stadionba. Finoman szólva sem jók a Vidi kilátásai.
márc. 12
0:16
Ezért nem nyer soha BL-t a PSG – Gurulj be lassítva is! (m4sport.hu)
A 60 ezer őrjöngő szurkoló még a legnagyobb sztárokat is képes elbizonytalanítani.. De vajon miért nem sikerül soha a PSG-nek? Ki hiányzott a franciáktól? Mennyire volt meglepő a Barcelona csütörtöki szenvedése? Eldőlt-e itthon a bajnoki cím? És ami egyre több szurkolót foglalkoztat: kieshet-e a Fehérvár? Ezen kérdések mindegyikét megtárgyalta Hajd
márc. 12
0:16
Ronaldo és Messi egy csapatban? Itt a reakció (BorsOnline)
Az Egyesült Királyság kormánya megtiltotta Roman Abramovics elnök-tulajdonos számára a Chelsea eladását, pedig a klubvételre bejelentkezett egy ghánai aranybánya-tulajdonos is.
márc. 12
0:16
Megvan Rapport ellenfele a belgrádi döntőben (Eurosport)
Rapport Richárd az orosz Dmitry Andreikinnel vívja a döntőt a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) Grand Prix-sorozatának második, belgrádi állomásán. A finálé első mérkőzését szombaton, a másodikat vasárnap rendezik, és ha döntetlenre állnak a felek, hétfőn rapidmeccsek következnek.
márc. 12
0:16
Ricciardo koronavírus-tesztje pozitív lett, továbbra is Norris ül autóba (Racing)
A McLaren nemrég bejelentette, hogy Daniel Ricciardo pozitív koronavírus tesztet produkált. Az ausztrál versenyző eddig egy métert sem ment a bahreini teszten. Már szerdán nem érezte jól magát, így a wokingi istállónak változtatnia kellett a beosztásán. Lando Norris vette át a stafétabotot, így mindkét nap ő vezette az MCL36-os konstrukciót. Ma ugy
márc. 12
0:16
Vitesse – Roma 0:1 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Vitesse és Roma mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:20
Zseniális ötlet vagy csalás a Mercedes találmánya? (Blikk)
Még el sem kezdődött az idény, máris hevesek az indulatok a Forma–1-ben! A tavalyi szezon vitatott lezárása után (a holland Max Verstappen sokak szerint a versenybírók segítségével hódította el első vb-címét a brit Lewis Hamiltonnal szemben) idén már a rajtot megelőző kollektív teszten egymásnak ugrott a Mercedes és a Red Bull.
márc. 12
0:20
„Baromi jó nap! A nyakam fáj, de a mosoly ott van!” (m4sport.hu)
Úgy érezte, kettétört a nyaka, mégis fülig ért a szája, és a tesztje öt órájában még az autót sem hagyta el. Kevin Magnussen újra F1-es versenyző, és nagyon élvezi!
márc. 12
0:20
Durva büntetést kapott a Fradi, reagált az MLSZ (BorsOnline)
Ünnepelni lehet, káromkodni tilos
márc. 12
0:20
Warren Barguil nyerte az 5. szakaszt a Tirerrnón (Eurosport)
Warren Barguil sikerével ért véget a Tirreno-Adriatico ötödik szakasza. Összetettben Tadej Pogacar és Remco Evenepoel párosa vezet, a harmadik helyről Thymen Arensman várja a szombati folytatást.
márc. 12
0:20
Haas: Magnussen volt az egyetlen jelöltünk Mazepin pótlására (Racing)
A Haas Forma-1-es csapatfőnöke, Günther Steiner szerint egyedül Kevin Magnussen jött szóba náluk, amikor a kiscsapat Nikita Mazepin helyettesét kereste. Habár az amerikai kicsapat tesztpilótája, Pietro Fittipaldi bevetésre készen állt a kirúgott orosz pilóta helyére, a német csapatfőnök és a Haas alapítója, Gene Haas is egy tapasztalt versenyzőt sz
márc. 12
0:20
Atlanta – Leverkusen 3:2 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel Atlanta és Leverkusen mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:24
Eladhatja Neymart a Psg (Blikk)
Komoly következményekkel járhat a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál a csúfos kiesés a Bajnokok Ligájából a spanyol Real Madrid ellen.
márc. 12
0:24
A korábbiaknál nagyobbat álmodik a Sopron a női kosár Euroligában (m4sport.hu)
Török Zoltán: A Sopron olyan szintre lépett, amire nagyon régen vártunk, és konstans módon ott tud lenni egy ilyen rangos sorozat legjobb négy csapata között, ez egy csoda.
márc. 12
0:24
Magnussen volt a leggyorsabb a pénteki teszten (Eurosport)
Az alapból rendelkezésre álló időben Carlos Sainz Jr., a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb pénteken a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság bahreini tesztelésének második napján, de később Kevin Magnussen a csapatának, a Haasnak biztosított extra órában az élre ugrott.
márc. 12
0:24
Braga – Monaco 2:0 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Braga – Monaco mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:28
A bankkártyáikat is letiltották, már a buszt sem tudná megtankolni a Chelsea (m4sport.hu)
Csütörtökön a Chelsea orosz-izraeli tulajdonosának angliai vagyonát, beleértve a Chelsea-t is, zárolták. A The Athletic információi szerint a szankciók között szerepel az is, hogy a klub tulajdonában lévő bankkártyákat sem használhatják, így utazás előtt a csapatbuszt sem tudnák megtankolni.
márc. 12
0:28
Az ukrán Yastremska egyik teniszversenyről a másikra repülve próbálja átvészelni a háborút (Eurosport)
Dayana és Ivanna Yastremska Lyon után Indian Wellsben is pályára lépnek egymás oldalán párosban. Az ukrán teniszezők Odesszából menekültek el az orosz invázió elől, előbb Lyonban szerepeltek, Kalifornia után Miamiba, majd esetleg Bogotába vagy Isztambulba mennek, miközben szüleik bujkálni kényszerülnek a városukban.
márc. 12
0:28
Barcelona– Galatasaray 0:0 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Barcelona– Galatasaray mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:32
Bahreini teszt, 2. nap – ezt mondták a versenyzők (m4sport.hu)
Pattogás, szél és homok – Bahrein a teszt második napján sem könnyítette meg az F1-es versenyzők életét. Persze volt, ahol más tényezők játszották a főszerepet. Így értékelt a mezőny a pénteki gyakorlás után!
márc. 12
0:32
Vlhova győzött Svédországban (Eurosport)
Nagy fölénnyel Petra Vlhova nyerte a női alpesi sízők világkupa-sorozatának pénteki óriás-műlesikló versenyét a svédországi Aréban. A viág és olimpiai bajnok szlovák síző több mint egy másodpercet vert a második Marta Bassinora.
márc. 12
0:32
Rangers– Crvena Zvezda 3:0 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Vitesse és a Rapid Wien mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:36
A Puskás Akadémia a Paks ellen szakította meg a rossz sorozatát (m4sport.hu)
2020 októbere óta először nem rúgott gólt a Paks.
márc. 12
0:36
Elbúcsúztatták a legendás labdarúgót, Fenyvesi Mátét (Eurosport)
A Szent István Bazilikában kísérték pénteken utolsó útjára Fenyvesi Mátét, a Ferencváros és a magyar válogatott legendás labdarúgóját. A korábbi kiváló játékos február 17-én, 88 éves korában távozott az élők sorából.
márc. 12
0:36
Bodø/Glimt – AZ Alkmaar 2:1 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Bodø/Glimt – AZ Alkmaar mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:40
Második negyeddöntős meccsét is megnyerte a Fehérvár az osztrák jégkorongligában (m4sport.hu)
A Hydro Fehérvár AV19 2-0-ra vezet az olasz HC Pustertal Wölfe ellen az osztrák jégkorongliga (ICEHL) negyeddöntőjében, mivel a párharc második mérkőzésén pénteken idegenben 6-2-re győzött.
márc. 12
0:40
Elődöntős a Deac (Eurosport)
A DEAC 7-4-re legyőzte a vendég Újpestet a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében, és így 4-2-es összesítéssel bejutott az elődöntőbe, ahol majd a címvédő, az alapszakaszban legjobb Csíkszeredával találkozik.
márc. 12
0:40
Leicester– Rennes 2:0 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Leicester– Rennes mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:44
Horner meggondolta magát: Extrém, de szabályos a Mercedes (m4sport.hu)
Mégsem tartja szabálytalannak a Mercedes különleges oldaldobozait a Red Bull csapatfőnöke. Megdicsérte a kreatív ellenfelet.
márc. 12
0:44
Kikapott Felcsúton a Paks (Eurosport)
A második helyen álló Puskás Akadémia 2-0-ra legyőzte a vendég Paksot a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
márc. 12
0:44
Marseille– Basel 2:1 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a Marseille– Basel mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
0:48
Az Atlético Madrid kiszenvedte a sikert a Cádiz ellen a La Ligában (m4sport.hu)
A madridiak sorozatban a negyedik bajnokijukon nyertek.
márc. 12
0:48
PSV Eindhoven – Copenhagen 4:4 (Összefoglaló) (rtl.hu)
Elevenítsd fel a PSV Eindhoven – Copenhagen mérkőzésének legizgalmasabb pillanatait!
márc. 12
1:00
Kiküzdötte a győzelmet az Atlético, még a kispadok is piros lapokat kaptak (Infostart)
Az Atlético Madrid 2-1-re nyert saját stadionjában a Cádiz ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
márc. 12
6:12
Európa egyik legrosszabb formában lévő csapata vár Fehérváron a Fradira (Ripost)
Bajnokveréssel támadna föl poraiból a Fehérvár a címvédő, éllovas zöld-fehérek ellen.
márc. 12
6:18
A NASCAR külön elektromos széria indítását fontolgatja (Racing)
A NASCAR operatív igazgatója szerdán elmondta, hogy a NASCAR “vizsgálja a lehetőségét” egy elektromos autós sorozatnak. Steve O’Donnell a NASCAR operatív igazgatói posztjára való előléptetését követő telefonkonferencián hangsúlyozta, hogy a Ford, a Chevrolet és a Toyota is jelentős érdeklődést mutatott az elektromos autók versenyzésének irányába va
márc. 12
6:24
Megvan Yves Matton utódja (Racing)
Yves Matton helyére Andrew Wheatley-t nevezte ki az FIA rally igazgatójaként. Andrew Wheatley korábban WRC és ERC futamokon is versenyzett. Yves Matton decemberben távozott az FIA rally igazgatói posztjáról, helyére pedig Andrew Wheatley-t nevezte ki a Nemzetközi Automobil Szövetség.  Wheatley korábban az M-Sport üzletfejlesztési vezetője volt, maj
márc. 12
7:06
Magnussen elfogadta, hogy az F1 egy lezárt fejezet, majd jött a Haas (Racing)
Kevin Magnussen azt mondja, hogy a Haasnál való szenzációs visszatérése előtt lezárt fejezetnek tartotta a Forma-1-es karrierjét. A dán versenyző az utolsó pillanatban kapott ajánlatot, hogy a 2022-es szezon előestéjén váratlanul visszatérjen az F1-be, és helyettesítse a menesztett Nikita Mazepint, akinek az ukrajnai orosz invázió miatt felbontottá
márc. 12
7:18
Putyin és Lukashenko parkolópályára tette a jégkorong válogatottaikat, teljes a bizonytalanság (Eurosport)
A Nemzetközi Jégkorongszövetség (IIHF) döntése értelmében sem Oroszország, sem Fehéroroszország nem lehet ott a 2022-es Finnországban megrendezésre kerülő jégkorong elit világbajnokságon. Arról viszont egyelőre nem született hivatalos döntés, hogy kik lesznek a résztvevői így a különböző divízióknak, erre próbáltunk hozni most néhány forgatókönyvet
márc. 12
8:00
Daniel Ricciardo koronavírusos (Infostart)
A McLaren pilótája már csütörtök reggel rosszul érezte magát, így a bahreini nyitónapon, illetve a pénteki második tesztnapon sem tudott versenyautóba ülni.
márc. 12
8:00
Élő: bahreini teszt – a 3. nap eseményei (m4sport.hu)
Tudósítás a bahreini F1-es teszt zárónapjának történéseiről.
márc. 12
8:00
Ezt csúnyán benézte Pogacar és Evenepoel (Eurosport)
Döbbentes jelenet a Tirrenón! Evenepoel támadásával csak Pogacar és Vingegaard tudott menni, ám lejtmenetben az élmenők elnéztek egy útelágazást, melyet nem jelöltek túl jól a szervezők. Végül azonos idővel értek célba, annak ellenére, hogy Evenepoel jóval tovább ment a rossz úton.
márc. 12
8:06
Tragédia után örömkönnyek: Gray nyerte a Phoenix-i ARCA versenyt (Racing)
A David Gilliland Racing versenyzője, Taylor Gray győzött az ARCA Menards Series idei második versenyén. A mindössze 16 éves új-mexikói pályafutása első sikerét szerezte. Tragikusan indult, de mesebeli módon ért véget a David Gilliland Racing hétvégéje. A keddi napon ugyanis egy közúti balesetben elhunyt a csapat kamionjának sofőrje, Steven Stotts.

Keresés