2022. március 22. kedd

márc. 22
10:24
Hivatalos: Vlahovics megsérült, nem játszik a magyar válogatott ellen (m4sport.hu)
A szerb labdarúgó-szövetség hivatalos tájékoztatása szerint Dusan Vlahovics sérülése miatt kihagyja a szerb válogatott Magyarország és Dánia elleni felkészülési mérkőzéseit.
márc. 22
10:24
MRF: Erősebben térünk vissza! (Racing)
Nem sikerült jól az MRF Team számára a Fafe Rally, ezért az Azori-szigeteken szeretnének még erősebben visszatérni.  Az MRF Team az idei évre leigazolta a Rally Európa-bajnokság tavalyi második helyezett spanyol versenyzőjét, Efrén Llarenát, valamint ötödik helyezettjét Herczig Norbertet, míg Simone Campedelli maradt a csapatban a tavalyi 11. helye
márc. 22
10:36
Lassan elfogynak a portugál védők a vb-pótselejtezőkre: Pepe koronavírus miatt esett ki (m4sport.hu)
Pozitív koronavírustesztet adott, így nem léphet pályára a törökök elleni világbajnoki pótselejtezőn Pepe, a portugál labdarúgó-válogatott rutinos védője.
márc. 22
10:42
Problémás a Liverpool- és Manchester City-szurkolók Londonba jutása az FA Kupa elődöntőjére (m4sport.hu)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) bejelentette: szorosan együttműködik a Liverpoollal és a Manchester Cityvel annak érdekében, hogy a két klub szurkolói eljussanak a Wembley Stadionba, az FA Kupa elődöntőjére.
márc. 22
10:54
Karma? A Mercedes nem kárörvend a Red Bull drámáján (m4sport.hu)
A Red Bull nullázott, a Mercedes erőn felüli dobogós helyezést ért el. A rosszmájúak a karmát emlegetik – így kommentált Lewis Hamilton és Toto Wolff.
márc. 22
10:54
Liu Shaolin Sándor elárulta, miért nem indul a világbajnokságon, ahol a testvére igen (rtl.hu)
Edzői döntés nyomán határozott úgy, hogy itthon marad.
márc. 22
11:00
Tizenegy év után ismét van férfi indulónk a műkorcsolya vb-n (Eurosport)
Megfiatalított magyar csapat indul a franciaországi Montpellier-ben szerdától szombatig tartó műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon. A négyfős magyar együttes legifjabb tagja az orosz születésű Vlasenko Aleksandr, aki 17 éves.
márc. 22
11:02
„Ez baromság” – Louis van Gaal kimondta: csak a pénz miatt került Katarba a vb (Eurosport)
Louis van Gaal élesen kritizálta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség hírhedt pénzéhségét. A holland válogatott szövetségi kapitánya szerint hiába mondja azt a FIFA, hogy a futball fejlesztése a célja a katari világbajnoksággal, valójában mindenki tudja: csak a profit motiválja a szervezetet. Szerinte az álláspontja is szerepet játszik abban, hogy semm
márc. 22
11:06
Nincs életveszélyben a célba érkezés után összeső kerékpáros (m4sport.hu)
Sonny Colbrelli az országúti kerékpáros katalán körverseny hétfői nyitószakaszán a célba érkezés után összeesett.
márc. 22
11:06
Szervezők: Jeddah megtámadása nem akadályozza meg az F1-es futamot (Racing)
A hétvégi Szaúd-Arábiai Nagydíj szervezői egyáltalán nem tervezik a Forma-1-es futam lemondását. Miután Szocsiban az orosz-ukrán konfliktus miatt már elkaszálták a versenyt, sokan azt feltételezték, hogy a szaúdi második legnépesebb város, Jeddah – ahol a futamot rendezik – ellen Irán miatti támadásokért hasonlóképp le kellene mondani a futamot. Am
márc. 22
11:08
“Segítsetek Már Neki!” így húzták ki Hailie Deegan-t a tűzből (Racing)
Drámai jelenetek játszódtak le Hailie Deegan atlantai balesete utána, melyet most első kézből nézhetünk meg vlogjában. A videó nyugodt hangulatban kezdődik, Hailie Deegan és csapat Atlantába indul, és itt még nem tudták, hogy milyen szörnyű események várnak rájuk. Deegan már az edzések után azt mondta, hogy majd kiugrott a szíve a helyéről, annyira
márc. 22
11:12
Domenicali: "Az, hogy a Ferrari újra versenyképes, mindenkinek jó" (Eurosport)
Stefano Domenicali, a Forma-1-es világbajnokság elnök-vezérigazgatója szerint a Ferrari bahreini nyitófutamon aratott kettős győzelme jó hatással lesz a versenysorozatra és a jegyértékesítésre is.
márc. 22
11:24
Kiderült: Visszavonulása után ezt tervezi Lőrincz Viktor (BorsOnline)
Lőrincz Viktor Párizsban edzőként bizonyítana.
márc. 22
11:54
Videó: a kilencnyilas kapujában elszámolta magát az angol darts-os (m4sport.hu)
Jamie Hughes nyolc triplát dobott sorozatban, de mégis megállt hét tökéletes nyílnál – 144 pont helyet 141-et számolt magának.
márc. 22
11:54
Életfogytig tartó börtönt kapott az Nba-kosaras gyilkosa (Eurosport)
Életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték azt a férfit, aki 2010-ben meggyilkolta az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) 13 szezont lehúzó Lorenzen Wrightot.
márc. 22
12:12
A bajnoki cím lehet a párharcuk tétje – ezt mondta Leclerc és Sainz (m4sport.hu)
Idén bajnokesélyes lehet a Ferrari, ami a „tét nélküli” tavalyi szezon után két versenyzőjük rivalizálásának élesedését is jelentheti. Ezt mondta a helyzetről Charles Leclerc és Carlos Sainz.
márc. 22
12:12
Domenicali a Volkswagentől hamarosan híreket vár (Racing)
Stefano Domenicali hamarosan újabb híreket vár a Volkswagen 2026-os Forma-1-es beszállásával kapcsolatban. A Forma-1 vezérigazgatója akkor beszélt röviden erről, amikor Oliver Hoffman, az Audi igazgatótanácsának tagja az Automobilwoche lapnak elmondta, hogy a VW tulajdonában lévő német luxusautógyártó aktívan fontolgatja az F1-es belépést: “Az FIA-
márc. 22
12:18
Polgár Judit ellen 1600-nál is többen játszottak egyszerre a világ első interaktív közösségi sakk szimultánján (m4sport.hu)
Nagyon jó bulinak, igazi élménynek nevezte Polgár Judit a világ első interaktív közösségi sakk szimultánját, melyet minden idők legjobb női sakkozója és a dubaji világkiállítás magyar pavilonja közös akciójaként rendeztek meg vasárnap.
márc. 22
12:18
Verstappen nem kertel, óriási baj van a Red Bullnál (BorsOnline)
A monacói Charles Leclerc győzelmét hozta a Forma-1 idei szezonjának idénynyitó nagydíja Bahreinben. A Red Bullokat jókora blama érte, Max Verstappen vezetésével a második és a negyedik helyen haladtak, de pár körrel a vége előtt mindketten kiestek.
márc. 22
12:18
Kipaterolta egyik női versenyzőjét a Busch Light programja (Racing)
Néhány héttel ezelőtt a Busch Light Beer bejelentette az Accelerate Her programot. Toni Breidinger viszont már nem tagja a kezdeményezésnek. Az Accelerate Her Busch Beer kezdeményezése, amelynek célja, hogy a női autóversenyzőket támogassa és lehetővé tegye számukra, hogy a NASCAR legmagasabb szintjén versenyezzenek. A női versenyzők közül Natalie
márc. 22
12:24
Zsigovits Norbert vb 5. a junior kategóriájában (Racing)
Németországi dupla fordulóval zárult a 2021/2022-es Superenduro-világbajnokság szezonja, amely során a Junior-világbajnokság mezőnyében Zsigovits Norbert képviselte az Enduro Team Hungary színeit. A csákánydoroszlói versenyző viszontagságos futamokat teljesített, de a szezont egy 3. hellyel zárta és a világbajnokság 5. helyezettje lett.  Az utolsó
márc. 22
12:36
Nagy bajban a teniszlegenda, akár hét év börtön is várhat rá (Eurosport)
24 pontban kell tisztáznia magát Boris Beckernek, akit azzal vádolnak: a csődeljárás során megpróbálta eltitkolni a vagyonának egy részét a hatóságok elől. A német teniszlegenda nem tudott beszámolni egyes relikviák hollétéről, de ingatlanokban és vállalatokban lévő részesedéséről sem vallott tisztességesen az ügyészség szerint. Amennyiben bűnösnek
márc. 22
12:42
A szurkolókkal ünnepeltek, óriási magyar siker Budapesten (Metropol)
A két magyar aranyéremmel, Szilágyi Áron egyéni győzelmével és a Szilágyi, Szatmári András, Decsi Tamás, Iliász Nikolász összeállítású csapat sikerével ért véget a budapesti kardhétvége.
márc. 22
12:54
Aubameyang távozott, Lacazette szerződése lejár, Madridból pótolna az Arsenal (m4sport.hu)
Egybehangzó külföldi lapinformációk szerint az Arsenal és az Everton is szerződtetné nyáron a Real Madrid támadóját, Luka Jovicsot.
márc. 22
12:54
A "tévés snooker" csalóka! - beszélgetés Almási Gergely snooker játékvezetővel, versenyigazgatóval (Eurosport)
Almási Gergő a WSF amatőr világbajnokságon versenyigazgató volt, a Gibraltar Openen játékvezető lesz, "szabadidejében" pedig snookeroktató. Az amatőr snookervilág rejtelmeiről, a versenyigazgatás nehézségeiről beszélt, valamint arról, hogy mikor láthatunk magyar játékvezetőket a képernyőn, és mi kell ahhoz, hogy profivá váljon egy magyar játékos.
márc. 22
12:56
5+1 pontban, Xavi hogyan restaurálta a Barcelonát (m4sport.hu)
A spanyol bajnokságot utcahosszal vezető Real Madrid otthonában is négyet vágott a Barcelonája: a Ronald Koemant csupán négy hónapja váltó Xavi Hernández lehengerlő hatása éppúgy tetten érhető a részletekben, amint az egész folyamatot szemlélve.
márc. 22
13:00
Jobb verseny? Nem minden F1-est győztek meg a 2022-es autók (m4sport.hu)
Miközben az F1 vezetői elégedettek azzal, amit az új autóktól kaptak, a versenyzők véleménye megoszlik arról, mennyivel lett könnyebb a csatázás a megújulás után.
márc. 22
13:06
Zhou úgy véli, debütálásával bebizonyította, hogy van helye az F1-ben (Racing)
Kína első Forma-1-es pilótája, Guanyu Zhou elégedett lehet élete első Forma-1-es futama után. A Bahreini Nagydíjon az Alfa Romeo újonca pontszerző helyen (10.) végzett, miután a 15. helyről indult. “Ez elképesztő, szóhoz sem jutok” – mondta az F1 TV-nek a futam után a mezőny egyetlen idei újonca. “Ez egy érzelmes verseny volt, nagyon intenzív.” “Az
márc. 22
13:18
Hiába a címmeccs lehetősége, Lomacsenko nem bokszol, inkább Ukrajnában marad (m4sport.hu)
Vaszil Lomacsenko nem hagyja el Ukrajnát, hogy vb-címmeccsre készüljön George Kambosos Jr. ellen.
márc. 22
13:24
A HUMDA több mint ezer motorosnak szervez ingyenes vezetéstechnikai tréninget (Racing)
Idén kétszer annyi, immár hat állomásra látogat el a tavalyi három után a HUMDA közkedvelt és nagy sikerű motoros közlekedésbiztonsági rendezvénysorozata, a Moto Safety. A résztvevők a Pécs-Pogány repülőtéren, a mogyoródi Hungaroringen, a szegedi repülőtéren, a zsámbéki DrivingCamp vezetéstechnikai pályán, a máriapócsi RabócsiRingen és a zalaegersz
márc. 22
13:30
Kiújult a kettős látása a moto Gp hatszoros győztesének (Eurosport)
Kiújult a kettős látása Marc Márqueznek, a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriája hatszoros győztesének. A 29 éves szupersztár vasárnap a idény második állomása, az Indonéz Nagydíj bemelegítése során hatalmasat bukott, szerencséjére egy kisebb agyrázkódással megúszta az esetet, elővigyázatosságból azonban nem indult el a futamon.
márc. 22
13:36
Csütörtökön sem tud kiállni a Gyergyó, döntős az FTC a jégkorong Erste Ligában (m4sport.hu)
A sok betegség megpecsételte az erdélyi csapat sorsát.
márc. 22
13:48
Különös probléma és tervezési hiba állhat a Red Bull kiesései mögött? (m4sport.hu)
Sajtóhírek szerint nem egy egységesített alkatrész hibája okozta a Red Bull kettős bahreini kiesését. A csapatot vádak is érték, hivatalosan még mindig nem tisztázták az okokat.
márc. 22
13:54
Fotók: Autóbalesetet szenvedett az Ajax kameruni válogatott kapusa (m4sport.hu)
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett André Onana, az Ajax Amsterdam és a kameruni labdarúgó-válogatott kapusa.
márc. 22
13:54
Megütötték a meccs után a Fradi edzőjét, de ki érte a felelős? (Eurosport)
A Gyergyói Hoki Klub közleményben határolódott el a mérkőzésén jelenlévő edzőverő személytől. Mint ismeretes, vasárnap a Gyergyói HK – Fradi meccs után Fodor Szabolcsot, a zöld-fehér csapat edzőjét megütötte valaki.
márc. 22
14:06
Andrea Cisotti lett a Hyundai Customer Racing új csapatmenedzsere (Racing)
A Hyundai a télen végrehajtott számos változást követően Andrea Cisottit nevezte ki a Customer Racing programja új menedzserének. Andrea Adamo – aki 2015 óta felügyelte az ügyfélversenyzésős részleget – még decemberben jelentette be azonnali távozását a cégtől, míg Andrew Johns ügyfélversenyzésért felelős vezető a hónap elején hagyta el pozícióját.
márc. 22
14:18
Az Imsa Lmdh autói is bemutatkozhatnak 2022-ben a Wec-ben (Racing)
Az IMSA prototípusok új fajtáji, amelyek 2023-tól vesznek részt élesben versenyeken, már idén az FIA WEC versenyein bemutatkozhatnak. A lépésről az FIA Motorsport Világtanács szombati, bahreini ülésén született megállapodás, “hogy a hátsókerék-hajtású hibridek zökkenőmentesen bevezethetők legyenek” a bajnokságba a Le Mans-i hiperautó szabályok szer
márc. 22
14:24
Strider Zoltán és Apkó András dobogón kezdték az évet (Racing)
Az RC4-es kategória harmadik helyén zárta a szezonnyitó Orfű Rallyt a Gulf Racing Hungary Peugeot-os párosa, a Strider Zoltán–Apkó András duó – áll a csapat közleményében.  A csapat jól kezdte a hétvégét, folyamatosan jó eredményeket ért el, de sajnos a végére szembe kellett nézniük a technika ördögével, aki szerencsére most sem rontott ajtóstól a
márc. 22
14:36
Pergel Szandra jól érzi magát Olaszországban, nem tervez a válogatottal (m4sport.hu)
Pergel Szandra háromszoros Európa-bajnoki bronzérmes asztaliteniszező jól érzi magát olasz klubcsapatánál, és nem számol a válogatott szerepléssel.
márc. 22
14:54
Stroll egy „buldózer”, az új főnök alkalmatlan? Céltábla lett az Aston Martin (m4sport.hu)
A pocsék idénykezdése után kőkemény kritikákkal kell szembesülnie az Aston Martin csapatának. Az új csapatfőnök kompetenciáját, de a tulajdonos Lawrence Stroll „buldózermódszerét" is megkérdőjelezték
márc. 22
15:00
Neymar Franciaország legjobban fizetett labdarúgója (HírTV)
A brazil támadó mintegy bruttó négymillió eurót (1,492 milliárd forintot) keres havonta.
márc. 22
15:06
„Visszautasítjuk a vádat” – Éles József nyílt levélben reagált Konkoly Csaba gyöngyösi menesztésére (m4sport.hu)
A Fejér-B.Á.L. Veszprém tulajdonosában az is felmerült, hogy perre viszi az ügyet.
márc. 22
15:06
Zsigovits Norbert világbajnoki 5. helyezett lett a SuperEnduro junior kategóriájában (Racing)
Németországi dupla fordulóval zárult a 2021/2022-es Superenduro-világbajnokság szezonja, amely során a Junior-világbajnokság mezőnyében Zsigovits Norbert képviselte az Enduro Team Hungary színeit. A csákánydoroszlói versenyző viszontagságos futamokat teljesített, de a szezont egy 3. hellyel zárta és a világbajnokság 5. helyezettje lett. Az utolsó f
márc. 22
15:08
A Dortmund szupertehetsége a legjobb tinédzser futballista (m4sport.hu)
Jude Bellingham, a Borussia Dortmund futballistája nyerte el az idei NXGN-díjat, melyet a nemzetközi goal.com oldal hozott létre és minden évben a legjobb fiatal labdarúgó érdemli ki.
márc. 22
15:42
Bordatörés miatt nem kapott levegőt Nadal az Indian wells-i torna döntőjében, másfél hónap kihagyás vár rá (m4sport.hu)
Fáradásos bordatörés miatt harcképtelenné vált Rafael Nadal, a spanyolok 21-szeres Grand Slam-bajnok teniszsztárja.
márc. 22
15:44
Ricciardo a koronavírus utóhatásaival is küzdött (m4sport.hu)
Fizikailag is megviselte a bahreini futam.
márc. 22
16:24
Kállai Tamás: Minden szakaszra jutott valami (Racing)
Nem sikerült teljesíteni a szezonnyitó Orfű Rally-t a Kállai Tamás – Matics Barbara duónak, akiket a balszerencse kísértett egész hétvégén. „Nagyon nehezen kezdődött a versenyünk, hiszen a nagy hidegnek köszönhetően nem indult be szombat reggel az autónk. Az volt a szerencsénk, hogy nem volt zárt park ferme, hanem mindenki a szervizből indult így b
márc. 22
16:26
Elképesztő! 600. győzelmét ünnepelte texasban a Penske csapata (Racing)
Roger Penske örömmámorban úszott, miután Josef Newgarden megszerezte a Team Penske 600. győzelmét a Texas Motor Speedway-en. Figyelembe véve mindazokat a sikereket, amelyek a nyílt kerék, a sportkocsik és a stock carok között szóródtak szét, és amelyeket csapatai a program 1960-as évek végi megalapítása óta szereztek, ez egy olyan szám, amely valós
márc. 22
16:42
„Nevetséges, ez egy baromság” – Van Gaal keményen kritizálta a FIFA-t (m4sport.hu)
A holland válogatott szövetségi kapitánya még mindig ellenzi a katari vb-t.
márc. 22
16:48
Nascar: Ölben vitték el a fuldokló versenyzőnőt a pitlane-ről (Videó) (USAracing)
Már az elején fel kellett adnia Hailie Deegannek a Nascar Truck Series múlt szombati Fr8Auctions...

Keresés