2022. március 25. péntek

márc. 25
10:12
Alesi: A Mercedes párosa nem fog jól működni (Racing)
Jean Alesi úgy véli, hogy a Mercedes új felállása nem lesz jövedelmező. A francia ex-versenyző szerint a legjobb lóra a Ferrari tett, ugyanis nekik van a legerősebb párosuk. Charles Leclerc és Carlos Sainz a szezonnyitón az első két helyen végzett, ám a spanyol eredményéhez Max Verstappen kiesése is kellett. “Sergio (Pérez) nem gyakran harcol az
márc. 25
10:18
Közleményt adott ki a Red Bull a kettős bahreini kiesés okáról (m4sport.hu)
Közleményben ismertette a Red Bull a múlt hétvégi kettős kiesésük okát. A csapat biztonságban érzi magát a hétvégi Szaúd-arábiai Nagydíjon.
márc. 25
10:18
Fantasztikus videóval reklámozza magát a Nascar (Racing)
A NASCAR Cup Series-t bemutató 30 másodperces reklámvideót az atlantai verseny hétvégéjén kezdte el játszani a széria. Az “I am NASCAR” (azaz, Én vagyok a NASCAR – a szerk.) névre keresztelt videó az atlantai versenyhétvégétől kezdődően egészen az április végi, talladegai versenyig fog futni. Az új reklám nagyon izgalmas, és felpörgeti az adrenalin
márc. 25
10:24
Osváth Péter: Cered viszi a pálmát! (Racing)
Egy megfázás vetett véget az Osváth Péter – Papp Tamás duó versenyének Orfűn, de a Skodás pilóta azóta felgyógyult és teljes erőbedobással készül a Rally1 Bajnokság nyitó futamára, a Salgó Rally-ra. „Szerdán délután pakolás közben sikerült meghűlnöm – kezd bele még karcos hangon a hétvége történetének ismertetésébe Osváth Péter. – Nem voltam lázas,
márc. 25
10:42
Nagy a baj Párizsban, Neymar ezt nem ússza meg (BorsOnline)
Aranyéletet él, mégis szenved a pályán és azon kívül is. Rövidesen véget érhet a világrekord összegért vett Neymar párizsi szereplése.
márc. 25
10:54
Olimpiai és világbajnok beállóval erősödik nyártól a Veszprém (m4sport.hu)
Hiába marasztalta a Barcelona, a magyar csapat jobb fizetéssel csábította el.
márc. 25
10:54
Olimpiai és világbajnok beállót igazol a Veszprém (Eurosport)
Ludovic Fabregas olimpiai és világbajnok francia beálló 2023 nyarától a Telekom Veszprém kézilabdacsapatában folytatja pályafutását - a katalán média (CCMA) beszámolója alapján.
márc. 25
10:56
Reális álomnak tartja a szerencsés dobogót a Haas csapata (m4sport.hu)
Nem tartja elképzelhetetlennek a Haas, hogy versenyképes autójával idén megszerezze fennállása első dobogós helyezését. Némi szerencsével.
márc. 25
11:06
Ecuador vereséggel is vb-résztvevő, Uruguay is kijutott (Infostart)
Ecuador 3-1-re kikapott Paraguaytól a labdarúgó-világbajnokság dél-amerikai selejtezőzónájában, de a további eredményeknek köszönhetően kijutott a katari tornára. Ugyancsak vb-résztvevő lett az uruguayi válogatott, amely 1-0-ra győzött a pótselejtezős helyben reménykedő Peru ellen.
márc. 25
11:06
Akár a kétéves futamrendezésbe is belemenne a Francia Nagydíj (Racing)
A jövője bebiztosítása érdekében a Francia Nagydíj akár abba is belemenne, hogy nem rendez minden évben versenyt, számolt be róla a GPFans. Kilenc év kihagyás után 2018-ban tért vissza a száguldó cirkusz Franciaországba, a Paul Ricard versenypályára, azonban az akkor kötött ötéves megállapodás az idei szezon végén lejár. Idénre már így is rekordhos
márc. 25
11:18
Váratlan fordulat: a Barcelona is bejelentkezett Mbappéért (m4sport.hu)
Most válhat csak igazán érdekessé az átigazolás.
márc. 25
11:24
Wolff szerint most az ő két versenyzőjük a legjobb (m4sport.hu)
A csapatvezető úgy érzi, Russell Verstappen előtt áll a listán.
márc. 25
11:30
„Minden idők legalacsonyabb szintje” – tombol az olasz sajtó a palermói vereség után (m4sport.hu)
Olasz katasztrófa, azúrkék rémálom, egyirányú út – nem fukarkodnak az olasz lapok a jelzőkkel, miután az Európa-bajnok válogatott egymás után két világbajnokságra se jutott ki.
márc. 25
11:30
Roglič: „Olyan a karrierem, mint az élet – elbukom, aztán felkelek” (Eurosport)
Primož Roglič megnyerte a Párizs-Nizzát, és ezzel lezárt egy csalódásokkal terhelt kétéves időszakot, ami a nagy francia versenyeket illeti. Eddig ez a verseny, ahogy a Dauphiné és a Tour is, nem annyira a sikerekről szólt a számára, hanem sokkal inkább a balszerencséről. Az alábbiakban felidézi ezeket a kudarcokat, de mesél arról is, hogy sikerült
márc. 25
11:42
Jobb is, hogy ezt nem látja Dárdai: óriási a káosz a Herthánál (BorsOnline)
Bár az edzőváltás után megnyerte első bajnoki összecsapását a német labdarúgó élvonalban szereplő Hertha Berlin együttese, a felsővezetésben továbbra is komoly nézeteltérések vannak.
márc. 25
11:48
Esztergályosként is alkotott a KEK-döntős magyar focista (Metropol)
A 94 éves Raduly József hétfői halála óta immár a 88 esztendős Bödör László a legidősebb élő válogatott labdarúgónk. Az MTK korábbi sztárja örömmel elkerülte volna, hogy az élre álljon.
márc. 25
11:54
Leclerc lenne Verstappen mumusa? (m4sport.hu)
Másképpen kezeli Max Verstappen a párharcokban Charles Leclerc-t, mint más ellenfeleit? Bahrein érdekes kérdéseket vetett fel a gokartos időkre visszanyúló párharcukról. A címvédő is megszólalt.
márc. 25
12:12
Formula E és endurance pilótákkal teljes a DTM idei mezőnye (Racing)
Miután a Red Bull is bejelentette, kit ültetnek a két Ferrariba, ismert, melyik versenyzők fogják vezetni 29 előzetesen is bejelentett idei DTM autót. Tavaly a junior kategóriák versenynaptára nem ütközött a túraautós bajnoksággal, idén azonban Helmut Marko nem válogathat juniorjai közül. Így a Red Bull által szponzorált autóversenyzőkhöz fordult.
márc. 25
12:18
Bár CR7 a törökök ellen gólt nem szerzett, mégis sokat tett a portugál továbbjutásért (m4sport.hu)
Ezúttal saját kapuja előtt tett hozzá a mérkőzéshez, győzelemhez.
márc. 25
12:18
Idén változik Michelisz Norbiék Wtcr-festése és csapatneve (Eurosport)
A Hyundai Motorsport Customer Racing és a BRC Racing az olasz istálló műhelye közelében, Cherascóban, a Palazzo Salmatoris leplezte le 2022-es színvilágát, amely a 2019-es bajnok Michelisz Norbi, és új csapattársa, Mikel Azcona autóját díszíti majd. Itt jelentették be az egyetlen gyári támogatott Hyundai-alakulat hivatalos idei elnevezését is.
márc. 25
12:20
Sajtó: Jövő novemberben jöhet a Las Vegas-i futam (m4sport.hu)
Debütálhat a harmadik amerikai helyszín.
márc. 25
12:24
Nyolc játékos elküldésével gazdálkodná ki Haaland és Mbappé megszerzését a Real (m4sport.hu)
Csaknem egy kezdőcsapatnyi mezőnyjátékostól válhat meg nyáron a királyi gárda.
márc. 25
12:24
Ahogy mindig, úgy a Salgó Rally-n is nyerni szeretne Citroënjével Mads Østberg! (Racing)
Második szezonját kezdi meg a hétvégén rajtoló magyar ralibajnokságban a korábbi világbajnok Mads Østberg. Ahogy eddig minden futam, úgy most ez a Salgó Rally is új lesz a norvég pilóta számára, hiszen tavaly kihagyta ezt a versenyt. A Citroën Rally Team Hungary versenyzőpárosa jó hangulatú teszten vett részt a Tagai Racing Technology csapatával cs
márc. 25
12:30
Viva Las Vegas! A legújabb helyszín 2023-ban érkezhet a Forma-1-be (Racing)
A Front Office Sport értesülései szerint már jövőre érkezik a harmadik F1-es amerikai nagydíj Las Vegasban. A verseny várhatóan novemberben, az amerikaiak egyik kedvenc ünnepén, hálaadáskor lenne. Austin októberi dátuma mellé idén májusban érkezik Miami, a naptárbővülés pedig már jövőre megvalósulhat az Egyesült Államokon belül. Már megerősítést ny
márc. 25
12:48
Váratlan fordulat: a Barcelona is bejelentkezett Mbappéért (m4sport.hu)
Most válhat csak igazán érdekessé az átigazolás.
márc. 25
12:50
Sainz: Ez túl szoros ahhoz, hogy bárki favorit legyen (m4sport.hu)
Annyira szorosnak érzi a Red Bull elleni küzdelmüket Carlos Sainz, hogy szerinte nem létezik favorit idén. A csapata és saját gyenge pontjainak megértésén és megoldásán is dolgoznak.
márc. 25
13:06
11 éves ukrán tornászlány halt meg Mariupolban egy lebombázott ház romjai alatt (m4sport.hu)
Amire nincsenek szavak
márc. 25
13:06
A BRC Racing is bemutatja a 2022-es WTCR autójuk festését (Racing)
A BRC Racing csapat nyilvánosságra hozta a 2022-es túraautó-világkupa szezonban egyedüliként induló Hyundai által támogatott versenycsapat festését. Mivel az Engstler Motorsport az új idényben Hondára vált, a BRC két autóval fogja a koreai gyártó zászlaját képviselni, a korábbi bajnok Michelisz Norbert mellett az újonc Mikel Azconával. A két Elantr
márc. 25
13:18
Jakabos Zsuzsa nem használt fényvédőt, lebarnult az arca... nem is akárhogyan (Blikk)
Jakabos Zsuzsa edzés közben lebarnult, a közösségi oldalán osztotta meg, milyen most az arca.
márc. 25
13:24
Újítás: kivetítő mutatja a versenyzőknek, a pálya nem látható szakaszait (m4sport.hu)
Beláthatatlan kanyarok? Az FIA egy új megoldást tesztel! Kivetítőn mutatják a versenyzőknek a pálya azon szakaszát, amit az autóból nem láthatnak!
márc. 25
13:36
Milák edzője: Kezdem érezni, mire van szüksége (m4sport.hu)
Virth Balázs szerint új tanítványa, az olimpiai bajnok Milák Kristóf nagy léptekkel halad előre a felkészülésben a budapesti világbajnokságra.
márc. 25
13:54
Fabregas Magyarországon folytatja (Infostart)
Az olimpiai és világbajnok francia beálló a Veszprémben kézilabdázik jövő nyártól.
márc. 25
13:54
NB I-es focisták lettek Európa hősei (Ripost)
Eb-arany után vb-blama: az olasz válogatott 2018 után lemaradt az idei világbajnokságról is. A csütörtöki palermói pótselejtezőt hiába egykapuzták végig az ellenfelüknél 13-szor értékesebb házigazdák, a slusszpoén a jórészt a magyar NB I-ből ismert észak-macedón focistáké volt.
márc. 25
13:54
Minden évre jut egy csoda: az NB I-es játékosokkal tűzdelt Észak-Macedónia tovább írhatja saját történelmét (m4sport.hu)
Nem minden csoda tart csak három napig.
márc. 25
14:00
Hamilton: Nem vagyok feszült (m4sport.hu)
A vártnál jobb bahreini eredmény felvillanyozta, a bajnoki helyzetük miatt pedig nem aggódik túlzottan Lewis Hamilton. Erre a hétvégére nem vár jelentős javulást a Mercedestől.
márc. 25
14:12
Az isten óvjon egy ilyen barátnőtől?... aki kikotyogja a PSG-védő féltett titkait (m4sport.hu)
Kifestőkönyvek, Lego, és a nagyujj szopogatása. Most már mi is tudjuk.
márc. 25
14:12
Lotterer kiszállhat a Formula E-ből a Porsche Hypercarja kedvéért (Racing)
A Porsche Formula E pilótája, André Lotterer olyan tapasztalattal rendelkezik, amit nehéz lenne nélkülözni a márka közelgő Hypercar programjában. A belga-német versenyző 2016-ban az Audi WEC-ből való kivonulása után csatlakozott a Porschéhez, akikkel még egy évig volt ott a Le Mans-i rajtrácson. Ezután a stuttgarti márka Formula E programjához csat
márc. 25
14:14
Somodi Maja újabb ezüstérmet szerzett a téli EYOF-on (m4sport.hu)
A hétfőn 1500 méteren második rövidpályás gyorskorcsolyázó pénteken 1000 méteren lett ezüstérmes.
márc. 25
14:18
Alig várja visszatérését a Nascar épített pályás legendája (Racing)
1999 és 2017 között Boris Said 54 NASCAR Cup Series versenyen indult. Said pályafutása során mindig is épített pályás specialistának számított. Said lemaradása nem lesz nagy a mezőnyhöz képest, hiszen mindenki most először fog indulni épített pályán az új Next Gen autóval. “Ez egy üres papírlap, és úgy tűnik, legalábbis az eddigi futamokat nézve, h
márc. 25
14:30
Villeneuve: Hogy szúrhatta ezt így el a McLaren? (m4sport.hu)
Az Aston Martin már tervezni sem tud, a Mercedes elnézte a szimulációkat – ezúttal sem finomkodott a kanadai.
márc. 25
14:30
Novák: Egy szimpla célba éréssel mi megelégednénk… (Racing)
Hosszú kihagyás után alkalmi navigátorával, Új Gyulával vág neki Novák Balázs a Salgó Ralinak, aki egyébként régebben már diktálta a tempót versenyautóban, és most kedvet kapott egy kis kihíváshoz.    Miért előfutóként indulsz Salgón? – Azért, mert olyan kedvem van – viccelődik Balázs. Tavaly júniusban ültem a versenyautóban, és nem is a megszokott
márc. 25
14:32
Kulisszatitkok videó – alkatrészkeringő az üzemben: így készül a kerékpár (m4sport.hu)
Hosszú utat tesznek meg az alkatrészek, mielőtt a boldog tulaj felülhetne a biciklijére.
márc. 25
14:34
Tízfős magyar csapat indul a montreali rövidpályás gyorskorcsolya-vb-n (m4sport.hu)
Liu Shaolin Sándor és Krueger John-Henry nélkül, már a jövő csapatát építve.
márc. 25
14:36
„Majd nem megyek arra” – Erisksen a tavaly nyári összeesés helyszínén térhet vissza a válogatottba (m4sport.hu)
A tavaly nyáron a Parken Stadionban újraélesztett Christian Eriksen viccelődve válaszolt arra a kérdésre, milyen lesz ott játszani, ahol tavaly az életéért küzdöttek.
márc. 25
15:12
Ralf Schumacher: Strollnak lehet, hogy más hobbit kellene találnia (Racing)
Ralf Schumacher úgy gondolja, Lance Stroll lejáratta magát Bahreinben, amikor Nico Hülkenberg elverte az időmérőn. Azt mondja, az Aston Martin versenyzőjének talán más hobbit kellene keresnie az életben, mint a Forma-1. Hülkenberget az utolsó pillanatban hívta az Aston Sakhirba Sebastian Vettel helyére, miután utóbbinak pozitív lett a koronavírus t
márc. 25
15:24
Aranylabdás utódja lehet Mancininek az olasz válogatott kispadján (m4sport.hu)
Olaszországban már-már tényként számolnak be arról, hogy a jövő héten a szövetségi kapitány lemond posztjáról.
márc. 25
15:26
A válogatott kijátszotta a VAR-t: se tizenegyes, se kiállítás (m4sport.hu)
Szabályértelmezés a VAR-szobánkban.
márc. 25
15:28
Önbíráskodást vár az FIA a versenyzőktől a szabálytalan előzéseknél (m4sport.hu)
A versenyzőkre bízza az FIA annak eldöntését, egy pályaelhagyós előzés után visszaengedik-e az ellenfelüket. Próbálták leegyszerűsíteni a szabályokat az új szemléletmóddal, ám nem biztos, hogy ez a gyakorlatban is működni fog
márc. 25
15:30
Új köntöst kapott “Hazárd megye lordjai” egyik legszebb autója (Racing)
Az idősebb rajongók számára a “Hazárd megye lordjai” tévéműsor volt az a szikra, amely lángra gyújtotta az amerikai autók iránti szeretet. Míg a legtöbben a Duke fiúk által vezetett 1969-es Dodge Chargerbe szerettek bele, néhányukat Daisy Duke autója ejtette rabul. Az első évad első öt epizódjában ez egy sárga 1974-es Plymouth Road Runner volt, maj
márc. 25
15:54
Tragédia után Mancini fejét követeli fél Olaszország, Cannavaro válthatja (BorsOnline)
Csúfos mélyütésben volt része az olasz futballválogatottnak. A vb-selejtezők rájátszásában Palermóban kikapott 1-0-ra Észak-Macedóniától, és így sorozatban második vb-döntőjéről maradt le.

Keresés