2022. március 17. csütörtök

márc. 17
0:12
Többen kidőltek Chema Rodriguez keretéből (Infostart)
Három játékos kiesett, kettőt hívtak be a kézilabda-válogatott keretébe.
márc. 17
0:12
Isztambuli bravúr kell az Európa-ligában a Barcától (Blikk)
Isztambul – A török Galatasaray fanatikus szurkolótábora előtt kell kiharcolnia a továbbjutást a spanyol Barcelonának a labdarúgó-Európa-liga nyolcaddöntőjében (M4, 18.45). Xavi Hernández csapata a hazai meccsen (0-0) nem tudott a kapuba találni, a tréner azonban nem aggódik.
márc. 17
0:12
Egy hajrában esett góllal húzta be a Dortmund a Mainz elleni Bundesliga-meccset (m4sport.hu)
A BVB előnye ezzel tizenegy pontra nőtt a harmadik Bayer Leverkusen előtt.
márc. 17
0:12
Friss hírek érkeztek Mészöly Kálmán állapotáról (BorsOnline)
Mészöly Géza édesapjától, a Szőke Sziklától, Kálmántól kért tanácsot, mielőtt munkát vállalt volna az Nb Ii-ben szereplő Haladás labdarúgócsapatánál. A 80 éves, egykori legendás szövetségi kapitányt felvillanyozta fia új munkája.
márc. 17
0:12
Putyinnal posztolt a besúgónak tartott olimpiai bajnok, aki otthagyta Oroszországot (Eurosport)
A még mindig aktív svájci (?) sífutó, Ilia Chernousov története önmagában megér egy misét, de amit az utóbbi napokban művelt a közösségi médiában, az minden eddigi cselekedeténél érthetetlenebb. De hogyan tudta elérni azt, hogy még jobban megutáltassa magát két országgal és megfenyegessék a családját?
márc. 17
0:12
AS Roma – Vitesse élőben az RTL+-on! (rtl.hu)
Csütörtökön eldől, kik jutnak be az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga negyeddöntőibe. Az RTL+-on 18:30-tól az Atalanta - Bayer Leverkusen összecsapást közvetítjük élőben; 21 órától pedig szintén élőben mutatjuk meg, az AS Roma meg tudja-e őrizni az első meccsen kiharcolt egygólos előnyét vagy esetleg fordít a Vitesse? Emellett az
márc. 17
0:16
Nyártól már nem csak Camp Nou a Barca-stadion neve (Infostart)
Meglepő lépés megtételére szorította az FC Barcelonát az anyagi helyzete: a klub a következő szezontól érvényes szerződésben átengedte a Camp Nou névhasználati jogát új támogatójának.
márc. 17
0:16
Hiába oltatlan, Novak Djokovics indulhat a Roland Garroson (Blikk)
A 20-szoros Grand Slam-győztes Djokovics januárban nem védhette meg címét az Australian Openen, miután kiutasították az országból.
márc. 17
0:16
Könnyed Ferencváros siker a Vasas felett (m4sport.hu)
Két erősen megnyomott, erős negyed elég volt az éllovasnak a győzelemhez.
márc. 17
0:16
Milák Kristóf visszavágna, Budapesten okozna szenzációt (BorsOnline)
Szurkolunk, hogy Milák Kristóf visszavágjon a tavalyi tokiói vereségéért az amerikai Caeleb Dresselnek. Ezért sokat tehet barátja, és edzőtársa, Márton Richárd is.
márc. 17
0:16
Eltiltottak egy Amerikában versenyző 19 éves orosz úszónőt (Eurosport)
A junior-Eb-n ezüstérmet szerző tehetségé az év első doppingbotránya az oroszoknál, de az ügye érdekesebb, mint első ránézésre tűnik.
márc. 17
0:20
Felvetődött: a FIFA adjon szabadkártyát az ukránoknak a vb-re (Infostart)
Egy walesi javaslat alapján a FIFA vizsgálja annak lehetőségét, hogy az ukrán válogatott „szabadkártyát” kapjon a novemberben kezdődő katari labdarúgó-világbajnokságra.
márc. 17
0:20
Átnevezik az Fc Barcelona stadionját, lehet barátkozni az új névvel (Blikk)
A Barcelona kedden megerősítette, hogy megállapodott a Spotify zenei streaming platformmal, hogy a klub főszponzora legyen.
márc. 17
0:20
Súlyos verést mért a Villarreal a Juventusra, ezzel kiejtette a Bajnokok Ligájából (m4sport.hu)
Az olaszok zsinórban a harmadik évben búcsúznak a legjobb tizenhat között.
márc. 17
0:20
Autóbalesetben meghalt a 40 éves sportoló (BorsOnline)
Tragikus körülmények között vesztette életét a korábbi focista.
márc. 17
0:20
Elmarad a Sinner-Kyrgios csata, meglepetésre kiesett Berrettini (Eurosport)
A tizedik helyen kiemelt olasz Jannick Sinner betegség miatt visszalépett, így az ausztrál Nick Kyrgios játék nélkül jutott tovább a nyolcaddöntőből az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfiversenyében. Mindeközben a torna hatodik kiemeltje, Matteo Berrettini három szettben kikapott a nyolcaddöntőben.
márc. 17
0:24
F1: pontosított egy fontos szabályt a FIA (Infostart)
Többé nem érhet úgy véget egy futam, ahogyan a tavalyi szezonzáró, ahol Michael Masi vitás döntéssel hozta helyzetbe Max Verstappent.
márc. 17
0:24
A Kisvárda Fc ukrán játékosoknak, családoknak segít (Blikk)
Az első osztályú kisvárda labdarúgócsapat adománygyűjtést indított az ukrán futballisták számára. A csapatnak pedig igen különleges kapcsolata van Ukrajnával.
márc. 17
0:24
A Chelsea kettős győzelemmel jutott a nyolc közé a Bajnokok Ligájában (m4sport.hu)
A hazai 2-0-s diadal után a Lille vendégségében 2-1-re nyert a Chelsea szerda este, ezzel kettős győzelemmel, magabiztosan jutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe.
márc. 17
0:24
19 éve nem történt ilyen a BL-ben: két nemzet 3-3 csapata jutott a negyeddöntőbe (m4sport.hu)
2003-ban spanyol és olasz csapatok jelentették az élvonalat. A hispánok még most is ott vannak, de a már az angolok mellett.
márc. 17
0:24
A Villarreal kiütötte a teljesen széteső Juventust a Bajnokok Ligájából (Eurosport)
A Juventusnak zsinórban a harmadik évben a legjobb 16 volt a végállomás a Bajnokok Ligájában, míg a Villarreal története során harmadszor jutott el BL-negyeddöntőig. A másik szerdai mérkőzésen a címvédő Chelsea kettős győzelemmel jutott tovább a Lille ellen a nyolcaddöntőből. Pénteken sorsolják a negyeddöntős párosításokat a BL-ben.
márc. 17
0:28
A Villarreal kiütötte a Juventust a BL-nyolcaddöntőben (Infostart)
A Villarreal súlyos vereséget mért a Juventusra a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, 3-0-ra nyert, 4-1-gyel jutott tovább. A Chelsea a hazai 2-0 után idegenben 2-1-re verte a Lille-t.
márc. 17
0:28
A Liverpool legyőzte az Arsenalt és már tényleg ott liheg a Man. City nyakában (m4sport.hu)
A Liverpool Diego Jota és Roberto Firmino góljával idegenben győzte le 2–0-ra az Arsenalt a Premier League 27. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen, ezzel Jürgen Klopp együttese egy pontra megközelítette az éllovas Manchester Cityt a tabellán, 29 lejátszott mérkőzés után.
márc. 17
0:28
A Liverpool egy pontra megközelítette a ManCity-t a bajnokságban (Eurosport)
A Liverpool 2-0-ra nyert az Arsenal otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen. Derbigyőzelmének köszönhetően a Liverpool egy pontra csökkentette a hátrányát a Manchester Cityvel szemben a PL-tabellán.
márc. 17
0:32
Xavi: Meg akarjuk mutatni, hogy versenyképesek vagyunk Európában (m4sport.hu)
Az Európa Liga megnyerése és a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolása az FC Barcelona célja, szögezte le Xavi Hernández, a katalánok vezetőedzője a Galatasaray elleni EL-nyolcaddöntő visszavágója előtt.
márc. 17
0:36
„A legszörnyűbb rémálom” – a BL-meccs alatt törtek be Pogbáékhoz, miközben gyermekei otthon aludtak (m4sport.hu)
Apaként nem tudok elképzelni borzalmasabb érzést, mint amikor nem tudod megvédeni a gyermekeidet és tehetetlen vagy.
márc. 17
6:06
A „Ferrari másolat” Haas komoly aggodalmat jelent a riválisoknak (Racing)
A Haas csapata komoly előrelépést tehet 2022-ben, miután egy Ferrarira hajazó konstrukcióval álltak elő. Valójában a 2021-es szezonban az amerikaiak fel is állítottak egy központot a Ferrari főhadiszállásának területén, Maranellóban. Az idei autó pedig kifejezetten gyorsnak bizonyult Mick Schumacher és a Mazepin helyére érkező Kevin Magnussen kezei
márc. 17
6:18
Hailie Deegan indult Amerika legrangosabb terepversenyén (Racing)
A Ford fiatal tehetsége, a NASCAR Truck Series-ben versenyző Hailie Deegan egy kicsit meghosszabbította a Las Vegas-i túráját, és rajthoz állt a MINT 400 elnevezésű terepversenyen.
márc. 17
6:24
Vaskó Levente: „Rengeteg tapasztalatot szereztem ebben a mezőnyben” (Racing)
Vasárnap vette kezdetét az idei Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság. A piliscsévi szezonnyitón ott volt a Korda Racing versenyzője, az MX Open kategóriában induló Vaskó Levente. A motoros elmondta, elérte a kitűzött célját, ugyanis a rajthelyéhez képest mindkét futamon képes volt előre jönni, és az ilyen viadalok fognak jobb versenyzőt f
márc. 17
6:54
Sir Lewis Hamilton-Larbalestier. Jobb lesz megszokni! (Eurosport)
Váratlan bejelentést tett a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, aki nemrég egy interjúban közölte, hamarosan már nem a jól megszokott nevével találkozunk majd. A Mercedes pilótája úgy döntött, szeretné felvenni édesanyja nevét is. Sőt, nem csak szeretné, hanem már el is kezdte az ehhez szükséges jogi folyamatot, és csak idő kérdése, hogy Lewis Ha
márc. 17
7:06
Mike rágcsája – fülalakú marihuánás cukorkát dobott piacra Mike Tyson (rtl.hu)
A bokszlegenda kis híján 25 éve harapta meg Evander Holyfield fülét a ringben.
márc. 17
7:24
Novak Djokovic egy feltétellel indulhat a Roland Garroson (Infostart)
Az oltatlan Novak Djokovic indulhat a francia nyílt teniszbajnokságon, ha az országban májusig nem romlik járványhelyzet.
márc. 17
7:24
Bajban a Joe Gibbs Racing – PODCAST (Racing)
Briscoe diadalmaskodott Phoenixben, újra Stewart-Haas győzelmet láthatott a közönség.
márc. 17
7:36
Gigaszerződést írt alá a bajnok Rams NFL-sztárja a Buffalo Billsszel (m4sport.hu)
A kétszeres Super Bowl-győztes Von Miller nem marad a Los Angeles Ramsnél.
márc. 17
7:36
Babos-interjú, zöld út Djokovicnak, a padlóra küldött Juventus, és egy balfék Putyinos poszt (Eurosport)
Babos Tímea exkluzív interjúját a Hosszabbítás Podcastben hallgathatjátok meg, de hoztunk híreket a Juventusról, a Manchester Unitedről, de még Djokovicról és a Roland Garrosról is. A Putyinos poszt pedig kiérdemelné a heti balfék fődíjat - ha lenne ilyen - egy besúgónak tartott olimpiai bajnok égette magát a közösségi médiában, pedig állítólag csa
márc. 17
8:12
Hill sem ért egyet a Drive to Survive narratívájával (Racing)
Az 1996-os világbajnok Damon Hill is érzi, hogy a Netflix néhány kulcsfontosságú története nem igaz. Példaként ezt hozta fel: “Toto Wolff és Christian Horner rivalizálása köré egy komplett falazatot építettek fel. Ezt elkeserítőnek találom, mert ezért alakult ki ez a két tábor a rajongók körében. Tisztázzunk valamit! Az, ahogy a Netflix népszerűbbé
márc. 17
8:18
„Semmin sem változtatnék” – Massimiliano Allegri a Juventus hazai BL-kiesése után (m4sport.hu)
„Megpróbáltuk járatni a labdát, de a Villarreal kilenc emberrel védekezett, volt egy etap a meccsen, amikor még csak kontrázni sem próbált meg.”
márc. 17
8:18
Módosított gumik és hatalmas hőség várható Mandalikában (Eurosport)
25 év után tér vissza a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnye Indonéziába, az év második állomása feladja a leckét a gumiszállító Michelinnek, míg a fékeket gyártó Brembo cég érdekes adatokat hozott nyilvánosságra a februári tesztekről.
márc. 17
8:24
Merencsics bajnok autóval indul idén (Racing)
A Rábaringen után Orfűn folytatja a Mitropa Kupa felkészülést a Merencsics Árpád – Kondella-Fülep Edina páros, akik az idei évtől egy Peugeot 208 Rally4-et hajtanak. A rábaringi tesztnapon 50 kilométert tudtak autózni, ahol megismerkedtek az új autóval, amivel egyébként Szauer Gergő a tavalyi évben bajnoki címet szerzett. „Nagyon boldog vagyok, hog
márc. 17
8:26
A Tesla ára már az egekben az USA-ban, Elon Musk terel (Racing)
Elon Musk az inflációt és az emelkedő nyersanyagköltségeket okolja, miközben a Tesla modellek árai történelmi magasságokba emelkedtek. A hirtelen árváltozások nem jelentenek újdonságot a Tesla számára, de mostanában úgy tűnik, hogy mind egy irányba mennek – írja az Autoweek. Ezen a héten az austini székhelyű autógyártó csendben emelte az összes mod
márc. 17
8:42
Pályán a Barcelona és a Roma - sport a tévében (Infostart)
Európa-liga és Konferencia-liga a képernyőn, valamint darts, lósport, hoki, sí, bringa, golf és tenisz is.
márc. 17
8:54
Sacramentóban nyert a címvédő Milwaukee Bucks (m4sport.hu)
Jannisz Antetokunmpo 36 ponttal és 10 lepattanóval járult hozzá a győzelemhez.
márc. 17
9:06
Red Bull: Mi helyeztük vissza a térképre az F1-et (m4sport.hu)
Max Verstappen szerint nincs miből kigyógyulnia a Forma–1-nek a múlt évi szezonzáró balhéja után; főnöke pedig éppen a Red Bullt tartja a sportág gyógyítójának azok után, hogy véget vetettek a Mercedes dominanciájának.
márc. 17
9:12
Ezúttal csak a presztízs a tétje az El Clásicónak (HírTV)
Vasárnap este rendezik a spanyol labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóját, a listavezető Real Madrid és az FC Barcelona összecsapását.
márc. 17
9:12
A Haas már tavaly nyáron kipróbálta a Mercedes oldaldobozát (Racing)
A konstruktőri címvédő Mercedes meglepő koncepciót villantott Bahreinben. A tavalyi év egészét az idei autóra szánó Haas már elvetette a megoldást. Günther Steiner nem jó hírrel szolgált a csillagosok szurkolóinak: a Mercedes szűk oldaldobozai szerinte nem járnak akkor előnnyel, mint széles megoldás. A Haas konstruktőri utolsóként feláldozta a 2021
márc. 17
9:18
Allegri: Felesleges most beszélni, inkább csendben kell maradni (HírTV)
A Juventus az idegenbeli döntetlent követően 3-0-s vereséget szenvedett otthon a Villarrealtól, így sorozatban a harmadik idényében búcsúzott a BL-től már a 16 között.
márc. 17
9:36
Rekorddöntéssel zárta maratoni karrierjét a lengyel biatlon büszkesége (Eurosport)
Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy verseny 66. helye olyan eredményt jelentsen egy sportolónak, amivel korszakos rekordot ír át saját sportágában. Ha mindehhez hozzátesszük, hogy ezzel a sportág legendáját sikerült az eddig elfoglalt trónjáról letaszítani, a tett méginkább felértékelődik.
márc. 17
9:42
„Meg akarom mutatni, hogy vagyok elég jó Lewis és Max ellen” (m4sport.hu)
Nagyot fejlődött, és a tavalyi F1-es szezon egyik legjobbja volt Lando Norris. Idén újabb szintre lépne, és bizonyítaná, hogy Max Verstappen és Lewis Hamilton ellen is megállja a helyét.
márc. 17
9:48
„Köszönöm, hogy ismét elintézték” – Arteta kiakadt a Premier League sorsolására (m4sport.hu)
„Szeretném megköszönni a Premier League-nek ezt a naptárat, nagyon sokat sokat segít, nem túl igazságos.”
márc. 17
9:48
Nadal továbbjutott, Sinner visszalépett (Eurosport)
A 21-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal a negyeddöntőbe jutott az Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyében. Az amerikai szervagép Riley Opelka ugyan mindkét szettben rövidítére kényszerítette a legendát, ám végül nem tudott játszmát nyerni.

Keresés